giannisr Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δεν είμαι rooted. Απλα είχα αρκετές κάρτες να παίζουν στο Google Now. Τις χρησιμοποιέιτε καθόλου αυτές τις κάρτες? έχουν νόημα εδώ στο ελαδιστάν για την ομάδα πχ ή τις ταινιες που παίζουν κτλπ?:worry: Οι ταινίες δεν έχουν νόημα στην Ελλάδα όχι, οι ομάδες αναλόγως ποια θα επιλέξεις...Απο Ελλάδα έχει μόνο παναθηναικό αν θυμάμαι καλά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 δύο ερωτήσεις: Yπάρχει τρόπος να προσθέσω εφαρμογή στην μπάρα του Multi windows; Πως μπορώ να βιντεοσκοπήσω αυτά που κάνω στην οθόνη; Είδα ένα βίντεο που το έκανε πατώντας το home button ταυτόχρονα με το volume up. Σε εμένα όμως δεν πετυχαίνει. Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση; Για την ωρα υπαρχουν μονο συγκεκριμενες εφαρμογες που μπαινουν στη μπαρα.Δεν μπαινουν ολες, απο 3rd party το facebook,twitter http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32420066&postcount=1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Για την ωρα υπαρχουν μονο συγκεκριμενες εφαρμογες που μπαινουν στη μπαρα.Δεν μπαινουν ολες, απο 3rd party το facebook,twitter http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=32420066&postcount=1 Υπάρχει τρόπος να το ξεφορτωθώ αυτό το πράγμα? Καμιά φορά βγαίνω με 2-3 γρήγορα πατήματα του back button και μου εμφανίζεται... καλό σαν σκέψη και σίγουρα αν μας επιτρέψει στο μέλλον τις εφαρμογές που θέλουμε θα είναι must!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Υπάρχει τρόπος να το ξεφορτωθώ αυτό το πράγμα? Καμιά φορά βγαίνω με 2-3 γρήγορα πατήματα του back button και μου εμφανίζεται... καλό σαν σκέψη και σίγουρα αν μας επιτρέψει στο μέλλον τις εφαρμογές που θέλουμε θα είναι must!! Σταθερά το back απενεργοποιείται ... σταθερά το back ενεργοποιείται .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σταθερά το back απενεργοποιείται ... σταθερά το back ενεργοποιείται .. Aυτο που θελει ο Ευθυμης (φανταζομαι) ειναι να απενεργοποιηθει τελειως το συγκεκριμενο feature.Χωρις να ξερω πολλα πραγματα ποστευω οτι θα θελει mod το framework....aka περιμενε xda Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Σταθερά το back απενεργοποιείται ... σταθερά το back ενεργοποιείται .. Ναι βρε το ξέρω αυτό :D ... Εγώ λέω να το απεγκαταστήσω με κάποιο τρόπο να μην υπάρχει καν...μέσω rooting πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Ναι βρε το ξέρω αυτό :D ... Εγώ λέω να το απεγκαταστήσω με κάποιο τρόπο να μην υπάρχει καν...μέσω rooting πάντα! Εγώ λέω ότι με 2gb ram να σταματήσεις την έξοδο με το back και να πατάς το home... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 ααααααα ρε PURE που σας χρειάζεται:lol: Χαχαχαχα εσύ εκεί να πονάς!!! Κάτι θα γίνει δεν μπορεί! Εγώ λέω ότι με 2gb ram να σταματήσεις την έξοδο με το back και να πατάς το home... :lol: Ναι κακές συνήθειες δυστυχώς... κι έχει κι ωραίο home το note2 πιο εύκολο να κάνεις έξοδο από S3 κτλ... can't teach an old dog new tricks though :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Aυτο που θελει ο Ευθυμης (φανταζομαι) ειναι να απενεργοποιηθει τελειως το συγκεκριμενο feature.Χωρις να ξερω πολλα πραγματα ποστευω οτι θα θελει mod το framework....aka περιμενε xda +1... Ναι βρε το ξέρω αυτό :D ... Εγώ λέω να το απεγκαταστήσω με κάποιο τρόπο να μην υπάρχει καν...μέσω rooting πάντα! Δεν αφήνεις το φόρουμ για λίγο, λέω εγώ. να τελειώσεις τις δουλειές σου και να προλάβεις τον καφέ????Άντε!!! ααααααα ρε PURE που σας χρειάζεται:lol: Το χαβά σου εσύ (Βάσω...:p)...:p Εγώ λέω ότι με 2gb ram να σταματήσεις την έξοδο με το back και να πατάς το home... :lol: Θα συμφώνησω μαζί σου...Πλέον με τέτοια μπαταρια και 2GB ram, ακόμα και κάποιες άχρηστες bloat εφαρμογες, έχουν πια θέση στη ζωή μας... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φορουμιτες πειτε μου την καλυτερη microsd 64g ποια ειναι γιατι βαριεμαι να ψαχτω:p ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φορουμιτες πειτε μου την καλυτερη microsd 64g ποια ειναι γιατι βαριεμαι να ψαχτω:p ??? Αυτή και έκλεισες... :) Και δεν είναι class 6. Είναι παραπάνω και από class 10 γιατί είναι SDXC και όχι SDHC... ΒTW ο συγκεκριμένος πωλητής είναι άψογος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Παρέλαβα θήκη γκρι απο handtec ... Παρατήρησα οτι γράφει with NFC! Ας προσέχουμε μήπως κυκλοφορούν και χωρίς NFC (που δεν νομίζω. .):cool: Με ποια υπηρεσια των ΕΛΤΑ σου ηλθε (ειναι απλο συστημενο η κατι αλλο)? Ρωταω γιατι δε μου εφεραν κατι (ουτε ειδοποιηση αφησαν αφου προσωπικα λειπω απο το σπιτι) και θελω να το αναζητησω στην καταλληλη υπηρεσια των ΕΛΤΑ το πρωι. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Με ποια υπηρεσια των ΕΛΤΑ σου ηλθε (ειναι απλο συστημενο η κατι αλλο)? Ρωταω γιατι δε μου εφεραν κατι (ουτε ειδοποιηση αφησαν αφου προσωπικα λειπω απο το σπιτι) και θελω να το αναζητησω στην καταλληλη υπηρεσια των ΕΛΤΑ το πρωι. Ευχαριστω Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το ΕΛΤΑ της περιοχής σου. Αν θες να εξυπηρετηθείς καλύτερα χρησιμοποίησε το tracking number σου, αν έχεις, αν δεν έχεις με το όνομα αποστολής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 (edited) Με ποια υπηρεσια των ΕΛΤΑ σου ηλθε (ειναι απλο συστημενο η κατι αλλο)? Ρωταω γιατι δε μου εφεραν κατι (ουτε ειδοποιηση αφησαν αφου προσωπικα λειπω απο το σπιτι) και θελω να το αναζητησω στην καταλληλη υπηρεσια των ΕΛΤΑ το πρωι. Ευχαριστω Συστημένο ΕΛΤΑ .. βάλε το tracking που έχεις εδώ: 212.205.82.71/trackandtrace/ Είναι track για τα συστημένα. Αν δεν έχεις κάνε live chat στο handec και θα στο δώσουν με τον αριθμό παραγγελίας.. Υπ' οψη παίζει ρόλο η περιοχή... εγω πχ μένω Παλλήνη και ο ταχυδρόμος περνάει μια φορά την εβδομάδα λόγω έλλειψης προσωπικού.. γι'αυτό έβαλα παράδοση Μαρούσι που δουλεύω και ήρθε αέρα. Μην κάνεις τηλέφωνο στο ταχυδρομείο.. θα σε παραπέμψει στη διανομή ( είναι χωριστές υπηρεσίες) το γενικό για τις διανομές μαζί με EMS είναι το 8001182000 ή 8001183000 Edited October 10, 2012 by qosmio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το ΕΛΤΑ της περιοχής σου. Αν θες να εξυπηρετηθείς καλύτερα χρησιμοποίησε το tracking number σου, αν έχεις, αν δεν έχεις με το όνομα αποστολής... Αυτή πρέπει να την χτυπήσουμε παιδιά... στα 50 ευρω μια χαρα τιμούλα είναι... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Συστημένο ΕΛΤΑ .. βάλε το tracking που έχεις εδώ: 212.205.82.71/trackandtrace/ Είναι για τα συστημένα. @JoeBar, qosmio Παιδια ευχαριστω Το θεμα ειναι οτι λειπω μεχρι αργα καθε μερα κι ενω με κουριερ βγαζω καθε φορα ακρη θελω να δω με συστημενο ΕΛΤΑ πως να το κανονισω (αφου δε φαινεται να μπηκαν στον κοπο να το επιδωσουν σημερα, ανεξαρτητα απο το οτι το tracking εμφανιζει οτι βγηκε το πρωι προς παραδοση - υπαρχει ανθρωπος στο σπιτι και δεν τον ενοχλησαν, ουτε αφησαν ειδοποιηση). Υποθετω πως πρεπει να στειλω καποιον αυριο στα ΕΛΤΑ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Αυτή και έκλεισες... :) Και δεν είναι class 6. Είναι παραπάνω και από class 10 γιατί είναι SDXC και όχι SDHC... ΒTW ο συγκεκριμένος πωλητής είναι άψογος... Φίλε μου για να καταλάβω... η XC είναι πιο γρήγορη απο την HC??? πραγματικά δεν το γνωρίζω... Μου κάνει βεβαια εντύπωση πως αυτη πχ που είναι HC εχει σχεδον 15 ευρω πιο πανω.... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300769065675#ht_2976wt_1139 Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Φίλε μου για να καταλάβω... η XC είναι πιο γρήγορη απο την HC??? πραγματικά δεν το γνωρίζω... Μου κάνει βεβαια εντύπωση πως αυτη πχ που είναι HC εχει σχεδον 15 ευρω πιο πανω.... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300769065675#ht_2976wt_1139 Όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αν παρατηρήσεις στην φωτό και αυτή που μου έδειξες SDXC είναι. Απλά ο πωλητής είναι στην Αγγλία και χρεώνει ότι θέλει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 @JoeBar, qosmio Παιδια ευχαριστω Το θεμα ειναι οτι λειπω μεχρι αργα καθε μερα κι ενω με κουριερ βγαζω καθε φορα ακρη θελω να δω με συστημενο ΕΛΤΑ πως να το κανονισω (αφου δε φαινεται να μπηκαν στον κοπο να το επιδωσουν σημερα, ανεξαρτητα απο το οτι το tracking εμφανιζει οτι βγηκε το πρωι προς παραδοση - υπαρχει ανθρωπος στο σπιτι και δεν τον ενοχλησαν, ουτε αφησαν ειδοποιηση). Υποθετω πως πρεπει να στειλω καποιον αυριο στα ΕΛΤΑ... Δεν θα το δώσουν σε άλλον εκτός από τον παραλήπτη... Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά συστημένου με courier. Το courier νομοθετικά το φέρνει μέχρι την πόρτα σου ( aka πόρτα-πόρτα) και το παραδίδει σε όποιον ανοίξει ή μπορείς με ενα τηλέφωνο να πεις οτι παραλαμβάνει κάποιος εκ μέρους σου. Το συστημένο παραδίδεται μόνο στον παραλήπτη και εφόσον υπογράψει και δείξει ταυτότητα. Θα πρέπει να κάνεις εξουσιοδότηση ( αστυνομία ) για να το παραλάβει άλλος εκτός από σένα. Εκτός και πέσεις σε καλό υπάλληλο και το παραδώσει μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας σου και λίγη κλάψα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αν παρατηρήσεις στην φωτό και αυτή που μου έδειξες SDXC είναι. Απλά ο πωλητής είναι στην Αγγλία και χρεώνει ότι θέλει... ;) Ναι στην φωτο οντως το γράφει αλλα στο μενου της σελιδας ανφερει οτι είναι HD SANDISK 64GB Mobile Ultra Micro SD SDHC class 10 tespa Θα παραγγείλω και εγω την δικιά σου... Ευχαριστώ... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δεν θα το δώσουν σε άλλον εκτός από τον παραλήπτη... Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά συστημένου με courier. Το courier νομοθετικά το φέρνει μέχρι την πόρτα σου ( aka πόρτα-πόρτα) και το παραδίδει σε όποιον ανοίξει ή μπορείς με ενα τηλέφωνο να πεις οτι παραλαμβάνει κάποιος εκ μέρους σου. Το συστημένο παραδίδεται μόνο στον παραλήπτη και εφόσον υπογράψει και δείξει ταυτότητα. Θα πρέπει να κάνεις εξουσιοδότηση ( αστυνομία ) για να το παραλάβει άλλος εκτός από σένα. Εκτός και πέσεις σε καλό υπάλληλο και το παραδώσει μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας σου και λίγη κλάψα... Όπως τα είπε, ο γνώστης με παραλαβές εξωτερικού, qosmio... :) Ναι στην φωτο οντως το γράφει αλλα στο μενου της σελιδας ανφερει οτι είναι HD SANDISK 64GB Mobile Ultra Micro SD SDHC class 10 tespa Θα παραγγείλω και εγω την δικιά σου... Ευχαριστώ... Και καλά θα κάνεις... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Δεν θα το δώσουν σε άλλον εκτός από τον παραλήπτη... Αυτή είναι και η μεγάλη διαφορά συστημένου με courier. Το courier νομοθετικά το φέρνει μέχρι την πόρτα σου ( aka πόρτα-πόρτα) και το παραδίδει σε όποιον ανοίξει ή μπορείς με ενα τηλέφωνο να πεις οτι παραλαμβάνει κάποιος εκ μέρους σου. Το συστημένο παραδίδεται μόνο στον παραλήπτη και εφόσον υπογράψει και δείξει ταυτότητα. Θα πρέπει να κάνεις εξουσιοδότηση ( αστυνομία ) για να το παραλάβει άλλος εκτός από σένα. Εκτός και πέσεις σε καλό υπάλληλο και το παραδώσει μόνο με την επίδειξη της ταυτότητας σου και λίγη κλάψα... Ναι το γνωριζω, θα φροντισω για τη σχετικη εξουσιοδοτηση. Σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 [Αν λοιπόν δεν εχει αλλάξει κάτι σε σχέση με το Siii, ακόμα και αν σου έλθει με Γερμανική, υπάρχει λύση χωρις να χάσεις την εγγύηση. Θα κατεβάσεις απο το samfirmware την rom που ήδη εχει η συσκευη σου και θα την κρατήσεις στο PC σου. Θα κατεβάσεις την τελευταία Γαλλική και θα την εγκαταστησεις μέσω Odin. Η διαδικασία ειναι πανεύκολη και απροβληματιστη. Δεν ενεργοποιηται ο counter. Οταν κάποια στιγμη συμπεριληφθούν τα ελληνικά στην Γερμανική σε κάποιο επόμενο update, την περνάς και φέρνεις την συσκευη σου όπως ηταν πριν. Ούτε root χρειάζεται.Κωστή σε παρακαλώ πολύ πες μου αν θες για mac os το λεοπαρντ τι ακριβως χρειαζομαι? Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Το modem του είναι 21mbps... έκανα τεστ σήμερα με το speedtest και μου έφτασε 15mbps σε HSPA+ ενώ το μηλαράκι χτύπαγε 25 και βάλε... στο ίδιο σημείο με ίδιο πάροχο. Χάθηκε να βάλουν ένα Modemάκι πιο δυνατό ή να βγει με LTE ( που λογικά θα εμφανιστεί Ελλάδα σε κανά 2 χρόνια) εξ αρχής ? ... αν και τα 15 μια χαρά είναι, απλά έτσι για να πούμε και κάτι που θα μπορούσαν να έχουν κάνει καλύτερο.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Όχι δεν υπάρχει καμία διαφορά. Αν παρατηρήσεις στην φωτό και αυτή που μου έδειξες SDXC είναι. Απλά ο πωλητής είναι στην Αγγλία και χρεώνει ότι θέλει... ;) Ok... Και μήπως Ξέρεις περίπου πόσες εργάσιμες μέρες κάνει για να έρθει Ελλάδα η κάρτα? Ευχαριστώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts