Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και γιατι μου λεει οτι η συσκευη σας εχει τροποποιηθει ? Αφου μιας μερας τηλεφωνο απο πλαισιο ειναι. Και στο KIES μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο. Υπαρχει περιπτωση να το εχουν πειραξει? Ηταν κλειστο το κουτι με δυο ταινιες ασφαλειας .

EDIT : Ειπα να το ανοιξω γιατι το φορτιζω για πρωτη φορα, και να του κανω factory reet μπας και αλλαξει κατι, και οντως...αλλαξε κατι. Μετα το restart στην ουσια, διχως να φτασω στο factory reset εκανα ενημερωση τηλ και δεν μου εβγαλε αυτο το μηνυμα οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει. Αρα ολα καλα πλεον.

Edited by jimmys

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγαπητέ gaster ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κοίταξα το link που μου έδωσες και πάλι μπερδεύτηκα! Πράγματι δείχνει Τσεχία αλλά κοίταξα και το ελληνικό και έχει ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το δικό μου. Επίσης μέσα στο info γράφει region την Γαλλία και κάποιες ακόμα χώρες. Να γιατί μπερδεύομαι :-( Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς, άρα είναι και Τσεχία και Γαλλικό και Ελληνικό;

Και εμενα τα ιδια δειχνει αλλα μου ειπαν οτι ειναι ελληνικο. Με τον πινακα που βλεπω καταλαβαινω οτι εειναι τσεχικο, σωστα? Πως γινετε τοτε μεσα στο κουτι να υπαρχουν ελληνικα εγχειριδια και οι υπαλληλοι να λενε κατηγορηματικα οτι ειναι ελληνικο?

Για να μην μπερδεύεστε παιδιά.Η συσκευή απλά σημαίνει ότι προοριζόταν για Ευρωπαϊκή Ένωση.Αυτό σημαίνει ότι είναι και για την χώρας μας αφού είμαστε EE.Όλα όμως όσο αφορά το θέμα αυτό παίζονται στην εγγύηση.Τα χαρτιά που βλέπεις στα Ελληνικά και το ότι στο Warranty Card έχει την Ελλάδα κανονικά και γράφει και που βρίσκεται το Service της Samsung, είναι επειδή όπως είπα πρίν εμείς είμαστε ΕΕ άρα η συσκευή άσχετα αν φορούσε ένα random λογισμικό ή π.χ τσέχικο, μπορεί κανονικά να πάρει οποιοδήποτε firmware επίσημο και το Ελληνικό φυσικά και έχει και εγγύηση 2 ετών κανονικά.

Το δικό μου φορούσε firmware από Bangladesh αλλά έχω κανονικά εγγύηση κ.τ.λ. και φλάσαρα διαφορετικό firmware.Αν δεν είχε το Warranty Card την Ελλάδα μέσα τότε θα ανηυσχούσαμε.Η διαφορά με αυτά που υπάρχουν π.χ στο Πλαίσιο κ.τ.λ. είναι ότι αυτά εισάγονται μόνο για την Ελλάδα όπου προορίζονται μόνο για εδώ και γι'αυτό φοράνε το Ελληνικό firmware και προφανώς και η εισαγωγή τους από τους ιδιώτες είναι πιο ακριβή.Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον από την αγορά του S2 που είχα κάνει.Είχε κανονικά την Ελληνική rom και csc και pda επειδή το είχα πάρει από Media Markt.Οπότε απολαύστε το τούμπανο μας και μην ανυσχείτε για τίποτα.Ανά πάσα στιγμή βάζουμε το Ελληνικό Firmware Επίσημα από το SamMobile site της Samsung και μπορούμε επίσης να έχουμε updates από την ενημέρωση λογισμικού μέσω Wi-Fi(OTA) κανονικά ;)

Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Και γιατι μου λεει οτι η συσκευη σας εχει τροποποιηθει ? Αφου μιας μερας τηλεφωνο απο πλαισιο ειναι. Και στο KIES μου λεει οτι ειναι ενημερωμενο. Υπαρχει περιπτωση να το εχουν πειραξει? Ηταν κλειστο το κουτι με δυο ταινιες ασφαλειας .

EDIT : Ειπα να το ανοιξω γιατι το φορτιζω για πρωτη φορα, και να του κανω factory reet μπας και αλλαξει κατι, και οντως...αλλαξε κατι. Μετα το restart στην ουσια, διχως να φτασω στο factory reset εκανα ενημερωση τηλ και δεν μου εβγαλε αυτο το μηνυμα οτι η συσκευη εχει τροποποιηθει. Αρα ολα καλα πλεον.

Θα στο πω απλα

Blame samsung for this crap!

Καποια μεγιστη μακακια εχουν κανει και ανθρωποι που δεν εχουν καμια customia στο τηλεφωνο τους,τους βγαζει αυτη τη μπουρδα.Και η λυση αν θυμαμαι καλα θα ηταν αν εμπαινες recovery και εκανες wipe cache χωρις απαραιτητα να κανεις factory reset.Εχει περασει πολυς καιρος απο τοτε που προσεχα παρα πολυ με το θεμα της εγγυησης (βασικα την πρωτη εβδομαδα λογω doa).Τωρα δεν θυμαμαι καν σε τι νουμερο εχει φτασει ο binary counter :D:D:D:D:D

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εμένα έλεγε 10 προχτες που δοκίμασα Ω 8.

Απλά δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα ειναι αυτό με τα ΟΤΑ.

Λες και όταν θα βγει η αναβαθμιση θα κατσουμε να περιμενουμε να ερθει ΟΤΑ.

Θα εχει βγει και η επομενη ενδιαμεσα.

Τη κατεβαζουμε τη περναμε με odin και ειμαστε κυριοι.

Αλλωστε δεν χανεται και η εγγυηση ετσι.

Ευχαριστηθειτε τη συσκευη σας παίδεςςς...Είναι υπέροχη και τραβάει πολυ λιωσιμο και πειραγμα.

Κατι τελευταιο για σημερα, το ιμει δεν το εχω κοιταξει αν το δεχετε η samsung για το cashback. Επειδη το πηρα απο πλαισιο, αυτο δεν σημαινει πως ειναι απο samsung Hellas?

Πάρε τηλέφωνο στη samsung και σε λίγότερο από ώρα θα σου πουν δίνοντας το imei της συσκευής.

Κατι τελευταιο για σημερα, το ιμει δεν το εχω κοιταξει αν το δεχετε η samsung για το cashback. Επειδη το πηρα απο πλαισιο, αυτο δεν σημαινει πως ειναι απο samsung Hellas?

Θεωρητικα ναι.Πρακτικα κανε αυτο που ειπε ο Κωστας λιγο πιο πανω

Edited by Superuser

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Για κάποιο λόγο οταν παταω ενα λινκ μου ανοίγει εναν αναδυόμενο default browser. Πως θα το κανω να ρωταει ποιον browser θα χρησιμοποιει οπως εκανε και πριν;
RX8 rules!

Για κάποιο λόγο οταν παταω ενα λινκ μου ανοίγει εναν αναδυόμενο default browser. Πως θα το κανω να ρωταει ποιον browser θα χρησιμοποιει οπως εκανε και πριν;

Θα πας στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, εφαρμογές, όλες.

Θα βρεις τον browser που ανοίγει default και θα κάνεις διαγραφή προεπιλογων (κάπως ετσι).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σημερα το πρωι,μετα απο μια ημερα συμβουλών να περιμενω τη σειρα μου,ηλθε η ενημερωση,και εγινε επιτυχως η εγκατασταση του 4.1.2.

Αντε και στην 4.2 τωρα.:p

Το μονο που με κανει και σκεπτομαι και προβληματιζομαι τωρα,ειναι γιατι δεν αγορασα το LTE,αντι για το απλο,αφου ηταν ηδη σε πωληση στη Γερμανια.

Αφου δεν προκειται να το αλλαξω γρηγορα,για 42 λογους,γιατι να μην το παρω LTE μια και καλη;Καποια στιγμη,θα γινει καλυτερο και το δικτυο 4G και θα πεσουν και οι τιμες.Γιατι να μην το εχω;

Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου,και εμενα μου αρεσει να βαασνιζομαι συνεχεια.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Σημερα το πρωι,μετα απο μια ημερα συμβουλών να περιμενω τη σειρα μου,ηλθε η ενημερωση,και εγινε επιτυχως η εγκατασταση του 4.1.2.

Αντε και στην 4.2 τωρα.:p

Το μονο που με κανει και σκεπτομαι και προβληματιζομαι τωρα,ειναι γιατι δεν αγορασα το LTE,αντι για το απλο,αφου ηταν ηδη σε πωληση στη Γερμανια.

Αφου δεν προκειται να το αλλαξω γρηγορα,για 42 λογους,γιατι να μην το παρω LTE μια και καλη;Καποια στιγμη,θα γινει καλυτερο και το δικτυο 4G και θα πεσουν και οι τιμες.Γιατι να μην το εχω;

Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου,και εμενα μου αρεσει να βαασνιζομαι συνεχεια.:confused:

Ας δουλεύει σωστά το 3g και μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς 4g. To θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό. Πάντως μαλ.... της samsung. Έπρεπε να βγάλει κατευθεία το LTE. Μου φαίνεται κάτι δεν πάει καλά στον σχεδιασμό τους ή είναι πολύ large με τις γραμμές παραγωγής τους.

Ας δουλεύει σωστά το 3g και μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς 4g. To θέμα είναι κυρίως ψυχολογικό. Πάντως μαλ.... της samsung. Έπρεπε να βγάλει κατευθεία το LTE. Μου φαίνεται κάτι δεν πάει καλά στον σχεδιασμό τους ή είναι πολύ large με τις γραμμές παραγωγής τους.

Αληθεια ειναι φιλε μου,ψυχολογικο.Και για καποιους σαν και μενα,βασανιστικο.

Γιατι να μην το εχω κανει,λεω στον εαυτο μου,και βρηκα με αλλα λογια,"μαλλι να ξανω",οπως ελεγε και η γιαγια μου.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μέχρι να λειτουργήσει σωστά και παντού το 4G στην Ελλάδα και να έχει...λογικές τιμές θα έχουμε αλλάξει τηλέφωνο:lol:

Πρώτη φορά με ελληνικό τηλέφωνο και απαράδεκτο ABC στις επαφές,τόσο άχρηστοι είναι εδώ στη samsung!! Ελπίζω πάλι να μην περιμένουν καμιά open europe για να δώσουν την αναβάθμιση στα ελληνικά τηλέφωνα. Ξέρω πολύ καλά πόσο εύκολο είναι να περάσει κάποιος μια άλλη rom αλλά αυτό δεν είναι επιχείρημα για να αργούν οι ελληνικές αναβαθμίσεις ή να μην μπαίνουμε στη σελίδα τους να τους κράζουμε. Πρώτη φορά με ελληνικό τηλέφωνο και ελπίζω να μην το μετανιώσω....

Κωστα στην 4.1.2 το προβλημα με το index στις επαφες λυνεται.Υπαρχουν κανονικα ελληνικα αν η γλωσσα τηλεφωνου ειναι στα ελληνικα.Εχει βγει η 4.1.2 (γαλλικη.επιτελους μετα απο αρκετο καιρο).Νομιζω οτι συντομα θα παρει και η ελληνικη.Μην ξεχνας οτι οι περισσοτερες rom ειναι πια εκτος απο no wipe και multicsc

Εγώ έκανα το ανάποδο. Έβαλα το widget στην ειδική home screen για το S Pen να δω αν ακολουθεί την αλλαγή της ημερομηνίας. Θα ενημερώσω αύριο.

Στη δοκιμή σου φρόντισε να μην γίνει επανεκκίνηση της συσκευής μετά τις 12 τα μεσάνυχτα γιατί τότε το widget θα κάνει refresh και θα πάει στην τρέχουσα ημερομηνία.

Εχω uptime 5 ημερες και δεν σκοπεύω να το κάνω restart αν δεν υπάρχει λόγος.

Λοιπόν, από ότι βλέπω εχεις δίκιο. Δεν κάνει refresh και ο λόγος που εχουν το today ειναι ακριβώς αυτός. Πατάς today και σε πάει στο current day.

Nice catch!.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Αργύρη, η ελληνική rom που έχουμε τώρα πού υπάρχει; Δεν μπορώ να τη βρω....XXALJ2

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-N7100&pcode=EUR&os=1&type=1#firmware

Εδώ φίλε μου.

Καλημέρες!

Αργύρη, η ελληνική rom που έχουμε τώρα πού υπάρχει; Δεν μπορώ να τη βρω....XXALJ2

Και εδω η τελευταια γαλλικη 4.1.2 αν σε τρωει το χερακι σου που εχει και ελληνικα στον index των επαφων ;)

http://www.hotfile.com/dl/185548129/fba59f8/N7100XXDLL4_N7100OXADLL4_XEF.zip.html

Και εδω η τελευταια γαλλικη 4.1.2 αν σε τρωει το χερακι σου που εχει και ελληνικα στον index των επαφων ;)

http://www.hotfile.com/dl/185548129/fba59f8/N7100XXDLL4_N7100OXADLL4_XEF.zip.html

Έλληνικα το πενάκι υποστηριζει στη ρομ αυτή;

Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4

LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6

Oneplus 5

Παιδια,το αγορασα κι εγω χθες σφραγισμενο και το αφησα να ξεφορτισει εντελως και μετα το εβαλα να φορτισει κλειστο.Λοιπον,καποια στιγμη παω να δω που εφτασε και δεν εδειχνε να φορτιζει!!!!Το ανοιξα και ηταν στο 37% αλλα δε φορτιζε παρολο που ηταν στη μπριζα!!!Το εκανα επανακκινηση και τιποτα!!!Δοκιμασα και σ'αλλη μπριζα,τα ιδια!!!Μονο οταν το συνεδεσα στο λαπτοπ αρχισε παλι να φορτιζει!!!!Τι μπορει να συμβαινει?Να το παω πισω λετε?Ετσι κι αλλιως ειναι αθηκτο(ζελατινες,ολα επανω).Εξ αλλου απο το mediamarkt που το πηρα,μου ειπαν οτι μπορω να το δωσω πισω...

Apple iPhone 14 Pro Max

Παιδια,το αγορασα κι εγω χθες σφραγισμενο και το αφησα να ξεφορτισει εντελως και μετα το εβαλα να φορτισει κλειστο.Λοιπον,καποια στιγμη παω να δω που εφτασε και δεν εδειχνε να φορτιζει!!!!Το ανοιξα και ηταν στο 37% αλλα δε φορτιζε παρολο που ηταν στη μπριζα!!!Το εκανα επανακκινηση και τιποτα!!!Δοκιμασα και σ'αλλη μπριζα,τα ιδια!!!Μονο οταν το συνεδεσα στο λαπτοπ αρχισε παλι να φορτιζει!!!!Τι μπορει να συμβαινει?Να το παω πισω λετε?Ετσι κι αλλιως ειναι αθηκτο(ζελατινες,ολα επανω).Εξ αλλου απο το mediamarkt που το πηρα,μου ειπαν οτι μπορω να το δωσω πισω...

Αλλο φορτιστη εχεις?Δοκιμασε αν φορτιζει.Μπορει να εχει θεμα το μπριζακι του φορτιστη

Edited by afilopou

Έλληνικα το πενάκι υποστηριζει στη ρομ αυτή;

Κανονικα

10chs

Αλλο φορτιστη εχεις?Δοκιμασε αν φορτιζει.Μπορει να εχει θεμα το μπριζακι

Μα δοκιμασα σε 3 μπριζες!!!Τελικα δοκιμασα με αλλο φορτιστη και φορτιζει!!!!Τωρα τι κανω?Να το παω πισω?

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Μα δοκιμασα σε 3 μπριζες!!!Και δεν εχω αλλο φορτιστη!!!

Εννοω το μπριζακι του φορτιστη.Οχι οι μπριζες του σπιτιου σου :lol::lol:

Αν δεν εχεις αλλο φορτιστη δοκιμασε ακομα μια φορα και αν δεν, πηγαινε τους το

Αφου φορτιζει στο laptop δεν πρεπει να ειναι θεμα του τηλεφωνου

Εννοω το μπριζακι του φορτιστη.Οχι οι μπριζες του σπιτιου σου :lol::lol:

Αν δεν εχεις αλλο φορτιστη δοκιμασε ακομα μια φορα και αν δεν, πηγαινε τους το

Αφου φορτιζει στο laptop δεν πρεπει να ειναι θεμα του τηλεφωνου

Ναι το καταλαβα!!!:lol: Οπως σου ειπα και πριν,εβαλα αλλο φορτιστη και φορτιζε!!!Αρα κατι επαθε ο δικος του!!!Λεω να το παω πισω και βλεπουμε...Τι λες?

Apple iPhone 14 Pro Max

Ναι το καταλαβα!!!:lol: Οπως σου ειπα και πριν,εβαλα αλλο φορτιστη και φορτιζε!!!Αρα κατι επαθε ο δικος του!!!Λεω να το παω πισω και βλεπουμε...Τι λες?

Ναι μιας και το πηρες χτες δικαιουσαι doa

Πέρασα τη Γαλλική 4.1.2 πάνω από την Πολωνική με Odin. Όπως ήταν αναμενόμενο όλα έγιναν σωστά και δεν χάθηκε τίποτα.

Εννοείται όσοι είναι root θα πρέπει να ξανακάνουν.

Παρακαλώ κάποιος moderator να καθαρίσει το thread από τα post που αφορούν την διαθεσιμότητα και το κουπόνι έκπτωσης. Υπάρχει ειδικό θέμα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πέρασα τη Γαλλική 4.1.2 πάνω από την Πολωνική με Odin. Όπως ήταν αναμενόμενο όλα έγιναν σωστά και δεν χάθηκε τίποτα.

Εννοείται όσοι είναι root θα πρέπει να ξανακάνουν.

Παρακαλώ κάποιος moderator να καθαρίσει το thread από τα post που αφορούν την διαθεσιμότητα και το κουπόνι έκπτωσης. Υπάρχει ειδικό θέμα.

Αν θες πες μου και μένα κατι.. Έχω official EUR , μπορώ να περάσω από πάνω πχ γαλλική χωρίς να χασω κατι ?

Ευχαριστώ

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)