Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και smart τηλεοραση να παρεις η εμπειρια ενος tv box ειναι εντελως διαφορετικη και παντα προς το καλυτερο !

Ασε που αυτες τις δυσκολες ωρες ειναι ο καλυτερος μας ... συντροφος!

:)

Σωστά.... Και να πω κάτι που σκέφτηκα... αν και είναι λίγο εντός και λίγο εκτός θέματος...

Εγώ έχω nova και την tv την χρησιμοποιώ ουσιαστικά ως μόνιτορ μια που τα κανάλια τα βλέπω μέσω του αποκωδικοποιητή...

Αν λοιπόν πάρω και το box, αντί να πάρω νέα tv δεν θα ήταν λογικότερο να πάρω ένα μονιτορ 1080 και να συνδέσω πάνω του

αποκωδικοποιητή και box....:D

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1863

Σωστά.... Και να πω κάτι που σκέφτηκα... αν και είναι λίγο εντός και λίγο εκτός θέματος...

Εγώ έχω nova και την tv την χρησιμοποιώ ουσιαστικά ως μόνιτορ μια που τα κανάλια τα βλέπω μέσω του αποκωδικοποιητή...

Αν λοιπόν πάρω και το box, αντί να πάρω νέα tv δεν θα ήταν λογικότερο να πάρω ένα μονιτορ 1080 και να συνδέσω πάνω του

Δεν ειναι κακος ο συλλογισμος σου αλλα να ξερεις οτι ακομα και με μια noname 4K TV και με το μποξακι η οπτικη σου ... απολαυση θα εκτοξευτει σε αλλα ε π ι π ε δ α !

:up:

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Τι εννοείς να πάρεις μόνιτορ;

Όπως παίρνουμε για υπολογιστές;

Αυτά δεν υποστηρίζουν μποξ σύνδεση για να βλέπεις ταινίες από εκεί ούτε σύνδεση με αποκωδικοποιητή.

Και μια είναι η λύση αν σοβαρά σε ενδιαφέρουν οι ταινίες στην καλύτερη ποιότητα.

Μεγάλη τηλεόραση 50-65 ίντσες) ή προτζεκτορα.

Όλα τα άλλα είναι ημιμετρα.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Αυτά δεν υποστηρίζουν μποξ σύνδεση για να βλέπεις ταινίες από εκεί ούτε σύνδεση με αποκωδικοποιητή.

Και μια είναι η λύση αν σοβαρά σε ενδιαφέρουν οι ταινίες στην καλύτερη ποιότητα.

Δηλαδή αν τον αποκωδικοποιητή και το tvbox απο της εξοδους hdmi που έχουν τα συνδέσεις στις αντίστοιχες εισόδους hdmi απο το μόνιτορ αυτό δεν θα παίξει εικόνα ?

Νομίζω ότι κάνης λάθος

Νικήτας

Δηλαδή αν τον αποκωδικοποιητή και το tvbox απο της εξοδους hdmi που έχουν τα συνδέσεις στις αντίστοιχες εισόδους hdmi απο το μόνιτορ αυτό δεν θα παίξει εικόνα ?

Νομίζω ότι κάνης λάθος

Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει 100%, αλλά πιστεύω ότι τα pc monitor θέλουν κάρτα γραφικών για να δείξουν κάτι.

Τα tv box και αποκωδικοποιητές δεν έχουν τέτοια λειτουργία ώστε να δουλεύουν έτσι.

Και το πιο σίγουρο. Δεν θα έχεις ήχο αφού τα περισσότερα pc monitor δεν έχουν ηχεία. Ή αν έχουν είναι της πλάκας.

Amazon Fire stick 4k max

Ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει 100%, αλλά πιστεύω ότι τα pc monitor θέλουν κάρτα γραφικών για να δείξουν κάτι.

Τα tv box και αποκωδικοποιητές δεν έχουν τέτοια λειτουργία ώστε να δουλεύουν έτσι.

Και το πιο σίγουρο. Δεν θα έχεις ήχο αφού τα περισσότερα pc monitor δεν έχουν ηχεία. Ή αν έχουν είναι της πλάκας.

Μα και τα tvbox έχουν κάρτα γραφικών ενσωματωμένη στον επεξεργαστή όπως και τα κινητά

Νικήτας

Παιζουν κανινικα!

Και υπαρχουν και αρκετα με ηχεια

Οπως για παραδειγμα αυτo :

ΟΘΟΝΗ PHILIPS 223V7QHAB 21.5'' LED FULL HD WITH BUILT-IN SPEAKERS

Για τους κατοχους του Beelink GT-King η τελευταια αναβαθμιση μεταξυ αλλων εφερε και εναν root switch αλλα δυστυχως δεν το ξερουταρει πληρως το μποξακι!

Που βρισκεται αυτη η επιλογη???

Εδώ και χρόνια χρησιμοποιώ TV box σε monitor (αρκεί να έχει είσοδο HDMI-που σχεδόν όλα τα καινούργια έχουν).Σε αυτό που έχεις δίκιο είναι ότι πολλά monitors δεν έχουν ηχεία, αλλά μπορείς να πάρεις τον ήχο με εξωτερικά. Άρα καλό είναι για τον φίλο που ενδιαφέρεται να πάρει κάποιο με ηχεία.

Η αλήθεια είναι ίσως προτιμότερο θα ήταν να είναι TV/monitor και μάλιστα με δυνατότητα Picture in Picture οπότε και μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα τηλεόραση και TvBox/PC (το ένα σε μεγάλη εικόνα και το άλλο σε μικρή/όποια θέλεις/και βέβαια με ήχο μόνο από 1 πηγή που επιλέγεις εσύ). Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορείς να εργάζεσαι στον υπολογιστή σου και ταυτόχρονα να έχεις εικόνα&ήχο από TV/TVbox κλπ.

Υπάρχουν επίσης TV/monitors που έχουν και Smart TV. Όλα αυτά βγαίνουν κατά καιρούς σε καλές προσφορές.

Ποτέ βέβαια δεν πρέπει να συγκρίνεις ένα monitor που μπορεί να έχει διαστάσεις συνήθως (προτείνεται) από 24-28 με μία 4Κ TV 55' (είναι άτοπη οποιαδήποτε σύγκριση εφόσον έχουν τελείως διαφορετική χρηστικότητα - και μόνο λόγω όγκου εάν πεις).

Το τεράστιο δε πλεονέκτημα των monitors είναι ότι συνήθως έχουν εξαιρετικό refresh rate για παιχνίδια.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Για τους κατοχους του Beelink GT-King η τελευταια αναβαθμιση μεταξυ αλλων εφερε και εναν root switch αλλα δυστυχως δεν το ξερουταρει πληρως το μποξακι!

Που βρισκεται αυτη η επιλογη???

Μπαινεις στις ρυθμισεις τις ''ασπρες'' και χτυπας την εκδοση του λογισμικου (909) μεχρι να ''γινεις'' προγραμματιστης

Μπαινεις μετα στις επιλογες για προγραμματιστες και λιγο πιο κατω θα το δεις!

Αλλα οπως ειπα ... μαπα το καρπουζι !

;)

Λοιπόν... Για να σας λύσω όλες τις απορίες.. (μόλις τώρα είδα τα μηνύματα....)

Και προκαταβολικά συγνώμη για όσα είναι εκτός θέματος !!!

Έχω μια ωραιότατη samsung smart tv 40'' 4Κ η οποία είναι και media player. Σε κανονικές συνθήκες όλα καλά θα ήταν...

Αλλά τώρα με την καραντίνα, έχει γίνει κατάληψη σε αυτήν από την κόρη μου και το ps4 οπότε την έχω ξεχάσει....

Στο υπνοδωμάτιο έχω μια παλιά lg 22'' της οποία ο media player δεν υποστηρίζει τα περισσότερα φορματ ταινιών....

Ελάχιστες δείχνει....

Σε αυτήν έχω και τον αποκωδικοποιητή της nova... (πάλι καλά...)

Αποφάσισα λοιπόν να πάρω το μποξάκι έτσι ώστε να μπορώ κι εγώ να βλέπω καμιά ταινία από δίσκο, netflix κτλ....

Την βοήθεια την ζήτησα γιατί οι γνώσεις μου και η εμπειρία μου με τα μποξάκια είναι περιορισμένη !!!

Δεν χωράει όμως μεγαλύτερη από 24'' εκεί...

Oi tv σε αυτά τα μεγέθη είναι συνήθως hd ready.... και είναι και πολύ πιο ακριβές από ένα monitor....

Τα μονιτορ έχουν πολύ καλή ανάλυση, και ναι, παίζουν μια χαρά από μποξάκια και nova με στις hdmi θύρες.

Το έχω δοκιμάσει στα monitor που έχω στο studio.

Monitor είναι ένα μέσο με το οποίο παρακολουθούμε κάτι από κάποια πηγή.

Υπάρχουν ας πούμε και τα monitor ήχου τα οποία είναι ηχεία...

Και υπάρχουν και τα monitor εικόνας τα οποία είναι οθόνες.

Η πηγή δεν μας ενδιαφέρει φτάνει να υπάρχει σύνδεση....(είσοδος) που να υποστηρίζει την πηγή...

Και αν δεν έχουν 2 hdmi δεν με πειράζει γιατί έχω ένα hdmi hub,οπότε κι εκεί δεν έχω πρόβλημα...

https://www.gearbest.com/cables-connectors/pp_009279918946.html?wid=1433363

Επίσης, φυσικά και δεν ακούω από τα ηχεία της tv τα οποία σε γενικές γραμμές είναι χάλια... :p

Στέλνω τον ήχο από την έξοδο σε ένα πολύ καλό σύστημα ηχείων της logitech (με 2 ηχεία και sub woofer)...

Οπότε

nova αποκωδικοποιητής (υπάρχει)

μποξάκι, (έρχεται)

ηχεία (υπάρχουν)

δίσκος (υπάρχει)

TV (όχι καλή αλλά υπάρχει)

μια χαρά το σύστημα....

Αν μάλιστα αντικαταστήσω την TV με καλύτερη ή (μόνιτορ) 24''....

Αυτά...:-)

Παιδιά πριν δεν ανέφερα το σημαντικότερο! Viper4A!!Μπορει να μπει στο Tanix TX3;; Γι'αυτό έλεγα να υποστηρίζει twrp για magisk.Αν δε μπαίνει, μένω με το TX92 και παιρνω στον πατέρα μου ένα απλό..Η διαφορά με Viper4A είναι χαοτική!!

Να μην ξεχασω και κατι για σενα @kostas_kanal0011 ...

Αυτο το Ρωσικο λογισμικο που ειπαμε για το Magicsee N5 Max εχει μεσα εκτος απο τις ... Παναγιας τα ματια και το πολυποθητο κατ' εσε Viper4A !!!

Να και η φωτο για του λογου το αληθες!

Και για να σε προλαβω δεν τα εχει ολα αυτα που βλεπεις !

Τα περισσοτερα τα εβαλα εγω αλλα αυτο που θελεις ειναι 100% απο την αρχη !

https://mega.nz/file/yIdRFaZC#VE01Ta4ueiNLlcD2ECG7u2pUvyBk1IkLjwUreAfQcE4

Edited by gatos814

Αυτο το Ρωσικο λογισμικο που ειπαμε για το Magicsee N5 Max εχει μεσα εκτος απο τις ... Παναγιας τα ματια και το πολυποθητο κατ' εσε Viper4A !!!

Όντως φίλε gatos πολύ γρήγορη rom αυτή η Ρωσική. Απλά να αναφέρω δύο πράγματα. Εγώ δεν κατάφερα να περάσω στο N5 Max την Ρομ με το twrp που μου δώσατε, πιθανόν και από δικό μου λάθος. Δεν μου έκανε εγκατάσταση το twrp το 3.1.1. Ευτυχώς βρήκα και έβαλα το 3.2.2 αλλά και αυτό μου δούλεψε μόνο σε portable φάση και όχι μόνιμο. Δλδ τώρα αν ξαναμπώ στο recovery έχει το μανισιο. Κι επίσης όταν κατέβαζα το Kodi από τον Chrome δεν μου άφηνε να το κάνω εγκατάσταση, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και αναγκαστικά έβαλα αυτό απ το playstore. Δεν ήταν σοβαρά πρόβληματα, απλά τα αναφέρω για όποιον θέλει να πειραματιστει. Τέλος η Ρομ είναι πολύ γρήγορη, εγώ έβγαλα τα περισσότερα εκ των ρωσικών προγραμμάτων που είχε μέσα και δουλεύω μόνο τα δικά μου, και πραγματικά λύνει ότι πρόβλημα είχα μέχρι τώρα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολυ

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως φίλε gatos πολύ γρήγορη rom αυτή η Ρωσική. Απλά να αναφέρω δύο πράγματα. Εγώ δεν κατάφερα να περάσω στο N5 Max την Ρομ με το twrp που μου δώσατε, πιθανόν και από δικό μου λάθος. Δεν μου έκανε εγκατάσταση το twrp το 3.1.1. Ευτυχώς βρήκα και έβαλα το 3.2.2 αλλά και αυτό μου δούλεψε μόνο σε portable φάση και όχι μόνιμο. Δλδ τώρα αν ξαναμπώ στο recovery έχει το μανισιο. Κι επίσης όταν κατέβαζα το Kodi από τον Chrome δεν μου άφηνε να το κάνω εγκατάσταση, δεν ξέρω για ποιο λόγο, και αναγκαστικά έβαλα αυτό απ το playstore. Δεν ήταν σοβαρά πρόβληματα, απλά τα αναφέρω για όποιον θέλει να πειραματιστει. Τέλος η Ρομ είναι πολύ γρήγορη, εγώ έβγαλα τα περισσότερα εκ των ρωσικών προγραμμάτων που είχε μέσα και δουλεύω μόνο τα δικά μου, και πραγματικά λύνει ότι πρόβλημα είχα μέχρι τώρα. Και πάλι σας ευχαριστώ πολυ

Η λογικη της twrp σε Amlogic tv boxes ειναι οτι κανουν την δουλεια τους ΚΑΙ χωρις μονιμη εγκατασταση !

Οσο για το kodi για κοιταξε ποια βερσιον κατεβασες απο τον ... Chrome !

Μηπως ηταν η 64bit ;

Γιατι ολα αυτα τα μποξακια δυστυχως εχουν 32bit λογισμικο !

Γι'αυτο και λειτουργει αυτη απο το playstore που ειναι 32bit !

;)

Η λογικη της twrp σε Amlogic tv boxes ειναι οτι κανουν την δουλεια τους ΚΑΙ χωρις μονιμη εγκατασταση !

Οσο για το kodi για κοιταξε ποια βερσιον κατεβασες απο τον ... Chrome !

Μηπως ηταν η 64bit ;

Γιατι ολα αυτα τα μποξακια δυστυχως εχουν 32bit λογισμικο !

Γι'αυτο και λειτουργει αυτη απο το playstore που ειναι 32bit !

;)

Πω πω φίλε αυτό ήταν, ήξερα ότι ο s905x3 είναι 64μπιτος και είπα να κατεβάσω αυτό. Να παραμείνω με το Kodi του playstore ή να το αλλάξω και να βάλω αυτό από το site τους όπως προτείνεται κατά καιρούς;

Πω πω φίλε αυτό ήταν, ήξερα ότι ο s905x3 είναι 64μπιτος και είπα να κατεβάσω αυτό. Να παραμείνω με το Kodi του playstore ή να το αλλάξω και να βάλω αυτό από το site τους όπως προτείνεται κατά καιρούς;

Το ιδιο ακριβως ειναι !

Τέλεια!Και κανονικά statusbar/navbar?Αν και νομίζω μπαίνει και το λογισμικό του TX3.Επισης μεγάλο ατού,το γεγονός οτι έχει άπλετο χώρο και από ότι το κόβω,ανεμιστηρακι μπαίνει πανευκολα!Το θέμα είναι απο που το παραγγέλνουμε;

Τέλεια!Και κανονικά statusbar/navbar?Αν και νομίζω μπαίνει και το λογισμικό του TX3.Επισης μεγάλο ατού,το γεγονός οτι έχει άπλετο χώρο και από ότι το κόβω,ανεμιστηρακι μπαίνει πανευκολα!Το θέμα είναι απο που το παραγγέλνουμε;
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να το πω, εγώ το πήρα απ την ιταλική αποθήκη του geekbuying... Ωστόσο δεν ξέρω αν έχει άλλο στοκ

Κανονικα ... ολα!

Και εχει πολλα καλουδια απο Ugoos μερια...!

Με του TX3 δεν θα λειτουργει το χειριστηριο !

Και η μανισια παντως δεν ειναι και ασχημη σε γενικες γραμμες !

Επισης σε γενικες γραμμες ο επεξεργαστης δεν ζεστενεται οσο ο S912 αλλα ... ζεστενεται και αυτος

Περισσοτερο απο τον S905X2 !

Τωρα για το απο που θα το παραγγειλεις ειναι ενα θεμα ...

Μαλλον απο bg ... προσεχως!

Εναλλακτικα παντως εχει το ιδιο hardware και το Magicsee N5 Plus !

Just in case....!

:)

Έχουμε πρόταση για λειτουργικό μποξακι στα 30 περίπου ευρώ;άντε κ λίγο παραπάνω και αγορά από BG η GB

Μόνο για stremio popcorn kodi και τίποτα άλλο

Να ανιτκαταστησει ένα beelink 4 ετιας με 2 ραμ και 8 Ρομ

Σε τι επεξεργαστή να μη δω καθόλου;

Σε ποια εταιρία να δω;

Netflix ίσως βάλω στο μελλον

Δες στην Ευρωπαϊκή Αποθήκη του Geekbuying (Ιταλία , ή Ευρωπαϊκή που είναι στην Πολωνία) για tanix tx3 Mini με τον s905x3 , X96 max plus, X96 Air , x88 pro x3, A95x f3.

Από Κίνα , δεν σου το συνιστώ γιατί θα αργήσει πολύ. Όλα αυτά που σου ανέφερα υπάρχουν προς το παρόν σε Ευρωπαϊκή αποθήκη.

Edited by makis1024

επειδή με ενδιαφέρει και εμένα να πάρω ένα βοχ σαν τον φίλο από πάνω εμένα με ενδιαφέρει YouTube netflix ....kai βλέπουμε για stremio kodi

είμαι με ένα laptop τώρα που είναι πολύ κουραστικό το ολο θέμα ......

οποίο και να πάρουμε από τα παραπάνω δουλεύει?

ή να προτιμήσω κάποιο συγκεκριμένο

Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλα θα δουλέψουν , αλλά με ανάλυση 480p-540p στο netflix. Καθαρά από θέμα Launcher , Notification bar και status bar από αυτά θα επέλεγα το tanix tx3 mini με τον amlogic s905x3.

Εάν σε βγάζουν όμως τα οικονομικά σου δες ugoos am6 plus , beelink gt king , beelink gt king pro με τον s922 και s922x αντίστοιχα.

Edited by makis1024

Επειδή το geek το αποφεύγω αφού παλιότερα είχα καλή εμπειρία από χώρες είναι αξιόπιστες οοοολες οι ευρωπαϊκές;

Τα μποξακια τα βλέπω όλα ίδια πάντως με άλλο καπάκι!

Βρε παιδιά όλοι εσείς που λέτε ότι θέλετε προτάσεις για κουτιά κυρίως για NETFLIX, έχετε καταλάβεις ότι κανένα από τα φτηνά κουτάκια δεν παίζει NETFLIX σε HD, αλλά σε τέρμα χαμηλή ανάλυση;

Οπότε πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι.

Ή πάτε για την πιο φτηνή λύση με ανάλυση για μπάζα ή ανεβάζετε το budget στα 50-60+.

Amazon Fire stick 4k max