Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσπάθησα να μπω στο insomnia και ο browser κρασάρει μετά από λίγο.

Το έχει δοκιμάσει κανείς να δει αν του κάνει το ίδιο?

ναι το κανει και μενα με τον stock και τον dolphin . μονο με τον opora ανοιξε η σελιδα χωρις να κρασαρει

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να μας γράψεις εντυπώσεις αν σου άρεσε το λευκό ή το γκρι και αν το λευκό φαίνεται,στο μάτι και μόνο,μεγαλύτερο απο το γκρι!!!! Πρέπει να αποφασίσουμε κι εμείς για το χρώμα!!!

Για μένα Κώστα το γκρι βγάζει ένα....class.

Πιστεύω θα σου ταιριάζει γάντι! :p

Δε ξέρω πως είναι το λευκό αλλά το γκρι σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό απ ότι κυκλοφορεί. Μ αρέσει λοιπόν...:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για μένα Κώστα το γκρι βγάζει ένα....class.

Πιστεύω θα σου ταιριάζει γάντι! :p

Δε ξέρω πως είναι το λευκό αλλά το γκρι σίγουρα είναι πολύ διαφορετικό απ ότι κυκλοφορεί. Μ αρέσει λοιπόν...:)

θα συμφωνήσω και εγώ. Όπως και με το μπλε του S3, κρύβει λίγο την φτήνια... :p

ναι το κανει και μενα με τον stock και τον dolphin . μονο με τον opora ανοιξε η σελιδα χωρις να κρασαρει

Και σε μένα κρασαρει ο στοκ...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Για το insomnia μην αγχώνεστε.

Στο note κρασαρει άμεσα, στο s3 κολλάει υπερβολικά πολύ και κρασαρει αργότερα, στο S τρωει λαγκ 5-6 δευτερόλεπτα σε κάθε σελίδα/refresh.

Ειναι θέμα του site λογικά

Μερικές συγκριτικές Φώτος να δείτε το μέγεθος σε σχέση με το S3.

Επίσης έβαλα κ το HTC flyer μου δίπλα(tablet 7 ιντσών) να δούμε διάφορες μιας κ το note είναι ανάμεσα στις 2 κατηγορίες θεωρητικα

http://db.tt/9WjvQgDb

http://db.tt/JpVu3xDH

http://db.tt/JsnqaQwr

http://db.tt/BzRE6p58

http://db.tt/PQ7OigHN

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Έχω ορκιστεί να μην πάρω ποτέ κάτι σε γκρι ,δεν το συμπαθώ αυτό το χρώμα, Ηλία. Όμως αν δείχνει διαφορετικά....δεν ξέρω. Θέλω να το δω και θα σου πω. Βέβαια,αν αρέσει στην πεθερά μου τότε θα το πάρω,οπωσδήποτε, σε άσπρο!! Της έχω πει ότι αυτή και οι φίλες της έχουν γούστο κι εγώ δεν έχω!! Και φυσικά, όταν θα σας δω και τους δύο με τα γκρι και δε μου αρέσει, καταλαβαίνεις τον διάλογο που θα ακολουθήσει...!!!:lol:

Τώρα το διάβασα...Μη μου μιλάτε για το τραγικό μπλε του s3...αν είναι έτσι, χίλιες φορές άσπρο, κι ας είναι....λαμπικό.....και γλωσσοπλάστης....

Πάρτο λευκό να έχουμε να κοροϊδεύουμε και κάποιον!!!! :lol::lol:

Ωραίος ο Μάνος!!! Πάντως έχει συνηθίσει το μάτι μας και το χέρι μας... Η γυναίκα χθες που το είδε ήταν σε στυλ "ωραίο, δεν είναι και τόσο μεγάλο"... πέρυσι είχαμε το ίδιο κωμικό μονόπρακτο για κάνα 3μηνο με την παντόφλα!!! Βέβαια κι αυτή από desire s (3,7'') είναι σε One S πλέον (4,3'')

Edited by efthimis31

Εγώ φταίω, που όταν σε είδα με το μπλε s3 είπα τα λιγότερα!!!! Απλά,έστω και από την όποια αίσθηση καλαισθησίας σε διακρίνει:p:lol: και με το χέρι στην καρδιά, το γκρι είναι γκρι κανονικό και λαμπερό ή είναι κάτι διαφορετικό σε απόχρωση που δεν τονίζει το μουντό χρώμα,που έτσι κι αλλιώς είναι;

Είπες τα λιγότερα γιατί δεν ήθελες να με στενοχωρήσεις! Λοιπόν το γκρι είναι αυτό το "μολυβί-ανθρακί" και έχει μια γυαλάδα αλλά πιστεύω μπορείς να ζήσεις με αυτήν. Επίσης κάτω από λάμπα φθορισμού βγάζει και λίγο μια απόχρωση του καφέ αλλά εντελώς αμυδρά και μόνο υπό συγκεκριμένη γωνία. Πίσω έχει μεγαλύτερη γυαλάδα γιατί δεν υπάρχει οθόνη και επίσης είναι λεπτό το πλαστικό και χωρίς gorilla, αλλά πίσω θα υπάρχει θήκη... θα πρέπει να το δεις όμως για να αποφασίσεις σίγουρα

Ρε παιδιά αυτή δεν είναι η στοκ ρομ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ρε παιδιά αυτή δεν είναι η στοκ ρομ;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1896696

Αυτό είναι το thread για όταν βγεί... Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Led για ειδοποιήσεις έχει όπως το σ3?

Ναι

10chrs

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ας βάλουμε άλλο ενα ss της μπαταρίας (θέλω να τα βλέπω. . :lol: )

Στοκ είσαι η ρουταρισμενος?

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σήμερα έκανα το τεστ του GPS και τα πήγε πραγματικά υπέροχα. Κλείδωμα έξω σε ούτε δευτερόλεπτο και επίσης έπιανε και σε εσωτερικούς χώρους.. Η μπαταρία είναι κάτι το απιστευτο και η οθόνη όνειρο.. :D

Επίσης ξέχασα, δεν ανεβάζει θερμοκρασία πάνω από 35°C ενώ με το s3 και την ίδια ακριβώς χρήση έπαιζα 40-42 τέτοια μέρα με 33°C σήμερα

Edited by efthimis31

Για το insomnia μην αγχώνεστε.

Στο note κρασαρει άμεσα, στο s3 κολλάει υπερβολικά πολύ και κρασαρει αργότερα, στο S τρωει λαγκ 5-6 δευτερόλεπτα σε κάθε σελίδα/refresh.

Ειναι θέμα του site λογικά

Στο Galaxy Νexus ομως δεν κρασαρει .

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Εχει δοκιμασει κανεις με stock N7100XXALIE να το συνδεσει με kies?Αν ναι γιατι οταν το συνδεω μου γραφει "Your device does not support software upgrading via Kies"?:blink:

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μόλις μου ήλθε, το λευκό..κούκλα.:D

Έχω δουλειά όμως και θα το δουλέψω αύριο:( :O

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Έλα ανέβασε μας μια φωτο :p:lol:

Θα μου πεις πως να ρίξω την μπαταρία?? Είναι 47% αλλά δεν την βλέπω να χαμπαριαζει με τίποτα.. Έχω ανοιχτά τα πάντα αλλά δεν πέφτει... Να δοκιμάσω αυτό??

Πάντως δεν βλέπω drain Χάρη με την Omega.. Εσύ?

Θα μου πεις πως να ρίξω την μπαταρία?? Είναι 47% αλλά δεν την βλέπω να χαμπαριαζει με τίποτα.. Έχω ανοιχτά τα πάντα αλλά δεν πέφτει... Να δοκιμάσω αυτό??

Πάντως δεν βλέπω drain Χάρη με την Omega.. Εσύ?

Βάσει της χθεσινής μου ημέρας με την στοκ... ναι βλέπω κάποιο drain ,τώρα μίλαγα με Ηλία κ λέγαμε να δοκιμάσω την την rooted deox... την ανέβασε πάλη ,για να δούμε :confused:

giphy.gif

Ειδα και το λευκο σημερα, πολυ ομορφο κι αυτο.

Καμια 64αρα καρτα αξιολογη εχει βρει καποιος σε καλη τιμη? Εχω μια στο 10.1 και θελω μια για το ΙΙ, αλλα σε φυσιολογικη τιμη.

Edited by v@gelis

Ειδα και το λευκο σημερα, πολυ ομορφο κι αυτο.

Καμια 64αρα καρτα αξιολογη εχει βρει καποιος σε καλη τιμη? Εχω μια στο 10.1 και θελω μια για το ΙΙ, αλλα σε φυσιολογικη τιμη.

ΥΓ Την Παρασκευη θα εχω 2 γκρι official flip cover. Ενας καλος φιλος ειχε προσβαση σε 2 τετοια κομματια, πριν κυκλοφορησουν.

Τη μια θα την κρατησω, την αλλη θα τη δωσω, οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm...

Έλα Βαγγέλη ειναι καλή η τιμή - http://viewitem.eim.ebay.gr/64GB-SANDISK-MOBILE-ULTRA-UHSI-MICRO-SDXC-MEMORY-CARD-WITH-SD-ADAPTER/271057857753/item

giphy.gif

Ειναι class 10?

Πραγματι καλη τιμη. Σε ευχαριστω.

Εχει δοκιμασει κανεις με stock N7100XXALIE να το συνδεσει με kies?Αν ναι γιατι οταν το συνδεω μου γραφει "Your device does not support software upgrading via Kies"?:blink:

και σε μενα επισης

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)