efthimis31 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Ευθύμη μια χαρά βλέπεις!!!Σε έχω τσεκάρει!!!:rolleyes: Και σε αυτά τα θέματα ποτέ δε μιλάω επί προσωπικού, μιας και είναι υποκειμενικά. Αλλά όπως είπα, δε διαβάζω παράπονα χρηστών όπως διάβαζα στο sgsiii, που σημαίνει ότι πρέπει να είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα...!) Έτσι μου φαίνεται κι εμένα...:) Ναι γιατρέ μου!!! Η φωτεινότητα εξωτερικά είναι καλύτερη σίγουρα από του s3, το είχαμε πει από την αρχή κι αν θυμάσαι όταν το είχε πάρει ο Χάρης κι εμείς είχαμε ακόμα τα s3 το πρώτο πράγμα που τσεκαραμε ήταν αυτό. Και σε εσωτερικό χώρο είναι βελτιωμένο αλλά θα το ήθελα μια μικρή ιδέα πιο πάνω (μάλλον δεν το έχουν κάνει ώστε να αποδίδει η μπαταρία τα μέγιστα) Άσε τώρα τις φωτεινότητες και ετοίμασε εκεί τίποτα καλό να "φαμε" (καμιά καλή ρομ εννοώ) :D Edited October 28, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 όσο για το backup, τις εφαρμογές σου θα τις κατεβάσει αυτόματα όταν κάνεις setup το τηλέφωνο πρώτη φορά, όπως και τις περισσότερες απο τις ρυθμίσεις.(αυτό σίγουρα δε χρειάζεται κάρτα μνήμης) δηλαδή μέσω του cloud από τη samsung θα γίνει????και πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 δηλαδή μέσω του cloud από τη samsung θα γίνει????και πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για αυτό??? Βασικά έχω χρησιμοποιώ Gmail που επαναφέρει τις επαφές μου, τις εφαρμογές αλλά και ρυθμίσεις τηλεφώνου. Νομίζω γίνεται και με το cloud της Samsung αλλά δε το έχω δοκιμάσει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Βασικά έχω χρησιμοποιώ Gmail που επαναφέρει τις επαφές μου, τις εφαρμογές αλλά και ρυθμίσεις τηλεφώνου. Νομίζω γίνεται και με το cloud της Samsung αλλά δε το έχω δοκιμάσει. το gmail για εφαρμογές????μόνο για τα μηνύματα το έχω....πως γίνεται αυτό??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 το gmail για εφαρμογές????μόνο για τα μηνύματα το έχω....πως γίνεται αυτό??? Αν έχεις ενεργοποιημενη τη δημιουργία αντίγραφου ασφαλείας στις ρυθμίσεις της συσκευής, μετά από ένα factory reset όπου η συσκευή είναι "άδεια", περνάς το gmail σου και στην επαναφορά που κάνει, αν μπεις στο μάρκετ, θα δεις ότι κατεβάζει αυτόματα όλες τις εφαρμογές που είχες τη τελευταία φορά, η πριν την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το δικο μου πάντως σημερα έκανε ενα μεγαλοπρεπεστατο restart χωρις λογο αιτια και αφορμη :rolleyes: Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Το δικο μου πάντως σημερα έκανε ενα μεγαλοπρεπεστατο restart χωρις λογο αιτια και αφορμη :rolleyes: Γενικά πάντως δεν εχουν αναφέρει αλλα παιδια κατι τετοιο... Οχι πως τρεχει κατι αλλα λεμε τωρα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Γενικά πάντως δεν εχουν αναφέρει αλλα παιδια κατι τετοιο... Οχι πως τρεχει κατι αλλα λεμε τωρα Λοιποοοον... εχω φαει 4 restart απο την ωρα που το έχω, οπως επίσης κολλήματα στην κλήση τηλεφωνου και να μη μου δίνει προσβαση για τίποτα, ιδικαιολογητα κολληματα και γενικά lagαρισματα. Πολλές φορές κολλάει τρελά. ... εχω αρχίσει και φρικάρω. Σκέφτομαι πολύ να κανω εργοστασιακή ρύθμιση και φτου απο την αρχή. .... Αν εχει ιδέα κανένας ας πει. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Λοιποοοον... εχω φαει 4 restart απο την ωρα που το έχω, οπως επίσης κολλήματα στην κλήση τηλεφωνου και να μη μου δίνει προσβαση για τίποτα, ιδικαιολογητα κολληματα και γενικά lagαρισματα. Πολλές φορές κολλάει τρελά. ... εχω αρχίσει και φρικάρω. Σκέφτομαι πολύ να κανω εργοστασιακή ρύθμιση και φτου απο την αρχή. .... Αν εχει ιδέα κανένας ας πει. . Δεν υπάρχουν "ιδεες" σε τέτοια προβλήματα.... Αυτές οι περιπτώσεις απαιτούν να παρακολουθήσεις μια μια τις εφαρμογές σου, μιας και παίζει κάποια από αυτές να φταίει, ή επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και εγκατάσταση από την αρχή μια μια πάλι τις εφαρμογές. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ναι αυτο εχω κατα νου. . Αλλά εχω βαρεθεί αυτο το πράγμα να μου συμβαίνει συνέχεια σε ολες τις συσκεθες λιγο πολύ Android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Λοιποοοον... εχω φαει 4 restart απο την ωρα που το έχω, οπως επίσης κολλήματα στην κλήση τηλεφωνου και να μη μου δίνει προσβαση για τίποτα, ιδικαιολογητα κολληματα και γενικά lagαρισματα. Πολλές φορές κολλάει τρελά. ... εχω αρχίσει και φρικάρω. Σκέφτομαι πολύ να κανω εργοστασιακή ρύθμιση και φτου απο την αρχή. .... Αν εχει ιδέα κανένας ας πει. . Ποιον launcher έχεις,; Εμένα τέτοια κόλπα μου τα έκανε ο go μόλις πήγα σε ICS. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mean Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Απο launcher δεν εχω περάσει κανενα τώρα .... βασικά είχα αλλα γύρισα σε μαμα.. Τωρα οσο αφορά για I phone ευχαριστώ για την συμβουλη αλλά δεν θα πάρω. Επισης αν δεις παραπάνω δεν είμαι ο μοναδικός με restart Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ta μεταφορικα απο τη Γερμανια,ποσο ειναι για το Note;30€,ή παραπανω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Απο launcher δεν εχω περάσει κανενα τώρα .... βασικά είχα αλλα γύρισα σε μαμα.. Τωρα οσο αφορά για I phone ευχαριστώ για την συμβουλη αλλά δεν θα πάρω. Επισης αν δεις παραπάνω δεν είμαι ο μοναδικός με restart Μπορεις σε παρακαλω να γραψεις με ποια rom εισαι?Και αν εισαι με stock εισαι rooted?Αν ναι,ποιες εφαρμογες εχεις? Προσωπικα δεν μου εχει κανει ποτε restart (ειμαι με stock rom γαλλικη prerooted) . Και ενταξει ενα restart μπορει να γινει και σε ενα premium μηλοπροϊον αλλα εσυ περιγραφεις κολαση :) @elthis ειδες.αφησα την απαντηση στον ειδικο :D:D:D:D Edited October 28, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 "hardware id missing" μου εχει αλλάξει τα φώτα εδω και 2 ωρες,οταν συνδέω το usb. τα εχω κανει ολα,restart,εγκατάσταση το kies ξανα,αλλαξα ρομ,κάποια στιγμη συνδέεται και μετα απο λίγο παλι τα ιδια. θελω να περάσω καποια αρχεία απο το pc και δεν το βλεπει....kai usb debuging εβαλα......ολα και αυτα που γράφουν στο xda ακολούθησα.... καμία βοήθεια Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) "hardware id missing" μου εχει αλλάξει τα φώτα εδω και 2 ωρες,οταν συνδέω το usb. τα εχω κανει ολα,restart,εγκατάσταση το kies ξανα,αλλαξα ρομ,κάποια στιγμη συνδέεται και μετα απο λίγο παλι τα ιδια. θελω να περάσω καποια αρχεία απο το pc και δεν το βλεπει....kai usb debuging εβαλα......ολα και αυτα που γράφουν στο xda ακολούθησα.... καμία βοήθεια Welcome to the club Φίλε μου!!!! Δε ξέρεις πόσο καιρό παιδεύομαι με αυτό το θέμα!!!! Δεν έχει να κάνει με τη συσκευή μιας και είχα το θέμα απο το sgsiii!!! Κάτι παιζει με τους drivers της Samsung, τα win 7 και τις θύρες usb...Κανείς δεν έχει βγάλει άκρη! Αν Googlαρεις το πρόβλημα θα σου βγάλει πολλά νήματα, σε πολλές συσκευές που αντιμετωπίζουν το ίδιο θέμα!!!! Η λύση που έχω καταλήξει????Κάτσε καλά.....FORMAT!!!!!Μιλάμε παιδεύομαι μήνες τωρα...Έχω δοκιμάσει τα πάντα!!!Κι αν κάποιες απο τις λύσεις λειτούργησαν, ήταν για λίγο.Μετα απο κάποιες μέρες πάλι τα ίδια.... Ξεκίνησε έσυ με την απεγκατάσταση kies και samsung drivers, reboot, εγκατασταση ξανά, και βλεπεις στη συνέχεια... Μας γα&^$ε η Google με το MTP!!!!! Για τους δύσπιστους, ρίξτε μια ματιά εδω: http://www.lmgtfy.com/?q=Samsung+%22hardware+id+missing%22 Edited October 28, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Μην το σκέφτεσαι... Κάνε ρουτ την γαλλική και μείνε έτσι Για να την εκμεταλευτεις στο έπακρο σου προτείνω το ρουτ. Θα αφερεσεις σαβούρα και θα βάλεις και κάποια mod που θα σε βοηθήσουν στην καθημερινοτητα σου. Φιλικά Νίκος Φίλε μου καλησπέρα !! Μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις και μας τους ¨νεους¨ στο αντικείμενο,τι εννοείς ''Σαβουρα και Mod ''γιατί αναφέρεται σαν ο σημαντικότερος λόγος για να κάνει κάποιος ρουτ ? Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Φίλε μου καλησπέρα !! Μπορείς σε παρακαλώ να μας εξηγήσεις και μας τους ¨νεους¨ στο αντικείμενο,τι εννοείς ''Σαβουρα και Mod ''γιατί αναφέρεται σαν ο σημαντικότερος λόγος για να κάνει κάποιος ρουτ ? Σαβούρα εννοεί οποιαδήποτε εφαρμογή είναι εγκατεστημένη στο σύστημα της συσκευης, μέσα απο το firmware, και δε τη χρησιμοποεις.Παρόλα αυτά, αυτή μπορεί να τρέχει στο παρασκήνιο και να καταναλώνει ram ή/και μπαταρία.Ένα παράδειγμα είναι το Svoice. Τα mods που υπάρχουν είναι διάφορα.Π.χ. να αυξήσεις τους ήχους της συσκευής, να περάσεις τροποποιημένο TW Launcher, να βάλεις διάφανα widgets της Samsung, θέματα κτλ. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Ρε παιδιά εμένα από που είναι (γερμανικό - γαλλικό)?? Κάποιος φίλος, 2-3 σελίδες πίσω, είπε κάτι για CSC. Εμένα είναι N7100VFGALIC μου λέει κάποιος απο που είναι? Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Αν δεις τα περισσότερα παιδιά απο εδω και ειδικά αυτοί που λύνουν πάρα πολλά από τα δικά μας καθημερινά προβλήματα ένα από τα πρώτα πράγματα που κάνουν είναι να ρουταρουν... Το ρουτ βασικά γίνεται για να εκμεταλλευθείς την συσκευουλα σου στο επαρκω 1.Κάνοντας ρουτ αυτομάτως με κάποια προγράμματα που υπάρχουν και λειτουργούν μονο με ρουτ μπορείς να διαγραψεις κάποια πράγματα απο την ρομ που φοράει η συσκευη σου που δεν τα χρειάζεσαι για να εξοικονομήσεις ακόμα ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και στην μπαταρία σου αλλα και στην μνήμη σου... 2.Μπορείς επίσης να βάλεις κάποια mod επιγραμματικά να αναφέρω το Call recording/4 way reboot menu/5 Toggle Buttons Mod και αλλα που κανουν την καθημερινότητά σου με το noteli ακόμα πιο γρήγορη... 3.Και επίσης ενα απο τα βασικά και ακολουθούμενο απο αρκετούς από εμάς είναι οι custom rom που για να βαλεις μια απο αυτές που κυκλοφορούν πρέπει επίσης να είσαι ρουτ για να περάσεις το recovery και μετά να βάλεις όποια θες εσύ... Ολα τα παραπάνω μπορείς ν τα δείς εδω στην βίβλο του Ηλία http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784 Απλά διάβασε την και θα σου λυθούν πολλές απορίες Μπορείς επίσης από το youtube γράφοντας how to root note 2 να δεις ολη την διαδικασία Οτι αλλο θελεις το γραφεις και τα παιδιά θα σε βοηθήσουν Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πάντως για το δικο μου restart νωριτερα ο ένοχος συνελήφθη και εξοριστικε και ναι δεν τρέχει τίποτα για ένα restart απλα και μονο το γεγονός οτι μας ξένισε σε αυτη τη συσκευή μιλάει απο μονο του για το ποσο φοβερή είναι:) Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 (edited) Eίναι της vodafone κοίτα στις κάτω χαμηλά εδώhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696 Δηλαδη είναι Ελληνικό.. Τούτο τώρα να το πάρω σαν καλό η κακό? Μάλλον κακό γιατί θα αργώ να πάρω updates...:mad::mad: Κώστα ευχαριστω για την βοήθεια σου Edited October 28, 2012 by leo1817 Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πάντως για το δικο μου restart νωριτερα ο ένοχος συνελήφθη και εξοριστικε και ναι δεν τρέχει τίποτα για ένα restart απλα και μονο το γεγονός οτι μας ξένισε σε αυτη τη συσκευή μιλάει απο μονο του για το ποσο φοβερή είναι:) Για δωσε ονομα!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Πάντως για το δικο μου restart νωριτερα ο ένοχος συνελήφθη και εξοριστικε και ναι δεν τρέχει τίποτα για ένα restart απλα και μονο το γεγονός οτι μας ξένισε σε αυτη τη συσκευή μιλάει απο μονο του για το ποσο φοβερή είναι:)Και ποιος είναι ο ένοχος?? :worry: Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Καλο ειναι να αναφερθει ο ενοχος για το 1 restart+ ο φιλος με τα διαφορα θεματα καλο ειναι να μας γραψει το setup του.:) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts