alkis_7 Δημ. June 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2012 Ιστορία ίσως; :confused: Δε νομίζω.. Δεν έχουν και κάποια σχέση, να πεις ότι ταιριάζουν.. Τώρα μου ήρθε το ξεπερασμένο.. Λες να είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 το αντιθετο του επικαιρο ειναι το ανεπικαιρο. δε ξερω αν υπαρχει ομως η ανεπικαιροτητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. June 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2012 το αντιθετο του επικαιρο ειναι το ανεπικαιρο. δε ξερω αν υπαρχει ομως η ανεπικαιροτητα Αυτό το ήξερα (επίκαιρο-ανεπίκαιρο) αλλά δεν έχω ξανακούσει τη λέξη ανεπικαιρότητα και δε νομίζω να υπάρχει όπως λες... Πάντως από όσα παιδιά ρώτησα οι περισσότεροι γράψανε ιστορία...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 ισως... http://www.ifa.gr/images/stories/mdiatheque/conf_nucleaire350.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. June 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2012 Ρε παιδιά είναι άσχετο με το θέμα αλλά σχετικό με τις εξετάσεις.. Έγραφα σήμερα έκθεση και είχε τη λέξη ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ και ήθελε αντίθετο.. Ποιό στο διάστημα είναι το αντίθετο;;;;; Επικαιρότητα # Σαν Σήμερα.... :D Ωραίο άρθρο φίλε συνέχισε και καλή επιτυχία. Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts