Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αντε στο δινω και το βαζεις αυτο το ''κουμπι''...

Σκεφτηκες αραγε πως θα το ανοιγεις μετα το μποξακι σου;

Anyway...

https://mega.nz/file/DZUEDSIQ#Rmf6vw3aWbl5yNb7QONJiU15pNpH61lykQ___zdBets

:)

Είναι απλό. Αφού το κλείσει με ασφάλεια θα το αποσυνδέει από το ρεύμα ή θα του βάλει έναν απλό διακόπτη ή μία wifi πρίζα. Αυτό άλλωστε κάνω εγώ λόγω ρεύματος στις USB μετά το OFF στα H96maxX2 & H96maxX3.

ΠΟΤΕ όμως κατευθείαν βγάλσιμο πρίζας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:

Μπορεί όμως και να αγοράσει και ένα προγραμματιζόμενο remote control π.χ. USB100 (περίπου 5 ευρώ) που μπορείς να χειριστείς ταυτόχρονα 4 συσκευές.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1316

• makis1024

570

• ath156

1856

Είναι απλό. Αφού το κλείσει με ασφάλεια θα το αποσυνδέει από το ρεύμα ή θα του βάλει έναν απλό διακόπτη ή μία wifi πρίζα. Αυτό άλλωστε κάνω εγώ λόγω ρεύματος στις USB μετά το OFF στα H96maxX2 & H96maxX3.

ΠΟΤΕ όμως κατευθείαν βγάλσιμο πρίζας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cry:

Μπορεί όμως και να αγοράσει και ένα προγραμματιζόμενο remote control π.χ. USB100 (περίπου 5 ευρώ) που μπορείς να χειριστείς ταυτόχρονα 4 συσκευές.

Οτι θελει ο ... λαος !

:lol::lol::lol:

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Προς το παρόν χρησιμοποίησε αυτό (root) όσο για το άνοιγμα, λογικά με το που θα το βάζεις στην πρίζα θα σου ανοίγει..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.awiserk.kundalias.rootboot

Στις LG λέγεται συνήθως SIMPLINK.

Εάν έγραφες το πλήρες μοντέλο του monitor πιθανώς κάποιος να σε βοηθούσε καλύτερα.

edit:Συνήθως όταν κάνεις αλλαγές στις ρυθμίσεις συστήματος του TVbox πρέπει να κάνεις επανεκκίνηση για να εφαρμοστούν.Υποθέτω ότι έκανες έτσι.

Είναι η LG-Flatron M2280DF

Δεν υπάρχει (ή δεν βρίσκω) στις ρυθμίσεις κάτι σχετικό....

Διαπίστωσα όμως πως υπάρχει και κάποιο conflict με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης...

Πατάω να δυναμώσει ο ήχος και βγάζει κάτι περίεργα στο box που κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι...

Δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να σετάρω το δεύτερο control που ήρθε μαζί, μήπως φτιάξουν τα πράγματα....

Διαπίστωσα όμως πως υπάρχει και κάποιο conflict με το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης...

Πατάω να δυναμώσει ο ήχος και βγάζει κάτι περίεργα στο box που κανονικά δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι...

Δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να σετάρω το δεύτερο control που ήρθε μαζί, μήπως φτιάξουν τα πράγματα....

Κάνε μου μια χάρη και πήγαινε στο ON SCREEN MENU και στο OPTION (εκεί που έχει Menu Language, Audio Language κλπ).

Υπάρχει μία επιλογή Set ID? Εάν ναι είναι αυτή 0 ή 1?

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Eαν έχεις αυτή: https://www.lg.com/gr/support/manuals?csSalesCode=M2280DF-PZ.AEU

Κατέβασε το εγχειριδιο χρήσης σε περίπτωση που δεν το έχεις.

Λογικά θα γράφει αυτο που ψάχνεις

Κάνε μου μια χάρη και πήγαινε στο ON SCREEN MENU και στο OPTION (εκεί που έχει Menu Language, Audio Language κλπ).

Υπάρχει μία επιλογή Set ID? Εάν ναι είναι αυτή 0 ή 1?

Μου κάνει εντύπωση αυτό που ρώτησες, γιατί από όλες τις ρυθμίσεις, αυτήν δεν την κατάλαβα.

Ακόμα και το manual την περνάει χωρίς σχόλιο... (σελ. 102-103-104)

Και ακόμα περισσότερο όταν η ρύθμιση είναι 3 ...!

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Eαν έχεις αυτή: https://www.lg.com/gr/support/manuals?csSalesCode=M2280DF-PZ.AEU

Κατέβασε το εγχειριδιο χρήσης σε περίπτωση που δεν το έχεις.

Λογικά θα γράφει αυτο που ψάχνεις

Το έχω το manual, ευχαριστώ. Κατέβασα παρ όλα αυτά και το αγγλικό, μήπως έχει χαθεί κάτι στην μετάφραση....

Edited by pmakridis

Μου κάνει εντύπωση αυτό που ρώτησες, γιατί από όλες τις ρυθμίσεις, αυτήν δεν την κατάλαβα.

Ακόμα και το manual την περνάει χωρίς σχόλιο... (σελ. 102-103-104)

Και ακόμα περισσότερο όταν η ρύθμιση είναι 3 ...!

----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το έχω το manual, ευχαριστώ. Κατέβασα παρ όλα αυτά και το αγγλικό, μήπως έχει χαθεί κάτι στην μετάφραση....

Λοιπόν τελευταία προσπάθεια από εμένα.

Δοκίμασε να αλλάξεις το id σε 1 και κοίταξε εάν έχεις κάποια διαφορά.

Κυρίως όμως εάν κατάλαβα καλά έχεις και 2ο remote που δεν έχεις χρησιμοποιήσει.Μήπως με αυτό πάρεις κάποια επιπλέον λειτουργικότητα όπως π.χ. αναφέρεται εδώ https://support.atlona.com/hc/en-us/articles/115001303027-KB01033-How-to-enable-CEC-on-LG-Displays.

Καλή συνέχεια.:)

Λοιπόν τελευταία προσπάθεια από εμένα.

Δοκίμασε να αλλάξεις το id σε 1 και κοίταξε εάν έχεις κάποια διαφορά.

Κυρίως όμως εάν κατάλαβα καλά έχεις και 2ο remote που δεν έχεις χρησιμοποιήσει.Μήπως με αυτό πάρεις κάποια επιπλέον λειτουργικότητα όπως π.χ. αναφέρεται εδώ https://support.atlona.com/hc/en-us/articles/115001303027-KB01033-How-to-enable-CEC-on-LG-Displays.

Καλή συνέχεια.:)

Δυστυχώς δεν έχει διαφορά.... πάντως αυτό το id έχει τιμές 1-99 !!!

Το δεύτερο control είναι το air mouse που ήρθε με το πακέτο, εκτός του κανονικού control του μποξ....

Το σεταρα , μια χαρά δουλεύει και αυτό με το μποξ, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν κάνει διαφορά...

Περίεργο μεν, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε άλλο με αυτό δε....

Είναι που μένουμε στο σπίτι και δεν έχουνε τι να κάνουμε και ασχολούμαστε με ότι βρούμε... :p

Έβαλα και τον δίσκο πάνω, 1ΤΒ ntfs τινγκα στις ταινίες... μια χαρά τις είδε...!!!

Οπότε όλα καλά... :-)

Μου ήρθε το GT King σε χρόνο ρεκόρ για αυτά που έχω συνηθίσει. Παραγγελία Κυριακή αργά το βράδυ. Παραλαβή Πέμπτη πρωί. Απίστευτο εργαλείο. Επειδή θέλω κι ένα δεύτερο για το υπνοδωμάτιο, να πάω σε tanix TX3 (s905x3); το έχει δοκιμάσει κανείς;;;

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το δεύτερο control είναι το air mouse που ήρθε με το πακέτο, εκτός του κανονικού control του μποξ....

Το σεταρα , μια χαρά δουλεύει και αυτό με το μποξ, αλλά στο συγκεκριμένο θέμα δεν κάνει διαφορά...

Είναι που μένουμε στο σπίτι και δεν έχουνε τι να κάνουμε και ασχολούμαστε με ότι βρούμε... :p

Έβαλα και τον δίσκο πάνω, 1ΤΒ ntfs τινγκα στις ταινίες... μια χαρά τις είδε...!!!

Καλά. Συνεννόηση μανταλάκι.Εγώ κατάλαβα ότι έχεις και 2ο remote control για την lg !! (κάτι σαν το magic remote και μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί αυτά τα δίνουν με επιπλέον κόστος).

Τέλος πάντων.Καλές θεάσεις.

Σε tanix tx3 δεν βλέπω κάποιο συμβατό μοντέλο στο coreelec

Από την άλλη διάλεξα ένα στην τύχη αλλά δεν μπορώ να βρω μετά το device tree για να αλλάξω το dtb

Εμένα Κυριακή παραγγελία από BG Τσεχία δεν κουνιέται φύλλο

Η τα τσακάλια το στείλανε από Κίνα, αλλιώς δεν ξέρω τι έγινε

Σε tanix tx3 δεν βλέπω κάποιο συμβατό μοντέλο στο coreelec

Από την άλλη διάλεξα ένα στην τύχη αλλά δεν μπορώ να βρω μετά το device tree για να αλλάξω το dtb

Εμένα Κυριακή παραγγελία από BG Τσεχία δεν κουνιέται φύλλο

Η τα τσακάλια το στείλανε από Κίνα, αλλιώς δεν ξέρω τι έγινε

Καλά μάλλον θα αστειεύεσαι. Όταν σου είπα ότι θα χρησιμοποιήσεις το τελευταίο build στα nightlies και από εκεί το generic dtb τι άλλο θέλεις?

Επίσης σου έβαλα και ολόκληρο σύνδεσμο για άλλες λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο. Το είδες? Δηλαδή τι άλλο περιμένεις και χωρίς να έχεις το box να το δοκιμάσεις !!!!!:lol:

Καλά μάλλον θα αστειεύεσαι. Όταν σου είπα ότι θα χρησιμοποιήσεις το τελευταίο build στα nightlies και από εκεί το generic dtb τι άλλο θέλεις?

Επίσης σου έβαλα και ολόκληρο σύνδεσμο για άλλες λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο. Το είδες? Δηλαδή τι άλλο περιμένεις και χωρίς να έχεις το box να το δοκιμάσεις !!!!!:lol:

Έχεις όλα τα δίκια

Κάπου χάθηκα στις σελίδες

Θ την βρω να την αποθηκεύσω

Μου ήρθε το GT King σε χρόνο ρεκόρ για αυτά που έχω συνηθίσει. Παραγγελία Κυριακή αργά το βράδυ. Παραλαβή Πέμπτη πρωί. Απίστευτο εργαλείο. Επειδή θέλω κι ένα δεύτερο για το υπνοδωμάτιο, να πάω σε tanix TX3 (s905x3); το έχει δοκιμάσει κανείς;;;

ΤΟ δικό μου beelink king έχει χαμηλό ήχο.

Στην τηλεόραση βάζω ήχο 30(20 όταν παρακολουθώ τηλεοπτικά καναλια) ήχο στο tv box

στο max και μετά βίας ακούγεται.

Στην τηλεόραση βάζω ήχο 30(20 όταν παρακολουθώ τηλεοπτικά καναλια) ήχο στο tv box

Δοκίμασε στην κάτω μπάρα να πατήσεις το κουμπί που μεγαλώνει τον ήχο... Είναι δίπλα απ τις πρόσφατες εφαρμογες

Δοκιμασε αυτο :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.goodev.volume.booster&hl=el

Ένα τελευταίο απλό που δεν σκέφτηκα να σου πω από την αρχή.

Σε πολλά κουτιά όταν έρχονται αρχικά πατώντας το POWER στην ουσία δεν κλείνουν αλλά πηγαίνουν σε κατάσταση STAND BY ή SLEEP.

Για αυτό πάτα επίμονα το POWER για κάποια δευτερόλεπτα ώστε να σου βγάλει ένα μενού στην οθόνη και από εκεί να διαλέξεις πραγματικό OFF.

Λες τελικά να ήταν κάτι τόσο απλό? Δοκιμάζεις και βλέπεις:)

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι πλέον διαθέσιμο στο Play store του Mi Box S η καινούργια εφαρμογή της Cosmote TV. Αφορά την over the top (OTT) υπηρεσία τους και όχι το Cosmote TV GO. Edited by chris_dd
One for all, all for one.

Για όποιον ενδιαφέρεται είναι πλέον διαθέσιμο στο Play store του Mi Box S η καινούργια εφαρμογή της Cosmote TV. Αφορά την over the top (OTT) υπηρεσία τους και όχι το Cosmote TV GO.
Δηλαδή αν έχεις κωδικούς cosmote tv go μπορείς να τους περάσεις σε αυτή την εφαρμογή;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα τελευταίο απλό που δεν σκέφτηκα να σου πω από την αρχή.

Σε πολλά κουτιά όταν έρχονται αρχικά πατώντας το POWER στην ουσία δεν κλείνουν αλλά πηγαίνουν σε κατάσταση STAND BY ή SLEEP.

Για αυτό πάτα επίμονα το POWER για κάποια δευτερόλεπτα ώστε να σου βγάλει ένα μενού στην οθόνη και από εκεί να διαλέξεις πραγματικό OFF.

Λες τελικά να ήταν κάτι τόσο απλό? Δοκιμάζεις και βλέπεις:)

Αυτό το είχα βρει στις ρυθμίσεις και το είχα βάλει όπως το λες... Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Το θέμα δεν είναι στο κλείσιμο...

Το μποξάκι κλείνει κανονικά.Το θέμα είναι πως για κάποιο λόγο, ανοίγει από μόνο του..... :blink:

Αυτό το είχα βρει στις ρυθμίσεις και το είχα βάλει όπως το λες... Δυστυχώς δεν είναι αυτό. Το θέμα δεν είναι στο κλείσιμο...

Το μποξάκι κλείνει κανονικά.Το θέμα είναι πως για κάποιο λόγο, ανοίγει από μόνο του..... :blink:

Το εκανες ενα factory reset;

Αν οχι δοκιμασε το!

;)

Το εκανες ενα factory reset;

Αν οχι δοκιμασε το!

;)

Φίλε γάτος επειδή γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα. Το X3 pro που βγαίνει απ τη ugoos είναι καλό μποξακι; Είναι το μόνο που φαίνεται καλό και διαθέσιμο από Ευρώπη για να παραλάβω γρήγορα, μαζί με κάτι Α95Χ F3... Ποιο να προτιμήσω; Μια επισήμανση, με ενδιαφέρει το WiFi γιατί θα μπει στο υπνοδωμάτιο. Για το X3 pro δεν είδα και πολλά θέματα και Roms στο freaktab και για το Α95 είδα ότι έχει αστοχίες και θεματακια και δεν ξέρω ποιο να προτιμησω

Δηλαδή αν έχεις κωδικούς cosmote tv go μπορείς να τους περάσεις σε αυτή την εφαρμογή;

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όχι, πρέπει να μιλήσεις μαζί τους να σε δώσουν κωδικό για ott , όσοι έχουν δορυφορική δικαιούνται 3 μήνες το ott μέχρι να καταργηθεί το Go!

Στάλθηκε από το Mi A3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε γάτος επειδή γνωρίζεις πολύ καλύτερα από μένα. Το X3 pro που βγαίνει απ τη ugoos είναι καλό μποξακι; Είναι το μόνο που φαίνεται καλό και διαθέσιμο από Ευρώπη για να παραλάβω γρήγορα, μαζί με κάτι Α95Χ F3... Ποιο να προτιμήσω; Μια επισήμανση, με ενδιαφέρει το WiFi γιατί θα μπει στο υπνοδωμάτιο. Για το X3 pro δεν είδα και πολλά θέματα και Roms στο freaktab και για το Α95 είδα ότι έχει αστοχίες και θεματακια και δεν ξέρω ποιο να προτιμησω

Η Ugoos ειναι απο τις λιγες εταιρειες με το πιο ολοκληρωμενο software στα Κινεζικα μποξακια!

Η αλλη σοβαροτερη εταιρεια και μια απο τις παλαιοτερες ειναι η Minix!

Γι'αυτο λοιπον και πολλοι απο τους developers χρησιμοποιουν διαφορα ''καλουδια'' απο τα λογισμικα τους !

Απο εκει και μετα υπαρχουν εταιρειες που προσπαθουν παρα πολυ , αλλες πιο πολυ αλλες πιο λιγο , οπως η Beelink , η Rikomagic κτλ αλλα ισως καποιες λογω marketing δεν ειναι και τοσο γνωστες!

Παντως και η Α95X (πρωην Nexbox) ειναι μια απο τις πιο παλιες δευτεροτριτες στην πιατσα !

Στο δια ταυτα τωρα ...

Το μονο που δεν μου αρεσει στο μποξακι ειναι οτι λογο χωρου δεν διαθετει ματακι IR για το remote και το εχει με εξτρα καλωδιο!

Κατα τα αλλα το wifi κυμαινεται στα γνωστα Κινεζικα πλαισια...

Στα 2.4GHz τα περισσοτερα (αν οχι ολα) ειναι ''καρφωμενα'' γυρω στα 50mbs ανεξαρτητως ταχυτητας (προς τα πανω φυσικα) ενω στα 5Ghz τα παει εξαιρετικα (οπως αλλωστε και αρκετα αλλα) !

Και τελειωνοντας να πω οτι εγω ισως να πηγαινα και στο X2 pro με τον s905x2 που εχει καλυτερες θερμοκρασιες , λιγοτερα bugs και λιγο πιο ολοκληρωμενο λογισμικο !

;)

Edited by gatos814