Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο φάκελο ringtones.

Νομίζω και αλλου να είναι θα το καταλάβει από ics και μετά, αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Το background αλλάζει από όπου θέλεις.

Η μπαταρία είναι απλά εξαιρετική.

Κάτι κάνεις λάθος ή είναι το πρώτο σου smartphone :)

To Lckscreen δεν αλλαζει με τιποτα και πρεπει να ειναι το 40οστο σμαρτφοουν αυτο

Εξαρταται βεβαια τι χρηση κανει ο κανενας. Εγω του κανω. Οταν βγει xtended θα παραγγειλω

:X

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

To Lckscreen δεν αλλαζει με τιποτα και πρεπει να ειναι το 40οστο σμαρτφοουν αυτο

Εξαρταται βεβαια τι χρηση κανει ο κανενας. Εγω του κανω. Οταν βγει xtended θα παραγγειλω

Δε γίνεται να πέρασες από 40 σύγχρονα smartphone και να μην κατάλαβες την τρομερή αυτή αυτονομία!

Εμείς μπρίκια κολλάμε νομίζεις? :lol::p

Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα βέβαια.

Όσο για της μέρες που είπες πριν, είναι θέμα χρήσης.

Σε μένα βγάζει 2 μέρες. Μπορώ να την τελειώσω και σε μισή βέβαια.

Δε γίνεται να πέρασες από 40 σύγχρονα smartphone και να μην κατάλαβες την τρομερή αυτή αυτονομία!

Εμείς μπρίκια κολλάμε νομίζεις? :lol::p

Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα βέβαια.

Όσο για της μέρες που είπες πριν, είναι θέμα χρήσης.

Σε μένα βγάζει 2 μέρες. Μπορώ να την τελειώσω και σε μισή βέβαια.

τελευταιο που ειχα ηταν το Streak

αυτο με την ιδια χρηση κρατουσε μιση μερα

τωρα ειμαι στη μια με διπλασια χωρητικοτητα

Αλλα ειναι συνεχεια ον με 3g+.

Μπορει να ειναι και λογω δικτυου εδω

:X

Είναι κοινή ομολογία ότι η μπαταρία είναι πάνω από τον ανταγωνισμό κατά πολύ...

Κάτι άλλο Φταiει... Ίσως μετά από 2-3 μέρες στρώσει κι άλλο. Ίσως έχεις κάποια εφαρμογή που κάνει battery draining. Ίσως ακόμα το επίσημο firmware δεν έχει "καθησει" καλά όπως έχει συμβεί σε μερικούς.

Το μοναδικό που δε σηκώνει συζήτηση, είναι ότι το galaxy note II έχει μακράν τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχει υπάρξει ποτέ σε android smartphone...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σε σχέση με το streak στην πραγματικότητα περιμενε διπλάσια αυτονομία. Αν αυτή δεν αντιστοιχεί στην χρήση που κάνεις τότε υπάρχει θέμα. Αυτά που σου γράφω είναι πραγματικά σενάρια, καθώς το τίμησα και το streak (και μάλιστα ασχολήθηκα αρκετά μαζί του).

ΥΓ τώρα που έχεις το note 2, δε σου φαίνεται σαν το streak "όπως έπρεπε να είναι εξαρχης"?

Καλημέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για το επίπεδο του φόρουμ. Αγόρασα το note 2 πριν μερικές μέρες και πριν σας βρω και τι δεν έκανα για να αναγνωρίσει το spen τα ελληνικά, μέχρι εργοστασιακές ρυθμίσεις και έχασα τις επαφές μου κλπ. Μετά διάβασα σε σας και μάλλον είναι γερμανικό ( το πήρα από κατάστημα της Αθήνας vs mobile γράφει η απόδειξη). Μου είναι πολύ χρήσιμο να γράφω ελληνικά με το πενάκι και να αναγνωρίζει τα ελληνικά. Τώρα μην μου πείτε να κάνω κάτι με τη γαλλική που είδα γιατί σε σας κάτι που είναι απλό σε μένα είναι ότι πιο δύσκολο γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα από αυτά. Πείτε μου αν υπάρχει περίπτωση να βγει ανανέωση που να λύνει το πρόβλημα και πως θα καταλάβω ότι βγήκε. Σας κούρασα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ ελληνικά γράφω στο πληκτρολόγιο κανονικά. Επίσης ελληνικά γράφω με το πενάκι και στο snote. ΤΟ πρόβλημα είναι όταν θέλω να γράψω ένα μήνυμα στα ελληνικά με το πενάκι, όταν αλλάζω τη γλώσσα σε ελληνικά τότε δεν υπάρχει πενάκι. Μπαίνω στις ρυθμίσεις βρίσκω τα ελληνικά τα τσεκάρω μαζί με τα αγγλικά και τελικά μπορώ να γράφω μόνο αγγλικά και καθόλου ελληνικά.

Και κάτι ακόμα μέσα στο κουτί έχει τις οδηγίες στα αγγλικά και στα γερμανικά(από κει συμπεραίνω ότι ίσως είναι γερμανικό).

Καλημέρα σε όλους. Συγχαρητήρια για το επίπεδο του φόρουμ. Αγόρασα το note 2 πριν μερικές μέρες και πριν σας βρω και τι δεν έκανα για να αναγνωρίσει το spen τα ελληνικά, μέχρι εργοστασιακές ρυθμίσεις και έχασα τις επαφές μου κλπ. Μετά διάβασα σε σας και μάλλον είναι γερμανικό ( το πήρα από κατάστημα της Αθήνας vs mobile γράφει η απόδειξη). Μου είναι πολύ χρήσιμο να γράφω ελληνικά με το πενάκι και να αναγνωρίζει τα ελληνικά. Τώρα μην μου πείτε να κάνω κάτι με τη γαλλική που είδα γιατί σε σας κάτι που είναι απλό σε μένα είναι ότι πιο δύσκολο γιατί πραγματικά δεν έχω ιδέα από αυτά. Πείτε μου αν υπάρχει περίπτωση να βγει ανανέωση που να λύνει το πρόβλημα και πως θα καταλάβω ότι βγήκε. Σας κούρασα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ ελληνικά γράφω στο πληκτρολόγιο κανονικά. Επίσης ελληνικά γράφω με το πενάκι και στο snote. ΤΟ πρόβλημα είναι όταν θέλω να γράψω ένα μήνυμα στα ελληνικά με το πενάκι, όταν αλλάζω τη γλώσσα σε ελληνικά τότε δεν υπάρχει πενάκι. Μπαίνω στις ρυθμίσεις βρίσκω τα ελληνικά τα τσεκάρω μαζί με τα αγγλικά και τελικά μπορώ να γράφω μόνο αγγλικά και καθόλου ελληνικά.

Και κάτι ακόμα μέσα στο κουτί έχει τις οδηγίες στα αγγλικά και στα γερμανικά(από κει συμπεραίνω ότι ίσως είναι γερμανικό).

Καλημέρα και καλώς ήρθες στο myphone! Καλορίζικο το εργαλείο.

Δοκίμασε στις Ρυθμίσεις πληκτρολογίου Samsung/Χειρόγραφο/Τύπος αναγνώρισης/τικάρισε την πλήρης αναγνώριση.

Αν δεν σου το αναγνωρίσει και τώρα φοβάμαι πως το πέρασμα γαλικής ρομ είναι μονόδρομος.. :)

Edit: Τις επαφές γιατί τις έχασες;;; Δεν τις έχεις συγχρονίσει με τον λογαριασμό σου (Google Acount);;;

Edited by pandrits

Είχε αναφερθεί για την εφαρμογή της Real News αλλά δεν πρέπει να ήταν αυτή η αιτία.. :)

Δεν έχω την εν λόγο εφαρμογή... :confused:

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημέρα..

Επειδή είναι πολύ πολύ εύκολο να περάσεις τη Γαλλική ρομ θέλεις να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το ποστ ?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283

Αν δεν καταλάβεις κάτι ρωτάς.

5 λεπτά θα σου πάρει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νίκο αυτό δεν λετουργει http://www.samfirmware.com

δηλαδή να μην περιμένω αναβάθμηση;

Νομίζω πως τσάμπα χάνεις το χρόνο σου,κρίμα καινούρια συσκευή να μη μπορείς να την ευχαριστηθείς στο έπακρο..

Γράψε λίγο στο μαμά dialer *#1234# και πες μου τα νουμεράκια.

Το Sammobile Λειτουργεί κανονικότατα..

Κάνε μια εγγραφή (δωρεάν) και θα κατεβάζεις ότι θες.

Όπου θες βοήθεια πες μου!

τελικά μπήκα στη σελίδα. Δεν ξέρω όμως τι θα κατεβάσω και που θα πατήσω. Σας σπάω τ ανευρα αλλά είμαι άσχετη

AP N7100XXALJ3

CP N7100XXALJ2

CSC N7100ATOALJ2

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

τελικά μπήκα στη σελίδα. Δεν ξέρω όμως τι θα κατεβάσω και που θα πατήσω. Σας σπάω τ ανευρα αλλά είμαι άσχετη

Πάτα εκεί που λέει firmwares and files..Εχεις γραφτεί στη σελίδα ? (αν όχι πάτα εκει που λέει register)

AP N7100XXALJ3

CP N7100XXALJ2

CSC N7100ATOALJ2

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει το τηλέφωνο σου να είναι εισαγωγή απο αυστρία..

Edited by Da_rudakos

έκανα εγγραφή και πατησα firmwares and files μετά;

Από κάτω βάλε Type:Smartphone,OS:Android, Model:Gt-N7100 Galaxy Note ii, Country France (XEF) (αυτό είναι για να κατεβάσεις το Γαλλικό firmware)

Θα κάνεις ακριβώς το ίδιο για να κατεβάσεις και το δικό σου firmware να το έχεις,απλά στο τελευταίο βήμα αντί για Country France (XEF)

θα επιλέξεις Open Austria (ATO)

Θα το κρατήσεις κάπου να υπάρχει ώστε σε περίπτωση που χρειαστείς εγγύηση να ξαναβάλεις αυτό που είχε καινούριο το τηλέφωνο.

Στη συνέχεια ακολουθείς τον οδηγό του elthis που σου έδωσα πριν. (βάζοντας το Γαλλικό firmware που θα έχεις κατεβάσει)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νίκο αυτό δεν λετουργει http://www.samfirmware.com

δηλαδή να μην περιμένω αναβάθμηση;

Εισαι σιγουρη οτι δεν μπορεις να γραψεις ελληνικα με το πενακι σε μυνηματα?Στο λεω μην μπεις αδικα στη διαδικασια αλλαγης rom.Οσοι δεν εχουν ελληνικα στο πενακι δεν μπορουν να γραψουν ελληνικα ουτε στο snote.Και εσυ μπορεις

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

GT-P7500 France (Orange) 2012 January Android 3.2 P7500BVLA1 P7500FTMLA1 Download

αυτό θα κατεβάσω; είναι ένα zip 580 MB; τόσο μεγάλο;

στο SNOTE γράφω κανόνικά ελληνικά με το πενάκι. Εκτός αν υπάρχει κάποια ρύθμηση λάθος

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

GT-P7500 France (Orange) 2012 January Android 3.2 P7500BVLA1 P7500FTMLA1 Download

αυτό θα κατεβάσω; είναι ένα zip 580 MB; τόσο μεγάλο;

Οχι .Δες το προηγουμενο post μου.

P7500 ειναι αλλη συσκευη, και δεν θα θες να ξερεις τι θα γινει αν φλασαρεις λαθος rom

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

έχεις δίκιο.Οταν λέω γράφω ελληνικά εννοώ όχι εκεί πυο κάνει αναγνώριση γραφής αλλά εκεί που μπορείς να γράψεις ότι θέλεις πάνω στη σελίδα του σημειωματάριου με το πενακι. Δηλαδή ότνα βγάλω το πενάκι και ανοίξει το σημειωματάριο εκει γράφω.

έχεις δίκιο.Οταν λέω γράφω ελληνικά εννοώ όχι εκεί πυο κάνει αναγνώριση γραφής αλλά εκεί που μπορείς να γράψεις ότι θέλεις πάνω στη σελίδα του σημειωματάριου με το πενακι. Δηλαδή ότνα βγάλω το πενάκι και ανοίξει το σημειωματάριο εκει γράφω.

Τι αναγνωριση περιμενεις να σου κανει εκει?Εκει γραφεις ελευθερα.Για να σου κανει αναγνωριση πρεπει να πατησεις το συμβολο "T" που εχει διπλα απο τη γραφιδα

http://dl.dropbox.com/u/14913717/Screenshots_2012-11-05-11-51-32.png

Σε sms μπορεις να γραψεις ελληνικα με αναγνωριση?

Edited by afilopou

Smartphone,OS:Android, Model:Gt-N7100 Galaxy Note ii, Country France (XEF)

βάζω αυτο στο search σωστά και πατάω εντερ μετά τι γίνεται;

πουθενά δεν γράφω με αναγνώριση

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Smartphone,OS:Android, Model:Gt-N7100 Galaxy Note ii, Country France (XEF)

βάζω αυτο στο search σωστά και πατάω εντερ μετά τι γίνεται;

Μπορεις να διαβασεις το ακριβως προηγουμενο post απο το δικο σου?Σου εχω βαλει και ενα screenshot.Μην παιδευεσαι με αλλαγη ρομ πριν εισαι σιγουρη οτι δεν εχεις αναγνωριση

πρέπει να βάλω και το type μπροστά;

Απεφυγε σε παρακαλω τα πολλαπλα μυνηματα.Το πιο πιθανο ειναι να διαγραφουν

Εδω ειναι το link με τη rom http://www.hotfile.com/dl/175019952/cc5a3f7/N7100XXALJ1_N7100OXAALJ1_XEF.zip.html

To ξαναλεω ομως ...Βεβαιωσου οτι δεν εχεις ελληνικα στο πενακι

vol down/home/power τι πλήκτρα είναι αυτά; ταυτόχρονα πρέπει;

σε 25 λεπτά θα μυο επιτρέχει να το κατεβάω λέει.

Πωπω Αργύρη συγνώμη σας έσπασα τα νεύρα με τα πολλά μυνήματα, αλλά δεν έχω κάποιον να με βοηθήσει και είμαι και άσχετη.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)