diplo Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Επιτέλους εχτές ήρθε το Tronsmart MK908 1. Όταν το κλείσω, μετά πως ανοίγει? Εγώ το βγάζω και το ξαναβάζω στην πρίζα, δεν ανοίγει μόνο του όταν βάλω το κανάλι που το έχω πάνω!!! Έτσι το δουλεύω και εγώ, φοβερό μείον του μηχανήματος αυτό... Τουλάχιστον τα υπόλοιπα τα κάνει καλά. Εγώ του έχω περάσει την 720p ρομ του καλλιτέχνη από το φρικταμπ. τις είχα δοκιμάσει όλες αλλά αυτή νομίζω έκατσε καλύτερα από όλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Ευχαριστώ για της απαντήσεις Ironwolf και diplo. Δώσε λίνκ για την 720p και πες μου αν παίζει 1080p ανάλυση. το συγγεκριμενο αν καταλαβα καλα ειναι με μπαταρια και το φορτιζεις? κατι σαν ταμπλετ ενα πράμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Όχι είναι Android tv stick παιρνει ρευμα κανονικα ή το φορτιζεις και εχει μπαταρια? αυτο ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Όταν το κλείσω, μετά πως ανοίγει? Εγώ το βγάζω και το ξαναβάζω στην πρίζα, δεν ανοίγει μόνο τουπαρε απο το εμποριο ενα remote control για 220V πομπο και δεκτη με ενα καναλι (υπαρχει και με περισσοτερα) να βρεις την υγεια σου..;) Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημερα σε ολους! Δυο γρηγορες ερωτησεις. Το CS968 που το αγοραζω φθηνοτερα? Σε αυτα τα λεφτα αξιζει καποιο αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Καλημερα σε ολους! Δυο γρηγορες ερωτησεις. Το CS968 που το αγοραζω φθηνοτερα? Σε αυτα τα λεφτα αξιζει καποιο αλλο? Ευχαριστω εκ των προτερων. Η διαφορά στην τιμή μεταξύ καταστημάτων είναι μικρή, περισσότερο πρέπει να δεις αξιοπιστία καταστήματος. Παρόλο που εγώ το πήρα από dealsprime θα πρότεινα την geekbuying γιατί έχει καλύτερη πολιτική επιστροφών σε σχέση με την dealsprime. Λίγο φθηνότερο είναι το http://www.geekbuying.com/item/T-R42-Quad-Core-Google-Android-4-2-2-RK3188-28nm-Cortex-A9-1-6-GHz-Mini-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-BT-RJ45-External-Wifi-Antenna-with-IR-Remote-Controller-Black-317424.html πάλι από geekbuying. To t-r42 δεν έχει ενσωματωμένη κάμερα (αυτό είναι για άλλους καλό και για άλλους κακό). Έχει και λιγότερες usb θύρες, 3 έναντι 4 του cs968. Από την άλλη είναι δοκιμασμένο μηχάνημα και αυτό. Καθώς έχουν τον ίδιο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών οι επιδόσεις τους είναι παραπλήσιες, θα έχουν διαφορετικά chipset wifi and bluetooth αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το κριτήριο αξιολόγησης. Το cs968 δουλεύει ρολόι και με τα δύο που έχω δοκιμάσει, το t-r42 ;exei chipset realtek οπότε υπολογίζω ότι θα είναι το ίδο αξιόπιστο. Αν πάρεις από dealsprime κάπου έχουν ένα κουμπάκι για έκπτωση, αν θα πάρεις από geekbuying ζήτα εκπτωτικό κουπόνι από τον αντιπρόσωπο της geekbuying στο νήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=367313. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 για το cs968 τωρα που βγηκε beta xbmc 13 βαζω την ARM ή την x86? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 για το cs968 τωρα που βγηκε beta xbmc 13 βαζω την ARM ή την x86? Προσφέρει τίποτα παραπάνω; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Προσφέρει τίποτα παραπάνω; hardware acceleration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 hardware acceleration Τι διαφορά έχει στην πράξη; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Τι διαφορά έχει στην πράξη; Παίζει 1080 νερό ! Δεν είδα ολόκληρη ταινία 1080. Κανένα 5λεπτο είδα για δοκιμή , αλλά έπαιζε πραγματικά νερό ... ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για το cs968 τωρα που βγηκε beta xbmc 13 βαζω την ARM ή την x86? Την ARM βάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αφου νερο μου παιζει εδω και τοσους μηνες με το Justxbmc. Αρα καμια ουσιαστικη διαφορα αν εχει μονο αυτο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αφου νερο μου παιζει εδω και τοσους μηνες με το Justxbmc. Αρα καμια ουσιαστικη διαφορα αν εχει μονο αυτο. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις με mx player και να πρέπει να ψάχνεις να κατεβαζεις υποτιτλους , και το ίδιο να το παίζεις μέσα από xbmc. Για μένα τουλάχιστον είναι σημαντική διάφορα . Επίσης έχουν προσθέσει αναζήτησή στο κεντρικό μενού . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν είναι το ίδιο να παίζεις με mx player και να πρέπει να ψάχνεις να κατεβαζεις υποτιτλους , και το ίδιο να το παίζεις μέσα από xbmc. Για μένα τουλάχιστον είναι σημαντική διάφορα . Επίσης έχουν προσθέσει αναζήτησή στο κεντρικό μενού . Όλα αυτά που λες τα κάνω με το Justxbmc. Μιλάω για να βλέπω 1080p ταινία με κανονικό 5.1 DTS . Επίσης εμένα έχει και μενού αναζήτησης στο πάνω μέρος του μητρώου Ρ, το οποίο όμως μάλλον είναι θέμα skin. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) παιδια καμια προταση για media player που να εχει φουλ support xbmc για 1channel κλπ κλπ + να παιζει απροβληματιστα μεσω σερβερ 720 ταινιες ? Θα τοποθετηθει στην κρεβ/ρα για στρεαμ σειρων / ταινιων απο το ΝΑΣ μεσω μπριζακια και φυσικα θελω να δουλευει απροβληματιστα με xbmc που το δουλευω φουλ μεσω 1channel κλ π κλπ να παω σε cs689 ή καποιο αλλο ? λινκ πλζ Edited March 8, 2014 by PGM_gr Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς το Allcast για streaming φωτογραφιών στην tv μέσω του box; Το έχω εγκαταστήσει, βρήκε το CS968, το επέλεξα και μετά σε όποια φωτό και να πατήσω από την gallery μου δεν κάνει τίποτα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 to CS968 που ολοι λετε ειναι αυτο? http://www.aliexpress.com/item/CS968-TV01-Android-TV-Box-Quad-Core-Smart-TV-Receiver-Webcam-Microphone-RK3188-1-6GHz-2G/1454448613.html Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 to CS968 που ολοι λετε ειναι αυτο? http://www.aliexpress.com/item/CS968-TV01-Android-TV-Box-Quad-Core-Smart-TV-Receiver-Webcam-Microphone-RK3188-1-6GHz-2G/1454448613.html Ναι αυτό είναι Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 thanks , απλα βαζωντας cs968 σου βγαζει διαφορετικα μοντελα με διαφορετικους επεεργαστες και ψιλομπερδευτικα :( Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 thanks , απλα βαζωντας cs968 σου βγαζει διαφορετικα μοντελα με διαφορετικους επεεργαστες και ψιλομπερδευτικα :( Ένα είναι το cs968, απλά το πουλάνε πολλοί και ο καθένας βάζει διαφορετική φωτογραφία. Οι διαφορές που θα έχεις από κατάστημα σε κατάστημα είναι στην συσκευασία και ίσως στο remote control. Κάτι φωτογραφίες με remote control με πληκτρολόγιο είναι απλά για να παρασύρουν, ένα απλό remote θα πάρεις το οποίο όμως κάνει την δουλειά του μια χαρά τις περισσότερες φορές. Διαφορές έχουν και οι ρομ με τις οποίες έρχονται, άλλες είναι pre-rooted, άλλες όχι. Από το dealsprime που το πήρα εγώ ήταν pre-rooted. Από geekbuying που πήραν φίλοι μου δεν ήταν αλλά έχουν απλό οδηγό για να το κάνεις. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Χιλια ευχαριστω για την απαντηση αυτο που με 'καιει' ειναι να παιζει σωστα με xbmc τις ταινιες / σειρες που εχω στον σερβερ , δεν ειναι high definition γιατι λογω streaming με τα 'μπριζακια' κολλαει σε 720/1080 με το βατομουρο που ειμαι τωρα Θα εχω προβλημα με αυτο που θα ειναι εγκατεστημενος στο cs698 ή θα πρεπει να κανω μοντες? Επισης , σημαντικο για εμενα ειναι να παιζουν το 1channel που με το βατομουρο τωρα παιρνω τα @@ μου :( Συγνωμη αν σας κουρασα Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarx_72 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Χιλια ευχαριστω για την απαντηση αυτο που με 'καιει' ειναι να παιζει σωστα με xbmc τις ταινιες / σειρες που εχω στον σερβερ , δεν ειναι high definition γιατι λογω streaming με τα 'μπριζακια' κολλαει σε 720/1080 με το βατομουρο που ειμαι τωρα Θα εχω προβλημα με αυτο που θα ειναι εγκατεστημενος στο cs698 ή θα πρεπει να κανω μοντες? Επισης , σημαντικο για εμενα ειναι να παιζουν το 1channel που με το βατομουρο τωρα παιρνω τα @@ μου :( Συγνωμη αν σας κουρασα 1channel βλέπω απροβλημάτιστα από τον καιρό που το πήρα. Ποτέ δεν είπε όχι. Βλέπω και από αλλού βέβαια αλλά όσο όσες σειρές βλέπω από εκεί τις βλέπω. Για το streaming από τον δικό σου σέρβερ δεν ξέρω γιατί δεν το δοκίμασα ποτέ, εγώ έχω σκληρό δίσκο ενωμένο πάνω του. Έτσι και αλλιώς εκεί οι περιορισμοί είναι στο ίδιο το τοπικό σου δίκτυο και λιγότερο στο μηχάνημα. Αν το δίκτυο κάνει την δουλειά του δεν βλέπω τον λόγο να μην την κάνει το μηχάνημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 μια τελευταια ερωτηση , τα προβληματα που λετε οτι αντιμετωπιζεται με το xbmc και θελει custom rom ποια ειναι? για την αναπαραγωγη 720,1080??? η εκδοση xbmc που ερχεται , δεν κανει δουλεια ? Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 μια τελευταια ερωτηση , τα προβληματα που λετε οτι αντιμετωπιζεται με το xbmc και θελει custom rom ποια ειναι? για την αναπαραγωγη 720,1080??? η εκδοση xbmc που ερχεται , δεν κανει δουλεια ? Οι περισσότεροι έχουμε την custom Geass που φτιάχνει και το 5.1 Εγώ με αυτή την rom και το Justxbmc παίζω τα πάντα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Ποια έκδοση justxbmc έχεις? Σου βγάζει μερικά repositories broken ή παίζουν όλα κανονικά? Τα 1080p τα παίζει μέσω mx player? Αν θυμάμαι καλά η v2. Όχι μέσα από xbmc βλέπω τα 1080p, χωρίς άλλο player να φορτώνει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts