apostol70 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Και εγώ προτίμησα να κρατήσω τα tangle free ακουστικά που είχα από το Htc. Καμία σχέση με τα δικά του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 βλεπετε να πεφτει κι αλλο η τιμη?αξιζει να περιμενω μεχρι να φτασει 300? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 βλεπετε να πεφτει κι αλλο η τιμη?αξιζει να περιμενω μεχρι να φτασει 300? Δες τι τιμή έχει σήμερα στο skroutz το s3 και σκέψου ότι μετά από 6-9 μηνες το πολύ ποιοτικοτερο note 2 θα πλησιάσει αυτή την τιμή (αν συνεχίσει να υπάρχει στην αγορά). Εκτίμηση μου είναι ότι δεν συμφέρει να περιμένει πλέον κάποιος μήνες για λίγες δεκάδες ευρώ ... άλλωστε ο εναπομείναν χρόνος ζωής του note 2 είναι 2-4 χρόνια, μετά θα έχει ξεπεραστεί όπως σήμερα το galaxy s1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πηρα ενα μεταχειρισμενο χτες.το φορτιζω 100%.το κλεινω και πεφτω για υπνο.το ανοιγω μολις σηκωθηκα μου λεει 98%..σερφαρω στ ιντερνετ και μου εχει παει στο 91 εδω και 55 λεπτα που ειναι ανοικτο το κινητο.ειμαι κομπλε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πηρα ενα μεταχειρισμενο χτες.το φορτιζω 100%.το κλεινω και πεφτω για υπνο.το ανοιγω μολις σηκωθηκα μου λεει 98%..σερφαρω στ ιντερνετ και μου εχει παει στο 91 εδω και 55 λεπτα που ειναι ανοικτο το κινητο.ειμαι κομπλε? Μια χαρά είσαι. Γιατί ρωτάς; σου φαίνεται κάτι περίεργο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Πηρα ενα μεταχειρισμενο χτες.το φορτιζω 100%.το κλεινω και πεφτω για υπνο.το ανοιγω μολις σηκωθηκα μου λεει 98%..σερφαρω στ ιντερνετ και μου εχει παει στο 91 εδω και 55 λεπτα που ειναι ανοικτο το κινητο.ειμαι κομπλε? ναι ρε μια χαρα,τι σου φανηκε παραξενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Νομιζα πως επεφτε γρηγορα.στο nexus που ειχα δεν ειχα βαλει ποσοστο μπαταριας μηπως τωρα που το βλεπω που φαινεται διαφορετικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ερώτηση : υπάρχει στοκ αισθητήρας που ανοιγοκλείνει+ξεκλειδώνει την οθόνη όποτε ανοίγουμε την flip case όπως στο S4 ή πρέπει να βάλουμε κάποιο app που χρησιμοποιεί τον proximity sensor? Υπάρχει στην 4.3? Τίποτα; Το πιο απλό πράγμα το έχουν στο s4 και δεν το έχουν στο n2? Και μου πουλάνε και flip cases? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τίποτα; Το πιο απλό πράγμα το έχουν στο s4 και δεν το έχουν στο n2? Και μου πουλάνε και flip cases? Χρειάζεσαι εφαρμογή για την flip case ,και υπάρχουν αρκετές στο play Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 To ξέρω. Εχω ήδη μία. Απλά έλεγα μήπως υπήρχε από την «μάνα» του ή μήπως θα έμπαινε στην 4,3 μιας και ο σένσορας υπάρχει. Δεν είναι επιστήμη. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ποια εφαρμογη εχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilisx360 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εγώ πάντως δουλεύω το simple cover lock και είναι μια χαρά.. Απλά του έχω κλειστό το auto screen off γιατί μόλις βάλεις το χέρι σου εκεί που είναι η κάμερα το κλειδώνει και μου σπάει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ποια εφαρμογη εχεις? Proximity Autolock Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αρα φταινε τα ακουστικα.Γιατι δεν γινεται τοσο ακριβο τηλεφωνο να ειναι τοσο πισω σε αυτον τον τομεα. Ο συνδιασμος του "τοσο καλο κινητο με τοσο χαλια ακουστικα" δεν γινεται να ξαναυπαρξει, εκτος κι αν η Σαμ ξεπερασει τον εαυτο της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Tα ακουστικά της Samsung στο κουτί είναι σαν να μην υπάρχουν, μην το κρίνετε από δαύτα. ΕΛΕΟΣ δηλ! Πάρτε ένα σοβαρό σετάκι και θα καταλάβετε ότι το Ν2 είναι μια χαρά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Χαιρετω. Πριν λιγο,περασα κατα λαθος το χερι μου πανω απο την οθονη του 2,και βγηκε η ωρα και τα αλλα τρια που βγαζει,και μετα εκλεισε.Αμεσως ομως,αρχισε να αναβοσβυνει αργα το μπλε φωτακι και δεν εκλεινε,οπότε αναγκαστηκα να πατησω το κουμπι για να ανοιξει και μετα να το κλεισω. Κανονικα,ετσι πρεπει να εκανε παντα,αλλα σημερα του εδωσα σημασια. Και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου.Γιατι το κανει;:lol: Εdit. Σημερα επισης,ειδα οτι οι σελιδες απο το σαιτ,δεν κατεβαινουν ομαλα ως συνηθως,αλλα πριονωτα,αν καταλαβαινετε τι εννοω.Σκαλωνουν δηλαδη. Υπαρχει κατι στο σαιτ,ή απο μενα ειναι κατι στραβο; Edited October 27, 2013 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ιt just works!:shifty: :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Tα ακουστικά της Samsung στο κουτί είναι σαν να μην υπάρχουν, μην το κρίνετε από δαύτα. ΕΛΕΟΣ δηλ! Πάρτε ένα σοβαρό σετάκι και θα καταλάβετε ότι το Ν2 είναι μια χαρά. Εχεις να προτεινεις κάποια; και με μικρόφωνο κατα προτίμηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εχεις να προτεινεις κάποια; και με μικρόφωνο κατα προτίμηση. Ναι παιδια εχετε να προτεινετε καμμια σοβαρη προταση και για να ακουμε σουπερ τη μουσικη μας,αλλα και για ακουμε σε high quality ποιοτητα τις ταινιες μας.Και φυσικα να το χρησιμοποιουμε και για τις κλησεις μας.Ελεος δηλαδη με το τιποτενιο handfree της συσκευασιας.Παιρνεις επαγγελματικο και ακριβο κινητο,με τιποτενια αξεσουαρ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Νοpe. Εγώ έχω του ipod τα λευκά ξέρετε. H μέρα με την νύχτα με αυτά που δίνει η Sam. Και σκεφτείτε ότι δεν είναι και κανα uber alles σετ. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Συγνώμη αλλά μόνο σε μενα αρέσουν τα ακουστικά της Samsung; Εννοώ δεν τα θεωρώ χάλια. Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αν ακούσεις μουσική με σοβαρά ακουστικά θα καταλάβεις γιατί είναι ΓΤΠΚ. Αλήθεια από ΩΡΛ πως τα πάμε; :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Συγνώμη αλλά μόνο σε μενα αρέσουν τα ακουστικά της Samsung; Εννοώ δεν τα θεωρώ χάλια. Να σου πώ τήν αλήθεια εγω τα προτιμώ από ένα ζευγάρι SONY που αγόρασα 35€. Τώρα αν κάποιοι τα συγκρινουν με τιποτα sennheiser των 100 € δεν ξέρω. Μια χαρα ακουστικα - hands free ειναι για μενα. Τελος οσο αφορα τα ακουστικά των ipod επειδη εχω ipod για μενα δεν αξιζουν ουτε τα μισα απο αυτα που κοστίζουν. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αν σου αρέσουν τα μαμά σηκώνω τα χέρια ψηλά. :X:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μια χαρά ακουστικούλια τα βλέπω τα μαμά. Λες χρειάζομαι ωριλά και γω; :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts