konstantinoslp Δημ. February 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2013 Τοτε το λες να φτεει?Το προβλημα ειναι οτι σε καποιες φασεις 'βαραινει' και στο μενου βλεπεις με το ζορι να αλαζει σελιδα.Πειτε μου παιδια να ξερω :( Εκανα clean και ολα.To κινητο ειναι απο skroutz Τι εφαρμογες εχεις περασει? Υπαρχει περιπτωση να ειναι καμια βαρια ή κακογραμμενη εφαρμογη ή συνδυασμος διαφορων εφαρμογων? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Φαντάζομαι ότι μάλλον κάτι σου τρώει τη ram κ το παρατηρείς αυτό. Τι έχεις ανοιχτό να τρέχει; Νομίζω ότι κατάλαβα τι εννοείς όταν λες ότι κολλάει. Φαντάζομαι αυτό που έχω παρατηρήσει εγώ όταν ανοίγω πολλές καρτέλες στον opera. Δες τι τρέχει στο background. Για να είμαι ειλικρινής ένιωθα ότι η συσκευή εμφάνιζε καθυστερήσεις όσο είχα εγκατεστημένο το viber.. Αυτός ήταν κ ο λόγος που το έβγαλα και πήγα σε άλλο im πρόγραμμα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Λοιπον οπως το πηρα το εκανα update στην ICS.Ολα σωστα ανοιγει το κινητο κανω απεγκτασταση ολα τα 'μαμα' apps οσα γινονται 'χωρις root' και ολα μια χαρα.H ram ειναι μεταξυ 170-200 μια χαρα δηλαδη.Ολα μια χαρα αλλα αμα το χρησιμοποιησω λιγο δηλαδη scroll η να μπω στις ρυθμίσεις αυτο αρχιζει να κολαει λες και εχει 10 mb free ram και μετα παλι απο μερικα δευτερολεπτα επανερχετε και ειναι smooth.Πειτε μου αμα ειναι προβληματικο να το στειλουμε πισω.Την GB δεν την δουλεψα και πολυ αλλα οσο την πειραζα δεν ειδα καποιο λαγκαρισμα. :worry::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimakos1321 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Καλημερα.Πριν πεωντε μερες εβαλα για φορτιση το κινητο go και ενω το ειχα ωρα παρεμενε στο 7% και ειχε ενδειξη οτι φορτιζει.το εβγαλα,το εβαλα και τιποτα παλι μετα απο ωρα.το εβελα στον υπολογιστη και παρεμεινε 7% μολις το αποσυνδεσα λεει 100%.την επομενη το φορτιζω παλι με φορτιστη και ειναι οκ.,λεω κατι κολησε. παρατηρω οτι η μπαταρια τελειωνει πολυ γριγορα ενω ειναι ολα κλειστα.χθες το βραδυ το φορτιζω και το βγαζω στης 11 και με ολα κλειστα και κανενα τηλεφωνο στης 8 το πρωι λεει μπαταρια 51%.τι τρεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μάλλον θα είχε κολλήσει κάποια διεργασία και έτρωγε μπαταρία αναίτια. Και εγώ το είχα πάθει μια φορά σε ολόκληρο βράδυ με το κινητό αφημένο σε μια γωνία να καταναλώσει πολύ μπαταρία στο άσχετο. @darkstan7 Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πιθανό λόγο για να σου κάνει κάτι τέτοιο η συσκευή. Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν φαίνεται κάτι, έτσι; Η οθόνη κατανάλωση περίπου 60-70% και τα υπόλοιπα νορμάλ... Ίσως να το πας να το τσεκάρουν στο service τότε... Ή αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη σκέψη - ιδέα. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δηλαδη σε σενα δεν υπαρχουν τετοια κολιματακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Δεν θα το ελεγα. Θεωρω οτι ρολλαρει καλα η συσκευη γενικα.. Κυριως αν απλα παιζεις με το μενου και δεν εχεις ανοιχτα απο πισω τα χιλια μυρια δεν εχει και καποιο λογο να κολλαει. Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Μάλλον θα είχε κολλήσει κάποια διεργασία και έτρωγε μπαταρία αναίτια. Και εγώ το είχα πάθει μια φορά σε ολόκληρο βράδυ με το κινητό αφημένο σε μια γωνία να καταναλώσει πολύ μπαταρία στο άσχετο. @darkstan7 Δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο πιθανό λόγο για να σου κάνει κάτι τέτοιο η συσκευή. Στα στατιστικά της μπαταρίας δεν φαίνεται κάτι, έτσι; Η οθόνη κατανάλωση περίπου 60-70% και τα υπόλοιπα νορμάλ... Ίσως να το πας να το τσεκάρουν στο service τότε... Ή αν έχει κάποιος άλλος κάποια άλλη σκέψη - ιδέα. Αντι να τρεχει στα σερβις καλυτερα να κανει μια καθαρη εγκατασταση με το s(e)us μονος του (αν δεν εχει κανει) για να δει τι παιζει :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Αντι να τρεχει στα σερβις καλυτερα να κανει μια καθαρη εγκατασταση με το s(e)us μονος του (αν δεν εχει κανει) για να δει τι παιζει :) Νομίζω ήδη έχει κάνει επαναφορά συστήματος και επανεγκατάσταση της rom. Μπορεί να το μπερδεύω με άλλη περίπτωση. Ο ίδιος θα μας πει όπως και να έχει... :confused: Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Νομίζω ήδη έχει κάνει επαναφορά συστήματος και επανεγκατάσταση της rom. Μπορεί να το μπερδεύω με άλλη περίπτωση. Ο ίδιος θα μας πει όπως και να έχει... :confused: Εκανα τα παντα ρε παιδια αλλα και παλι τα ιδια.Το μενου κολαει με απλο wallppaper μεχρι αηδιας σαν να ειναι κινητο 600 mhz και κατω.Σας λεω αηδια.Δεν μπορω να καταλαβω.Δεν ειμαι κανενας 'καινουργιος' στο αντροιντ αλλα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εκανα τα παντα ρε παιδια αλλα και παλι τα ιδια.Το μενου κολαει με απλο wallppaper μεχρι αηδιας σαν να ειναι κινητο 600 mhz και κατω.Σας λεω αηδια.Δεν μπορω να καταλαβω.Δεν ειμαι κανενας 'καινουργιος' στο αντροιντ αλλα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Μαλλον δε κάθεται καλά στο κινητό σου,βάζεις πολλές εφαρμογές; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Εκανα τα παντα ρε παιδια αλλα και παλι τα ιδια.Το μενου κολαει με απλο wallppaper μεχρι αηδιας σαν να ειναι κινητο 600 mhz και κατω.Σας λεω αηδια.Δεν μπορω να καταλαβω.Δεν ειμαι κανενας 'καινουργιος' στο αντροιντ αλλα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Σίγουρα κάτι απασχολεί τον επεξεργαστή. Δεν είναι θέμα της rom. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Σίγουρα κάτι απασχολεί τον επεξεργαστή. Δεν είναι θέμα της rom. :worry: Τι να πω το εκανα clean το flashara με flashtool δεν λεει να σταματησει.Μολις κανω install την ics ειναι ολα καλα αμα μπω στης ρυθμισεις και κανω 'βολτες' εκει αρχιζει να κολαει παλι.Δεν το καταλαωαινω.Χωρις να εχω περασει τιποτα μεσα.Ειναι ελλατωματικο?Το παω πισω?Παντα εχει 170 ραμ και πανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Με το SEUS δοκίμασες; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Με το SEUS δοκίμασες; Ναι και με αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blkik Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 (edited) Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα με κολλήματα το έχω αναφέρει μερικές σελίδες πριν. Το έλυσα πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις--> Εφαρμογές--> Όλες και απενεργοποίησα(όχι αναγκαστική διακοπή για ξανανοίγουν μετά από λίγο) όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ ή έχω αντικαταστήσει με άλλες. Το κινητό όχι μόνο δεν κολλάει αλλά διπλασιάστηκε και η ελεύθερη μνήμη Επίσης όσοι ρωτάνε για μπαταρία επίσης βοηθάει το παραπάνω, αλλά μπορούν να δοκιμάσουν να κλείσουν την bravia egine και να εγκαταστήσουν το profile manager το οποίο μπορεί να θέσει το κινητό σε flight mode τις ώρες που θα του ορίσεις(π.χ βράδυ) Έχω καταφέρει να διατηρήσω μπαταρία μέχρι και 9 μέρες(Συνήθως όμως κρατάει 6) Edited March 1, 2013 by blkik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Τελικά δεν εχω καταλάβει ΑΝ μπορώ να κάνω root την .54 και αν αξίζει ή μηπως καλυτερα να περιμένω να βγει η 4.1. και μετά να κάνω όποια ενέργεια? τα φωτα σας παρακαλώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Τελικά δεν εχω καταλάβει ΑΝ μπορώ να κάνω root την .54 και αν αξίζει ή μηπως καλυτερα να περιμένω να βγει η 4.1. και μετά να κάνω όποια ενέργεια? τα φωτα σας παρακαλώ.... Η. 54 στο Xperia p γίνεται με downgrade στο κερνελ μέσω flashtool.Λογικά το ίδιο κ στο go.Αν ήμουν στη θέση σου θα περίμενα τη 4.1 κ θα περίμενα το root Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 καλησπερα στο φορυμ,σημερα εγινα κατοχος του εν λογω κινητου, διαβαζοντας ολες τι σελιδες,διαπιστωσα οτι με την ic σας κολαει... στους περισοτερους,εμενα αυτη τη στιγμη ειναι με την 2.3.7, αξιζει να κανω την αναβαθμηση.με την 2.3.7 δεν μου κολαει παει σφερα, εχει τοσο μεγαλες διαφορες η μια με την αλλη αισθητες? και απο τι ειδα εχουμε θεμα με τα σμσ με τους χαρακτηρες(160) πρεπει να γινει ρουτ για να λυθει σωστα? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 καλησπερα στο φορυμ,σημερα εγινα κατοχος του εν λογω κινητου, διαβαζοντας ολες τι σελιδες,διαπιστωσα οτι με την ic σας κολαει... στους περισοτερους,εμενα αυτη τη στιγμη ειναι με την 2.3.7, αξιζει να κανω την αναβαθμηση.με την 2.3.7 δεν μου κολαει παει σφερα, εχει τοσο μεγαλες διαφορες η μια με την αλλη αισθητες? και απο τι ειδα εχουμε θεμα με τα σμσ με τους χαρακτηρες(160) πρεπει να γινει ρουτ για να λυθει σωστα? ευχαριστω. Ειναι ελληνκης αντιπροσωπειας? Δες στις ρυθμισεις μηνυματων αν λεει εξοικονομηση κοστους. Αν δεν λεει κατεβασε το go sms ή το handcent και κανεις τη δουλεια σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ειναι ελληνκης αντιπροσωπειας? Δες στις ρυθμισεις μηνυματων αν λεει εξοικονομηση κοστους. Αν δεν λεει κατεβασε το go sms ή το handcent και κανεις τη δουλεια σου. οχι δεν ειναι ελλ αντ. καπως ετσι θα την βγαλω,για το αλλο που ρωτησα εχεις να προτεινεις κατι? να το αναβαθμησω η θα μου σερνετε μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 οχι δεν ειναι ελλ αντ. καπως ετσι θα την βγαλω,για το αλλο που ρωτησα εχεις να προτεινεις κατι? να το αναβαθμησω η θα μου σερνετε μετα? Δεν εχω τη συσκευη αγαπητε. Πιστευω αν κανεις δωστα την αναβαθμιση δεν θαχεις προβλημα. Αλλα ας μας πουνε και οι υπολοιποι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 οχι δεν ειναι ελλ αντ. καπως ετσι θα την βγαλω,για το αλλο που ρωτησα εχεις να προτεινεις κατι? να το αναβαθμησω η θα μου σερνετε μετα? το δικό μου είναι εισαγωγής απο Γερμανία (Σκρουτζομαγαζο). του έκανα αναβαθμιση σε 4.0.4 και μεχρι στιγμης ολα καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskar7 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 το κινητο το παραγγειλα σημερα και λογικα θα το εχω αυριο στα χερια μου (αποτι μου ειπαν...)απο θεμα αντοχης τι γινεται? γιατι κυριως γιαυτο το παιρνω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss23 Δημ. March 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2013 το κινητο το παραγγειλα σημερα και λογικα θα το εχω αυριο στα χερια μου (αποτι μου ειπαν...)απο θεμα αντοχης τι γινεται? γιατι κυριως γιαυτο το παιρνω.... και εγω δευτερα το παραγγειλα τρητη το ειχα,απο αντοχη να μπεις στο youtube αμα γραψεις crash test εχει πολλα video, δυσκολο να τα δοκιμασεις... αλλα στην ουσια γιαυτο προοριζεται για σκληρη χρηση, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts