Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αφού είχε δώσει αυτός που ρωτούσε :)

το πρώτο σου λινκ έχει και τα 2 (με κόκκινα τα χαρακτηριστικά του απλού 918)

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1863

αφού είχε δώσει αυτός που ρωτούσε :)

το πρώτο σου λινκ έχει και τα 2 (με κόκκινα τα χαρακτηριστικά του απλού 918)

Δεν ανοιγουν τα link του παλικαριου φιλε μου......:)

Ναι το προσεξα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παιδια,να σας προτεινω αυτο το σουπερ μηχανακι με εκπληκτικη υποστηριξη της εταιρειας MINIX και δωρο ενα Gamepad Game Controller αξιας 20 ευρω στο αξιοπιστο μαγαζι (http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html)! Προλαβαινετε! :)

Παιδια,να σας προτεινω αυτο το σουπερ μηχανακι με εκπληκτικη υποστηριξη της εταιρειας MINIX και δωρο ενα Gamepad Game Controller αξιας 20 ευρω στο αξιοπιστο μαγαζι (http://www.geekbuying.com/item/NEO-X7-EU-Plug-TV-BOX-RK3188-2G-16G-BT-External-wifi-antenna-317282.html)! Προλαβαινετε! :)

Νασαι καλα φιλε μου,το ξερουμε οτι εδω εχουμε να κανουμε με ενα εξαιρετικο μηχανακι,αλλα εχουμε ενα θεματακι με το οικονομοικο τελευταια οι πιο πολλοι......:lol:

το 908ii/cx919 τελικά είναι τα πιο αξιόπιστα και δημοφιλή stick τη δεδομένη στιγμή?

παίζουν 1080 απροβλημάτιστα πλέον?

Φίλε μου, εγώ έχω το 908II. 720p παίζει μια χαρά, μέσω WiFi τα 1080p κολλάνε λόγω streaming. Θα δοκιμάσω ένα μέσω usb stick και θα σου πω αν έχει πρόβλημα.

Καλησπέρα! Έκανα υπομονή για τα τετραπυρηνα amlogic αλλά είδα στο geekbuying ότι η ημερομηνία διάθεσης έχει πάει για τέλη Απριλίου από τέλη Μαρτίου που ήταν στην αρχή! Οπότε μάλλον θα παραγγείλω το CS968. Έχει κάποιος κουπόνι για έκπτωση στο συγκεκριμένο μηχάνημα ή πρέπει να μιλήσω με το geekbuying μήπως και μου στείλουν;

Καλησπέρα! Έκανα υπομονή για τα τετραπυρηνα amlogic αλλά είδα στο geekbuying ότι η ημερομηνία διάθεσης έχει πάει για τέλη Απριλίου από τέλη Μαρτίου που ήταν στην αρχή! Οπότε μάλλον θα παραγγείλω το CS968. Έχει κάποιος κουπόνι για έκπτωση στο συγκεκριμένο μηχάνημα ή πρέπει να μιλήσω με το geekbuying μήπως και μου στείλουν;

Εχω γενικο 5% κουπονι για Pandawill και Merimobiles αν σε ενδιαφερει.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Φίλε μου, εγώ έχω το 908II. 720p παίζει μια χαρά, μέσω WiFi τα 1080p κολλάνε λόγω streaming. Θα δοκιμάσω ένα μέσω usb stick και θα σου πω αν έχει πρόβλημα.

στα 1080p κάνεις streaming απο κάποιο δίσκο εντός του σπιτικού σου δικτύου ή εννοείς κατευθείαν απο internet?

διαβάζω οτι κυκλοφορούνε rom με 720 και με 1080 kernel. μήπως έχεις δοκιμάσει να δεις αν κάνει διαφορά?

ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Εχω γενικο 5% κουπονι για Pandawill και Merimobiles αν σε ενδιαφερει.

Ευχαριστώ πολύ αλλά απ ότι βλέπω στο geekbuying είναι πιο φτηνό! Οπότε μάλλον θα κάνω την αγορά από εκεί!

στα 1080p κάνεις streaming απο κάποιο δίσκο εντός του σπιτικού σου δικτύου ή εννοείς κατευθείαν απο internet?

διαβάζω οτι κυκλοφορούνε rom με 720 και με 1080 kernel. μήπως έχεις δοκιμάσει να δεις αν κάνει διαφορά?

ευχαριστώ όλους για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Μέσω του δικτύου μου, από υπολογιστή που εκτελεί χρέη server. Δεν έχω δοκιμάσει άλλη Rom γιατί δεν έχω ανάγκη για 1080, οπότε και δεν ασχολήθηκα.

Καλημερα.

Υπαρχει καποιος οδηγος για να περασουμε μια roms στο android tv box ?? (στα ελληνικα:p:rolleyes:)

Πηρα το minix neo7 mini καινουργιο κ νομιζω οτι ειναι ρουταρισμενο...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!!

Καλημερα.

Υπαρχει καποιος οδηγος για να περασουμε μια roms στο android tv box ?? (στα ελληνικα:p:rolleyes:)

Πηρα το minix neo7 mini καινουργιο κ νομιζω οτι ειναι ρουταρισμενο...!!!

http://www.freaktab.com/showthread.php?9965-Minix-Neo-X7-mini-Quickshot-v2-Rom-by-The-Nitro-Team:)

Καλησπερα!θα ηθελα να ρωτησω λιγο για το tv android box...εγω θελω ενα για να βλεπω ταινιες στην οθονη του υπολογιστη και καναλια τα games δεν με πολυ ενδιαφερουν απλα θελω να βλεπω ταινιες χωρις να ανοιγω το pc.οι τανιες συνηθως που βλεπω ειναι bluray x264 1080p και ειναι συνηθως απο 8gb εως και 30gb και τις τρεχω η μεσω xbmc η media player classic...εσεις σαν ποιο εμπειροι ποιο προτεινεται?να παιζει χωρις κολληματα και αν γινεται να υποστιριζει και εξωτερικο σκληρο 2TB η usb 32gb?υπαρχει κατι τωρα?η να περιμενω τον amlogic που λενε οτι ειναι πολυ καλος? σας ευχαριστω
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ευχαριστώ πολύ αλλά απ ότι βλέπω στο geekbuying είναι πιο φτηνό! Οπότε μάλλον θα κάνω την αγορά από εκεί!

βλέπω όμως ότι στο geekbuying ο επεξεργαστής είναι στα 1.4ghz ενώ σε άλλα πχ στο alli έχει και 1.6 και 1.8 τι γινετε? υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις??γιατι αυτές οι διαφορές? πχ εδώ ειναι 1.6 και εδώ 1.8 ολιγον τι κουφό?

βλέπω όμως ότι στο geekbuying ο επεξεργαστής είναι στα 1.4ghz ενώ σε άλλα πχ στο alli έχει και 1.6 και 1.8 τι γινετε? υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις??γιατι αυτές οι διαφορές? πχ εδώ ειναι 1.6 και εδώ 1.8 ολιγον τι κουφό?

Το πιο πιθανό είναι να κάνουν λάθος στα στοιχεία. Νομίζεις έχουν ιδέα και αυτοί τόσες συσκευές τα στοιχεία καθε μιας; Ακόμα και έτσι όμως οι διαφορές είναι αμελητέες σε αυτά τα νουμερα. Νομίζω το geekbuying είναι καλύτερο.

Cry of the Nazgul!

Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina

Παιδες Καλησπέρα....εχω ενα θεματακι οταν στο xbmc παω να ανοίξω ενα καναλι(πχ mega ant1 κ.λ) η μια ταινία μου βγάζει το εξής μήνυμα...External player active...click ok when playback has ended...ξερεις κανεις τι πρεπει να κανω ???
[sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!!

Μολις εκανα αγορα ενος Tronsmart A928 απο το geekbuying.com.

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-A928-5G-WIFI-Quad-Core-TV-BOX-Android-4-2-w--OTA-Bluetooth-4-0-RJ45-SPDIF-HDMI-with-Free-2-4G-Fly-Mouse-W--Mic-Audio-Out-Black-323617.html

Για να δουμε τι θα μας βγει.:)

παιδια σε εσας παιζει τισ ταινιες στο movies hd?? του λαμδα????γτ παλια πεζανε ενω τωρα δεν τις παιζει.......

Αυτό είναι θέμα του xbmc.

Γιατί δεν το ρωτας στο σχετικό θέμα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

παιδια κ κατι αλλο εχω το tronsmart prometheus και παιζει μια χαρα το xbmc χωρις να κανω δοκιμες και 720p κ 1080p μιας κ εχει δικη του εκδοση χωρις κολληματα κ παρα πολυ ομαλα...σκεφτομαι να παρω κ ενα δευτερο αλλα οχι το ιδιο...εχετε κατι να μου προτεινετε που να παιζει χωρις πολλες δοκιμες σε 720p κ 1080p?? to cs968 ειναι απο τα καλυτερα αλλα θελει πολλες δοκιμες μεχρι να βρεις την καταλληλη εκδοση,,, κατι αλλο??

Ρε παιδια εχω το cs968 και με δοκιμασα πολλες εκδοσεις του xbmc ομως και στα sd αλλα και στα hd ο ηχος δεν συχρονιζεται με την εικονα. Δοκιμασα justxbmc κλπ οτι υπαρχει και δεν υπαρχει. Συμβαινει σε κανενα αλλο το ιδιο; Ειναι βλαβη του μηχανηματος;

Δεν είναι βλάβη του μηχανήματος. Το spmc το δοκίμασες?

Ναι σας λεω δοκιμασα τα παντα και το παραξενο ειναι οτι συμβαινει και στα sd αλλα και στα live streaming καναλια