Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τους έστειλα μήνυμα αλλά απ' ότι είδα δεν θα υπάρχει μάλλον.

allex μήπως έχεις βρει κάποια λύση με αυτό που ρώτησα πιο πάνω για το παίξιμο λίστας m3u με κάποιον player; ευχαριστώ.

Δεν ξερω εαν θα βοηθήσει https://www.youtube.com/watch?v=rWk9L7BLxfE (για pc δοκίμασε και το http://plstonline.org/ )

Σε εσας δειχνει κανονικα ?

Σε εμενα διχνει σαν να εχει κουρτινα μπροστα με πολλα πιξελιασματα.

Kαι σε εμενα δειχνει οπως και σε εσενα.

Στο δικο μου πιστευω οτι κατα 99% ειναι λογο του επεξεργαστη γιατι το ιδιο μου εκανε και μια αλλη εφαρμογη. Εχω το MK808B Plus Amlogic M805 :lol::X

Ποιο tv box εχεις ?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Docooler 3GB DDR3 32GB ROM Android TV Box Amlogic S905 Quad Core KODI16.0 Fully Loaded 4K XBMC WiFi H.265 Mini PC Smart TV Box

http://s.aliexpress.com/eyYZbUn6

(from AliExpress Android)

Αυτό το έχει κανείς; είναι καλό;

Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Docooler 3GB DDR3 32GB ROM Android TV Box Amlogic S905 Quad Core KODI16.0 Fully Loaded 4K XBMC WiFi H.265 Mini PC Smart TV Box

http://s.aliexpress.com/eyYZbUn6

(from AliExpress Android)

Αυτό το έχει κανείς; είναι καλό;

Εχει παλιό επεξεργαστή ,καλύτερα κάτι με τον s912

Εχει παλιό επεξεργαστή ,καλύτερα κάτι με τον s912

Αν θες πρότεινε μου κάποιο συγκεκριμένο. Δεν έχω ασχοληθεί κ θέλω να πάρω κάποιο καλό κ απροβληματιστο

Καλησπερα στο φορουμ.

Τελευταια ψαχνομαι για αγορα κινεζικου tv box android αλλα εχω χαθει μπορω να πω.

Ψαχνω για κατι μεχρι 70 ευρω. Εχω αποκλείσει συσκευες με s912 επεξεργαστη γιατι βλεπω οτι ειναι πολυ πισω ακομα σε firmware και συμβατοτητες. Τι θα μου προτεινατε?

Το θελω κυρίως για live streaming αγωνων μεσα απο kodi η flash. Οπως και καμια ταινια μεσω popcorn time ή με ο,τι καλουδια υπαρχουν στο kodi.

Ευχαριστω εκ των προτερων

πάντως για όσους φίλους ψάχνονται ,το beelink GT1 που έχω εδώ και λίγο καιρό δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.

έχω βέβαια internet μέσω καλωδίου ,και κατά τα άλλα δεν έχω πειράξει τίποτα,όλα όπως ήρθε.

ακόμα και η οπτική ίνα δουλεύει μια χαρά στον mx-player.

Kαι σε εμενα δειχνει οπως και σε εσενα.

Στο δικο μου πιστευω οτι κατα 99% ειναι λογο του επεξεργαστη γιατι το ιδιο μου εκανε και μια αλλη εφαρμογη. Εχω το MK808B Plus Amlogic M805 :lol::X

Ποιο tv box εχεις ?

Mxiii-g amlogic s812

καλημέρα στη παρέα. Εχω πάρει ένα Beelink GT1 και ένα mini m8s II για τα αδέλφια μου και θέλω να τα σετάρω. Είναι η 1η φορά που ασχολούμαι με TV box & kodi.

Ποια addon πρέπει να έχω για να βλέπω ταινίες/σειρές στο kodi;

Τι πρέπει να κάνω για να βλέπω/έχω υπότιτλους;

Πρέπει να τους αγοράσω και κάποιο άλλο χειριστήριο;

:cool:

I want to be,

what i was,

when i wanted to be,

what i am now!!!

καλημέρα στη παρέα. Εχω πάρει ένα Beelink GT1 και ένα mini m8s II για τα αδέλφια μου και θέλω να τα σετάρω. Είναι η 1η φορά που ασχολούμαι με TV box & kodi.

Ποια addon πρέπει να έχω για να βλέπω ταινίες/σειρές στο kodi;

Τι πρέπει να κάνω για να βλέπω/έχω υπότιτλους;

Πρέπει να τους αγοράσω και κάποιο άλλο χειριστήριο;

Krasimir έχει από μόνο του add-on για να βλέπεις, αλλιώς κάποιες εφαρμογές που έδωσε ο αλεξ σε πιο πίσω σελίδες

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλημέρα και χρόνια πολλά, πλην του terrarium tv υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή που να έχει όλα τα show; το fast n loud δεν το έχει σε σωστά λινκ το προ αναφερθέν.Επίσης δεν έχω βρει το diesel brothers.για να μην στήνω spmc από την αρχή ρωτώ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Και σε εμένα το liveTv δείχνει με πολλά πίξελ στο tv box ( tronsmart s82, analogic s802), στη τηλεόραση, στο ταμπλετ παίζει μία χαρά..

Mini mx 2/16 το live tv παίζει μια χαρά

Sent from my 1+1

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πλεον ειναι out of stock απο Ευρωπαικη αποθηκη. Παρτο απο Κινα στα 36.9 δολλαρια και 2,64 για συστημενη αποστολη. Θα το εχεις σε 15 μερες και ολα θα ειναι μια χαρα. Μην ασχολεισαι με Ελλαδα εκτος και αν δεν σε νοιαζει να δωσεις καπελο τα διπλα χρηματα... Απο Ελλαδα μονοδρομος τα μεταχειρισμενα αλλα σε τιμες αγορας νεου απο Κινα.... Το μηχανακι που αναφερες (Mini M8S II) το εχω σχεδον 2 μηνες καθως και το προηγουμενο του (Mini M8S πανω απο 6 μηνες). Και τα δυο δουλευουν ΑΨΟΓΑ και εχω φερει 4-5 ακομα για φιλους. Εσυ αποφασιζεις ....

φιλε μου ενδιαφέρομαι και εγω εχει Ελληνικο μενου στην γλώσσα του? Επίσης εχει ελληνικό keyboard??? Γιατί ειχα παρει ενα voyo παλιοτερα και δεν ειχε ελληνικα.Εισαι ευχαριστημένος με το μηχανημα? Γιατι σε αυτη την τιμή περιπου ψαχνω και εγω εστω μεχρι και τα 50 με ανωτερο τα 60. Ευχαρισώ

Edited by gtok34

Και σε εμένα το liveTv δείχνει με πολλά πίξελ στο tv box ( tronsmart s82, analogic s802), στη τηλεόραση, στο ταμπλετ παίζει μία χαρά..

Τελικα παιζει με πολλα πιξελ σε amlogic s805 ,s802, s812 και παιζει κανονικα σε s905,s905x και s912 .Ειναι προφανος θεμα επεξεργαστη.

Για το μπέρδεμα (που σου βγάζει αλλά για αλλά) δεν φταίει ο mx-player

----- προσθήκη μηνύματος 61 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αλλη φιλοσοφία

Που με πετάει έξω, υποθέτω ότι φταίει.Όχι για τα λινκ

Που με πετάει έξω, υποθέτω ότι φταίει.Όχι για τα λινκ

Ναι σε αυτό μπορεί .Στo mx .."παίξε" μεταξύ sw,hw ,hw+ αλλά γενικά όταν δεν παίζει κάτι πάντα το δοκιμάζουμε και με κάποιο άλλο player

Τελικα παιζει με πολλα πιξελ σε amlogic s805 ,s802, s812 και παιζει κανονικα σε s905,s905x και s912 .Ειναι προφανος θεμα επεξεργαστη.

Λοιπόν, έβαλα την προηγούμενη έκδοση, αυτή που κατεβάζεις από το λινκ που δόθηκε σε προηγούμενο ποστ, χωρίς να κάνω αναβαθμιση και έπαιξε σε κανονική ποιότητα χωρίς πίξελ, αλλά με λάθος προσανατολισμό, στραμμένη εικόνα όταν ξεκινάει το βίντεο κατά 90 μοίρες! Όταν ξεκινάει ή εφαρμογή δείχνει στο όρθιο και όταν βάζεις κανάλι ή παίζει και αυτό στο όρθιο σε μικρό μέγεθος ή στρίβει κατά 90 μοίρες.

Ναι σε αυτό μπορεί .Στo mx .."παίξε" μεταξύ sw,hw ,hw+ αλλά γενικά όταν δεν παίζει κάτι πάντα το δοκιμάζουμε και με κάποιο άλλο player

Το πρόβλημα είναι ότι παρότι τον είχα πει να βάλει υποστήριξη για τον vlc στο open with, δεν δίνει επιλογή για υπότιτλους.πρέπει να τους κατεβάζω και μετά να τους φορτώνω

Κάποιος που να δουλεύει twrp recovery υπάρχει; δεν μπορώ να περάσω img file, γράφει ότι είναι μεγαλύτερο αρχείο για εκεί που προορίζεται.κάνω κάτι λάθος;

Καλησπέρα σε όλουες :)

Ενδιαφέρομαι για ένα android tv box για να αντικαταστήσω το WD TV Live (που αντέχει ακόμα μετά από μία 7ετία χρήσης!)

Τι λέτε για το Mini M8S II;

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_471369.html?wid=21

Σε εσας δειχνει κανονικα ?

Σε εμενα διχνει σαν να εχει κουρτινα μπροστα με πολλα πιξελιασματα.

Σε παλιό boxaki (με s905 amlogic) μου κάνει ακριβώς το ίδιο με σένα.

Στο beelink gt1 πετάει.

Συγγνώμη

έκανα λάθος στο μηχάνημα, εχω το Tronsmart S89-H με τον amlogoc s802 και μου δημιουργεί το πρόβλημα που περιγράφεις παρα πανω

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kroumel