Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο αύριο νέος κάτοχος και εγώ . Έδωσα το xperia Z έναντι 360 ευρώ και έκλεισα το Note 2 απο πλαίσιο στα 349 .. Γκρί χρώμα , παραλαμβάνω αύριο πρωί.

Αυθεντικό flip cover σε καλή τιμή , έχετε καμια ιδεα που μπορούμε να βρούμε ;

Ευχαριστω ;)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τι σχέση έχει με το Note 2....

Κάνε το ερώτημά σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=25

Μα,με το Note 2 θελω να το στειλω,γι αυτο τοβαλα εδω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Καλησπερα στην παρεα του θηριου.απο σημερα και εγω κατοχος και ομολογω οτι επαθα ενα πολιτισμικο σοκ στη μεταβαση απο το galaxy s1 στο note 2.τη κινηταρα ειναι αυτη ρε παιδια?
[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......

Καλησπερα στην παρεα του θηριου.απο σημερα και εγω κατοχος και ομολογω οτι επαθα ενα πολιτισμικο σοκ στη μεταβαση απο το galaxy s1 στο note 2.τη κινηταρα ειναι αυτη ρε παιδια?

Χάχαχα. Τί λές ρε φίλε; Λογικό το βρίσκω. Είναι σαν να μου συγκρίνεις mercedes με zastava αν δεν υπερβάλω :lol: Μεγία. Αξίζει πραγματικά. Το είχα και μου λείπει ήδη σοβαρά. Κι ας πήγα στο S4. Θα δείς και την αυτονομία του στην μπαταρία και πόσο καλή υλοποίηση έχει στο Android και θα σκεφτείς ότι έκανες την καλύτερη επιλογή που μπορούσες. Και κάτσε να δείς τώρα με την 4.3 αναβάθμηση που θα πάρει χαρακτηιριστικά από το Note 3. Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.sammobile.com/2013/10/16/air-command-and-other-galaxy-note-3-features-ported-to-galaxy-note-ii/#comment-30488

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

:lol::lol::lol:οντως η μπαταρια ειναι ολα τα λεφτα το εχω και το λιωνω τοσες ωρες και δεν καταλαβαινει τιποτα.παντως το S1 το ειχα με 4.3 αλλα το note λεω να μην το πειραξω.

:lol::lol::lol:οντως η μπαταρια ειναι ολα τα λεφτα το εχω και το λιωνω τοσες ωρες και δεν καταλαβαινει τιποτα.παντως το S1 το ειχα με 4.3 αλλα το note λεω να μην το πειραξω.

Φίλε μου. Φυσικά και θα βάλεις την 4.3 γιατί θα είναι Official. Όχι custom κ.τ.λ. θα γίνει ακόμα πιο διαφορετική και μοναδική συσκευή ;)

OnePlus 3T Gunmetal

Βασικα δεν νομιζω να υπάρχει κινητό που όταν το αλλάξεις με note και ειδικα το 3 και να μην παθεις πολιτισμικο σοκ.

Παντως και το 2 που εχουμε ειναι εργαλείο και αξίζει με το παραπανω τα λεφτα του.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Καλημερα! Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και αναρωτιεμαι αν μπορει καποιος να μου το λυση, διοτι με το τμημα Samsung Hellas δεν βγαζω ακρη. Πριν απο 2-3 μερες διεγραψα απο το Storage τα Miscellaneous Files με αποτελεσμα να χασω τις σημειωσεις μου στο S Note(κατοχος Note2). Δε με πιανει πανικος γιατι λεω νταξ και τι εγινε εχω το account να κανει backup. Μπαινω απο το pc να κατεβασω το αρχειο του backup και δεν μου δινει πουθενα τετοια επιλογη. Ενω βλεπω οτι εχω 112mb με αρχεια δεν μπορω να τα κατεβασω.

Επικοινωνω μεσω email στην αρχη με την Samsung Hellas και μου λενε οτι θα προωθησουν το μηνυμα μου στο αρμοδιο τμημα. Η απαντηση που μου ηρθε ηταν η εξης

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημα σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως θα πρέπει να επικοινωνήσετε με καταστήματα παρόχων τηλεπικοινωνιών για να σας εξυπηρετήσουν με τα συστήματά τους."

Να μου κανουν τι τα συστηματα τους οταν αυτο που θελω ειναι στους servers της Samsung;

Πηρα τηλεφωνο γιατι μαλλον δεν καταλαβαν τι εννοω και μου βγαινει μια ευγενεστατη κοπελα και μολις της λεω το προβλημα σηκωνει τα χερια ψηλα! Μου λεει οτι δεν εχουν προσβαση στα αρχεια και λοιπα. Την ρωτησα μηπως να επικοινωνησω με κορεα αλλα μου λεει οτι θα με παραπεμψουν παλι σε αυτους.

Παρολαυτα ξερω οτι η μια λυση ειναι να κανω Factory Reset την συσκευη και παλι απο την αρχη. Προσπαθω να αποφυγω αυτην την διαδικασια και αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος.

Δεν ξερω αν ειναι στο σωστο μερος αναρτημενο το ερωτημα μου!

Xiaomi Mi9 & Blackberry Passport User!

http://mowned.com/sig/panagiotischq.smart.jpg

Βασικα δεν νομιζω να υπάρχει κινητό που όταν το αλλάξεις με note και ειδικα το 3 και να μην παθεις πολιτισμικο σοκ.

Παντως και το 2 που εχουμε ειναι εργαλείο και αξίζει με το παραπανω τα λεφτα του.

μόνο εργαλείο ! ! Εγώ το έχω κάνει προσωπική ορχήστρα ! play along. τα πάντα κάνεις μαυτό ,πότε θα πάρουμε την 4. 3 μέσο οτα;

Φίλε προσωπικά για εμένα το Note II ήταν ότι καλύτερο πέρασε ποτέ από τα χέρια μου. Το έδωσα και πήρα το S4 επειδή έλεγα να πάω σε πιο μικρό μέγεθος και είναι στιγμές που λέω τι μαμακία έκανα :lol: Άσε που τώρα περιμένω να δώ πώς θα είναι με την 4.3 κι αν μου την βαρέσει βλέπω να ξανα παίρνω Note II. Η αυτονομία και η υλοποίηση που έχει για 'μένα ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη συσκευή. Μπαταρία που δεν σε έβαζε να σκέφτεσαι "Θα προλάβω τώρα; Ή να το φορτίσω πρώτα" ;)

OnePlus 3T Gunmetal

Φίλε μου. Φυσικά και θα βάλεις την 4.3 γιατί θα είναι Official. Όχι custom κ.τ.λ. θα γίνει ακόμα πιο διαφορετική και μοναδική συσκευή ;)

Φυσικα αυτο εννοουσα μονο Official απο και περα.:D

Γειά σας παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τί είναι το gpsd και αν μπορώ να το κάνω να μηv τρέχει γιατί Καταναλωνει πολύ μπαταρία ευχαριστώ.. Edited by marinos5
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

καλησπέρα σε όλους εχω το κλασσικο προβλημα με το wifi (δεν μπορω να συνδεθω με καποιοα router)μπορει καποιος να μου πει εαν τελικα υπαρχει επισημη λύση;;ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εχω μια μερα που το πήρα και εχω απογοητευτει,μπορει καποιος να βοηθησει ρε παιδια;;να προσθέσω οτι εχω κανει τον τροπο που προτεινεται με την αντικατασταση του φακελο wifi με αρχεια απο την 4.1.1 αλλα και παλι τα ιδια

καλησπέρα σε όλους εχω το κλασσικο προβλημα με το wifi (δεν μπορω να συνδεθω με καποιοα router)μπορει καποιος να μου πει εαν τελικα υπαρχει επισημη λύση;;ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ εχω μια μερα που το πήρα και εχω απογοητευτει,μπορει καποιος να βοηθησει ρε παιδια;;να προσθέσω οτι εχω κανει τον τροπο που προτεινεται με την αντικατασταση του φακελο wifi με αρχεια απο την 4.1.1 αλλα και παλι τα ιδια

Επανεκκίνηση έκανες στο ρουτερ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Επανεκκίνηση έκανες στο ρουτερ;

εκανα αλλα παλι τα ιδια,διαβασα οτι το προβλημα εμφανιζεται σε πολλους σε ενα ρουτερ συνδεονται σε αλλα οχι ή εχουν κακο σήμε και καταλαβα οτι εγινε μετα την αναβαθμιση στην 4.1.2

Aν μη τι άλλο το WiFi του N2 είναι ένα από τα ατού του. Οτι καλύτερο έχω δει σε smartphone.

Λογικά κάτι παίζει με το router σου. Τι μάρκα είναι;

Ι need a six month vacation, twice a year.

*#0011# θα σε βγαλει στο service mode με το πλήκτρο menu τις συσκευής θα μπεις στο μενου του ασυρματου θα κανεις αποσυνδεση και κατευθείαν συνδεση και θα μπαίνεις παντου.ετσι το εκανα και εγω σχεδον συνεχεια μεχρι που λυθηκε μετα απο ενα μικρο update που εδωσαν

Aν μη τι άλλο το WiFi του N2 είναι ένα από τα ατού του. Οτι καλύτερο έχω δει σε smartphone.

Λογικά κάτι παίζει με το router σου. Τι μάρκα είναι;

Έχω πάθει πλάκα με το wifi τουπ, πραγματικά...

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

λοιπον είχα κανει εγκατάσταση το switkey πληκτρολόγιο μετα απο δοκιμες που εκανα στο ρουτερ χωρις να μπορω να συνδεθώ είπα να γραψω τον κωδικο του ρουτερ με το πληκτρολόγιο της samsung και τώρα συνδέθηκα τι να πω μετα απο αυτο εσβησα το swiftkey και τέλος

Ωραία εύγε που έλυσες το πρόβλημα, διότι εκ κατασκευής το wifi της συσκευής είναι εξαιρετικό.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

λοιπον είχα κανει εγκατάσταση το switkey πληκτρολόγιο μετα απο δοκιμες που εκανα στο ρουτερ χωρις να μπορω να συνδεθώ είπα να γραψω τον κωδικο του ρουτερ με το πληκτρολόγιο της samsung και τώρα συνδέθηκα τι να πω μετα απο αυτο εσβησα το swiftkey και τέλος

Ναι ρε ****το. Μου έχει συμβεί και εμένα αλλά δεν μου έκοψε να σου το πω.

Μην το βγάζεις το swiftkey αλλά για κωδικούς χρησιμοποίησε το στοκ.

Edited by nnik_1969

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)