kakarame Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_462430.html?wid=21 46€ με κουπονι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Υπάρχει και το terrarium, δεν ανοίγεις καν το kodi.Ούτε και για τα αθλητικά πλέον Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Android είναι..... μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα και με διάφορους τρόπους . Λίγο ψάξιμο χρειάζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Υπάρχει και το terrarium, δεν ανοίγεις καν το kodi.Ούτε και για τα αθλητικά πλέον Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μουΈβαλε και αθλητικά το terrarium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Δυστυχώς εγώ δεν έχω τηλεόραση και δεν ήξερα για τις λειτουργίες του kodi κλπ. Φαίνεται πολύ βολικό πάντως. Έχετε να προτείνεται κάποιο tv box από το eshop; Θέλουν να το παραγγείλουν από εκεί. Βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις. Δυστυχώς εγώ δεν έχω τηλεόραση και δεν ήξερα για τις λειτουργίες του kodi κλπ. Φαίνεται πολύ βολικό πάντως. Έχετε να προτείνεται κάποιο tv box από το eshop; Θέλουν να το παραγγείλουν από εκεί. Βολεύει. Το KODI δεν έχει σχέση με τηλεόραση . Μπορείς να το κανεις εγκατάσταση σχεδόν παντού ,smartphone ,pc ,tablet ,tv box (android,ios ,window ,Linux .....κτλ ) ..σίγουρα κάποια από αυτά θα έχεις εάν θέλεις να δοκιμάσεις το kodi ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έβαλε και αθλητικά το terrarium? Φυσικα και Όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Υπάρχει η δυνατότητα αντί να μπαίνει screen saver να σβήνει η οθόνη στα box αλλά να συνεχίζει η δραστηριότητα πχ να ακούμε internet radio? Δεν το εχω πετύχει και με 1- 2 app οταν έσβηνε η οθόνη έκανε shutdown το box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Υπάρχει η δυνατότητα αντί να μπαίνει screen saver να σβήνει η οθόνη στα box αλλά να συνεχίζει η δραστηριότητα πχ να ακούμε internet radio? Δεν το εχω πετύχει και με 1- 2 app οταν έσβηνε η οθόνη έκανε shutdown το box. Μια πρόχειρη λύση είναι να κλείνεις την τηλεόραση με ανοιχτό το κουτί Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2016 Αυτό κάνω αλλά δεν ειναι ότι καλύτερο. Δεν γίνεται να κλείνει απλά το hdmi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Υπάρχει και το terrarium, δεν ανοίγεις καν το kodi.Ούτε και για τα αθλητικά πλέον Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μουΑπό που αλλού βλέπεις αθλητικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Android είναι..... μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα και με διάφορους τρόπους . Λίγο ψάξιμο χρειάζεται Δεν είναι συνυφασμένο το tv box με το kodi πλέον Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από που αλλού βλέπεις αθλητικά? Βάζεις διάφορα iptv link ου ανεβάζουν για τους αγώνες με μια απλή αντιγραφή-επικόλληση.με ένα vpn από διάφορες ιστοσελίδες και φυσικά με iview.για hd ποιότητα μιλάω εφόσον το υποστηρίζει η σύνδεση σου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ανάμεσα από αυτά τα δύο TV box ποιο προτεινεται; http://www.e-shop.gr/ott-tv-box-g-100-android-media-player-p-PER.706959 http://www.e-shop.gr/natec-nat-0704-extreme-media-hd250-smart-tv-box-android-44-p-PER.572470 Ή κάποιο άλλο από eshop.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ανάμεσα από αυτά τα δύο TV box ποιο προτεινεται; http://www.e-shop.gr/ott-tv-box-g-100-android-media-player-p-PER.706959 http://www.e-shop.gr/natec-nat-0704-extreme-media-hd250-smart-tv-box-android-44-p-PER.572470 Ή κάποιο άλλο από eshop.gr παλιά μηχανήματα, πεταμένα λεφτά, καλύτερα να ψάξεις κάποιο μεταχείρο αν βιάζεσαι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Δυστυχώς και τα 2 είναι πεταμένα λεφτά. Δεν μιλάω μόνο από άποψη χαρακτηριστικών (με 1 GB RAM δεν πας πουθενά) αλλά και μόνο που έχουν android 4.4 αρκεί να τα απορρίψεις καθώς δεν είναι συμβατά με τη νέα έκδοση του Kodi που απαιτεί 5 και πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ωραία άρα τα απορρίπτουμε αυτά. Από Ελλάδα, έως 100 ευρώ τι προτεινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ωραία άρα τα απορρίπτουμε αυτά. Από Ελλάδα, έως 100 ευρώ τι προτεινεται; http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/decoders/752392-android-box-x96-8gb16gb-ram-1gb2gb-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mini-keyboard/ και γενικά ψάξε σε site με μεταχείρο, θα βρεις κάτι καλό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ωραία άρα τα απορρίπτουμε αυτά. Από Ελλάδα, έως 100 ευρώ τι προτεινεται; Η πάρε raspberry pi3 να είσαι ήσυχος Στάλθηκε από το ASUS_Z010D μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Ωραία άρα τα απορρίπτουμε αυτά. Από Ελλάδα, έως 100 ευρώ τι προτεινεται; Με 80€ έχει και με τον 912 στο insomnia. Αλλιώς ενα με 905x όπως σου προτείνουν. Το καλύτερο ειναι να το παραγγείλεις από έξω να γλυτώσεις 5 φράγκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Με 80€ έχει και με τον 912 στο insomnia. Αλλιώς ενα με 905x όπως σου προτείνουν. Το καλύτερο ειναι να το παραγγείλεις από έξω να γλυτώσεις 5 φράγκα. Το θέλουνε κάτι φίλοι, και το θέλουν από Ελλάδα και καινούριο. Για το Mini M8S II τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 Το θέλουνε κάτι φίλοι, και το θέλουν από Ελλάδα και καινούριο. Για το Mini M8S II τι λέτε; Αυτό το κόλλημα που το θέλουν από Ελλάδα...Εγώ πήρα το 3ο Mini M8s ii από Gearbest και EU Warehouse. Παρασκευή το παρήγγειλα Πέμπτη το είχα.42 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά με ACS σπίτι σου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 (edited) Αυτό το κόλλημα που το θέλουν από Ελλάδα...Εγώ πήρα το 3ο Mini M8s ii από Gearbest και EU Warehouse. Παρασκευή το παρήγγειλα Πέμπτη το είχα.42 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά με ACS σπίτι σου. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αληθεια?και σκεφτομαι να το χτυπησω αν ειναι και τοσο γρηγορα,απο εδω http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html απλα επιλεγουμε EU? Edited October 26, 2016 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ADISSON Δημ. October 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2016 αληθεια?και σκεφτομαι να το χτυπησω αν ειναι και τοσο γρηγορα,απο εδω http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html απλα επιλεγουμε EU? Πλεον ειναι out of stock απο Ευρωπαικη αποθηκη. Παρτο απο Κινα στα 36.9 δολλαρια και 2,64 για συστημενη αποστολη. Θα το εχεις σε 15 μερες και ολα θα ειναι μια χαρα. Μην ασχολεισαι με Ελλαδα εκτος και αν δεν σε νοιαζει να δωσεις καπελο τα διπλα χρηματα... Απο Ελλαδα μονοδρομος τα μεταχειρισμενα αλλα σε τιμες αγορας νεου απο Κινα.... Το μηχανακι που αναφερες (Mini M8S II) το εχω σχεδον 2 μηνες καθως και το προηγουμενο του (Mini M8S πανω απο 6 μηνες). Και τα δυο δουλευουν ΑΨΟΓΑ και εχω φερει 4-5 ακομα για φιλους. Εσυ αποφασιζεις .... Παράθεση Xiaomi RedMi Note 2 Deus Ex Machina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakisman46 Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 αληθεια?και σκεφτομαι να το χτυπησω αν ειναι και τοσο γρηγορα,απο εδω http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html απλα επιλεγουμε EU? Ακριβως, στο warehouse options επιλεγεις το EU.;) και βλεπω οτι ειναι διαθεσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kroumel Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 (edited) Από που αλλού βλέπεις αθλητικά? http://i.imgur.com/PRJVrtv.png Αυτή την στιγμή το Live TV έχει ακόμα και Ote cinema 1 κ 2 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 27, 2016 by kroumel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cynaegeirus Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Καλησπέρα σε όλους χρειάζομαι ένα κουτί μόνο για Kodi βρήκα αυτό Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - 2GB+16GB EU PLUG κοντά στα 40Ε αξίζει η αγορά; υπάρχει κάποιο κουτί - σόρυ είμαι άσχετος - που προσφέρει κάτι καλύτερο; εσείς μόνο τα χρησιμοποιείτε μόνο για kodi ή και γιάτι άλλο; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση LeEco Le pro1 x800 US version e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://i.imgur.com/PRJVrtv.png Αυτή την στιγμή το Live TV έχει ακόμα και Ote cinema 1 κ 2 Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεχόμαστε και pm :lol: Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts