Sol_Ballads Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Εσεις που λετε οτι εχετε θεμα με το 3g,μηπως εχετε παλιες sim?Καλα ειναι παντως να τσεκαρετε τις καρτες σας Πιο καινούρια δεν γίνεται.. Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Πλάκα πλάκα, και εγώ έχω κάτι θεματάκια με το 3g.. Έχει κανείς να προτείνει best modem για Vodafone? Είναι θέμα σήματος εταιρίας. Με βοντα έχω χαμηλό σήμα και εγώ. Με γουυιντ ήταν κάπως καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Κανένα πρόβλημα με το σήμα στη Vodafone. Βέβαια δεν βρισκόμαστε όλοι στις ίδιες περιοχές οπότε είναι λίγο δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δηλαδή αποκλείεται να φταίει κάπου το μόντεμ που φοράει αυτή η ρομ? Σκέφτομαι να του περάσω άλλη ρομ με άλλο μόντεμ φυσικά. Επίσης να το φέρω και στην εργοστασιακή κατάσταση μόνο και μόνο να το δουλέψω έτσι μπας και δω φως :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Τελικα μετα το τελευταίο update βλεπω οτι επανηλθε ευτυχως η μπαταρια στα ισια της (και το εχω λιωσει...) Και εγώ αντίστοιχα νούμερα έχω και δεν χορταίνω να τα βλέπω! Η αυτονομία του είναι βγαλμένη απο αλλού... :thumbup::thumbup::thumbup: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Και εγώ αντίστοιχα νούμερα έχω και δεν χορταίνω να τα βλέπω! Η αυτονομία του είναι βγαλμένη απο αλλού... :thumbup::thumbup::thumbup: Γειά σας κι εμένα μου ήρθε σήμερα η αναβάθμιση το κινητό πετάει μακάρι να πέσει κι άλλο η τιμή του να πάρω και δεύτερο τι λέτε θα πέσει? Για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τις απαντήσεις τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Γύρισα σε στοκ ρομ πριν από λίγο. Θα το δουλέψω λίγο έτσι και βλέπω πως πάει. Ας μου πει κάποιος αν έχω τα τελευταία updates. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 παιδια για βοηθειστε λιγο...οπως ειπα σε χτεσινο post ειδα σε ενα μαγαζι το κιν και δεν μου αρεσε καθολου η αναλυση του....πηγα σε αλλο μαγαζι σημερα να δω την αναλυση του κινητου(you tube ιδιο βιντεο) και επαιζε τελεια....εδειχνε hd και οχι hq οπως χτες..δεν μπορει το ΙΔΙΟ κινητο στο ΙΔΙΟ βιντεο σε ΑΛΛΟ μαγαζι να δειχνει αλλιως....μου ειπαν πως ισως ειχαν ενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας...τρελαθηκα παντως γιατι δεν επαιζε hd...εσεις που ξερετε ρε παιδια αυτο ηταν το προβλημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 παιδια για βοηθειστε λιγο...οπως ειπα σε χτεσινο post ειδα σε ενα μαγαζι το κιν και δεν μου αρεσε καθολου η αναλυση του....πηγα σε αλλο μαγαζι σημερα να δω την αναλυση του κινητου(you tube ιδιο βιντεο) και επαιζε τελεια....εδειχνε hd και οχι hq οπως χτες..δεν μπορει το ΙΔΙΟ κινητο στο ΙΔΙΟ βιντεο σε ΑΛΛΟ μαγαζι να δειχνει αλλιως....μου ειπαν πως ισως ειχαν ενεργοποιησει την εξοικονομηση ενεργειας...τρελαθηκα παντως γιατι δεν επαιζε hd...εσεις που ξερετε ρε παιδια αυτο ηταν το προβλημα?? Φιλε μου, αναλογα με το ποσο γρηγορο ειναι το ιντερνετ στο συγκεκριμενο σημειο, ρυθμιζει την ποιοτητα του βιντεο στο youtube. Μην περιμενεις να καταλαβεις την ποιοτητα της οθονης απο βιντεακια και ειδικα βιντεακια στο youtube. Καλυτερα δες καμια φωτογραφια στην οθονη του. Παντως ειναι μια χαρα η αναλυση του, δεν μπορει να μην μεινεις ικανοποιημενος. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Φιλε μου, αναλογα με το ποσο γρηγορο ειναι το ιντερνετ στο συγκεκριμενο σημειο, ρυθμιζει την ποιοτητα του βιντεο στο youtube. Μην περιμενεις να καταλαβεις την ποιοτητα της οθονης απο βιντεακια και ειδικα βιντεακια στο youtube. Καλυτερα δες καμια φωτογραφια στην οθονη του. Παντως ειναι μια χαρα η αναλυση του, δεν μπορει να μην μεινεις ικανοποιημενος. μα επειδη ημουνα ικανοποιημενος απο την αναλυση του εδω και καιρο που το παρακολουθω,γι αυτο δεν το πιστευα χτες.....μεχρι και τρελο με εβγαλαν οι φιλοι μου.....οταν ομως σημερα το ειδαν με το ''γρηγορο''ιντερνετ που λες και εσυ,ετριβαν τα ματια τους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Όταν το βιντεάκι είναι HD τότε κάτω αριστερά την ώρα που παίζει έχει την επιλογή για ενεργοποίηση ή όχι της ποιότητας, και φυσικά έχει και ρύθμιση το ίδιο YouTube app να τσεκάρεις ή όχι την υψηλή ποιότητα σε κινητό Αν τώρα το κλιπακι είναι σε hq δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο παρά να το ψάξεις σε καλύτερη ποιότητα εμενα παντως χτες σε βιντεακι που ειναι HD ΠΑΝΤΟΥ ,σε ολα τα κινητα HD, εδειχνε HQ...με δυο λογια ενω το βιντεακι ειναι HD δεν το επαιζε σε HD αλλα μονο σε HQ..δεν ειχε αλλη επιλογη....ΓΙΑΤΙ??λογω ιντερνετ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Δεν νομίζω πως είναι λόγω ίντερνετ. Είναι ακριβώς το ίδιο - από τον ίδιο uploader? ακριβως το ιδιο βιντεο ειναι...απλα ο πωλητης μου ειπε αν βαλουμε εξοικονομηση ενεργειας, απο HD γινεται το βιντεο HQ.....ισχυει??http://www.youtube.com/watch?v=QdX2KA5gDfY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpapakos Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ειναι επιλογή του συστήματος να κατεβάζει την ποιότητα οταν ειναι 3g ή h+ για εξοικονόμηση δεδομένων, υπαρχει ομως ενα mod που επιτρέπει hd video over 3g.... Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Γύρισα σε στοκ ρομ πριν από λίγο. Θα το δουλέψω λίγο έτσι και βλέπω πως πάει. Ας μου πει κάποιος αν έχω τα τελευταία updates. Ευχαριστώ. Ναι έχεις όλα τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Ρε παιδια βοηθήστε με σε κατι γιατι θα τρελλαθω. Αγορασα πριν απο καιρο το smart dock.To συνδεω σε μια οθονη που εχω και επαιζε κανονικα.Λιγο καιρο μετα αρχιζε να μου κανει νερα.Δηλαδη μια να δινει σημα στην οθονη,μια οχι. Με restart εστρωνε,δηλαδη με το που το έβαζα στο dock to επιανε.Τωρα δεν μου κανει ουτε αυτο. Το καθιζω στο dock και στην οθονη βλεπω no signal.Κανω επανεκκινηση,βγαζω το root,αλλαζω το καλωδιο,τιποτα.Βαζω το τηλεφωνο στο dock και μετα το dock στη πριζα οπως λεει καπου στο manual,τιποτα και παλι.Εχει κανεις καμμια ιδεα?Υποθετω οτι αν το ξαναστησω απο την αρχη θα στρωσει αλλα προσπαθω να το αποφυγω. Να σημειωσω οτι αυτο μου το εκανε μετα απο ενα official update το οποίο μου εβγαλε και το root, και αρκετες μοντες που του εχω κανει. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 Φίλε και εγώ είχα το ίδιο θέμα. Σε εμένα ήταν θέμα επαφής. Εσπρωξα λίγο το βύσμα στο κινητό με ένα στυλό και τώρα είναι μια χαρά Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Φίλε και εγώ είχα το ίδιο θέμα. Σε εμένα ήταν θέμα επαφής. Εσπρωξα λίγο το βύσμα στο κινητό με ένα στυλό και τώρα είναι μια χαρά Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση!εσπρωξα το βυσμα και δουλεψε!Να σαι καλα! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Το πήρα κ εγώ επιτέλους την προηγούμενη εβδομάδα και έχω εντυπωσιαστεί. Φοράει το ρουμάνικο firmware. Ακόμα δεν το έχω ρουτάρει. Πρόσεξα στη γραφή ότι κάποιοι ελληνικοί χαρακτήρες και σημεία στίξης και σύμβολα δεν αποδίδονται κανονικά και ίσως θέλουν κάποιο διαφορετικό τρόπο γραφής. Υπάρχει κανένας οδηγός διαθέσιμος? Ευχαριστώ. Υ.Γ. Στην παραλία δεν χρειάζομαι πια αντηλιακό...κάθομαι από κάτω του χαχαχα Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZorbaTheFreak Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Ετοιμάζομαι και εγώ να αποκτήσω το note2. Το θελω κυρίως για να κρατάω σημειώσεις σε σεμινάρια και διάφορα meeting που συμμετέχω πχ με το handrite. Εσείς που το δουλεύετε, πιστεύετε ότι γίνετε? Μιλαμε για 2-3 σελίδες Α4 κάθε φορά... Παρακαλώ τα φώτα σας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 (edited) Ετοιμάζομαι και εγώ να αποκτήσω το note2. Το θελω κυρίως για να κρατάω σημειώσεις σε σεμινάρια και διάφορα meeting που συμμετέχω πχ με το handrite. Εσείς που το δουλεύετε, πιστεύετε ότι γίνετε? Μιλαμε για 2-3 σελίδες Α4 κάθε φορά... Παρακαλώ τα φώτα σας... Αφου κοιτάς προς note μερια γιατι δεν ρίχνεις μια ματιά και στο ξαδερφακι ρου το 8 που εχει το υπέροχο spen και πιο εύχρηστο για αυτο οου θες να κάνεις Edited July 7, 2013 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Αφου κοιτάς προς note μερια γιατι δεν ρίχνεις μια ματιά και στο ξαδερφακι ρου το 8 που εχει το υπέροχο spen και πιο εύχρηστο για αυτο οου θες να κάνεις Και εγώ θα συμφωνήσω ότι για τόσες σημειώσεις, καλύτερα να κοιτάξεις σε μεγαλύτερο note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Το πήρα κ εγώ επιτέλους την προηγούμενη εβδομάδα και έχω εντυπωσιαστεί. Φοράει το ρουμάνικο firmware. Ακόμα δεν το έχω ρουτάρει. Πρόσεξα στη γραφή ότι κάποιοι ελληνικοί χαρακτήρες και σημεία στίξης και σύμβολα δεν αποδίδονται κανονικά και ίσως θέλουν κάποιο διαφορετικό τρόπο γραφής. Υπάρχει κανένας οδηγός διαθέσιμος? Ευχαριστώ. Υ.Γ. Στην παραλία δεν χρειάζομαι πια αντηλιακό...κάθομαι από κάτω του χαχαχα Εγω το πηρα εχτες επισης ρουμανικο....μεχρι στιγμης ολα οκ, που εχεις προβλημα? ερωτας τρελος το τουμπανακι και χιλια ευχαριστω στους: galanokop-βαγγελη-tpal-ευθυμη-afilopou-freddaras-ampelift-panaros-manan69t-te_salat....και τα αλλα παιδια που βοηθησαν με τις εντυπωσεις τους στο παρον νημα σαν πρωτοι κατοχοι της συσκευης να το αποκτησω κι εγω εστω και καθυστερυμενα λογω αφραγκιας με τιμη <400 και ενω η τεχνολογια προχωρησε εστω και σε αλλη κατηγορια με την ελευση των τελευταιων s4-z-one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Εγω το πηρα εχτες επισης ρουμανικο....μεχρι στιγμης ολα οκ, που εχεις προβλημα? ερωτας τρελος το τουμπανακι και χιλια ευχαριστω στους: galanokop-βαγγελη-tpal-ευθυμη-afilopou-freddaras-ampelift-panaros-manan69t-te_salat....και τα αλλα παιδια που βοηθησαν με τις εντυπωσεις τους στο παρον νημα σαν πρωτοι κατοχοι της συσκευης να το αποκτησω κι εγω εστω και καθυστερυμενα λογω αφραγκιας με τιμη <400 και ενω η τεχνολογια προχωρησε εστω και σε αλλη κατηγορια με την ελευση των τελευταιων s4-z-one Ναι η τεχνολογια τους στα χαρτια ειναι καλυτερη αλλα ακομα τη σκονη του τρωνε φιλε μου;) Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Ναι η τεχνολογια τους στα χαρτια ειναι καλυτερη αλλα ακομα τη σκονη του τρωνε φιλε μου;) Ετσι ακριβώς. Καλορίζικο και απο εμενα. Εκανες υπομονή και πήρες ενα εργαλείο με ολη τη σημασία της λέξεως κατω απο 400 € για εμένα τσάμπα. Άνετα μένεις μαζι του 1, 5 χρόνο. Καλο κουράγιο τώρα. Λιώσε το οσο δεν πάει. Καθε μερα θα σου βγάζει και κατι νέο που θα σε τρελαίνει. Μου τα έλεγαν και εμενα και ημουν δύσπιστος αλλα το κατάλαβα κατευθείαν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. July 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2013 Ετσι ακριβώς. Καλορίζικο και απο εμενα. Εκανες υπομονή και πήρες ενα εργαλείο με ολη τη σημασία της λέξεως κατω απο 400 € για εμένα τσάμπα. Άνετα μένεις μαζι του 1, 5 χρόνο. Καλο κουράγιο τώρα. Λιώσε το οσο δεν πάει. Καθε μερα θα σου βγάζει και κατι νέο που θα σε τρελαίνει. Μου τα έλεγαν και εμενα και ημουν δύσπιστος αλλα το κατάλαβα κατευθείαν Και απο εμενα τα ιδια ειναι το 4ο που παίρνω ολο το αφήνω για αλλα και ολο σε αυτο καταλήγω simply the best ... Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts