KostasNK Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά μετά απο καιρο χρησης dolphin περασα firefox.Τα bookmark που τα βρίσκω; Παράθεση RX8 rules! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Σχετικα με το μεγεθος..πολλοι απο εμας οταν κυκλοφορησε το νοτε 1 το αγορασαμε και το πουλησαμε 2 και 3 φορες..ο λογος; Δεν μπορεσαμε να συνηθισουμε στις διαστασεις..και τοτε τα κινητα ηταν αντε το πολυ 4.3 ιντσες.. Ελα ομως που μετα οτι και αν επαιρνες σου φαινοταν λιγο..οποτε ξαναγυριζαμε 2 και 3 φορες..και φαντασου πως το μονο σημαντικο πλεονεκτημα που ειχε ηταν η οθονη και σε ολα τα αλλα καπου επασχε..ετουτο το 2 ομως..κοιτα με τι ασχολουμαστε για να του βρουμε κανα κουσουρι με το ζορι..once you go note you dont go back 2 και 3 καλα ηταν, στο... 13 υπηρχε ενα θεμα :lol: Περα απο την πλακα, πειραματισμοι τελος. Το note 2 παιζει μονο του. Αλλαγη μονο στο διαδοχο, τιποτα αλλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μετά από περίπου ένα μήνα χρήσης θα σου πω τα εξής:η φορητότητα δεν είναι το δυνατό σημείο του.Σίγουρα θα κάνεις παραχωρήσεις και κάποιες στιγμές θα σε ζορίσει.Όμως όταν αποφασίζει κάποιος να στραφεί στην αγορά του, αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να σκέφτεται.Αν το Νote ήταν μικρότερο δεν θα ήταν Note. Ξεχνάμε το βασικότερο. Είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί να κρατήσει κάποιους σαν εμας 12 μήνες μακριά από την επιθυμία αγοράς κάθε νέας android συσκευης που κυκλοφορει. Ανακοινώθηκε το Nexus 4 για παράδειγμα. Οι περισσότεροι εδώ αδιαφορησαν αλλα και κάποιοι που παρασυρθηκαν θα δειτε ότι δεν θα κλείσουν μηνα με το nexus. Θα ξαναγυρισουν εδώ. Το Note είναι καθαρά επαγγελματικη συσκευή. Διαφορετικά η αγορά του έχει νόημα μόνο σαν μίνι tablet. Και το βασικότερο η μοναδική που δεν χρειάζεται ουτε root. Είναι η πρώτη φορά μετά το Sii που 22 μερες που το έχω παραμένει στην αρχικη του κατάσταση. Τα εβαλα κατω και ειδα οτι δεν μου χρειαζεται ούτε root. Για φλασαρισμα custom kernels και rom δεν το συζητάω καν. Εκτος και αν καποιος εχει βαρεθει να εχει συσκευη χωρις προβλήματα και θελει να της προσθέσει μερικα για να ασχολείται με την ανςζητηση της λυσης του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ξεχνάμε το βασικότερο. Είναι η μοναδική συσκευή που μπορεί να κρατήσει κάποιους σαν εμας 12 μήνες μακριά από την επιθυμία αγοράς κάθε νέας android συσκευης που κυκλοφορει. Ανακοινώθηκε το Nexus 4 για παράδειγμα. Οι περισσότεροι εδώ αδιαφορησαν αλλα και κάποιοι που παρασυρθηκαν θα δειτε ότι δεν θα κλείσουν μηνα με το nexus. Θα ξαναγυρισουν εδώ. Το Note είναι καθαρά επαγγελματικη συσκευή. Διαφορετικά η αγορά του έχει νόημα μόνο σαν μίνι tablet. Και το βασικότερο η μοναδική που δεν χρειάζεται ουτε root. Είναι η πρώτη φορά μετά το Sii που 22 μερες που το έχω παραμένει στην αρχικη του κατάσταση. Τα εβαλα κατω και ειδα οτι δεν μου χρειαζεται ούτε root. Για φλασαρισμα custom kernels και rom δεν το συζητάω καν. Εκτος και αν καποιος εχει βαρεθει να εχει συσκευη χωρις προβλήματα και θελει να της προσθέσει μερικα για να ασχολείται με την ανςζητηση της λυσης του. Να συμπληρωσω πως ειναι η πρωτη φορα που εχω android συσκευη 40 περιπου ημερες και δεν εχει "βαρυνει". Ουτε wipe dalvik, τιποτα απο ολα αυτα. Συπεριφερεται το ιδιο οπως την πρωτη μερα, εντελως γραμμικα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Πηγα σημερα απο ενα καταστημα και το ειδα. Για τα χερια μου ειναι τεραστιο :-( αλλά αυτη η οθονη που βλεπεις τα παντα, ανεση του να πλοηγηθειε σε μενου ακουραστα σαν πουπουλο ειναι πραγματικα εντυπωσιακο. Και φυσικα η δυνατοτητα του multiview, κανει τη χρηση της συσκευης απλα απιστευτη. Αλλα ειναι τεραστιο ρε γμτ και εχω κολλήσει. Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 2 και 3 καλα ηταν, στο... 13 υπηρχε ενα θεμα :lol: Περα απο την πλακα, πειραματισμοι τελος. Το note 2 παιζει μονο του. Αλλαγη μονο στο διαδοχο, τιποτα αλλο... Αυτο είχε αποφασιστεί ήδη από το Νοτε Ι.Αντικατάσταση μόνο από το διάδοχο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Αυτο είχε αποφασιστεί ήδη από το Νοτε Ι.Αντικατάσταση μόνο από το διάδοχο. Αυτο είδα σε πολλούς κατόχους του note 1. Δεν παρασυρθηκαν και εμειναν μεχρι που βγηκε το 2. Μετρησε πολυ στην τελική μου απόφαση. Είχε καταντήσει αηδία να αγοράζω κάθε νεα κορυφαια andeoid συσκευη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ξέρει κανεις πως γίνεται το s planner facebook integration? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παιδιά μετά απο καιρο χρησης dolphin περασα firefox.Τα bookmark που τα βρίσκω; Settings --> Import from Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikkolas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του Note II. Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι. Ειμαι κι εγω νεος εδω μεσα και διαβαζω τα παντα για την θαυμασια αυτη συσκευη. (καλα...ειστε φοβεροι, γνωριζετε τα παντα....:)). Αποφασισα κι εγω να αγορασω το Note II στην Ολλανδια οπου ζω (Μου βγαινει περιπου 70 ευρω με ανανεωση Vodafone). Η ερωτηση αφορα την μνημη της συσκευης. Προς το παρων διατιθεται παγκοσμια μονο με 16 GB storage. Ξερει κανεις αν θα διατεθει συντομα με 32 ή 64 ωστε να περιμενω? Θα μου πειτε γιατι δεν αγοραζεις επεκταση με micro SD.... αλλα καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα σαν την ενσωματωμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα σε ολους τους χρηστες του Note II. Θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι. Ειμαι κι εγω νεος εδω μεσα και διαβαζω τα παντα για την θαυμασια αυτη συσκευη. (καλα...ειστε φοβεροι, γνωριζετε τα παντα....:)). Αποφασισα κι εγω να αγορασω το Note II στην Ολλανδια οπου ζω (Μου βγαινει περιπου 70 ευρω με ανανεωση Vodafone). Η ερωτηση αφορα την μνημη της συσκευης. Προς το παρων διατιθεται παγκοσμια μονο με 16 GB storage. Ξερει κανεις αν θα διατεθει συντομα με 32 ή 64 ωστε να περιμενω? Θα μου πειτε γιατι δεν αγοραζεις επεκταση με micro SD.... αλλα καποιοι μου ειπαν οτι δεν ειναι το ιδιο πραγμα σαν την ενσωματωμενη. Ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση σας. Γεια σου Νικολα.Θα βοηθουσε αν μας εγραφες ποια χρηση θα κανεις στο κινητο πχ θα κατεβασεις "βαρια" παιχνιδια?Αν ναι τοτε θα σου προτεινα να περιμενεις τα 32 gb.64gb δεν νομιζω να βγουν. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα στην παρεα....χρειαζομαι την βοηθεια σας. εχω το νοτε απο χθες το απογευμα με omega v6+motomot00 theme. ολα καλα και ωραια μεχρι εδω. Τωρα αρχισα να περναω καποια mod. Πρωτα αρχισα με το mod ηχο! εχοντας το es file explorer,βλεπω οτι ο εχπλορερ βλεπει μονο την sd και οχι την συσκευη....εχω κανει την μνημη μου exFat οπως διαβασα απο καποια παιδια,την αφερω και το προγραμμα δεν βλεπει τη συσκευη. Δηλαδη αντιγραφω το αρχειο στην sd,το βρισκω με τον explorer,το αντιγραφω,μετα που να το κανω επικοληση(αντικατασταση?) δεν βρισκω το ροοτ της συσκευης,δλδ "Πηγαίνουμε στο /system της συσκευής, και συγκεκριμένα στη διαδρομή /system/etc όπου υπάρχει ήδη το ίδιο stock αρχείο και το κάνουμε paste και ουσιαστικά αντικατάσταση" Καποια βοηθεια παρακαλω πολυ....??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπερα στην παρεα....χρειαζομαι την βοηθεια σας. εχω το νοτε απο χθες το απογευμα με omega v6+motomot00 theme. ολα καλα και ωραια μεχρι εδω. Τωρα αρχισα να περναω καποια mod. Πρωτα αρχισα με το mod ηχο! εχοντας το es file explorer,βλεπω οτι ο εχπλορερ βλεπει μονο την sd και οχι την συσκευη....εχω κανει την μνημη μου exFat οπως διαβασα απο καποια παιδια,την αφερω και το προγραμμα δεν βλεπει τη συσκευη. Δηλαδη αντιγραφω το αρχειο στην sd,το βρισκω με τον explorer,το αντιγραφω,μετα που να το κανω επικοληση(αντικατασταση?) δεν βρισκω το ροοτ της συσκευης,δλδ "Πηγαίνουμε στο /system της συσκευής, και συγκεκριμένα στη διαδρομή /system/etc όπου υπάρχει ήδη το ίδιο stock αρχείο και το κάνουμε paste και ουσιαστικά αντικατάσταση" Καποια βοηθεια παρακαλω πολυ....??? Στη 1η οθόνη επιλέγεις πάνω που έχει μια μικρή εικόνα τηλέφωνο. Δες παρακάτω τη διαδρομή (μπαίνεις και το /etc και κάνεις αντικατάσταση.): http://www.guidingtech.com/assets/postimages/2012/09/root-system-files.png Πρέπει επίσης στον es explorer, στις ρυθμίσεις του, να έχεις τσεκάρει τις επιλογές root. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Υπάρχει τρόπος η αυτόματη φωτεινότητα να μην είναι τόσο χαμηλή ; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolai92 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ποσο σε ευχαριστω φιλε μου! Αυτο ηταν ελλειπε το ροοτ απο τις επιλογες...τωρα κομπλε το εκανα...μονο που δεν ειχα δοκιμασει τερμα τον ειχο στο default για να δω οχι ποσο καλυτερο ειναι αλλα αν οντως το εκανα σωστα! btw εχθες πηγα απο το καταστημα του Νικου και το παρελαβα. Οφειλω να ομολογησω οτι αξιζει ενα μεγαλο μπραβο και μονο που υπαρχουν ακομη στις μερες μας τετοιοι ανθρωποι. Πολυ εξυπηρετικος φιλικος και καλοδιαθετος. Σε μελοντικες αγορες ειναι στην κορυφη της λιστας. Το ιδιο και για εσενα elthis...οσες φορες χρειαστηκα κτ εσυ με βοηθεισες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είμαι κιεγώ κάτοχος του noteii. Εγκατέστησα τις εφαρμογές μου, έχω όμως όμως πρόβλημα με τα widget των καιρών (beautiful widget, Beweather, HD widget) σε κανένα δεν μου βρίσκει την τρέχουσα θέση μου μου. Αντίθετα ο μαμά καιρός την βρίσκει. καμμιά ιδέα; ευχαριστώ EDIT με reboot της συσκευής είναι οκ... Edited November 10, 2012 by argam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα είμαι κιεγώ κάτοχος του noteii. Εγκατέστησα τις εφαρμογές μου, έχω όμως όμως πρόβλημα με τα widget των καιρών (beautiful widget, Beweather, HD widget) σε κανένα δεν μου βρίσκει την τρέχουσα θέση μου μου. Αντίθετα ο μαμά καιρός την βρίσκει. καμμιά ιδέα; ευχαριστώ Mιας και εβαλες αυτο,να γραψω κι εγω,οτι με ενα S3,η εικονα του καιρου,με βαζει στο Γαλατσι,ενω ειμαι στην Κυψελη. Ειναι ΟΚ,ή μπορω να το φερω πιο κοντά; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Υπάρχει τρόπος η αυτόματη φωτεινότητα να μην είναι τόσο χαμηλή ; Ρυθμίσεις → Εμφάνιση → Φωτεινότητα → Αυτόματη Φωτεινότητα ✓ - Προσαρμογή αυτόματης φωτεινότητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Δεν ξερω αν ειναι σχετικο,ή οχι αλλα το βαζω,και καντε εσεις ο,τι δει. Διαβαζα ενα review του Νοte II LTE,http://www.itproportal.com/2012/11/06/week-samsung-galaxy-note-2-lte/ και εκει,βρηκα ενα λινκ για ενα ρουτερ φορητο 4G. http://4gltemobilebroadband.wordpress.com/2012/09/03/huawei-e589-4g-lte-mobile-pocket-wifi-specs-and-reviews/ Ελεγε δε ο τυπος,οτι ναι μεν,το note II LTE,πιανει μεγαλες ταχυτητες στο 4G δικτυο,αλλα το ρουτερακι αυτο,ειναι αλλο πραμα. Τι ακριβως κανει αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ρυθμίσεις → Εμφάνιση → Φωτεινότητα → Αυτόματη Φωτεινότητα ✓ - Προσαρμογή αυτόματης φωτεινότητας Ή πιο γρηγορα κατεβαζεις την κουρτινα και το αλλαζεις απο εκει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ή πιο γρηγορα κατεβαζεις την κουρτινα και το αλλαζεις απο εκει Αν ξετικάρεις δεν αλλάζεις την ευαισθησία της αυτόματης φωτεινότητας, ορίζεις την χειροκίνητη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Αν ξετικάρεις δεν αλλάζεις την ευαισθησία της αυτόματης φωτεινότητας, ορίζεις την χειροκίνητη Σωστος :) Μπαρουφα ομως. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ρυθμίσεις → Εμφάνιση → Φωτεινότητα → Αυτόματη Φωτεινότητα ✓ - Προσαρμογή αυτόματης φωτεινότητας Ή πιο γρηγορα κατεβαζεις την κουρτινα και το αλλαζεις απο εκει Και πάλι χαμηλή μου φαίνεται.Μας έφαγε η οικονομία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τελικά ενώ το είχα για πολυ δυνατό υποψήφιο αλλαγής πλεύσης, ας το πούμε έτσι, το μέγεθος δεν ειναι καθόλου κομψό στο αυτί τουλάχιστον. Κοιταξα τον εαυτο μου αλλα και τον υπαλληλο με το Note 2 στο αυτι και με επιασε ενα ελεος ως θεαμα και γελιο παραλληλα προς στιγμη. Ως συσκευή ειδικά σε λευκό πραγματικά ομως ειναι το κάτι άλλο, όπως επίσης το μόναδικο android μηχανημα που μπορεί επιτελους να σηκώσει το λειτουργικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Πράγματι, θέλει πολλά specs και το Note 2 το καταφέρνει δίχως κανένα lag. Αξιος διάδοχος και εξαιρετική συσκευη σε όλα αυτά που προσφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τελικά ενώ το είχα για πολυ δυνατό υποψήφιο αλλαγής πλεύσης, ας το πούμε έτσι, το μέγεθος δεν ειναι καθόλου κομψό στο αυτί τουλάχιστον. Κοιταξα τον εαυτο μου αλλα και τον υπαλληλο με το Note 2 στο αυτι και με επιασε ενα ελεος ως θεαμα και γελιο παραλληλα προς στιγμη. Ως συσκευή ειδικά σε λευκό πραγματικά ομως ειναι το κάτι άλλο, όπως επίσης το μόναδικο android μηχανημα που μπορεί επιτελους να σηκώσει το λειτουργικό χωρίς κανένα πρόβλημα. Πράγματι, θέλει πολλά specs και το Note 2 το καταφέρνει δίχως κανένα lag. Αξιος διάδοχος και εξαιρετική συσκευη σε όλα αυτά που προσφέρει. Οταν σταματησουμε να ασχολουμαστε με το πως μας βλεπουν οι αλλοι, τοτε θα εχουμε κανει ενα σημαντικο βημα να προχωρησουμε πραγματικα μπροστα ατομικα και συλλογικα. Προς θεου, δεν ειναι μαθηματα ζωης, απλα τροφη για σκεψη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts