Jump to content

Sony Xperia Go

Koucos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι. Το κινητό μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης αποφόρτισης θα έχει στατιστικά για την πιο αξιόπιστη μέτρηση της μπαταρίας. Απλά όταν το φορτίσεις άφηνε τη συσκευή στη πρίζα μέχρι να φορτίσει εντελώς.

Η επιλογή που αναφέρεις είναι ουσιαστικά ότι το κινητό θα κλειδώσει σε 3g αν υπάρχει αλλιώς σε 2g (gsm). Όσο είναι σε gsm αυτό θα ψάχνει μόνιμα για 3g σήμα, άρα και θα καίει μπαταρία. Εγώ το έχω μόνιμα στην επιλογή μόνο gsm και το γυρνάω σε 3g μόνο όταν χρειάζομαι ιντερνετ.

Ακόμα και η κατανάλωση μπαταρίας στο ιντερνετ σε 2g ή 3g έχει μεγάλη διαφορά.

Edited by Psylos_

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

• Απαντήσεις 937
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι. Το κινητό μετά από μερικούς κύκλους φόρτισης αποφόρτισης θα έχει στατιστικά για την πιο αξιόπιστη μέτρηση της μπαταρίας. Απλά όταν το φορτίσεις άφηνε τη συσκευή στη πρίζα μέχρι να φορτίσει εντελώς.

Για το 3G (την δεύτερη ερώτηση, μήπως το γνωρίζεις);;

Ευχαριστώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άργησε το edit μάλλον.... :p

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Άργησε το edit μάλλον.... :p

Ευχαριστώ!!! Κάτσε να το γυρίσω λοιπόν σε GSM only και να δούμε πως θα πάει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα.Πηρε ενας φιλος μου το go.Το καναμε αναβαθμηση αλλα μου εβγαλε την .10 οχι την .54 αλλα και παλι το εκανα.Το lag στο μενου και στο scrolling γιατι υπαρχει??αφου η ραμ ειναι πανω απο 140-150 mb ελευθερη..Στο sole παντος δεν γινετε κατι τετοιο..

Το κάνατε clean install την αναβάθμιση; Δεν είχα ποτέ την .10 αλλά η .54 δεν νομίζω να έχει κάποιο τέτοιο θέμα...

Το κάνατε clean install την αναβάθμιση; Δεν είχα ποτέ την .10 αλλά η .54 δεν νομίζω να έχει κάποιο τέτοιο θέμα...

Το μονο που εκανα ειναι να κανω factory reset και μετα update.

Εγώ είχα κάνει το update μέσω. SEUS και είχε επιλογή για clean install.

Εγώ είχα κάνει το update μέσω. SEUS και είχε επιλογή για clean install.

Μαλλον θελει αλλη μια...Οκ thx για την βοηθεια

1) Τα ονόματα στις φωτογραφίες που τραβάω δεν έχουν μία ροή, δηλαδή αν σβήσω τις εικόνες DSC_0001, DSC_0002 κλπ, όταν θα ξανατραβήξω, ορισμένες νέες φωτό θα πάρουν αυτά τα ονόματα, οπότε γίνεται μπάχαλο! Δεν βρήκα πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό!
Βρε παιδιά μόνο εγώ το έχω αυτό το πρόβλημα; Περίεργο μου φαίνεται... :wacko:

Το μονο που εκανα ειναι να κανω factory reset και μετα update.

Το εκανες αναποδα, το σωστο ειναι πρωτα update και μετα factory reset :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Πιο file format είναι καλύτερο για την κάρτα sd? Η κάρτα είναι 16 GB Class 6. Να προτιμήσω FAT32 ή ext2/3/4?

Edit: Μάλλον άκυρη ερώτηση. ext4 format πάντως δεν το διαβαζει και το κινητο μετατρέπει αυτόματα την κάρτα σε FAT32. Μάλλον η προηγούμενη συσκευή μου διαβαζε ext3/4 λόγω custom rom...?

Edited by Psylos_

Καλησπέρα! Έχω το st27i και δε μπορώ να βρώ πώς δημηουργούμε νέους φακέλους...! Αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί ή αν έχει αναρτηθεί παρόμοια ερώτηση παλαιότερα, να μου πεί αν γνωρίζει σε ποια σελίδα να ανατρέξω.

Ευχαριστώ!!

Καλησπέρα! Έχω το st27i και δε μπορώ να βρώ πώς δημηουργούμε νέους φακέλους...! Αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί ή αν έχει αναρτηθεί παρόμοια ερώτηση παλαιότερα, να μου πεί αν γνωρίζει σε ποια σελίδα να ανατρέξω.

Ευχαριστώ!!

Τι φακελους θες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γενικά, για να μπορώ να βάλω π.χ. κάποιες εφαρμογές που έχω χύμα στην κύρια οθόνη..

Φακελους για εφαρμογες φτιαχνεις παιρνοντας μια εφαρμογη και σερνοντας την πανω σε μια αλλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ κολημα ομως το εκανα και clean και dirty αλλα δεν σταματαει να κολαει!!Μολις κανω ρεσταρτ παιζει καλα μολις κανω βολτες στοις ρυθμίσεις αρχιζει παλι!!!WTF?Οταν το κανω ρεσταρτ για κανα 5λεπτο πεταει μετα αρχιζει σερνετε.Η ραμ ειναι πανω απο 170 free.... Edited by darkstan7

Καλημέρα παιδιά,

καινούριο xperia go, το αναβάθμισαν στην 4.0.4 και η συσκευή δεν μπορεί να πραγματοποιήσει bluetooth σύνδεση με το ενσωματωμένο bluetooth του αυτοκινήτου. Βγάζει ότι είναι λάθος το pin ενώ στην πραγματικότητα είναι σωστο (1234). Το δοκίμασα σε δύο αυτοκίνητα, Nissan Qashqaii 2 & Peugeuot 3008 αλλά καμία επιτυχία.

Αντιμετωπίζει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Καλημέρα παιδιά,

Προσπαθώ να βάλω μια εικόνα σαν wallpaper και παρατηρώ ότι το κινητό πέρνει αυτήν την εικόνα και την βάση σαν wallpaper σε όλες τις οθόνες του κινητού με αποτέλεσμα να μην φαίνεται πολύ όμορφο. Υπάρχει τρόπος να φαίνεται η εικόνα σε κάθε οθόνη ολόκληρη;

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα παιδιά,

Προσπαθώ να βάλω μια εικόνα σαν wallpaper και παρατηρώ ότι το κινητό πέρνει αυτήν την εικόνα και την βάση σαν wallpaper σε όλες τις οθόνες του κινητού με αποτέλεσμα να μην φαίνεται πολύ όμορφο. Υπάρχει τρόπος να φαίνεται η εικόνα σε κάθε οθόνη ολόκληρη;

Ευχαριστώ.

Κατεβασε το wallpaper wizardrii

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν νομίζω. Μετά από καιρό χρήσης η ICS πιστεύω ότι αρχίζει και κομπιάζει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Δεν νομίζω. Μετά από καιρό χρήσης η ICS πιστεύω ότι αρχίζει και κομπιάζει.

Παντος στο sole παει σφαιρα :wacko:

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Οσο εχω το κινητο που ειναι με την ICS δεν εχω παρατηρησει καποι πτωση στην αποδοση. Εκτος απο οταν δοκιμασα τα beautiful widgets.. :X

Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο. Οσο εχω το κινητο που ειναι με την ICS δεν εχω παρατηρησει καποι πτωση στην αποδοση. Εκτος απο οταν δοκιμασα τα beautiful widgets.. :X

Τοτε το λες να φτεει?Το προβλημα ειναι οτι σε καποιες φασεις 'βαραινει' και στο μενου βλεπεις με το ζορι να αλαζει σελιδα.Πειτε μου παιδια να ξερω :( Εκανα clean και ολα.To κινητο ειναι απο skroutz

• The title was changed to Sony Xperia Go