Jump to content

Sony Xperia Go

Koucos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα σε ολη την παρεα και απο εμενα .νεος κατοχος ενος go λευκου απο cosmote και σαν νεος χρηστης smartfone and android συσκευων εχω χασει το μπουσουλα (βλεπετε ημουν νοκιακας Ν82 εδω και χρονια ).απο προχθες που το παραγγειλα διαβαζω τις 33+ σελιδες αυτου το θεματος αλλα ολα ειναι μπερδεμενα στη γκλαβα μου ..παρακαλω θερμα λοιπον καποιον συναρρωστο να μου θεσει με την σειρα τις ενεργειες και τις ρυθμισεις που προτεινετε να γινουν για να δουλευει καλυτερα το μηχανημα . το μηχανημα εχει εκδοση android 4,0,4 και αριθμο εκδοσης 6,1,1,β,1,54. σας ευχαριστω εκ των προτερων (θα με ενδιεφερε να βρω ενα καλο οδηγο για αυτο που λετε ροοτ.καπου το διαβασα εδω μεσα αλλα εχασα σε ποια σελιδα αναφεροταν ο τροπος ..)βασιλης:)

www.ofd.gr F-131

www.ladanivaclub.gr

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σου και καλως ηρθε στην παρεα του XGO. Εφοσον δεν εχεις χρησιμοποιησει ξανα android κινητο εγω θα σου προτεινα για λιγο να το χρησιμοποιησεις οπως ειναι και μετα ξεκινας αν θες τις παρεμβασεις. Για να ρολαρει καλυτερα αυτα που χρειαζεσαι να κανεις ειναι να πας στις ρυθμισεις ->επιλογες για προγραμματιστες και να επιλεξεις τερμα κατω να ειναι μεχρι 2 οι διεργασιες παρασκηνιου. Απο κει και περα αν θες μπορεις να κανεις απενεργοποιηση καποιες εφαρμογες - λειτουργιες. Για παραδειγμα οι χαρτες που τρεχουν στο background μονιμα εγω δεν τους χρειαζομαι και απο τον μενου ρυθμισεις -> εφαρμογες -> ολες μπαινοντας μεσα στους χαρτες εχει κουμπι απενεργοποιηση.

Εγω σου προτεινω αν θες πρωτα να παιξεις με το κινητο οπως ειναι πρωτα και μετα να ασχοληθεις να το αλλαξεις, για να εχεις και μετρο συγκρισης μετα.. :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Με το root χανεται η εγγυηση ή οχι; Θελω να το ρωτησω καιρό :p

@Σε έναν συναρρωστο απο πανω: Κι εγω στην αρχη δυσκολευομουν. Και ακομα δυσκολευομαι γιατι δεν το χω με τα smartphones. Αλλα σιγα σιγα το συνηθιζεις. Εγώ πείραζα τα πάντα και εμαθα πανω κατω τι παιζει. Κάνε κι εσυ το ιδιο ;)

Με το root χανεται η εγγυηση, για αυτο και υπαρχουν τα αντιστοιχα εργαλεια για να ξε-rootαρεις τη συσκευη πριν την πας για service.. (μακρια απο μας τετοια πραγματα)

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Με το root χανεται η εγγυηση, για αυτο και υπαρχουν τα αντιστοιχα εργαλεια για να ξε-rootαρεις τη συσκευη πριν την πας για service.. (μακρια απο μας τετοια πραγματα)

καλά στα σονυ κάνεις μια επιδιόρθωση με το pc companion και στο κάνει τελείως στοκ έτοιμο να το πας στο service.. πανεύκολο..

ευχαριστω για την αμεση απαντηση .. εκανα αυτο πουλες για τις 2 διεργασιες του παρασκηνιου.τωρα οσο αφορα ποιες εφαρμογες να απενεργοποιουνται πχ τους χαρτες ..το κουμπι απενεργοποιησης ειναι αυτο που λεει αναγκαστικη διακοπη? και μετα οταν θελησω να χρησιμοποιησω την εκαστοτε απενεργοποιημενη εφαρμογη την διαλεγω απλα απο το μενου των εφαρμογων? ευχαριστω και παλι ..σημερα εγκατεστησα και το pc companion στον υπολογιστη και πηρα και το πρωτο back up ..παντως ειναι τελειως διαφορετικο απο το nokia suite .εκει μπορουσες να διορθωσεις και επαφες κτλ ..εδω ακομα δεν βρηκα αν και πως γινεται ..:)

www.ofd.gr F-131

www.ladanivaclub.gr

Δεξιά από την αναγκαστική διακοπή έχει κουμπί απενεργοποίηση. Απλά δεν έχει σε όλες τις εφαρμογές. Εκεί που σε αυτές που βάζεις εσύ γράφει απεγκατάσταση στις μανίσιες εφαρμογές έχει συνήθως την απενεργοποίηση.

ξερει κανεις αν στην jb τα πραγματα με τη μπαταρια γινουν καλυτερα; κατι πρεπει να παιζει και μου τρωει μπαταρια και δεν ξερω το γιατι:(

ξερει κανεις αν στην jb τα πραγματα με τη μπαταρια γινουν καλυτερα; κατι πρεπει να παιζει και μου τρωει μπαταρια και δεν ξερω το γιατι:(

γιατι δεν περνας την 2.3 παλι.εγω θεωρω καλυτερη αυτη την εκδοση γι'αυτο το κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γιατι δεν περνας την 2.3 παλι.εγω θεωρω καλυτερη αυτη την εκδοση γι'αυτο το κινητο.

θα δω πώς θα τα πηγαινει με την jb και αν ειναι ακομα χειροτερα απο οτι με την ics θα του βαλω παλι gingerbread

θα δω πώς θα τα πηγαινει με την jb και αν ειναι ακομα χειροτερα απο οτι με την ics θα του βαλω παλι gingerbread

Τελικα ποσο σου βγαζει η μπαταρια; Εμενα μου βγαζει μια μερα με το 2G μονιμα ανοιχτο για whats app & imo messenger. Ο καιρος ανανεωση καθε μια ωρα.

Τελικα ποσο σου βγαζει η μπαταρια; Εμενα μου βγαζει μια μερα με το 2G μονιμα ανοιχτο για whats app & imo messenger. Ο καιρος ανανεωση καθε μια ωρα.

ανάλογα τη μερα :p Τις καθημερινες επειδη έχω σχολειο το βαζω σε λειτουργια πτησης οποτε βγαζει 2-3 μερες. Τα ΣΚ εχω wifi ανοιχτο ολη μερα και θελει φορτιση καθε μερα. Αλλα εχω παρατηρησει πως και να μην το χρησιμοποιησω πολυ ολη μερα παλι καταναλωνει μπαταρια

Εγω νωμιζω καλα ειναι. Πανω απο 1-1,5 μερα smartphone μην περιμενεις. Πανε εκεινες οι εποχες.. Οταν ημουν εγω λυκειο τοτε το νοκια 8310 εβγαζε 8 μερες. Αλλα τοτε ουτε τεραστιες οθονες υπηρχαν ουτε κακογραμμενα λειτουργικα που καινε μπαταρια χωρις λογο. Γενικα αν με οτι χρηση του κανεις σου βγαζει τη μερα ολοκληρη εισαι καλα. Εξαλλου η μπαταρια μας ειναι ελαφρως μικρη και φαινεται. Αλλα σε ολα τα κινητα οι μπαταριες ειναι το αδυνατο σημειο τους.

Εγω νωμιζω καλα ειναι. Πανω απο 1-1,5 μερα smartphone μην περιμενεις. Πανε εκεινες οι εποχες.. Οταν ημουν εγω λυκειο τοτε το νοκια 8310 εβγαζε 8 μερες. Αλλα τοτε ουτε τεραστιες οθονες υπηρχαν ουτε κακογραμμενα λειτουργικα που καινε μπαταρια χωρις λογο. Γενικα αν με οτι χρηση του κανεις σου βγαζει τη μερα ολοκληρη εισαι καλα. Εξαλλου η μπαταρια μας ειναι ελαφρως μικρη και φαινεται. Αλλα σε ολα τα κινητα οι μπαταριες ειναι το αδυνατο σημειο τους.

αχ το elmάκι μου κρατουσε και 3 και 4 μέρες...

παιδια βοηθεια!! εδω και 2-3 μερες το κινητο μου εκει που το εχω αραχτο και ειναι στην αναμονη με σβησμενη οθονη ξαφνικα αναβει μονο του σαν να ειχα πατησει το κουμπι πανω..... και μετα βεβαια σβηνει παλι η οθονη... τι να επαθε? το μονο που πειραξα τελευταια ηταν οτι προσπαθησα να απενεργοποιησω τους χαρτες...

παιδια βοηθεια!! εδω και 2-3 μερες το κινητο μου εκει που το εχω αραχτο και ειναι στην αναμονη με σβησμενη οθονη ξαφνικα αναβει μονο του σαν να ειχα πατησει το κουμπι πανω..... και μετα βεβαια σβηνει παλι η οθονη... τι να επαθε? το μονο που πειραξα τελευταια ηταν οτι προσπαθησα να απενεργοποιησω τους χαρτες...

καν' το μια απενεργοποιηση και μετα απο 30'' ενεργοποιησε το ξανα και δες αν το κανει ;)

Συνήθως το κάνει κάποιο πρόγραμμα που έχεις περάσει, θυμήσου αν έχεις περάσει τώρα τελευταία κάποιο live wallpapers. Αλλιώς θυμήσου τα προγράμματα που πέρασες τελευταία και κάνε ένα κόπο να τα σβήσεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Δεξιά από την αναγκαστική διακοπή έχει κουμπί απενεργοποίηση. Απλά δεν έχει σε όλες τις εφαρμογές. Εκεί που σε αυτές που βάζεις εσύ γράφει απεγκατάσταση στις μανίσιες εφαρμογές έχει συνήθως την απενεργοποίηση.

χα το θεμα ειναι ποιες να απενεργοποιησω ..εδω γινεται χαμος ..ασε που οταν πατας απενεργοποιηση σε καποια σου λεει οτι αν την απενεργοποιησεις μπορει να μην δουλευει καλα και καποια αλλη ..σκετος λαβυρινθος ειναι χαχα..καλα το αφηνω ως εχεις αλλα συνεχιζω το διαβασμα στα ποστ μπας και ξεστραβωθω..και μια - δυο αποριες

1) λεγοντας φλασαρουμε με SEUS τι ακριβως εννοειται? πατωντας στο λινκ μου βγαζει την σελιδα της sony σουηδιας..

2) επισης τα kernel kai flastool τα εκαθιστουμε στον υπολογιστη σωστα ???

3) επειδη ακομα ψαχνω τις εφαρμογες οταν βαζεις και βγαζεις εφαρμογες απο το τηλεφωνο μετα θελει κατι σαν καθαριασμο μνημης registry edit που κανουμε στα win ή ανασυγκροτηση μνημης ? και αν ναι με ποιες εφαρμογες ? σας ευχαριστω

μαλλον εχω πολλες αποριες και δυστυχως θελουν ξεμπερδεμα και πολυ διαβασμα (αλλα και πολυ βοηθεια ..):)

Edited by diverbp

www.ofd.gr F-131

www.ladanivaclub.gr

Συνήθως το κάνει κάποιο πρόγραμμα που έχεις περάσει, θυμήσου αν έχεις περάσει τώρα τελευταία κάποιο live wallpapers. Αλλιώς θυμήσου τα προγράμματα που πέρασες τελευταία και κάνε ένα κόπο να τα σβήσεις.

Σιγουρα ο εκατομμυριουχος το κανει στα xperia

έχουν δίκιο τα παιδιά κάποια εφαρμογή φταίει!

κι εγώ στο sole είχα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα βάλει τον εκατομμυριούχο!

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

έχουν δίκιο τα παιδιά κάποια εφαρμογή φταίει!

κι εγώ στο sole είχα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα βάλει τον εκατομμυριούχο!

την απενεργοποιηση την δοκιμασα πρωτη πρωτη... τιποτα... τωρα ψαχνομαι με τα προγραμματα. παντως εκατομυριουχο δεν περασα... θα δω.. το κανει οποτε θελει... σημερα δεν το εχει κανει καθολου. ενα πρωι ομως το βρηκα με μπαταρια εξαντλημενη παραλογα.... προφανως ολο το βραδυ θα επαιζε και την αποφορτισε.. Ευχαριστω παντως

ανάλογα τη μερα :p Τις καθημερινες επειδη έχω σχολειο το βαζω σε λειτουργια πτησης οποτε βγαζει 2-3 μερες. Τα ΣΚ εχω wifi ανοιχτο ολη μερα και θελει φορτιση καθε μερα. Αλλα εχω παρατηρησει πως και να μην το χρησιμοποιησω πολυ ολη μερα παλι καταναλωνει μπαταρια

Προφανώς κάτι κάνετε λάθος εμένα κρατάει απο 6 μέχρι 9 μερες η μπαταρία.

Το wifi το ανοίγεις όταν το χρειάζεσαι και όχι συνέχεια, τον καιρό τον κάνεις ανανέωση 1 φορά την μέρα και όχι κάθε μια ώρα, τις βραδυνές ώρες το βάζεις σε flight mode, Τις ώρες τις δουλειάς ή στο σχολείο το βάζεις σε χαμηλοτερη κατανάλωση μέσω προγράμματος, την bravia engine την ενεργοποιήσεις όταν θέλεις να δεις βίντεο και όχι συνέχεια. Ενεργοποιείς στην διαχείριση ενέργεια την εξοικονόμηση. Το φορτίζεις πάντα όταν η μπαταρία πέσει πολύ χαμηλά. Τέλος απενεργοποιήσεις όσες εφαρμογές δεν χρειάζεστε ώστε να μην τρέχουν ούτε στο παρασκήνιο

Προφανώς κάτι κάνετε λάθος εμένα κρατάει απο 6 μέχρι 9 μερες η μπαταρία.

Το wifi το ανοίγεις όταν το χρειάζεσαι και όχι συνέχεια, τον καιρό τον κάνεις ανανέωση 1 φορά την μέρα και όχι κάθε μια ώρα, τις βραδυνές ώρες το βάζεις σε flight mode, Τις ώρες τις δουλειάς ή στο σχολείο το βάζεις σε χαμηλοτερη κατανάλωση μέσω προγράμματος, την bravia engine την ενεργοποιήσεις όταν θέλεις να δεις βίντεο και όχι συνέχεια. Ενεργοποιείς στην διαχείριση ενέργεια την εξοικονόμηση. Το φορτίζεις πάντα όταν η μπαταρία πέσει πολύ χαμηλά. Τέλος απενεργοποιήσεις όσες εφαρμογές δεν χρειάζεστε ώστε να μην τρέχουν ούτε στο παρασκήνιο

Τον καιρο πχ τον θελω γιατι οταν ειμαι επι 8 ωρες μεσα σε μια αιθουσα χωρις καποια ουσιαστικη επαφη με τον εξω κοσμο, θελω να ξερω τον καιρο που επικρατει τωρα, οχι την γενικη προβλεψη της ημερας. Εγω νομιζω οτι αν πιασω 2 μερες, μαλλον δεν εχω ακουμπησει το κινητο μου, ουτε καν για να δω την ωρα. Το συνεχεια ανοιχτο wifi να σου πω και εμενα μου φαινεται περιεργο να το κανεις. Για 2G data μιλουσα εκτος σπιτιου οχι για wifi ολη τη μερα.

Στις 6-9 μερες ποσες ωρες εχει γραψει ενεργη η οθονη σου στα στατιστικα της μπαταριας; Δεν μπορω να πιστεψω οτι το κινητο μπορει να βγαλει τοσες μερες με οσο ελαχιστη και να ειναι η χρηση του. Μεταξυ μας απο τη δικια μου εμπειρια το κινητο αντεχει 4-6 ωρες ενεργης οθονης. Ποσες ωρες σου βγαζει εσενα;

καλημερα,εκανα χθες αναβαθμιση στην 4.0.4 και περασε μεσω SEUS η εκδοση 6.1.1.Β.1.10.διαβαζω εδω στο φορουμ για την εκδοση 6.1.1.Β.1.54,αυτη ειναι μεταγενεστερη?καλυτερη? και πως μπορουμε να την κατεβασουμε?ευχαριστω.

Ναι ειναι πιο καινουργια η .54 και εχει διαφορες διορθωσεις σε bugs, οπως για παραδειγμα υπαρχει μια σχετικη βελτιωση στην ταχυτητα της καμερας στην εστιαση με οχι ιδανικες συνθηκες φωτισμου. Εμενα μεσω SEUS μου Ειχε βγαλει απευθειας την .54. Αν θες δες αν το βαλεις τωρα αν σου βγαζει Update για την .54.

• The title was changed to Sony Xperia Go