karajim80 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 http://www.memoryc.com/flashmemorycards/microsd/64gbteammicrosdxcmobilecl10uhs1.html Θα με θυμηθείς... Κλείνω περίπου 8 μήνες και δεν ακούει τίποτα Που την ξετρυπωσες αυτη ρε φιλε?Πρωτη φορα την βλεπω. Και οσο για τον φιλο που ρωτησε απο που πηραμε την σανντισκ εμενα δεν τα εκλασε αλλα μου εκανε κατι νουμερα οταν πηγα να περασω ταινιες hd.Πλαισιο πριν κανα δυο μηνες.Μετα απο φορματ με ανταπτορα σε πισι ολα καλα. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saranto Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδιά κανείς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μια στατιστική ερώτηση: Όλοι εσείς, των οποίων η μνήμη SanDisk χάλασε, από που την προμηθευτήκατε;Οι απαντήσεις σας καλοδεχούμενες Εγω απο Πλαισιο, ηταν στην εγγύηση και μου την αλλαξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδιά για να μην χαθει στο Ευρος Των Ερωτησεων το S Voice Ελληνικά δουλεύει;.? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Παιδιά για να μην χαθει στο Ευρος Των Ερωτησεων το S Voice Ελληνικά δουλεύει;.? Δεν δουλεύει. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μάλλον πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους με πρόβλημα στο wifi μετά την 4.1.2... :( Το πήγα ξανά σήμερα στην smartec (μετά από αλλαγμένο mb με το οποίο είχε χειρότερη συμπεριφορά), με εντολή ή φτιάξτε το ή αλλάξτε το... Είδωμεν... δεν εισαι ο μονος παντως! απαιτησε αλλαγη εαν δεν μπορουν να λυσουν το προβλημα. Μην δεχθεις να σου βαλουν την 4.1.1 και ενημερωσε μας για την πορεια του προβληματος σου. :) Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλησπέρα εχω ενα προβλημα με το easy phone tunes !!ενώ το αναγνωριζει αργεί να μου περάσει τα τραγουδια!!!! Εχω mac γι αυτο κ το χρησιμοποιώ! ! Ξερει κανεις τι φταει;;; Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Εμένα σήμερα έφαγε το πρώτο χοντρό κόλλημα. Μιλούσα στο τηλέφωνο με ΒΤ και πάω να μπω στο Play, κολλάνε τα πάντα και μετά από λίγο πετάει το σήμα της Samsung. Δεν το θεώρησε restart καθώς δεν μηδένισε τον χρόνο αλλά του έκανα εγώ ένα μια και το είχα 17 μέρες χωρίς restart. Μου έκανε εντύπωση πάντως γιατί δεν έκανα και καμιά σοβαρή δουλειά ώστε να είναι φορτωμένο. Πάντως τα θέματα αυτού του τύπου ακόμα τα έχει το Android έστω και σπάνια σε τέτοιες συσκευές! Παιδιά help! Το κιν φίλου που χρησιμοποιούσε θήκη με μαγνητακι στο σημείο που ακουμπούσε στην οθόνη το spen κάνει τα δικά του! Είχα αναφέρει την περίπτωση πριν 10 μέρες και κάποιος φίλος μου χε πει ότι είναι σύνηθες.. Να βγάλει τη θήκη και μπορεί να επανέλθει μετά από κάποιες μέρες.. Ακόμα τίποτα.. Έχετε να προτείνετε κάτι? Το χει συναντήσει κανείς? Αν έχει βγάλει εντελώς τη θήκη, έχουν περάσει οι μέρες και δεν βλέπει καμιά βελτίωση, δεδομένου ότι δεν είναι software το θέμα οπότε δεν θα βοηθήσει το hard reset, δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από το service. Ας δοκιμάσει να το κλείσει, να βγάλει μπαταρία κ να το αφήσει 2-3 μέρες μήπως και... Αλλά είναι δύσκολο. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 @Ελενη μάλλον κάτι έμπλεξε μετά από 17 μέρες. Κι εγώ αν δεν το θυμηθώ περνάνε 10-12 μέρες. Πάντως σε όλες τις πλατφόρμες παρουσιάζονται διάφορα αν τις αφήσεις χωρίς φρεσκαρισμα. Το iPad μου το έχω δώσει στην γυναίκα μου η οποία δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία (ζωγράφος γαρ). Το αφήνει αρκετές μέρες χωρίς να κλείσει ούτε εφαρμογές ούτε restart. Μόλις βαρύνει αρχίζει να γκρινιάζει. Μ ένα restart έρχεται στα ίσα του. Ενάμιση χρόνο που το είχα εγώ ποτέ δεν τα έκανε γιατί εκείνα εφαρμογές, έκανα τακτικά εκκαθάριση μνήμης κλπ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Χρησιμοποιώ τον Touch down for exchange client και παρατήρησα οτι δεν μπορώ με το πληκτρολόγιο της Samsung να σχεδιάσω με το S pen κατι που θέλω σε μια απάντηση ενός email. Αν χρησιμοποιήσω τον default client κάνω οτι σχέδιο θέλω και το ενσωματώνει ως εικόνα. Γιατί γίνεται αυτό; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Που την ξετρυπωσες αυτη ρε φιλε?Πρωτη φορα την βλεπω. Και οσο για τον φιλο που ρωτησε απο που πηραμε την σανντισκ εμενα δεν τα εκλασε αλλα μου εκανε κατι νουμερα οταν πηγα να περασω ταινιες hd.Πλαισιο πριν κανα δυο μηνες.Μετα απο φορματ με ανταπτορα σε πισι ολα καλα. Και εγώ την Team έχω, αγορασμένη από το ίδιο (πολύ καλό) κατάστημα. Είναι όντως κορυφαία! Αλήθεια, το 64GB Note 2 θα βγει κάποτε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Σήμερα ανοίγοντας τυχαία το file manager είδα ότι έχω μονο 1gb εσωτερική μνήμε (ενώ πριν από λίγο καιρό είχα 4.5gb) ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου δείχνει τους φακέλους σου ιεραρχικά ανάλογα με το μέγεθος τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 @eltsele Καλά είσαι. Εγω μέχρις στιγμής έχω δύο sleep of death και συνεχίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Σήμερα ανοίγοντας τυχαία το file manager είδα ότι έχω μονο 1gb εσωτερική μνήμε (ενώ πριν από λίγο καιρό είχα 4.5gb) ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου δείχνει τους φακέλους σου ιεραρχικά ανάλογα με το μέγεθος τους? Θες τους φακέλους ή απλά τις εφαρμογές; Για φακέλους εγώ έχω τον Solid Explorer και κάνει κανονικά ταξινόμηση κατά μέγεθος. Λογικά οι περισσότεροι το κάνουν. Και ο Es σίγουρα, που είναι free και καλός. @Ελενη μάλλον κάτι έμπλεξε μετά από 17 μέρες. Κι εγώ αν δεν το θυμηθώ περνάνε 10-12 μέρες. Πάντως σε όλες τις πλατφόρμες παρουσιάζονται διάφορα αν τις αφήσεις χωρίς φρεσκαρισμα. Το iPad μου το έχω δώσει στην γυναίκα μου η οποία δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία (ζωγράφος γαρ). Το αφήνει αρκετές μέρες χωρίς να κλείσει ούτε εφαρμογές ούτε restart. Μόλις βαρύνει αρχίζει να γκρινιάζει. Μ ένα restart έρχεται στα ίσα του. Ενάμιση χρόνο που το είχα εγώ ποτέ δεν τα έκανε γιατί εκείνα εφαρμογές, έκανα τακτικά εκκαθάριση μνήμης κλπ. Εφαρμογές κλείνω γενικά κι επειδή είμαι και παιδί των wm (όπως κι εσύ) και μου έχει μείνει συνήθεια, φεύγω και σχεδόν πάντα με το back από τις εφαρμογές. Σίγουρα κάτι έμπλεξε. Πολλές οι μέρες. Πάντως γενικά, παρόλες τις μέρες η απόδοσή του ήταν άψογη. Δεν βλέπεις αυτό το βάρος που έβλεπες παλιότερα στα Android. Πάντως πιστεύω πως το Play είναι ένα θέμα για την πλατφόρμα. Θα ήταν καλό να είναι λίγο πιο αυστηρές οι προϋποθέσεις γιατί έχω δει ένα σωρό fc σε άσχετες στιγμές από τρίτες εφαρμογές (το FB πρώτο και καλύτερο). Και γενικώς τα περισσότερα των προβλημάτων που διαβάσω οφείλονται σε εφαρμογές οι συνδυασμό αυτών. Βέβαια, σαφώς και εδώ ψυρίζουμε τα πράγματα, γιατί το Note γενικά είναι απροβλημάτιστο και σίγουρα δεν υπάρχει καμιά συσκευή που να μην θέλει ένα φρεσκάρισμα. Επειδή μετά το FB πέταξε 2 FCs (μετά το restart) υποψιάζομαι πως με αυτό έγινε το conflict, καθώς το είχα ανοίξει λίγο πριν. @eltsele Καλά είσαι. Εγω μέχρις στιγμής έχω δύο sleep of death και συνεχίζω... Official? Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι ανάλογο. Εμένα όταν μου είχε τύχει αυτό σε προηγούμενη συσκευή ήταν θέμα rom και ρυθμίσεων στα frequencies. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 @eltsele Μόνο root έχω κάνει. Δεν ξέρω εάν φταίνε κάποιες εφαρμογές ή ότι δεν κάνω συχνά restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 @eltsele Μόνο root έχω κάνει. Δεν ξέρω εάν φταίνε κάποιες εφαρμογές ή ότι δεν κάνω συχνά restart. Αλλά έχεις stock rom όχι custom, σωστά? Έχεις πειράξει με εφαρμογές τύπου SetCPU την συχνότητα του επεξεργαστή? Λογικά το να μην κάνεις restart δεν θα έπρεπε να το προκαλεί. Πιθανόν να οφείλεται σε κάποια εφαρμογή αλλά εξαρτάται τι εφαρμογές δουλεύεις. Συνήθως αυτά τα προκαλούν πειράγματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας, όπως η εφαρμογή που σου ανέφερα, ή αν έχεις πειράξει/ξηλώσει κάτι που δεν έπρεπε. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silent7 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 παιδιά καλησπέρα χτες απόκτησα το samsung galaxy note 2 μπορώ να μάθω από ποια χώρα είναι?τα στοιχεία που βρίσκω είναι τα παρακάτω.. έκδοση βασικού φάσματος:N7100DDDLK6 έκδοση kernel:3.0.31-679347 ap:N7100XXDMB2 cp:N7100DDDLK6 csc:N7100ODDDMA1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Σήμερα ανοίγοντας τυχαία το file manager είδα ότι έχω μονο 1gb εσωτερική μνήμε (ενώ πριν από λίγο καιρό είχα 4.5gb) ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή που να σου δείχνει τους φακέλους σου ιεραρχικά ανάλογα με το μέγεθος τους? Δοκιμασε το Storage Analyzer. Σου δειχνει αυτο που θελεις και εχει πολυ καλο UI, βλεπεις κατευθειαν τον ογκο του καθε φακελου. Δοκιμασε το και θα καταλαβεις :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 το widget του καιρού εμένα μου έκανε κάτι τέτοια επειδή δεν το έκανα refresh... το έκανες refresh με Wi-Fi ? Εχεις δικηο.Το εκανα ρεφρες και πηγε στη σωστη ωρα. Thx. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Δοκιμασε το Storage Analyzer. Σου δειχνει αυτο που θελεις και εχει πολυ καλο UI, βλεπεις κατευθειαν τον ογκο του καθε φακελου. Δοκιμασε το και θα καταλαβεις :) Eχει δυο analyzer.Ποιο απ τα δυο ειναι το καλυτερο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Eχει δυο analyzer.Ποιο απ τα δυο ειναι το καλυτερο; Λαθος μου, ειναι με S οχι Z και επρεπε να δωσω λινκ :O Αυτο ειναι https://play.google.com/store/apps/details?id=com.levelokment.storageanalyser&hl=en Ο,τι καλυτερο για αυτη τη χρηση :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Ερωτησούλα στα γρήγορα.... είμαι root και έχω stock rom 4.1.1 και είμαι happy.... αξίζει να μπω στη διαδικασία της 4.1.2??? Τι προσφέρει παραπάνω.... (μιλάμε για stock rom)... Βασικά βαρίεμαι να μπω στη διαδικασία backup και κτλ.... ΤΙΑ :happy: Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Νέο firmware 4.1.2. Build date 8/3/13 http://hotfile.com/dl/201219102/78ff658/Samsung-Updates.com-GT-N7100-JDI-N7100UBDMC1-1362718896.zip.html Edited April 3, 2013 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 @Eltselle Ελένη Καλημέρα. Εγώ είμαι πολύ ιδιοτροπος σε ότι έχει να κάνει με την ομαλή λειτουργία της συσκευής μου. Πάντα όμως σε θέματα ουσίας. Όχι σε βλακείες. Έχουμε γράψει δεκάδες φορές για τις προβληματικές εφαρμογές στο Google play και το πρέπει να κάνουν οι νέοι χρήστες. Δυστυχώς πολλοί δεν ακολουθούν τις συμβουλές μας. Εκτός των προβληματικών, είναι σημαντικό να μην κρατάμε εγκατεστημένες εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε. Όταν είναι πολλές μειώνουν την διαθέσιμη ram γιατί ξεκινούν να τρέχουν κάποια apis στο παρασκήνιο. Ένας έμπειρος χρήστης μπορεί με κάποια εφαρμογή να τις εντοπίσει και να τις πετάξει. Οι νέοι όχι. Γι αυτό καλύτερα να μην κρατάνε εφαρμογές που μπορεί να μην χρησιμοποιούν ποτέ. Επίσης πριν πατήσουν για εγκατάσταση πρέπει να διαβάζουν τα feedback. Ερωτησούλα στα γρήγορα.... είμαι root και έχω stock rom 4.1.1 και είμαι happy.... αξίζει να μπω στη διαδικασία της 4.1.2??? Τι προσφέρει παραπάνω.... (μιλάμε για stock rom)... Βασικά βαρίεμαι να μπω στη διαδικασία backup και κτλ.... ΤΙΑ :happy: Δεν θα δεις σημαντικές διαφορές. Εσύ θα αποφασίσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 (edited) Δεν θα δεις σημαντικές διαφορές. Εσύ θα αποφασίσεις. Android 4.1.2 New Features for Samsung Galaxy Note 2 1. Camera feature: Hold Volume to focus, release to take photo 2. Video feature: Press Volume to start recording, press again to toggle flash. 3. 480p Flash Video Works (if you have latest Flash Player 11.1.115.34 Installed) 4. New Samsung Keyboard Feature: Cursor Control, Continuous Input (If you didn't already have it) 5. Customized Notification Toggle Icons 6. New Notification Toggles: AllShare Cast, Smart Stay, S Bean, Driving Mode, Blocking Mode 7. Brightness slider can now be disabled, but who would do this? :) 8. Browser rendering improvements (3 examples, please confirm with 4.1.1) 9. Ink Effect with S Pen on Swipe lockscreen, and customizable ink colors. 10. Some devices may experience maximum brightness boost (Up to 400% from previous level) http://www.sammobile.com/2012/12/11/galaxy-note-ii-receives-android-4-1-2-jelly-bean-update-lots-of-new-features/ Ίσως όταν βρω χρόνο να το κάνω.... Edited April 3, 2013 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts