Cryin Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ειδικά τώρα που βγήκαν τα quad core amlogic s802 με mali450 mp6 Ναι τα είδα, αλλά ξέρεις αν παίζουν ταινίες iso; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Ναι τα είδα, αλλά ξέρεις αν παίζουν ταινίες iso; Το παραξενο βρε θα ειναι να μην παιζουν. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Το παραξενο βρε θα ειναι να μην παιζουν. Το minix πάντως με 2g ram και quad core, ταινίες iso δεν μου έπαιξε ποτέ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το minix πάντως με 2g ram και quad core, ταινίες iso δεν μου έπαιξε ποτέ.... Σε ενα που ειχα επαιζαν κανα 2 που δοκιμασα,εσενα γιατι δεν τρεχουν?? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Έννοεις σε MINIX; Γιατί όλες μου τις βγάζει φακελους... Αν είναι σκέτο αρχείο μονο... Όλες μου οι ταινίες είναι iso,οπότε δεν μπορω να κάθομαι να ψάχνω να βρω πιο αρχείο είναι όλη η ταινία,και αν είναι σε ενα μονο αρχείο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 TI ταινίες είναι αυτές σε ISO; HD; Μόνο MKV,avi και mp4 έχω δοκιμάσει στο CS968 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Bluray iso Δηλαδή ολόκληρη ταινία bluray... Σήμερα το απόγευμα θα κάτσω να στυψω το himedia και θα σας πω εντυπώσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) Έννοεις σε MINIX; Γιατί όλες μου τις βγάζει φακελους... Αν είναι σκέτο αρχείο μονο... Όλες μου οι ταινίες είναι iso,οπότε δεν μπορω να κάθομαι να ψάχνω να βρω πιο αρχείο είναι όλη η ταινία,και αν είναι σε ενα μονο αρχείο... Ναι φιλε μου σε MINIX NEO X7 Quad Core δοκιμασμενα.Δεν ειχα θεμα σε ενα ποπυ ειχα φερει για φιλο,νερακι τις ετρεχε. Τις .........για ποιον λογο τις βαζεις?? @unglist Ναι κατα 99% MKV αρχεια τρεχουμε ολοι. Edited March 5, 2014 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Κι όμως δεν τις παιζει Αλλωστε στις προδιαγραφές του δεν λέει κάτι τετοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Κι όμως δεν τις παιζει Αλλωστε στις προδιαγραφές του δεν λέει κάτι τετοιο Εαν θυμαμαι καλα με καποια κοστομια-μοντιφα ετρεχε τα παντα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Καλά με αλχημείας και τέτοια,άντε εντάξει,αν και δεν το νομιζω Με κάποια apps που βρήκα το δοκιμασα αλλά τιποτα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ποιος ο λόγος να τρέξεις κανονικό BR όταν υπάρχουν συμπιεσμένα mkv που προσφέρουν ίδια εμπειρία, είναι μικρότερα σε μέγεθος και συμβατά με τα μηχανάκια μας; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Ποιος ο λόγος να τρέξεις κανονικό BR όταν υπάρχουν συμπιεσμένα mkv που προσφέρουν ίδια εμπειρία, είναι μικρότερα σε μέγεθος και συμβατά με τα μηχανάκια μας; Eλα μου ντε:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Γιατί το καλό media player που έχω παιζει BR,οποτε όλες μου τις ταινίες τι έχω σε server και είναι BR. Απλα τώρα ήθελα ενα smart tv box που να τις παίζει αλλά να κανει και αλλά. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (Αλλα)Αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Γιατί το καλό media player που έχω παιζει BR,οποτε όλες μου τις ταινίες τι έχω σε server και είναι BR. Απλα τώρα ήθελα ενα smart tv box που να τις παίζει αλλά να κανει και αλλά. ----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- (Αλλα)Αλλα Ok o καθε ενας εχει διαφορετικες αναγκες,θα ελεγα να πας σε 4πυρυνο με 2 gb εαν θες να τα παιζει ολα αλλα και να κανει και ολα τα αλλα απροβληματιστα.Με δυπυρινΟ θα εχεις θεματακια;) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cryin Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Το MINIX δεν κανει αν και 2g ram και τετραπυρυνο Θα δοκιμασω σήμερα το himedia που μου έδωσε ο φίλος μου,που τα φέρνει κιολας,και θα σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ rom σε CS968 με ΜΤΚ WiFi (καταλληλη και για TV01 και CR11S) ---------------------------------------------------------------------------------------------- Για να φλασαρουμε μια ROM χρειαζεται να εγκαταστησουμε στον υπολογιστη μας τους drivers του μηχανηματος, το καταλληλο εργαλειο για την εγκατασταση και φυσικα την καταλληλη ROM. Drivers απο εδω post#5 http://www.apad.tv/apadforum/showthread.php?6289-CS968-TV-Box-Ethernet-is-not-working-at-all Αποσυμπιεζουμε το ζιπακι, ανοιγουμε το DriverInstall.exe και παταμε install. Θα δουμε τους drivers να εγκαθιστανται. Υπαρχει και αυτοματη εγκατασταση των drivers στον υπολογιστη αλλα δεν την προτιμησα γιατι ειναι μπερδεμενη με τοσα διαφορετικα windows (xp, 7, 8, 8,1 κλπ) ασε που ο δικος μου υπολογιστης δεν ενεργοποιουνταν.. Το RK Batch Tool 1.7 παλι απο το ιδιο σημειο. Το βαζουμε σε ενα φακελλο και το αφηνουμε για αργοτερα. 1) Μπουταρουμε το μηχανημα μας πληρως και παμε στις ρυθμισεις οπου ξετσεκαρουμε το "Connect to PC" και τσεκαρουμε το "USB debugging". Στο δικο μου δεν τα εκανα αυτα γιατι ηταν κολλημενο και δεν εκανε boot.. 2) Ανοιγουμε το RKBatch tool και κανουμε εγκατασταση την εφαρμογη, οποτε βλεπουμε εναν πινακα να εμφανιζεται. 3) Παιρνουμε το μηχανημα στα χερια μας, βρισκουμε την OTG USB που ειναι διπλα στην Card slot και συνδεουμε το ειδικο αρσενικο-αρσενικο καλωδιο που συνοδευε το μηχανημα μας. Δεν κανουμε καμμια αλλη συνδεση. Με πιεσμενο το κουμπακι reset βαζουμε την αλλη ακρη του Usb καλωδιου στον υπολογιστη, και λογικα θα δουμε αναγνωριση της συσκευης μας και παραλληλα να πρασινιζει το πρωτο κουτακι πανω αριστερα απο τις δυο σειρες που εχει το RKbatch tool, οποτε αφηνουμε το reset.Παραλληλα για σιγουρια μπαινουμε στον πινακα ελεγχου του υπολογιστη μας, στο Συσκευες και Εκτυπωτες, οπου λογικα πρεπει να δουμε τη συσκευη μας σαν RKUSB Device. 4) Μετα απο αυτα, πηγαινουμε στο RKBatch tool επανω επανω στην μπαρα FW path οπου στο κουτακι δεξια βρισκουμε και επιλεγουμε να φορτωσουμε το firmware (αρχειο .img) που θελουμε να φλασαρουμε. Οταν το δουμε στην μπαρα, ειμαστε ετοιμοι για το φλασαρισμα οποτε παταμε το restore. Βλεπουμε να αρχιζει η εγκατασταση ενω το κουτακι κατω απο το πρασινο αναβοσβηνει κιτρινο και αρχιζει η διαδικασια την εξελιξη της οποιας βλεπουμε στον πινακα. Οταν τελειωσει γραφει μια μπαρα πρασινη success. (αν θυμαμαι καλα, ακριβως διπλα, μεσα στο πρασινο γραφει κατι για error αλλα μην δινετε σημασια) Το φλασαρισμα τελειωσε, παταμε exit και παμε για δοκιμη στην TV μας. Η εγκατασταση εγινε σε CS968 με ΜΤΚ WiFi chip, στο μοντελο με 2Mp Camera. Αν ειναι συμβατη σε αλλα μοντελα αυτο δεν το γνωριζω. Εννοειται οτι κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη. Η ROM που φλασαρα εγω ειναι αυτη http://www.sendspace.com/file/4z0woo ειναι root, εχει playstore και ταιριαξε απολυτα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Το μηχανάκι είναι στη πρίζα κατα τη διαδικασία; Ή παίρνει ρεύμα απο το usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Εγώ όταν το φλασαρα έπαιρνε από usb αρα δεν πρεπει να ειναι στη πριζα για ρευμα. ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 αρα δεν πρεπει να ειναι στη πριζα για ρευμα. ετσι? Οχι στην πριζα!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 (edited) ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ rom σε CS968 με ΜΤΚ WiFi (καταλληλη και για TV01 και CR11S) -----------------------συνδεουμε το ειδικο αρσενικο-αρσενικο καλωδιο που συνοδευε το μηχανημα μας. Δεν κανουμε καμμια αλλη συνδεση. Αφου το γραφω βρε καθαρα.. Εγώ όταν το φλασαρα έπαιρνε από usbΚατα τα αλλα κανεις σας δεν ηξερε να μου δωσει οδηγιες πως να φλασαρω οταν χρειαζομουν. Αρα ηταν σωστη η αποψη μου.. Μπραβο σας. Edited March 5, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2014 Φίλε έχω και προσωπική ζωή, δεν είμαι όλη μέρα μέσα σε ένα φόρουμ και σε έναν υπολογιστή. Αν είχες την υπομονή και έψαχνες λίγο το thread. Θα έβλεπες ότι έχω ήδη γράψει ακριβής οδηγίες φλασαρίσματος και μάλιστα έχω ποστάρει και link από το thread που έχω φτιάξει εγώ ο ίδιος στο freaktab.com που εξηγεί πως να ρουτάρεις και να φλασάρεις το cs968. Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε όλους όπως δεν είναι και υποχρεωμένοι οι άλλοι να απαντάνε σε μένα. Κατανοώ την αγανάκτηση σου αλλά δεν πληρώνομαι για αυτό, ούτε και τα άλλα παιδιά που βοηθούν σε αυτό το thread. Καλό θα ήταν πριν κατηγορήσεις κάποιον να κάνεις πρώτα ένα search στο εκάστοτε thread. Φιλικά Μάριος Φιλε μπορεις να ξαναποσταρεις το λινκ γιατι δεν το βρισκω. Επισης υπαρχει καποιο απλικεισιο που δειχνει ποιο μηχανημα εχεις διοτι απο οτι καταλαβα υπαρχουν πολλα cs968 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 (edited) Φιλε μπορεις να ξαναποσταρεις το λινκ γιατι δεν το βρισκω. Επισης υπαρχει καποιο απλικεισιο που δειχνει ποιο μηχανημα εχεις διοτι απο οτι καταλαβα υπαρχουν πολλα cs968Δες, εδω http://www.freaktab.com/showthread.php?9984-CS968-3-different-versions-of-mainboard , λεει καποιες λεπτομερειες ο τυπος.. Αν το πηρες απο G/B, πολυ πιθανον να ειναι με MT5931 Wifi και MT6622 Bluetooth chips, σαν το δικο μου. Δεν το εχω ανοιξει, αλλα για να ταιριαξει το firmware που εβαλα, μαλλον ειναι η version 3. Παντως, απ οτι πηρε το ματι μου καπου, αν περασεις ΡΟΜ για αλλη version απλα δεν θα δουλευει το WiFi.. Φίλε έχω και προσωπική ζωή, δεν είμαι όλη μέρα μέσα σε ένα φόρουμ και σε έναν υπολογιστή. Αν είχες την υπομονή και έψαχνες λίγο το thread. Θα έβλεπες ότι έχω ήδη γράψει ακριβής οδηγίες φλασαρίσματος και μάλιστα έχω ποστάρει και link από το thread που έχω φτιάξει εγώ ο ίδιος στο freaktab.com που εξηγεί πως να ρουτάρεις και να φλασάρεις το cs968. Δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντάω σε όλους όπως δεν είναι και υποχρεωμένοι οι άλλοι να απαντάνε σε μένα. Κατανοώ την αγανάκτηση σου αλλά δεν πληρώνομαι για αυτό, ούτε και τα άλλα παιδιά που βοηθούν σε αυτό το thread. Καλό θα ήταν πριν κατηγορήσεις κάποιον να κάνεις πρώτα ένα search στο εκάστοτε thread. Φιλικά Μάριος Στις 40 πρωτες σελιδες που διαβασα δεν ειδα καμμια πληροφορια να με βoηθησει, αλλα δεν νομιζω να μπορει να με κατηγορησει κανεις γιατι δεν τις διαβασα ολες (πανω απο 80..). Απο την αλλη δεν νομιζω οτι ζητησα αναλυτικο οδηγο οπως εφτιαξα εγω (που χρειαστηκα μιση ωρα για να το γραψω) αλλα ουτε νομιζω πως καταναλωσες τοσο πολυ χρονο απο την προσωπικη σου ζωη για να δωσεις τα δυο links στον φιλο μας πιο πανω.. Εν πασει περιπτωσει, ολες οι αποψεις ειναι υποκειμενικες, ο νοων νοητω, δεν θελω να απασχολω το forum με off topics, η λυση την βρηκα μονος μου σε ξενο forum. Φιλικα παντα. Edited March 6, 2014 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Υπαρχει τροπος να κανω backup την ρομ που εχω τωρα για μελλοντικη χρηση στο cs968? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpalakis1 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Καλησπερα παιδια ξερει να μου πει κάποιος απο που να αγορασω το cs968, γιατι το βρισκω σε διαφορα site με cpu 1.4 η με 1,8 mhz cpu και δεν ξερω αν ειναι μουφα ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 Υπαρχει τροπος να κανω backup την ρομ που εχω τωρα για μελλοντικη χρηση στο cs968? Αν περασεις custom recovery γινεται Καλησπερα παιδια ξερει να μου πει κάποιος απο που να αγορασω το cs968, γιατι το βρισκω σε διαφορα site με cpu 1.4 η με 1,8 mhz cpu και δεν ξερω αν ειναι μουφα ευχαριστω! Με 1.4 βγαινει μονο. Ασε τι λενε οι αλλοι. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts