takisss Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά, εμένα λέει ότι είναι στο Βιετνάμ φτιαγμένο, και λέει eu παντού; θα πάρω 4.4.2: ευχαριστώ :) Και εμενα στο Βιετναμ ειναι φτιαγμενο, δεν εχει σημασια αυτο.Σημασια εχει η χωρα που προοριζόταν η συσκευη για αγορα. Πχ εμενα ειναι γερμανικο.;) Ολα θα παρουν 4.4.2 παιδια , θεμα χρονου ειναι (εκτος και αν ειναι branded , καμιας vodafone ,cosmote κτλ που εκει δεν παιρνω ορκο! :lol: ) Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. July 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2014 Τάκη που μπορώ να δω αν είναι μπάντες και για ποια αγορά προοριζόταν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά έχω ελληνικό Note 2 και δεν είμαι root. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω τους κωδικούς από τα ασύρματα δίκτυα που έχω συνδεθεί μέχρι τώρα γιατί όταν έρθει αυτή η αναβάθμιση για 4.4.2 θα ήθελα να του κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Αποθήκευση στο Samsung account μέσω Kies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Παιδιά έχω ελληνικό Note 2 και δεν είμαι root. Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω τους κωδικούς από τα ασύρματα δίκτυα που έχω συνδεθεί μέχρι τώρα γιατί όταν έρθει αυτή η αναβάθμιση για 4.4.2 θα ήθελα να του κάνω και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Για τους κωδικούς ξεχωριστά, όχι. Θέλει root. Αλλά αν κάνεις αντίγραφο ασφαλείας από τις Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί - Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μετά, κατά την επαναφορά θα κάνει restore και τους κωδικούς. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Να σου πω την αλήθεια, τέτοιου είδους αντίγραφα τα φοβάμαι γιατί μετά από μια αναβάθμιση, θέλω να είναι καθαρό το λειτουργικό χωρίς ψεγάδια από παλιά χρήση. Λογικά με την επαναφορά, επανέρχονται και διάφορα προβλήματα. Σκέψη κάνω, μπορεί να είναι και λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Να σου πω την αλήθεια, τέτοιου είδους αντίγραφα τα φοβάμαι γιατί μετά από μια αναβάθμιση, θέλω να είναι καθαρό το λειτουργικό χωρίς ψεγάδια από παλιά χρήση. Λογικά με την επαναφορά, επανέρχονται και διάφορα προβλήματα. Σκέψη κάνω, μπορεί να είναι και λάθος. Όχι, αυτό είναι αντίγραφο Google (όχι, δηλαδή, το κλασσικό backup που έχεις στο μυαλό σου) οπότε αυτό που κάνει είναι να σου επαναφέρει κάποιες ρυθμίσεις, τα ασύρματα και εγκαθιστά μόνο του τις εφαρμογές που είχες εγκατεστημένες αλλά χωρίς τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις τους. Απλά αντί να το κάνεις χειροκίνητα μια μια, τις περνάει όλες μαζί. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Εκεί που μου λες να πάω στη δημιουργία αντιγράφων, επιλέγω και τα δύο, σωστά? Και όταν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα μου περάσει στο τέλος όλες τις εφαρμογές που είχα μόνο του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 καλημερα. Μετα απο μια συντομη μεταβαση στο grand 2 (το μικροβιο της αλλαγης βλέπετε) ,γυρισα στο Νοτε. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι μονο στις ναυαρχιδες το λογισμικο της καμερας ειναι καλα δουλεμενο. Απογοητευση η φωτο στο grand. Το Νοτε είναι για εμενα η καλυτερη οκταρα που εχω δουλέψει .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Δεν ξέρω αν είναι μόνο θέμα software, πιθανολογώ ότι είναι και θέμα hardware (φακών της κάμερας, αισθητήρων κλπ). Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrospatras Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 καλημερα. Μετα απο μια συντομη μεταβαση στο grand 2 (το μικροβιο της αλλαγης βλέπετε) ,γυρισα στο Νοτε. Αυτο που παρατηρω ειναι οτι μονο στις ναυαρχιδες το λογισμικο της καμερας ειναι καλα δουλεμενο. Απογοητευση η φωτο στο grand. Το Νοτε είναι για εμενα η καλυτερη οκταρα που εχω δουλέψει .... Επειδή με ενδιαφέρει το Grand 2 (το dual sim βέβαια)... Μόνο στην κάμερα το είδες χάλια ? Γενικά σε σχέση πάντα με το Note 2 δεν σε ικανοποίησε καθόλου ? Σκέφτομαι μια μετάβαση στο Grand 2 dual sim γιαυτό ρωτάω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 (edited) Αυτο ειχα σε μαυρο με τις δυο καρτες. Μπαταρια και οθόνη Σούπερ. Η καμερα του με χαλασε. πολυ ποιο αργη εστιαση. το βραδυ αμαν εκανα να βγαλω μια καθαρη φωτο. Στο βίντεο καλο. Παντως αλλη καμερα. ποιο στενο απο το νοτε και δουλευεται ποιο ευκολα με το ενα χερι.Ολα συνηθεια ειναι ομως.Αν δε σε απασχολει το θεμα καμερα καλο ειναι......Γνωμη μου οτι το Νοτε ειναι καλυτερο! Edited July 16, 2014 by monster1971 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ρε παιδια , τι κανει η samsung hellas πια , γιατι δεν μας δινει την αναβαθμιση ? Τι συμβαινει, σκοπιμα γινετε αυτο η οχι ? Αφου υπαρχει ηδη η 4.4.2 , γιατι δεν την δινουν επισημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Καλά και σε άλλες χώρες δεν την έχουν δώσει... Relax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Μπορει να διορθωνουν τα bugs :-D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Δεν έχει bugs. Φοράω την γαλλική (η πρώτη 4.4 που κυκλοφόρησε) από την στιγμή που την δώσανε. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γιατί δεν την περνάτε με οντιν για να μην περιμένετε? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παδια πως μπορουμε να τρεξουμε java στο νοτε2?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Ενσωματωμένη δεν είναι στο android; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παδια πως μπορουμε να τρεξουμε java στο νοτε2?:rolleyes: Από όσα ξέρω, δεν υποστηρίζει java το android αλλά ψάχνοντας έπεσα πάνω σε αυτό και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον .. :!: Προσοχή! Δεν το τέσταρα για να δω ότι δουλεύει :) Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 καλησπέρα παιδιά. Χθες ήμουν σε μία συναυλία και προσπαθούσα να τραβήξω video. Ομολογώ ότι απογοητεύτηκα. Πολύ θολή η λήψη. Βέβαια μπορεί να φταίει και το χαμηλό φως. Αλλά τράβηξα και με φλας και χωρίς και τα ίδια. Έβλεπα τους άλλους οι οποίοι τραβούσαν και με ζουμ και ο καλλιτέχνης φαινόταν πεντακάθαρα. Σε εμένα απλά μία μορφή. Φταίει η δική μου η συσκευή ή το έχετε και εσείς το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δώσε ρομ, εφαρμογή κλπ. Έχω τραβήξει video το βράδυ, άλλα καλά, άλλα μέτρια και άλλα χάλια. Εξαρτάται από τις συνθήκες που τραβάς. Αλλά θολή λήψη δεν είχα. Μήπως δεν ζουμαρε σωστά; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Δώσε ρομ, εφαρμογή κλπ. Έχω τραβήξει video το βράδυ, άλλα καλά, άλλα μέτρια και άλλα χάλια. Εξαρτάται από τις συνθήκες που τραβάς. Αλλά θολή λήψη δεν είχα. Μήπως δεν ζουμαρε σωστά; Τι να σου πω...stock 4.3 έχω και με τη stock εφαρμογή τραβούσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Για καποιο λογο δεν δουλευε ή δεν σου εκανε σωστα AF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Για καποιο λογο δεν δουλευε ή δεν σου εκανε σωστα AF υποτίθεται ότι άλλαζα και την εστίαση και ξαναπατούσα το AF αλλά τίποτα... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts