Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ρε παιδια θελει καμια ρυθμιση για το google now?

μου βγαζει μονο αναζητηση και οχι καρτελες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδια θελει καμια ρυθμιση για το google now?

μου βγαζει μονο αναζητηση και οχι καρτελες?

Γλωσσα τηλεφωνου?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ελληνικα το εχω...θελει αγγλικα?

Ακριβως

10ch

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

ελληνικα το εχω...θελει αγγλικα?

Θέλει Αγγλικά για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Μετά αν θέλεις μπορείς να το γυρίσεις ξανά στα Ελληνικά.

Και πάλι, αν δεν το θέλεις μπορείς να πας στις ρυθμίσεις της αναζήτησης και να το απενεργοποιήσεις ξανά

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Θέλει Αγγλικά για να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία. Μετά αν θέλεις μπορείς να το γυρίσεις ξανά στα Ελληνικά.

Και πάλι, αν δεν το θέλεις μπορείς να πας στις ρυθμίσεις της αναζήτησης και να το απενεργοποιήσεις ξανά

αν το γυρισω ομως στα ελληνικα και κανω φωνητικη αναζητηση τα αποτελεσματα δεν μου τα βγαζει σε καρτες...

μονο οταν το εχω αγγλικα τα αποτελεσματα τα βγαζει σε καρτες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

αν το γυρισω ομως στα ελληνικα και κανω φωνητικη αναζητηση τα αποτελεσματα δεν μου τα βγαζει σε καρτες...

Φωνητικά το μόνο που δοκίμασα σε αυτό το τηλέφωνο μόνο, είναι η φωνητική πληκτρολόγηση, που όντως είναι πιο γρήγορη από το Swype.

Όλα τα υπόλοιπα θεωρώ πως δεν είναι πρακτικά, ακόμα.

Αύριο που λες δεν το δοκίμασα καν :-)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Και σωστα.Μονο στα αγγλικα βγαζει καρτες.Η google δεν το υποστηριζει για την ωρα στα ελληνικα.Πραγματικα,αν καποιος χρηστης γνωριζει αγγλικα δεν βλεπω λογο να εχει τη γλωσσα του τηλεφωνου στα ελληνικα.Η θεση των ελληνικων λεξεων στα μενου,στα notifications κτλ ειναι προχειροδουλεια

Και σωστα.Μονο στα αγγλικα βγαζει καρτες.Η google δεν το υποστηριζει για την ωρα στα ελληνικα.Πραγματικα,αν καποιος χρηστης γνωριζει αγγλικα δεν βλεπω λογο να εχει τη γλωσσα του τηλεφωνου στα ελληνικα.Η θεση των ελληνικων λεξεων στα μενου,στα notifications κτλ ειναι προχειροδουλεια

+1 έχω Αγγλικά στο τηλέφωνο μου τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια.

Χαιρετω.

Μηπως ξερει ανεις,που θα βρω να κατεβασω το quick start guide της συσκευης,στα Ελληνικα ή Αγγλικα,διοτι το εχω μονον στα Γαλλικα;

Ολοληρο το μανιουαλ,το κατεβασα στα Ελληνικα,αλλα το μικρο αυτο οδηγο,δεν ξερω που να το βρω

Και μαλιστα,το βρηκα μεν σε ενα σαιτ,με φιρμα επανω Samsung, που υποτιθεται οτι δινει δωρεαν κατεβασμα του οδηγου,αλλα μολις το κατεβασα,αλλαξε ονομα,και μου ζηταει να κατεβασω ενα αρχειο .exe,,κι εγω ακομα τρεχω.Δεν το κατεβασα αυτο βεβαια.

Και μαλιστα,πως το σβυνω αυτο που ηδη εχει κατεβει στις ΛΗΨΕΙΣ του υπολογιστη;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

πως το σβυνω αυτο που ηδη εχει κατεβει στις ΛΗΨΕΙΣ του υπολογιστη;

Λογικα ειναι στο Υπολογιστης Μου> C> Χρηστες> ΟνομαΧρηστη> Ληψεις. Αλλιως κανε μια αναζητηση με το ονομα αρχειου.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Λογικα ειναι στο Υπολογιστης Μου> C> Χρηστες> ΟνομαΧρηστη> Ληψεις. Αλλιως κανε μια αναζητηση με το ονομα αρχειου.

Ωραία,το βρήκα εκεί.Πως το σβύνω,δεξί κλικ και βγάζει delete και το σβύνω;

Και κάτι άλλο .

Ανοιξα το κινητό,χωρίς να έχω βάλει μέσα την κάρτα,γιατι περιμένω τον ανηψιό μου να το κάνουμε μαζί,γιατι είμαι φοβιλος.

Προσπαθώ λοιπόν να το κλείσω,και δΕν μπορω.

Παταω το κουμπί συνεχώς,μου βγάζει τις επιλογές όπως στο s3,επανεκινηση,και απενεργοποίηση και Παταω το απενεργοποίηση,αλλα δε γίνεται τίποτα.

Μυεί βγάλει δε,μια οθόνη που λεει να μάθω κάποια πράγματα πως να Παταω λεει την οθόνη,αλλα να μην ενεργοποιείται το εικονίδιο.

Αν δε,το κουνησω το τηλεφωνο,ακούγεται θόρυβος,λες και έχουνε σπάσει όλα μέσα του,και κάνει γρου γρου,πράγμα που δεν εκανε ποτέ το S3.

Τι λέτε να ειναι;

Edited by Theodore41

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Γεια σας! μετά από 3 χρόνια με το μηλόφωνο νομίζω ότι ήρθε η ώρα και για μένα να δοκιμάσω το beast που λέγεται Note II. Έψαξα στα forums του myphone και έμαθα τί είναι οι ROMs/Custom ROMs κτλ περί android phones. Διαπίστωσα όμως ότι note2 με γερμανική ROM - που βρίσκω γύρω στα 549-560 στο skroutz- δεν υποστηρίζουν ελληνικά στο S-pen. Οπότε ή παω για γαλλική ROM από μαγαζί που πάαααρα πολλοί εδώ προτείνουν, ή πέρνω ένα με γερμανική ROM και περνάω μέσω Odin κάποιο άλλο firmware... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με! Βρήκα αυτό το link (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283) εδώ και θέλω να σας ρωτήσω αν αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω άλλο firmware...επίσης παρακαλώ πείτε μου αν αυτό είναι το firmware που πρέπει να κατεβάσω... (http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=7686).... Λίγο σπαστικές οι ερώτησεις μου, το ξέρω αλλά γίνεται τέτοιος χαμός από πληροφορία στο forum που πραγματικά μετά από ένα σημείο έχασα την μπάλα.... Ότι μπορείτε να προτείνεται παρακαλώ... είμαι αρχάριος στο θέμα android.... Μία τελευταία ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν το Note II πέρνει καλές φωτογραφίες/video, σε σχέση με αυτές που πέρνει το iphone 4s... Γνωρίζω τις προδιαγραφές τους απλά θα εκτιμούσα μια γνώμη παραπάνω....

Αυτά.... σας ευχαριστώ,

Βαγγέλης

Γεια σας! μετά από 3 χρόνια με το μηλόφωνο νομίζω ότι ήρθε η ώρα και για μένα να δοκιμάσω το beast που λέγεται Note II. Έψαξα στα forums του myphone και έμαθα τί είναι οι ROMs/Custom ROMs κτλ περί android phones. Διαπίστωσα όμως ότι note2 με γερμανική ROM - που βρίσκω γύρω στα 549-560 στο skroutz- δεν υποστηρίζουν ελληνικά στο S-pen. Οπότε ή παω για γαλλική ROM από μαγαζί που πάαααρα πολλοί εδώ προτείνουν, ή πέρνω ένα με γερμανική ROM και περνάω μέσω Odin κάποιο άλλο firmware... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με! Βρήκα αυτό το link (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3933283#post3933283) εδώ και θέλω να σας ρωτήσω αν αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω άλλο firmware...επίσης παρακαλώ πείτε μου αν αυτό είναι το firmware που πρέπει να κατεβάσω... (http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=7686).... Λίγο σπαστικές οι ερώτησεις μου, το ξέρω αλλά γίνεται τέτοιος χαμός από πληροφορία στο forum που πραγματικά μετά από ένα σημείο έχασα την μπάλα.... Ότι μπορείτε να προτείνεται παρακαλώ... είμαι αρχάριος στο θέμα android.... Μία τελευταία ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν το Note II πέρνει καλές φωτογραφίες/video, σε σχέση με αυτές που πέρνει το iphone 4s... Γνωρίζω τις προδιαγραφές τους απλά θα εκτιμούσα μια γνώμη παραπάνω....

Αυτά.... σας ευχαριστώ,

Βαγγέλης

Καλως να μας ερθεις φιλε βαγγελη και ναι να το παρεις με κλειστα ματια το κινητο ειναι απιστευτο! Θα το καταλαβεις κ μονος σου παρτο σε γκρι για καλυτερα! Μια χαρα τα γραφεις παρτο αν μπορεις απτην αρχη γαλλικο για να μην μπεις στην διαδικασια αλλα αν σου ερθει γερμανικο εδω ειμαστε παλι για να σου πουμε! Ναι βγαζει καλυτερες φωτο και βιντεο.. οταν τραβας κ θα τα βλεπεις στο νοτε2 θα παθεις πλακα!

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Περασα και απο το Πλαισιο σημερα ειδα και το γκρι(ειχα δει μονο το ασπρο στα public) και μαλιστα ειχαν και το S-pen.

Τι το θελα??? Διαβαζω καθε μερα εσας εδω να ψαχνετε να βρειτε ελαττωμα(διχως αποτελεσμα), το ειχα δει στα public, εχω δει τοσα βιντεο στο youtube, χρησιμοποιησα και το πενακι σημερα και εδεσε το γλυκο:p

Δεν λεει να φτασει ο Δεκεμβρης να ερθει η επιδοτηση:mad::mad::mad:

Off topic: Ο υπαλληλος στο Πλαισιο με το ζορι να με σπρωξει στο S3. Χαζευα την Μπελουτσι και αλλος διπλα προσπαθουσε να μου προξενεψει την Σκορδά:p

Φιλικά Γιώργος

καλημέρα.

λιγο πριν το φλασαρισμα σε στοκ,κατεβάζω την ελληνική,γιατι βλέπω τη γαλλικη αργούν να τη ανανεώσουν.

εχει κανείς άποψη για το go launcher ex σε σύγκριση με το default και το nova?

Samsung Note II

καλημέρα.

λιγο πριν το φλασαρισμα σε στοκ,κατεβάζω την ελληνική,γιατι βλέπω τη γαλλικη αργούν να τη ανανεώσουν.

εχει κανείς άποψη για το go launcher ex σε σύγκριση με το default και το nova?

Πολύ βαρύς ο go launcher. Ο default δουλεύει χωρίς κανένα lag και ο nova είναι ελαφρύς ταχύτατος και πλήρως παραμετροποιήσιμος! Αυτόν χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι εδώ.:)

+1 και σε μένα υπάρχει. βγάλε το καπάκι και βάλτο σιγά σιγά από πάνω προς κάτω. βελτιώνεται κάπως η κατάσταση ;)

το εκανα γιατι μου το υποδειξε και ενας φιλος πιο πανω και πραγματι βελτιωνεται αρκετα...

Καλως να μας ερθεις φιλε βαγγελη και ναι να το παρεις με κλειστα ματια το κινητο ειναι απιστευτο! Θα το καταλαβεις κ μονος σου παρτο σε γκρι για καλυτερα! Μια χαρα τα γραφεις παρτο αν μπορεις απτην αρχη γαλλικο για να μην μπεις στην διαδικασια αλλα αν σου ερθει γερμανικο εδω ειμαστε παλι για να σου πουμε! Ναι βγαζει καλυτερες φωτο και βιντεο.. οταν τραβας κ θα τα βλεπεις στο νοτε2 θα παθεις πλακα!

Ok ,σε ευχαριστω πολυ φιλε μου, ζηταω επιβεβαιωση για τα links και αυτα που βρηκα γιατι απλα δε θελω να κανω καμια βλακεια σε καινουργιο κινητο και μετα ψαχνομαι....

Αυτά.... σας ευχαριστώ,

Βαγγέλης

Βαγγέλη και γω έκανα την μετάβαση από 4s,που όντως βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες.Όμως όχι σε όλες τις συνθήκες.Το Note θα σου δώσει εξίσου καλές ''γρήγορες'' φωτο και ταυτόχρονα με τις επιπλέον ρυθμίσεις(αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο) θα σου δώσει καλά αποτελέσματα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

edit επίσης το Note έχει καλύτερη λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας σε βίντεο.

Edited by thakost

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο!Επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ χρησιμοποιείτε nova, θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι διαφορές που βλέπετε σε σχέση με τον tsf?Η ερώτηση προφανώς απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που έχουν κάνει χρήση και των 2 launcher...

Παρακολουθω καιρο το θεμα και μεσα στον Δεκεμβρη θα παρω και εγω το note2 ,αλλα ηθελα να ρωτησω κατι.

Τα note 2 που δειχνει στο skroutz με τιμες γυρω στα 545 -560 ειναι οντως γερμανικη ρομ??

Παρακολουθω καιρο το θεμα και μεσα στον Δεκεμβρη θα παρω και εγω το note2 ,αλλα ηθελα να ρωτησω κατι.

Τα note 2 που δειχνει στο skroutz με τιμες γυρω στα 545 -560 ειναι οντως γερμανικη ρομ??

Εξαρτάται τις παρτίδες φίλε μου που έχει το κάθε μαγαζί...

Αλλα πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την εμμονή με τις ρομ και το πενάκι

Η λύση του odin και το πέρασμα γαλλικής η ελληνικής ρομ είναι υπόθεση ενός λεπτού για τον πιο αρχάριο...

Φιλικά πάντα πάρε το από όπου το βρεις πιο φθηνά και μέσω odin βάλε την επίσημη ρομ που σε βολεύει

Είναι πανεύκολο...

Τωρα αν είσαι από αυτούς που δεν θέλουν ούτε στο καινούργιο τους αυτοκίνητο να αλλάζουν ούτε ζάντα που λέει ο λόγος ρώτα τον εκάστοτε ντιλερ που θα αγοράσεις από που είναι η συσκευή...

Φιλικά Νίκος

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Βαγγέλη και γω έκανα την μετάβαση από 4s,που όντως βγάζει εξαιρετικές φωτογραφίες.Όμως όχι σε όλες τις συνθήκες.Το Note θα σου δώσει εξίσου καλές ''γρήγορες'' φωτο και ταυτόχρονα με τις επιπλέον ρυθμίσεις(αν ασχοληθείς λίγο περισσότερο) θα σου δώσει καλά αποτελέσματα και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό.

edit επίσης το Note έχει καλύτερη λειτουργία σταθεροποίησης της εικόνας σε βίντεο.

Μόλις εξοικιωθεί κάποιος με τις ρυθμίσεις της κάμερας, οι φωτογραφίες είναι υπέροχες σε οποισδήποτε συνθήκες.

Και δεν μιλάμε για τίποτα δύσκολες ρυθμίσεις iso κλπ.

2 είναι αυτές και είναι τυπικές. Βρίσκονται στο κεντρικό κουμπί του μενού.

Η μία είναι το HDR για φωτογραφίες σε εξωτερικούς χώρους με έντονες διαφορές φωτοσκιάσεων στο πλανο.

Η αλλη ρύθμιση είναι το "ελαχιστος φωτισμός που αφορά φώτο σε άσχημα φωτισμένους χώρους.

Έχω ανεβάσει φώτο με παραδείγματα σε προηγούμενες σελίδες.

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο!Επειδή βλέπω ότι οι περισσότεροι εδώ χρησιμοποιείτε nova, θα ήθελα να ρωτήσω ποιες είναι οι διαφορές που βλέπετε σε σχέση με τον tsf?Η ερώτηση προφανώς απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που έχουν κάνει χρήση και των 2 launcher...

Ο Nova έρχεται πολύ κοντά σε εμφάνιση με τον TW ώστε να μην έχουμε και που δεν θυμίζει πουθενά Note. Ειναι πολύ παραμετροποιησιμος.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)