Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω βαλει μια εφαρμογη της Washington Post,και οταν ειμαι σε wifi,κατεβαζει ενημερωσεις.

Μερικες φορες ομως,βλεπω οτι κατεβαζει το alert για την ενημερωση,ενω εγω νομιζα οτι εχει ρυθμιστει μονον για να κατεβαζει οταν εχει wifi.

Φταιει κατι,ή απλως ειμαι ασχετος;(Πολυ πιθανον).:p

Αν το εκανες να ενημερωνει μονο μεσω wifi, μπορει να σου βγαζει το alert, αλλα θα κανει την ενημερωση μονο οταν βρεθεις σε wifi... δεν σημαινει οτι επειδη σου βγαζει το alert ενημερωνει κιολλας..παρ'ολα αυτα, αν βλεπεις την μπαρα να προχωραει, παει να πει οτι δεν το εχεις ρυθμισει να κατεβαζει μονο μεσω wifi.. καλου κακου μπες στο playstore κ ελεγξε το παλι;)

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αν παγώσεις το viber με greenify, να υποθέσω ότι όταν σου τηλεφωνεί κάποιος δεν θα χτυπάει, ούτε μηνύματα θα πέρνεις, παρά μόνο όταν εσύ ανοίγεις την εφαρμογή;;;

Αν παγώσεις το viber με greenify, να υποθέσω ότι όταν σου τηλεφωνεί κάποιος δεν θα χτυπάει, ούτε μηνύματα θα πέρνεις, παρά μόνο όταν εσύ ανοίγεις την εφαρμογή;;;

Ναι.......

Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το video hub? Κάθε φορά που πάω να το ανοίξω μου γράφει προσεχώς. Σε ένα s4 που είδα όμως (ελληνικό) είχε μια εφαρμογή Samsung hub η οποία είχε κανονικά τμήμα με βίντεο που μπορούσες να τα αγοράσεις ή να τα νοικιάσεις....

Κανείς??...........

Οχι, εγω το εχω παγωμενο αλλα οταν με καλουν ή μου στελνουν μηνυμα, μου τα βγαζει κατευθειαν...

Ωχ! Πως γίνεται αυτό;

Μπορεί να φτιάξει κάποιος ένα μοντακι που να εμφανίζει μόνιμα την ειδοποίηση για την κλήση από προώθηση; γιατί τώρα διαρκεί μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα και δεν το βλέπεις!

Ωχ! Πως γίνεται αυτό;

Δεν ξερω φιλαρακι πως γινεται, παντως με εχουν καλεσει ή μου εχουν στειλει μηνυμα και με ειδοποιησε κανονικα

Παιδιά καλησπέρα!

Κάνω μία μικρή παρένθεση στην παλιοπαρέα καθώς εδώ και περίπου 3 εβδομάδες έχω φύγει από τον χώρο της Samsung και έχω πάρει το HTC one...

Λοιπόν, μετά από 3 εβδομάδες συνύπαρξης με το HTC ένα έχω να πω....

Note 2 και πάλι Note 2....

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες καθώς θα φύγουμε off topic... Ένα μόνο θα σας πω και κλείνω... Στο HTC δεν υπάρχει καν email widget... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο, από τις πολλές αδυναμίες κυρίως σε απλότητα και πρακτικότητα χρήσης που έχω διαπιστώσει και που τόσο πολύ θεωρούσα δεδομένα στο Νοτελάκι.

Είναι όπως λένε οι παλιοί εδώ μέσα "η απόλυτη εφαρμογή του android σε τηλέφωνο"..

Χαρείτε το και μη κοιτάτε αλλού! :lol:

Γι αυτό δεν τολμώ να το πουλησω.

Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα πολλές συσκευές τον τελευταίο καιρό.

Αυτό με κάνει να εκτιμώ ακόμα περισσότερο τα πλεονεκτημαρα του.

Το κυριότερο που δεν θα το βρείτε πιθανώς ούτε στο Note3, είναι η διατήρησή της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Δεν μιλάμε για ένα iPhone 3.5" που θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για τα απαραίτητα. Τα smartphones με οθόνη πάνω από 4.5" ίντσες εκ των πραγμάτων προορίζονται για συχνή και έντονη χρήση.

Συνεπώς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η θερμοκρασία που αναπτύσσουν.

Σκοπεύω να μην το δώσω πριν αγοράσω τον αντικαταστάτη του.

Πρώτα θα σιγουρευτω και μετά θα το πουλήσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ξερω φιλαρακι πως γινεται, παντως με εχουν καλεσει ή μου εχουν στειλει μηνυμα και με ειδοποιησε κανονικα

Μάλλον δεν θα είχε γίνει hibernated αλλιως δεν γίνετε.

Απλά μην το αφήνεις να τρέχει. Πάγωσε το με greenify.

Θέλει root για να το κάνω αυτό?

Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι θέλει root .
χωρίς root μπορώ να κάνω κάτι άλλο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Γι αυτό δεν τολμώ να το πουλησω.

Χρησιμοποιώ ταυτόχρονα πολλές συσκευές τον τελευταίο καιρό.

Αυτό με κάνει να εκτιμώ ακόμα περισσότερο τα πλεονεκτημαρα του.

Το κυριότερο που δεν θα το βρείτε πιθανώς ούτε στο Note3, είναι η διατήρησή της θερμοκρασίας σε χαμηλά επίπεδα ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.

Δεν μιλάμε για ένα iPhone 3.5" που θα το χρησιμοποιήσεις μόνο για τα απαραίτητα. Τα smartphones με οθόνη πάνω από 4.5" ίντσες εκ των πραγμάτων προορίζονται για συχνή και έντονη χρήση.

Συνεπώς είναι πολύ σημαντικός παράγοντας η θερμοκρασία που αναπτύσσουν.

Σκοπεύω να μην το δώσω πριν αγοράσω τον αντικαταστάτη του.

Πρώτα θα σιγουρευτω και μετά θα το πουλήσω.

Και πολύ καλά θα κάνεις Κώστα!

Σε ότι με αφορά ισχύει το ρητό "Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.." :)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Καλημέρα

Χρησιμοποιώ τον nova launcher αγορασμένο, και έχω μια απορία γιατί δεν μπορώ να βάλω το widget του καιρού που έχει ο touchwiz;

Επίσης ποιον τρόπο προτείνεται για root; Αυτόν που μπορεί να εγκαταστήσει zip μέσω cwm recovery? Θα ήθελα να πειραματιστω και με custom Rom η Aokp η aosp αν και ξέρω ότι σαν την μαμά δεν υπάρχει άλλη! :-)

Καλημέρα

Χρησιμοποιώ τον nova launcher αγορασμένο, και έχω μια απορία γιατί δεν μπορώ να βάλω το widget του καιρού που έχει ο touchwiz;

Επίσης ποιον τρόπο προτείνεται για root; Αυτόν που μπορεί να εγκαταστήσει zip μέσω cwm recovery? Θα ήθελα να πειραματιστω και με custom Rom η Aokp η aosp αν και ξέρω ότι σαν την μαμά δεν υπάρχει άλλη! :-)

Καλημέρα φίλε, για το ρολόι δεν γίνεται να το βάλεις σε άλλο launcher εκτός από τον stock..

Αν θες να ασχοληθείς με custom roms κ.λ.π θα κάνεις root με τον τρόπο που να έχεις και cwm recovery.. Αυτά όμως περί root και custom τα συζητάμε εδώ..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660

χωρίς root μπορώ να κάνω κάτι άλλο?

Απο όσο γνωρίζω δεν υπάρχει κατι άλλο χωρίς root .Μπορείς να παγώσεις την εφαρμογή μέσα απο τις ρυθμίσεις >διαχείριση εφαρμογών αλλά μετά δεν θα μπορείς να την χρησιμοποίησής ,θα πρέπει να κάνεις ξανά όλη την παραπάνω διαδικασία για να την ενεργοποίησης .

Samsung galaxy s21+

Ερωτηση προς οποιον βλεπει βιντεο στο νοτε. Η ενσωματωμενη εφαρμογη αναπαραγωγης βιντεο ενω ειναι μια χαρα απο θεμα ποιοτητας εικονας και καταναλωσης μπαταριας (6% για ~45 λεπτα), χανει στο θεμα του ηχου ο οποιος τερματιζει στο 15 το οποιο ομως ειναι οριακα ακουστό. Ο mx player αν και λιγο χειροτερος σε ποιοτητα εικονας (προσωπικη αποψη) και καπως πιο ενεργοβορος(7-8% για ~45λεπτα) ανεβαινει μεχρι το 30 στον ηχο χωρις καποιο εξωτερικο προγραμμα ενισχυσης της εντασης. Ρωτω λοιπον αν καποιος εχει βρει τροπο να αυξηθει η ενταση του ηχου στον ενσωματομενο player. Συσκευη χωρις ρουτ με 4.1.2

Ερωτηση προς οποιον βλεπει βιντεο στο νοτε. Η ενσωματωμενη εφαρμογη αναπαραγωγης βιντεο ενω ειναι μια χαρα απο θεμα ποιοτητας εικονας και καταναλωσης μπαταριας (6% για ~45 λεπτα), χανει στο θεμα του ηχου ο οποιος τερματιζει στο 15 το οποιο ομως ειναι οριακα ακουστό. Ο mx player αν και λιγο χειροτερος σε ποιοτητα εικονας (προσωπικη αποψη) και καπως πιο ενεργοβορος(7-8% για ~45λεπτα) ανεβαινει μεχρι το 30 στον ηχο χωρις καποιο εξωτερικο προγραμμα ενισχυσης της εντασης. Ρωτω λοιπον αν καποιος εχει βρει τροπο να αυξηθει η ενταση του ηχου στον ενσωματομενο player. Συσκευη χωρις ρουτ με 4.1.2

Ναι υπάρχει τρόπος. Αγορασμένο BS Player, από το maximum που είναι ο ήχος στο 100, στο ανεβάζει στα 500. Ακόμα και σε ταινίες mkv που έχουν πολυκαναλο ήχο, πλέον ακούς δυνατά.

Ναι υπάρχει τρόπος. Αγορασμένο BS Player, από το maximum που είναι ο ήχος στο 100, στο ανεβάζει στα 500. Ακόμα και σε ταινίες mkv που έχουν πολυκαναλο ήχο, πλέον ακούς δυνατά.

Σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα αυτο που εγω ρωτω ειναι αν μπορουμε με καποιο τροπο να αυξησουμε την ενταση στον μαμα player. Η ενταση στον mx και απ οτι μου λες και στον bs ειναι πολυ δυνατη. Προσπαθω ομως να βρω αν ανεβαινει και στον μαμα player ωστε να τα εχω ολα σε 1, αφου οπως ειπα πριν τοσο σε ποιοτητα (υποκειμενικα) οσο και σε οικονομια μπαταριας (αντικειμενικα) ο μαμα ειναι καλυτερος.

Εννοείται ότι δεν μπορείς. Είσαι και αρουτάριστος... Αν γινόταν λες να είχα όρεξη να δώσω λεφτά για πρόγραμμα;

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)