gmo Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πωπω αρχίζω και "τρομάζω" με όσα διαβάζω και με βλέπω να μένω με 4.1.2 για πολύ καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Είχε ένα θέμα με τους λογαριασμόυς του gmail,τους εκανε reset ανα τακτα χρονικα διαστηματα (προφανως εσκεμμένα το ειχαν ετσι).Νομιζω ειχε βρεθεί λυση αλλα δεν ειχα ασχοληθει Αυτο!μονο αυτο το θεμα εχω.Το κανει μονο σε περιπτωση ανοιξε κλεισε της συσκευης και παλι οχι παντα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αυτο!μονο αυτο το θεμα εχω.Το κανει μονο σε περιπτωση ανοιξε κλεισε της συσκευης και παλι οχι παντα Απ οτι ξερω η λυση ηταν να φλασαριστουν τα τελευταια gapps και τελειωνε το θεμα. Να κλεισω το off topic λέγοντας οτι για μια ακομη φορα η samsung, με τις 4.3, εδειξε την κακη της οψη. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantkon Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 εχω ενα προβλημα με το ακουστικο στο ΝΟΤΕ 2. Εχω την επισημη εγγυηση της Samsung. Γνωριζει κανεις που πρεπει να παω για να το επισκευασω. Σε ποιο σερβις ? Ποσο χρονο θα παρει αυτη η ιστορια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 εχω ενα προβλημα με το ακουστικο στο ΝΟΤΕ 2. Εχω την επισημη εγγυηση της Samsung. Γνωριζει κανεις που πρεπει να παω για να το επισκευασω. Σε ποιο σερβις ? Ποσο χρονο θα παρει αυτη η ιστορια? τα καλυτερα λγια τα εχω ακουσει για smartec αλλα εσυ(δραμα)οοπως κ γω(σερρες)μαλλον παπαλα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantkon Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 δηλαδη δεν παιζει ουτε να το στειλω με κουριερ? και αν ναι κανενα τηλεφωνο για επικοινωνια υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 δηλαδη δεν παιζει ουτε να το στειλω με κουριερ? και αν ναι κανενα τηλεφωνο για επικοινωνια υπαρχει? http://www.smartec.gr/contact.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantkon Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ευχαριστω για την πληροφορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Εγώ πάντως που είδα το νοτε2 ενός φίλου μου με 4.3 πετούσε και ήταν πολύ πιο σβελτο από το δικό μου. Ιδίως στο tw είναι εμφανέστατη η διαφορά Ποια έκδοση έχει; Ξέρεις λεπτομέρειες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ηξερα που να το ρωτησω και το βαζω εδω μιας και το βλεπουν αρκετα ατομα... Φαινεται σαν να εχει σκουπιδακι ο φακος και οταν βγαζω φωτο δεξια ενα μαυρο πραμα βλεπω σαν κουκιδα... δειτε και μονοι σας http://i.cubeupload.com/e9b5ZK.jpg τι να κανω ? τι φταιει ? το πηρα το κινητο πριν 2 μερες... μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ηξερα που να το ρωτησω και το βαζω εδω μιας και το βλεπουν αρκετα ατομα... Φαινεται σαν να εχει σκουπιδακι ο φακος και οταν βγαζω φωτο δεξια ενα μαυρο πραμα βλεπω σαν κουκιδα... δειτε και μονοι σας http://i.cubeupload.com/e9b5ZK.jpg τι να κανω ? τι φταιει ? το πηρα το κινητο πριν 2 μερες... μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη.... Για αυτο το πουλησε ο φιλος χωρις να παρεξηγηθω.εχω δει πολλα κινητα που με σκονη στο φακο και φαινεται η κουκιδα στη φωτο.λογικα αλλαγη καμερας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Για αυτο το πουλησε ο φιλος χωρις να παρεξηγηθω.εχω δει πολλα κινητα που με σκονη στο φακο και φαινεται η κουκιδα στη φωτο.λογικα αλλαγη καμερας ξερουμε στο περιπου ποσο παει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) ξερουμε στο περιπου ποσο παει ? Αν δε κανω λαθος η καμερα ειναι αυτη http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-note-2-sgh-i317-back-camera.html Εδω greece κανα 80 υπολογιζω Edited December 1, 2013 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Αν δε κανω λαθος η καμερα ειναι αυτη http://www.etradesupply.com/oem-samsung-galaxy-note-2-sgh-i317-back-camera.html Εδω greece κανα 80 υπολογιζω Και αν παρω την καμερα ποιος θα την βαλει ? δε θα μου παρουν και εργασια ? δε θα παει κανενα 80αρι παλι αν την παω εγω ετοιμη σε μαγαζι ? επισης με εναν απλο καθαρισμο αν ειναι κοκος σε κανενα γερμανο η κατι τετοιο δεν θα διορθωθει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Και αν παρω την καμερα ποιος θα την βαλει ? δε θα μου παρουν και εργασια ? δε θα παει κανενα 80αρι παλι αν την παω εγω ετοιμη σε μαγαζι ? επισης με εναν απλο καθαρισμο αν ειναι κοκος σε κανενα γερμανο η κατι τετοιο δεν θα διορθωθει ? Παρε ενα τηλ smartec και ρωτα. παντως με 15-20 ευρω την παιρνεις απο ebay, και αν πιανει λιγο το χερι σου και με tautorial απο youtube την αλλαζεις και εσυ. δεν ειναι δυσκολο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Και αν παρω την καμερα ποιος θα την βαλει ? δε θα μου παρουν και εργασια ? δε θα παει κανενα 80αρι παλι αν την παω εγω ετοιμη σε μαγαζι ? επισης με εναν απλο καθαρισμο αν ειναι κοκος σε κανενα γερμανο η κατι τετοιο δεν θα διορθωθει ? Σου εδωσα το link μηπως την αλλαζες μονος.δυσκολο να τη πας σε καταστημα και να την αλλαξουν.δε νομιζω να το δεχτουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παρε ενα τηλ smartec και ρωτα. παντως με 15-20 ευρω την παιρνεις απο ebay, και αν πιανει λιγο το χερι σου και με tautorial απο youtube την αλλαζεις και εσυ. δεν ειναι δυσκολο. 15-20 euro θα ειναι γνησια ομως ? μην ειναι καμια κινεζικη & τραβαει 640χ480 ( και ας γραφει 8mpixel :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ηξερα που να το ρωτησω και το βαζω εδω μιας και το βλεπουν αρκετα ατομα... Φαινεται σαν να εχει σκουπιδακι ο φακος και οταν βγαζω φωτο δεξια ενα μαυρο πραμα βλεπω σαν κουκιδα... δειτε και μονοι σας http://i.cubeupload.com/e9b5ZK.jpg τι να κανω ? τι φταιει ? το πηρα το κινητο πριν 2 μερες... μεταχειρισμενο χωρις αποδειξη.... Φίλε μου, πριν κάνεις οτιδήποτε, πήγαινε στο σέρβις, στη smartec. Πες τους το πρόβλημα. ίσως από το imei μπορούν να δουν ότι είσαι εντός εγγύησης και να μην χρεωθείς. Αλλά και αυτό να μην γίνει, μπορεί να σε βοηθήσουν αλλιώς. πχ, μπορεί το πρόβλημα να μην είναι στην κάμερα ή να μπορούν, ανοίγοντας τη συσκευή να καθαρίσουν το σκουπιδάκι. Θέλω να πώ ότι σε κάθε περίπτωση, είναι καλύτερα να πας στο επίσημο σέρβις, παρά να κάνεις ¨του κεφαλιού σου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν χρειάζεται απόδειξη για να πάει στο Service. Το Note II κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο του 2012 οπότε σίγουρα είναι μέσα στην εγγύηση (αν είναι Ευρωπαϊκό).;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν χρειάζεται απόδειξη για να πάει στο Service. Το Note II κυκλοφόρησε Σεπτέμβριο του 2012 οπότε σίγουρα είναι μέσα στην εγγύηση (αν είναι Ευρωπαϊκό).;) Ετσι ακριβως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Έγινε χαζομαρα παιδια... το ανοιξανε κατι φιλοι τεχνικοι αλλα οπως το ανοιξαμε να καθαρισουμε την καμερα στην δεξια μερια οπως κοιταμε το κινητο ειναι η καλοδιοταινια της οθονης και δεν αναβει η οθονη... σκιστικανε κατι καλωδιακια... δουλευει ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο αλλα δεν δειχνει η οθονη τιποτα... αλλη οθονη απο οτι ειδα το 160αρι δεν το γλιτωνω... να το παω στην Smartec χωριςν α το πω δν παιζει θα το δουν ΑΜΕΣΩΣ.... εχω σκασει... δεν μπορω να κοιμηθω δεν μπορω να φαω... ειμαι ανεργος εδω και 3 χρονια, το κινητο ηταν ΔΩΡΟ, ποτε δεν ειχα τετοιο κινητο... δεν ξερω τι μπορω να κανω... να πουλησω τα οργανα μου μπας και παρω αλλο ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μπα... Τα όργανα έχουν είναι πολύ υποτιμημένα τελευταία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μπα... Τα όργανα έχουν είναι πολύ υποτιμημένα τελευταία... Θα δω τι αλλο μπορω να κάνω τότε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Παιδιά έχω το multimedia dock και όταν συνδέω το Note με το ντοκ , πανω αριστερα στη μπάρα ειδοποιήσεων δεν εμφανίζεται οτι συνδέθηκε , ενώ λειτουργεί κανονικά και η φόρτιση και φλασακια-ποντικια.. Ξέρετε πως μπορώ να εμφανίσω το σηματάκι;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Έγινε χαζομαρα παιδια... το ανοιξανε κατι φιλοι τεχνικοι αλλα οπως το ανοιξαμε να καθαρισουμε την καμερα στην δεξια μερια οπως κοιταμε το κινητο ειναι η καλοδιοταινια της οθονης και δεν αναβει η οθονη... σκιστικανε κατι καλωδιακια... δουλευει ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο αλλα δεν δειχνει η οθονη τιποτα... αλλη οθονη απο οτι ειδα το 160αρι δεν το γλιτωνω... να το παω στην Smartec χωριςν α το πω δν παιζει θα το δουν ΑΜΕΣΩΣ.... εχω σκασει... δεν μπορω να κοιμηθω δεν μπορω να φαω... ειμαι ανεργος εδω και 3 χρονια, το κινητο ηταν ΔΩΡΟ, ποτε δεν ειχα τετοιο κινητο... δεν ξερω τι μπορω να κανω... να πουλησω τα οργανα μου μπας και παρω αλλο ? :P Να σου πληρώσουν την ζημιά οι "φίλοι τεχνικοί".... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts