Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατηρησα πολυ μεγαλη διαφορα στην μπαταρια, απο οταν εβγαλα την εξωτερικη καρτα, λογω του οτι το κινητο θα παει για αλλαγή τζαμιου. Μιλαμε η μερα με την νυχτα. Τοσο πολυ, που σκεφτομαι αν θα την ξαναβαλω. Επισης σαν να μου φαίνεται και πιο σμουθ η λειτουργια του.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι παρακολουθω το κινητο μου το τελευταιο καιρο βλεπω οτι η μπαταρια φευγει πολλη γργορα:worry::worry::worry: εκει που με μετρια χρηση πηγαινε 3 μερεσ κ κατι τωρα 2 με μετρια παλι σερφαρισμα κ εφαρμογεσ δθαφορα κ παρατηρω μεσα απο το Gsam Battery monitor οτι πολλη ψηλα στην λιστα βρισκεται το

Συστημα Android 17.8%

kernel 8.4

System wakelock 6.7

ενω αν παω στο εικονιδιο μπαταρια μεσα απο το μενου βλεπω οτι η μπαταρια ειναι

Οθονη 30%

Συστημα Android 14%

λειτουργικο Συστημα Android 10%

πιο κατω Υπηρεσιες Google Play 7.6%

Να τονισω οτι εχω εγκατεστημενα 2 navigation sygic&genius

Ποσες ωρες οθονης βγαζει ? Αν εισαι 4+ στης 2 μερες αναμονής εισαι οκ θα έλεγα. .

Galaxy Note 3

Lumia 1520 - Win10

Παιδιά καλησπέρα!Αντιμετωπίζω ένα πολύ περιέργο πρόβλημα και χρειάζομαι τα φώτα σας.

Κάτι είχε πάθει η οθόνη του note μου και το έστειλα στο service.Όλα καλά,κανένα παράπονο μου αντικατέστησαν την οθόνη δωρεάν.

Εχθές λοιπόν που παραλαμβάνω το τηλέφωνο ήταν όπως ακριβώς τους το είχα δώσει,δηλαδή με τις επαφές μου,τα μηνύματα,το wallpaper,δεν είχαν πειράξει τίποτα.Όλα καλα.

Μετά μου βγάζει μήνυμα για την kit kat,οπότε και κάνω την αναβάθμιση.Μετά την αναβάθμιση πάλι όλα καλά,είχα ακόμα ελληνικά στο μενου.Να σημειώσω πως το note μου είναι γερμανικό.

Μετά την ανβάθμιση,κάνω μια επαναφορά να καθαρίσει ότι είχε αφήσει η jelly bean,και όταν έγινε η επαναφορά τα ελληνικά είχαν χαθεί!

Μάλιστα δεν φαινόταν να έχει καμία από τις αρχικές γλώσσες που είχε όταν το είχα αγοράσει.Είχε μόνο αγγλικά(united kingdom,usa)και όλες οι υπόλοιπες γλώσσες ήταν σαν αραβικά,σουαχίλι ή δεν ξέρω κι εγώ τι!

Τι μπορεί να συνέβει;Πιστεύετε πως κάναν κάτι στο service της samsung;Έκανα μιαν αναζήτηση στο διαδίκτυο,δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο.Βοηθήστε με!!!

καλημέρα παιδιά! σκέφτομαι την αγορά του note II αφου είναι η τιμή του στα 300+(σκρουτζομαγαζιά) και σε συνδυασμο με το tablet note 8.0 μου,φαντάζομαι θα είναι όλα τελειότερα!

είναι μπομπάτο κινητό παιδιά? ποιά android τρέχει επίσημα σήμερα που μιλάμε?

τι διαφορές έχει σε σύγκριση με το note III ? (αναλυτικά)

πόσο ακριβότερο είναι το note III ? τιμές από ελλάδα. αν είναι "μικρή" διαφορά να επέλεγα το ΝΟΤΕ ΙΙΙ? (σκρουτζομαγαζιά)

thanks!

Παιδιά καλησπέρα!Αντιμετωπίζω ένα πολύ περιέργο πρόβλημα και χρειάζομαι τα φώτα σας.

Κάτι είχε πάθει η οθόνη του note μου και το έστειλα στο service.Όλα καλά,κανένα παράπονο μου αντικατέστησαν την οθόνη δωρεάν.

Εχθές λοιπόν που παραλαμβάνω το τηλέφωνο ήταν όπως ακριβώς τους το είχα δώσει,δηλαδή με τις επαφές μου,τα μηνύματα,το wallpaper,δεν είχαν πειράξει τίποτα.Όλα καλα.

Μετά μου βγάζει μήνυμα για την kit kat,οπότε και κάνω την αναβάθμιση.Μετά την αναβάθμιση πάλι όλα καλά,είχα ακόμα ελληνικά στο μενου.Να σημειώσω πως το note μου είναι γερμανικό.

Μετά την ανβάθμιση,κάνω μια επαναφορά να καθαρίσει ότι είχε αφήσει η jelly bean,και όταν έγινε η επαναφορά τα ελληνικά είχαν χαθεί!

Μάλιστα δεν φαινόταν να έχει καμία από τις αρχικές γλώσσες που είχε όταν το είχα αγοράσει.Είχε μόνο αγγλικά(united kingdom,usa)και όλες οι υπόλοιπες γλώσσες ήταν σαν αραβικά,σουαχίλι ή δεν ξέρω κι εγώ τι!

Τι μπορεί να συνέβει;Πιστεύετε πως κάναν κάτι στο service της samsung;Έκανα μιαν αναζήτηση στο διαδίκτυο,δεν μπόρεσα να βρω κάτι αντίστοιχο.Βοηθήστε με!!!

Καινουριο το εχεις παρει η μεταχειρισμενο?Με αυτα που γραφεις,για ασιατικη μου κανει η ρομ σου...για κανε ενα τσεκαρισμα με το phone info να δεις τι region σου βγαζει Edited by truckman

Το κινητό είναι καινούργιο,δε το έχω rootάρει ποτέ,και μέχρι το service,δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αύριο επιστρέφω στην πόλη μου οπότε θα τους το ξαναπάω για να μάθω τι παίζει.Μέχρι τότε οποιαδήποτε συμβουλή πάνω στο θέμα είναι καλοδεχούμενη!

Country of Origin:Made in Vietnam CSC Country:India

Πως ακριβώς έγινε αυτό;

Ευχαριστώ!:D

Edited by Yponomeftis

Το κινητό είναι καινούργιο,δε το έχω rootάρει ποτέ,και μέχρι το service,δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.

Αύριο επιστρέφω στην πόλη μου οπότε θα τους το ξαναπάω για να μάθω τι παίζει.Μέχρι τότε οποιαδήποτε συμβουλή πάνω στο θέμα είναι καλοδεχούμενη!

Country of Origin:Made in Vietnam CSC Country:India

Πως ακριβώς έγινε αυτό;

Ευχαριστώ!:D

Γι αυτο σου ειπα οτι για ασιατικο μου κανει και γι αυτο δεν σου εμφανιζει τα Ελληνικα.Εισαι πολυ τυχερος που δεν στο εκαναν reset στο servis,θα ετρωγες πορτα.

Αυτό θέλω να μάθω πως έγινε.Το κινητό είναι γερμανικό,το είχα τσεκάρει μόλις το είχα αγοράσει.Πως γίνεται μετά το service να έγινε ινδικό;

Αυτό θέλω να μάθω πως έγινε.Το κινητό είναι γερμανικό,το είχα τσεκάρει μόλις το είχα αγοράσει.Πως γίνεται μετά το service να έγινε ινδικό;

λες να σου έδωσαν άλλο ;;;

Δες το ΙΜΕΙ απο την αποδειξη αγορας,και συγκρινε το με το τηλεφωνο που σου εδωσαν.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Το κινητό είναι το ίδιο. Εχω ελέγξει το imei και όπως είπα παραπάνω είχε τις επαφές και ήταν όπως ακριβώς το είχα δώσει.

Το κινητό είναι το ίδιο. Εχω ελέγξει το imei και όπως είπα παραπάνω είχε τις επαφές και ήταν όπως ακριβώς το είχα δώσει.

Πιθανόν στο service να πέρασαν μέσω odin την rom την ινδική.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απορία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το note2 που να γράφουμε με το πενάκι και να το αποθηκεύουμε ως αρχείο Word;

Πέρνα του με odin ξανά μια ευρωπαική. (γαλλική, γερμανική κτλ)

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το odin δεν απαιτεί ροοτάρισμα;

Μια ερωτηση απο περιεργεια:πως το ειχες τσεκαρει και ειδες οτι ηταν γερμανικο?? Παντως για να σου περασαν ινδικη ρομ στο servis,ουτε στο ποιο τρελο σου ονειρο!!!

Είχα διαβάσει πως να το βρεις μέσω kies.Από birdphone το χα πάρει που νομίζω έφερνε είτε γερμανικά είτε πολωνικά. Αλλά ακόμα και βλακεία να χα κάνει στο πως να το βρω, είχε ελληνικά και όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες στο πρώτο setup. Κι όπως λέει ο φίλος παραπάνω αποκλείεται να μου flashάραν άλλη rom. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να υποθέσω έστω και τραβηγμένη, είναι ότι το ανταλλακτικό ήταν ινδικό και για αυτό στο restore,το αναγνώρισε ως ινδικό. Παίζει κάτι τέτοιο ή λέω εντελώς απίθανα σενάρια?

Είχα διαβάσει πως να το βρεις μέσω kies.Από birdphone το χα πάρει που νομίζω έφερνε είτε γερμανικά είτε πολωνικά. Αλλά ακόμα και βλακεία να χα κάνει στο πως να το βρω, είχε ελληνικά και όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες στο πρώτο setup. Κι όπως λέει ο φίλος παραπάνω αποκλείεται να μου flashάραν άλλη rom. Η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να υποθέσω έστω και τραβηγμένη, είναι ότι το ανταλλακτικό ήταν ινδικό και για αυτό στο restore,το αναγνώρισε ως ινδικό. Παίζει κάτι τέτοιο ή λέω εντελώς απίθανα σενάρια?

Αυτο ξεχασε το,δεν παιζει κατι τετοιο σε καμια περιπτωση.Κατι αλλο συμβαινει και εχει να κανει με το κινητο σου και με το birdphone.Παρε αυριο στη samsung και δωσε το imei σου να σου πουν για που προοριζοταν το κινητο σου.

Edited by truckman

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Έπειτα απο hard reset (είχε αρχίσει να κολλάει μετά απο 1+ χρόνο χρήσης), το τηλέφωνο έχασε τα ελληνικά, τα οποία δεν υπάρχουν πια στο languages..!!! Πως γίνεται να εξαφανίστηκαν και πως τα επαναφέρω τώρα σαν γλώσσα στο μενού και τα μηνύματα ???? Στις γλώσσες αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο English (UK και US) και καμια 20αριά κινέζικα, καμία άλλη ευρωπαική γλώσσα, δώστε μου τα φώτα σας..!!!!!!!!!!! Edited by ckorolis
Χρήστος.

Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια απορία. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για το note2 που να γράφουμε με το πενάκι και να το αποθηκεύουμε ως αρχείο Word;

Φυσικά: WPS office και κατευθείαν στα Ελληνικά! Τι το πήραμε το εργαλείο; :D

Edited by jlian

Παιδιά έχω τη phoenix 4.4.2 με mj5 bootloader!μπορώ μεσω odin να περάσω την official 4.4.2 γιατί θέλω να το πουλήσω και το παλικάρι θέλει official και δεν τον ενδιαφέρουν τα root κλπ! Edited by polo1400

Παιδιά έχω τη phoenix 4.4.2 με mj5 bootloader!μπορώ μεσω odin να περάσω την official 4.4.2 γιατί θέλω να το πουλήσω και το παλικάρι θέλει official και δεν τον ενδιαφέρουν τα root κλπ!

αν του περάσεις official 4.4.2, έτσι όπως είσαι, με ρουτ και custom recovery πάει η εγγύηση.

θα γράψουν όλα, knox - flash counter και ότι άλλο υπάρχει :lol:

Πρέπει να ξαναγυρίσεις σε official 4.1.2, αυτή που είχε όταν το πήρες, να μηδενίσεις τον flash counter με stock recovery και να κάνεις full unroot.

Μετά κάνεις και ένα hard reset και κοιτάς αν είναι όλα μηδέν και official.

Και το δίνεις με official 4.1.2 να κάνει ο επόμενος, ότι γουστάρει!

για τα παραπάνω υπάρχουν σχετικές οδηγίες στο Samsung Guides στο myphone, αλλά και γενικά στο internet...

Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Έπειτα απο hard reset (είχε αρχίσει να κολλάει μετά απο 1+ χρόνο χρήσης), το τηλέφωνο έχασε τα ελληνικά, τα οποία δεν υπάρχουν πια στο languages..!!! Πως γίνεται να εξαφανίστηκαν και πως τα επαναφέρω τώρα σαν γλώσσα στο μενού και τα μηνύματα ???? Στις γλώσσες αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο English (UK και US) και καμια 20αριά κινέζικα, καμία άλλη ευρωπαική γλώσσα, δώστε μου τα φώτα σας..!!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά ούτε αγγλικό πληκτρολόγιο δεν μου βγάζει, μόνο κενό για να γράψω με το πενάκι και την 2η σελίδα με τα στίγματα, πρόσημα κλπ. Παντού το ίδιο και στα SMS, και στον browser και στο youtube, μου έχει δέσει τα χέρια, βοήθεια..!!!!!!!!

Χρήστος.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)