Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι εσείς που θέλετε 4Τζι μένετε Αθήνα Θεσσαλονίκη Κέντρο; Γιατί μόνο εκεί πιάνει.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εντάξει κατανοώ αυτούς που θέλουν 4G, γιατί μπορεί σε κανά χρόνο να υπάρχει καλούτσικο δίκτυο σε μία από τις δύο πόλεις (λεφτά βέβαια δεν ξέρω αν θα υπάρχουν) αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν διατεθημένος να έχω πολύ λιγότερη αυτονομία για να έχω 4G. Ακούω βέβαια πολλά παράπονα για το 3G αλλά εγώ είμαι εξωτερικό και το 3G μου κάνει μια χαρά.

Εντάξει κατανοώ αυτούς που θέλουν 4G, γιατί μπορεί σε κανά χρόνο να υπάρχει καλούτσικο δίκτυο σε μία από τις δύο πόλεις (λεφτά βέβαια δεν ξέρω αν θα υπάρχουν) αλλά εγώ προσωπικά δεν θα ήμουν διατεθημένος να έχω πολύ λιγότερη αυτονομία για να έχω 4G. Ακούω βέβαια πολλά παράπονα για το 3G αλλά εγώ είμαι εξωτερικό και το 3G μου κάνει μια χαρά.

ΚΑΙ ΓΩ παντως ρε αλανια μια χαρα βολευομαι με το ψευτο 3 G απτη στιγμη που θα δουλευουν και τα δυο ιντερνετ δεν εχω θεμα... λιγα πραγματα εκανα και θα κανω με το ιντερνετ εκτος σπιτιου οπως οι περισσοτεροι απο μας γιατι δε νομιζω να εκατσε ποτε κανενας με πληρωμενα mb να κατεβαζε συνεχως αρχεια ταινιες κτλ... οποτε οοοταν θα υπαρχει 4 g καλυψη ολο και καποιο κινητο θα εχουμε παρει... προχθες σκεφτηκα κ ενιωσα γελεοιος.. το μικροβιο της αλλαγης το εχω απο πιτσιρικας.. και σκεφτομουν οτι απτο 2005 δε θυμαμαι αν ηταν κ κανα χρονο πιο πισω.. ειχα απο τοτε κινητο για ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΗ κ μεσω 3g, και τελικα το ψευτο χρησιμοποιησα 2010/11 αρε ελλαδαρα σε ολα πισω...

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλημερα.4.1.2 για το n2 . Μολις ανεβηκε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34385767

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πάντως πριν κάμποσο καιρο λέγαμε για το ποτε θα παρουμε την 4.1.2 και οι καλύτερες εκτιμήσεις μας ηταν για τον καινούργιο χρόνο το οτι βγήκε νωρίτερα ειναι μια ευχάριστη έκπληξη
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

εχω προβλημα στο νοτε2 με το gmail. μου λεει οτι το ¨gmail διακοπηκε¨.το play store δεν ανοιγει και γραφει ¨η διαδικασια com.google.process.gapps διακόπηκε¨ ειναι ιος :(
:w00t:

εχω προβλημα στο νοτε2 με το gmail. μου λεει οτι το ¨gmail διακοπηκε¨.το play store δεν ανοιγει και γραφει ¨η διαδικασια com.google.process.gapps διακόπηκε¨ ειναι ιος :(

Καλό θα ήταν να μας πεις αν έχεις τροποποιήσει την συσκευή σου με κάποιον τρόπο , πριν αρχίσουμε να σου προτείνουμε τρόπους να την επαναφέρεις

Έχεις root ?

Είσαι με custom rom και αν ναι με ποια;

Θυμάσαι να πείραξες κάτι πριν αρχίσεις να βλέπεις τα προβλήματα;

Έβαλες κάποια νέα εφαρμογή πρόσφατα;

Καλημερα.4.1.2 για το n2 . Μολις ανεβηκε http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=34385767

Αν και έχω όρεξη πρωί πρωί , το αρχείο είναι χωρισμένο σε 11 κομμάτια ... Όρεξη έχω , όχι deathwish..

Edited by voltaire

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Δεν εχω αλαξει τιποτα στο κινητο

AP N7100XXALJ1

CP N7100XXALIH

CSC N7100XAALJ1

Τις εφαρμογες που ειχα περασει αυτες τις μερεσ τισ εσβησα

N7100_OXA_N7100XXDLJ2.rar (Android 4.1.2)

https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=%2BsWeSZ3RFAJpw%2BeGseNhHChPdf85NNZG764PyS20xyM%3D&final=true

Όποιος θέλει τη περνάει μέσω Pc Odin...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλημερα...Ιος?? Οχι μην ανησυχεις. Κανε εκκαθαριση δεδομενων στο gmail και στο playstore (καποιος φιλος που τρεχει stock rom μπορει να πει στον συνφορουμιτη τη διαδρομη γιατι τρεχω PA rom?)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν εχω αλαξει τιποτα στο κινητο

AP N7100XXALJ1

CP N7100XXALIH

CSC N7100XAALJ1

Τις εφαρμογες που ειχα περασει αυτες τις μερεσ τισ εσβησα

Χωρίς φυσικά να είμαι ειδικός , αν θέλεις ακολούθησε αυτά τα βήματα , σε κάθε ένα από αυτά είναι πιθανό να φτιάξει

1) reboot :)

2) Πήγαινε στις ρυθμίσεις , Λογαριασμοί , Google , πάτησε μέσα στο email σου και πάτα συγχρονισμό.

Λογικά θα γίνει με επιτυχία. Αν "αντιμετωπίσει πρόβλημα" στον Συγχρονισμό Internet δεν μας πειράζει.

3) Πήγαινε στις ρυθμίσεις πάλι , Διαχειριστής εφαρμογών , κάνε swipe δεξιά στην καρτέλα "ΌΛΑ" , scroll down μέχρι να βρεις το gmail κάνε Διαγραφή μνήμης cache. Κάνε το ίδιο και στο Play. Επανεκκίνηση

4) Αν δεν δεις αποτέλεσμα , πήγαινε στις ρυθμίσεις πάλι , Διαχειριστής εφαρμογών , κάνε swipe δεξιά στην καρτέλα "ΌΛΑ" , scroll down μέχρι να βρεις το gmail κάνε Εκκαθάριση δεδομένων ( στην σχετική ειδοποίηση πατάμε Οκ ). Κάνε το ίδιο και στο Play.

5) Αν δεν δεις "φως" ενημέρωσε μας

6) Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση και στο Google talk

7) Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση στο "Πλαίσιο υπηρεσιών Google"

Edited by voltaire

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

εκανα εκκαθαριση δεδομενων και απο gmail και απο play store εκανα επανεκινηση αλλα παλι μου γραφει ¨η διαδικασια com.google.process.gapps διακόπηκε¨ τι εχει παθει, δε μπορω να το βλεπω ετσι, και να μη μπορω να κανω κατι. :cry:

Καλημερα...Ιος?? Οχι μην ανησυχεις. Κανε εκκαθαριση δεδομενων στο gmail και στο playstore (καποιος φιλος που τρεχει stock rom μπορει να πει στον συνφορουμιτη τη διαδρομη γιατι τρεχω PA rom?)

Η διαδρομή είναι : settings - applications manager - επιλέγεις την καρτέλα "all", βρίσκεις τις εφαρμογές που λέει ο Αργύρης (google play & gmail) και πατάς clear cache και clear data. Κάνε μία επανεκκίνηση μετά (για καλό και για κακό) και δοκίμασε πάλι να δεις.

Edit : Με προλάβατε!!

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδια παλι το ιδιο κανει. αν το γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις λετε να συνελθει; ή υπαρχει και άλλη λύση;

Παιδια παλι το ιδιο κανει. αν το γυρισω σε εργοστασιακες ρυθμισεις λετε να συνελθει; ή υπαρχει και άλλη λύση;

Φυσικά θα συνέλθει , ο σκοπός μας είναι να μην χρειαστεί να τα σβήσεις όλα.

Δεν μου απάντησες αν συγχρονίζει όμως

συγχρονιζει ολα εκτος απο το ημερολογιο , ομως οταν τελιωσε εγραψε ¨το gmail διακοπηκε¨

1)Γύρισε την γλώσσα στα Αγγλικά , πήγαινε πάλι και κάνε διαγραφή δεδομένων σε όλα τα com.google.**** και com.android.****

, Google account Manager , Google Services Framework και Google talk

Μπορείς να κάνεις και wipe cache από το recovery αν θυμάμαι καλά.

Εγώ στην θέση σου θα το πίεζα λίγο παραπάνω , disable gmail , επανεκκίνηση , δοκιμή αν μπαίνει στο play

N7100_OXA_N7100XXDLJ2.rar (Android 4.1.2)

https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=%2BsWeSZ3RFAJpw%2BeGseNhHChPdf85NNZG764PyS20xyM%3D&final=true

Όποιος θέλει τη περνάει μέσω Pc Odin...;)

Ηλια ξέρουμε αν αναγνωριζει τα ελληνικά στο S-Pen?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

1)Γύρισε την γλώσσα στα Αγγλικά , πήγαινε πάλι και κάνε διαγραφή δεδομένων σε όλα τα com.google.**** και com.android.****

, Google account Manager , Google Services Framework και Google talk

Μπορείς να κάνεις και wipe cache από το recovery αν θυμάμαι καλά.

Εγώ στην θέση σου θα το πίεζα λίγο παραπάνω , disable gmail , επανεκκίνηση , δοκιμή αν μπαίνει στο play

Υπαρχει μια περιπτωση να ανηκει ο φιλος στην κατηγορια ενος γνωστου bug (σε εμενα :lol: ) οπου μου κρασαρε το gmail μονο αλλα σε αλλους χρηστες κρασαρει και το play store.Το προβλημα το λυνει η ιδια η google.Στελενεις bug report

Δειτε εδω http://productforums.google.com/forum/#!searchin/gmail/AGforum0822/gmail/cdbYlo6niOg/h2-Uvj-O6FwJ

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση και του system cache (κλείνεις κινητό, πατάς volume up, κεντρικό κουμπί και κουμπί on-off ταυτόχρονα, μόλις εμφανίσει το αρχικό λογότυπο τα απελευθερώνεις. Θα δεις το πράσινο ανθρωπάκι και από πάνω μία λίστα με κάποιες ενέργειες. Με το κουμπί volume μετακινήσε εκεί που λέει wipe cache/partition, το επιλέγεις με το κουμπί on off και μετά κάνεις reboot system)

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Δεν νομίζω να την έχει περάσει κανείς για την ώρα...

Πάντως αν βρω χρόνο θα την περάσω σήμερα ή αύριο...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Υπαρχει μια περιπτωση να ανηκει ο φιλος στην κατηγορια ενος γνωστου bug (σε εμενα :lol: ) οπου μου κρασαρε το gmail μονο αλλα σε αλλους χρηστες κρασαρει και το play store.Το προβλημα το λυνει η ιδια η google.Στελενεις bug report

Δειτε εδω http://productforums.google.com/forum/#!searchin/gmail/AGforum0822/gmail/cdbYlo6niOg/h2-Uvj-O6FwJ

Δε το είχα υπόψιν μου αυτό. Ενδιαφέρον. Αν και πάντα στέλνω bug report :)

Μόλις βρω ένα σωστό download link θα σας πω. Κατεβάζω με 6k/s οπότε ETA αύριο :)

Έντιτ , ανέβασαν άλλο λινκ gdrive οπότε θα σας πω σήμερα εντυπώσεις

Edited by voltaire

Δεν νομίζω να την έχει περάσει κανείς για την ώρα...

Πάντως αν βρω χρόνο θα την περάσω σήμερα ή αύριο...

ok thanks. Περιμενω report γιατι εμενα δεν με περνει να κατεβασω αν δεν ειμαι σιγουρος αφου το 1 γιγα χρειαζεται μια νυχτα να κατεβει με τις ταχυτητες που εχουμε εδω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια διορθωθηκε το προβλημα,

αρχισα και εσβηνα μνημη οτι αφορουσε εφαρμογες της google

:D:D:D:D

αλλος ανθρωπος τωρα.

σας ευχαριστω ολους οσους βοήθησαν

Εκτός απ τις συμβουλές που σου δίνουν και τα άλλα παιδιά, το πρόβλημα σου φαίνεται και να προέρχεται απο έλλειψη google account..θα μου πείς πως γίνεται ξαφνικά να εξαφανιστεί ο λογαριασμός σου απο το κινητό στα καλά καθούμενα...Δεν ξέρω τι έχει προηγηθεί πιο πριν με το κινητό σου οπότε δες αν το google account σου υπάρχει στο "accounts"...Αν δεν υπάρχει λογαριασμός όντως τότε δεν ανοίγει και το play store...Το ίδιο πράγμα ακριβώς είχα πάθει όταν σε ενα tablet είχα φλασάρει την rom (cm10) χωρίς το gapps πράγμα το οποίο σημαίνει οτι δεν υπήρχε τρόπος να εισάγω λογαριασμό google...

Μπορεί να μην έχει καμία σχέση το πρόβλημα σου αλλά δες και το accounts για καλό και για κακό...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)