Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια, η αληθεια ειναι οτι ολη η σειρα galaxy λογω χαμηλου sar δεν ειναι και κορυφη στο θεμα του σηματος δικτυου, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν πιανει και καλά, απλα υπαρχουν και καλυτερες συσκευες σε αυτον τον τομεα (με το one x πχ μιλουσα ακομη και σε πηγαδι).Για τον φιλο που ειπε πριν οτι κατα το γυρισμα απο αυτοματο σε απλο, δεν ειδε διαφορα, μαλον καπου εχεις θεματακι.Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις τις ιδιες γραμμές στην κεραία κατα τη μεταγωγη και ειδικα σε δύσκολες περιοχες.Για κοιταξε το γιατι αν εχει κολλησει στο αυτοματο παρ'ολο που σου δειχνει το απλο (συμβαινει και αυτο), σαφως και θα εχεις χειροτερη ληψη.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εύστοχη ερώτηση!

στην περίπτωσή μου ίδια εταιρία. το iphone4 γυρισμένο σε 2g το noteII δοκίμασα τόσο σε auto όσο και σε gsm χωρίς όμως διαφορά στη λήψη του note.

Επίσης, μετά απο πολλή ώρα χωρις σήμα, το iphone επανερχόταν πιο άμεσα μολις μπαίναμε σε περιοχή με σήμα.

Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, κανονικά σε gsm πρέπει να έχεις full σήμα. Επίσης αν έχεις cosmote με το παλιό chip (που σημαίνει ότι την έχεις κόψει εσύ) τότε είναι λογικό αυτό που παρατηρείς για τον χρόνο που χρειάζεται για να επανέλθει το σήμα και πας για αντικατάσταση κάρτας.

Παιδια, η αληθεια ειναι οτι ολη η σειρα galaxy λογω χαμηλου sar δεν ειναι και κορυφη στο θεμα του σηματος δικτυου, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν πιανει και καλά, απλα υπαρχουν και καλυτερες συσκευες σε αυτον τον τομεα (με το one x πχ μιλουσα ακομη και σε πηγαδι).Για τον φιλο που ειπε πριν οτι κατα το γυρισμα απο αυτοματο σε απλο, δεν ειδε διαφορα, μαλον καπου εχεις θεματακι.Δεν υπαρχει περιπτωση να εχεις τις ιδιες γραμμές στην κεραία κατα τη μεταγωγη και ειδικα σε δύσκολες περιοχες.Για κοιταξε το γιατι αν εχει κολλησει στο αυτοματο παρ'ολο που σου δειχνει το απλο (συμβαινει και αυτο), σαφως και θα εχεις χειροτερη ληψη.

Απο μηδεν γραμμες σήμα στο αυτόματο, έκανα την αλλαγή σε απλό και πάλι μηδέν γραμμές (τη στιγμή που το 4 έπιανε 1-2 σε 2g).

Γενικά πάντως, εννοείται πως είμαι σουπερ ευχαριστημένος με τη λήψη της συσκευής.

Τώρα αν έτυχε σε περιοχή που έχει αποδεδειγμένα σχεδόν ανύπαρκτο σήμα, δεν χάλασε ο κόσμος - δεν τρελαίνομαι.

Απλά δεν περίμενα να βγάλει γραμμή το antenagate:)...

Παντως εγω,σε συγκριση με τα προηγουμενα μου τηλεφωνα,ητοι,T68i,S700i,W995,το Note 2,ειναι σαφως καλυτερο στην ευαισθησια.

+ το WiFi του. Εκεί που με το Nexus έπιανα 1 με 2 γραμμές με το Ν2 πιάνω φουλ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Θελω τη βοηθεια σας σε ενα περιεργο προβλημα που εχω στο note 2.

οποιο παροχο και να βαλω εμφανιζει παντα το λογοτυπο wind

αυτη τη στιγμη ειμαι στην cosmote επισημα , λειτουργω πληρως ως πελατης cosmote , μπαινω στο ιντερνετ με ρυθμισεις cosmote .

στην wind δεν εμφανιζομαι πουθενα ως πελατης και παρολα αυτα το κινητο εμφανιζει wind GR ως δικτυο.

στην αναζητηση δικτυων ΕΠΙΣΗΣ αντι να βγαλει κατα σειρα cosmote wind vodafone βγαζει μονο WIND 3 ΦΟΡΕς.

το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα με sim της cosmote απλα η οθονη δειχνει wind gr.

σας εχει τυχει κατι τετοιο ποτε? εχετε καποια αποψη καποια γνωμη του τι συμβαινει?

λετε αν κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων να ξεμπλοκαρει?

ευχαριστω για τη φιλοξενια και τις πιθανες απαντησεις σας στο προβλημα μου .

Πρωτη φορα το ακουω.πρωτα κανε κανα φορματ μηπως και ισιωσει.το κινητο ειναι αγορασμενο απο wind?αγορασα ενα s3 mini απο cosmote δε λεει βεβαια cosmote στο δικτυο απλα οταν ανοιγει εχει το logo της cosmote.μηπως εχει φαει κανα κολλημα

OXI φιλε μου .το κινητο ειναι αγορασμενο σκετη συσκευη απο καταστημα. λεω να κανω επαναφορα ρυθμισεων αλλα φοβαμαι μη κανω τρυπα στο νερο και μετα παιδευομαι παλι να βαλω εφαρμογες και λοιπα που ειχα. δεν ξερω. θα ψαχτω λιγακι και με την samsung . ευχαριστω για τη βοηθεια σου.

Στο wifi είναι καλύτερο απο το S3 που ειχα πριν.Γενικά ειναι ενα κλικ ανώτερο παρόλο οτι το εσωτερικό του ειναι παρόμοιο...Αλλά σαφώς πιο εξελιγμένο απο οτι δείχνει.Κάτι παρόμοιο θα γίνει και με το νοτε 3 σε σχέση με το 4αρι.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Εγώ μετά από 1 κάρο συσκευές που έχουν περάσει απ τα χέρια μου θέλω να πω ότι συμφωνώ με το Πάρη (truckman).

Το noteli στα πολύ δύσκολα έχει κάποιο θέμα και δε θέλει με τίποτα να το αφήνεις στο αυτόματο.

Κατά τα άλλα είναι άψογο.

Αυτό κατά τη γνώμη μου είναι και τα μόνο αρνητικό για χάρη του τέλειου sar που έχει.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

+ το WiFi του. Εκεί που με το Nexus έπιανα 1 με 2 γραμμές με το Ν2 πιάνω φουλ.

Ναι, το wifi πολύ ανώτερο απο όλες τις συσκευές που είχα.

Μεγάλη εμβέλεια, άμεσες και σταθερές συνδέσεις!

http://www.smartec.gr/contact.php Εδώ φίλε μου!!!

Μου αλλάξανε κονεκτορα κάμερας και κονεκτορα φόρτισης.

Όλα κομπλέ :p

Μου κράτησαν την απόδειξη αγοράς,φαντάζομαι φαίνεται στο αρχείο τους η εγγύηση!

γεια σας παιδια....

πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο??εψαξα λιγο στο φορουμ δεν το βρηκα....

μεσα εχει γερμανικα και η αρχικη γλωσσα ητανε γερμανικα...αν υποθεσω οτι ειναι γερμανιας???

ευχαριστω,.,,,κων/νος

γεια σας παιδια....

πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το κινητο??εψαξα λιγο στο φορουμ δεν το βρηκα....

μεσα εχει γερμανικα και η αρχικη γλωσσα ητανε γερμανικα...αν υποθεσω οτι ειναι γερμανιας???

ευχαριστω,.,,,κων/νος

[ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ] Συχνές Eρωτήσεις / FAQ για το Galaxy Note II

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να διαβάσεις ;)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς lag στο άνοιγμα του ExDialer; Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το πατάω στην Dock του Nova και δεν ξεκινάει ακαριαία όπως συνήθιζε. Τον έκανα τερματισμό και εκκαθάριση αλλά τίποτα. Επειδή πριν 12-15 μέρες είχα κάνει hard reset (και επαναφορά μέσω Google των εφαρμογών) και κάπου εκεί είχε update κι ο ExDialer δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτό. Αν και νομίζω είναι πιο πρόσφατο. Θα κάνω κι ένα reboot αλλά μόνο 77 ώρες έχει από το τελευταίο. Και εκτός από ένα widget δεν έχω αλλάξει κάτι στις εφαρμογές. Στις άλλες δύο συσκευές δεν το κάνει και είπα να το αναφέρω. Εννοείται η παραμονή στη μνήμη είναι ενεργοποιημένη.

Άσχετο edit: Επειδή πολλές φορές λέμε για call recorders, δοκίμασα το mp3 InCall&recorder στο Note. Στο Xperia που το είχα δοκιμάσει το 2way δεν δούλευε αλλά στο Note κάνει εγγραφή και τις 2 πλευρές κανονικότατα. Κι έχει και επιπλέον voice recorder με equalizer. Αν και το έχω απλά για να υπάρχει πήρα την pro version που κάνει μόλις 0,85€. Είχε ένα freeze μέσα στην εφαρμογή (όχι όταν έγραφε) αλλά σε 2-3 εγγραφές που δοκίμασα δούλεψε πολύ καλά. Η αντίστοιχη του skvalex έχει σχεδόν 8 ευρώ και δεν ξέρω αν είναι καλύτερη αλλά αυτή εδώ δουλεύει μια χαρά.

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μου αλλάξανε κονεκτορα κάμερας και κονεκτορα φόρτισης.

Όλα κομπλέ :p

Μου κράτησαν την απόδειξη αγοράς,φαντάζομαι φαίνεται στο αρχείο τους η εγγύηση!

Άντε μεγιες...:thumbup:

Καλημερα στην παρεα.Χθες το νοτε μου ειχε ενα ατυχημα με αποτελεσμα ενα ραγισμα στο μπεζελ κατω αριστερα και ενα στο καπακι της μπαταριας..εχω ξενερωσει αφανταστα και δεν ξερω τι να κανω..ανταλλακτικο μπεζελ υπαρχει και αν ναι ποσο ευκολο ειναι να το αντικαταστησω εγω? Μια αλλη ιδεα που μου ηρθε ηταν να το κανω ολο καρμπον αυτοκολλητο ωστε να μη βλεπω τα ραγισματα..Ειμαι ανοιχτος σε οτι μου πειτε..δωστε ιδεες κανα λινκ με ανταλλακτικα κτλπ.ευχαριστω εκ των προτερων.Καλες βουτιες.

Παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς lag στο άνοιγμα του ExDialer; Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το πατάω στην Dock του Nova και δεν ξεκινάει ακαριαία όπως συνήθιζε. Τον έκανα τερματισμό και εκκαθάριση αλλά τίποτα. Επειδή πριν 12-15 μέρες είχα κάνει hard reset (και επαναφορά μέσω Google των εφαρμογών) και κάπου εκεί είχε update κι ο ExDialer δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτό. Αν και νομίζω είναι πιο πρόσφατο. Θα κάνω κι ένα reboot αλλά μόνο 77 ώρες έχει από το τελευταίο. Και εκτός από ένα widget δεν έχω αλλάξει κάτι στις εφαρμογές. Στις άλλες δύο συσκευές δεν το κάνει και είπα να το αναφέρω. Εννοείται η παραμονή στη μνήμη είναι ενεργοποιημένη.

Άσχετο edit: Επειδή πολλές φορές λέμε για call recorders, δοκίμασα το mp3 InCall&recorder στο Note. Στο Xperia που το είχα δοκιμάσει το 2way δεν δούλευε αλλά στο Note κάνει εγγραφή και τις 2 πλευρές κανονικότατα. Κι έχει και επιπλέον voice recorder με equalizer. Αν και το έχω απλά για να υπάρχει πήρα την pro version που κάνει μόλις 0,85€. Είχε ένα freeze μέσα στην εφαρμογή (όχι όταν έγραφε) αλλά σε 2-3 εγγραφές που δοκίμασα δούλεψε πολύ καλά. Η αντίστοιχη του skvalex έχει σχεδόν 8 ευρώ και δεν ξέρω αν είναι καλύτερη αλλά αυτή εδώ δουλεύει μια χαρά.

Δεν έχω ούτε είχα ποτέ lag στον exdialer.

Σε ευχαριστούμε για τα αναλυτικά feedback που μας δίνεις για εφαρμογές Ελένη.

Είναι πολύ χρήσιμη στο νήμα μας η γυναικεία νότα και μεθοδικότητα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καλημερα στην παρεα.Χθες το νοτε μου ειχε ενα ατυχημα με αποτελεσμα ενα ραγισμα στο μπεζελ κατω αριστερα και ενα στο καπακι της μπαταριας..εχω ξενερωσει αφανταστα και δεν ξερω τι να κανω..ανταλλακτικο μπεζελ υπαρχει και αν ναι ποσο ευκολο ειναι να το αντικαταστησω εγω? Μια αλλη ιδεα που μου ηρθε ηταν να το κανω ολο καρμπον αυτοκολλητο ωστε να μη βλεπω τα ραγισματα..Ειμαι ανοιχτος σε οτι μου πειτε..δωστε ιδεες κανα λινκ με ανταλλακτικα κτλπ.ευχαριστω εκ των προτερων.Καλες βουτιες.

20ε έχει το μπεζελ και νομίζω 15 το καπάκι,και είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις.Παρε τηλ στο Xtreme mobile για τα ανταλλακτικα.

http://www.extreme-mobile.gr/shop/products

Edited by arfi-gorgona

20ε έχει το μπεζελ και νομίζω 15 το καπάκι,και είναι αρκετά εύκολο να το κάνεις.Παρε τηλ στο Xtreme mobile για τα ανταλλακτικα.

http://www.extreme-mobile.gr/shop/products

Να σου πω και το χειροτερο ? πειρε και σασι ... ραγισε και απο μεσα...:wacko:

Αυτό που λες με το σασί,βγαλε καμιά φώτο να το δουμε αν γίνεται..

παιδια παντως εμενα το καπακι παροτι εχω την αυθεντική θηκη tpu εχει σκασει το βερνικι απο τη σκονη. το θεωρωω απαραδεκτο. οσο για το μπεζελ ειναι λιγο καλθτερο απο note 1 αλλα και παλι χαραζεται..και ολα αυτα με θηκη παντα...
Samsung Galaxy S8 plus.....

Αν....ΑΝ λέμε...μου ξεβάψει στις γωνίες λόγω κακής ποιότητας βαφής κτλ μπορώ να ζητήσω αντικατάσταση του κομματιού στην smartec?

Γιατί είδα καναδυό Ν2 με ξεβαμμένες γωνίες και χαλάστηκα να πω την αλήθεια.:confused:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοεις,οτι τρίφτηκε το βερνίκι μέσα στην θήκη από την σκόνη?

Ελτεο για να ξεβάψει,λογικά σημαίνει ότι στο σημείο εκεινο υπήρχε τριβή...Έκτος και αν μιλάμε για αστοχία υλικών.

Edited by arfi-gorgona

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)