Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα. εγώ δεν έχω παρατηρήσει σκοτεινότητα στο kodi. (βέβαια ό,τι πληρώνεις παίρνεις).

και μια ερώτηση. μια λίστα m3u που έχω με το vlc στον υπολογιστή παίζει κανονικά. σε δύο android κουτιά με όποιον player και να δοκίμασα (δε μιλάω για το vlc που κλείνει αμέσως αλλά για mx player, iptv pro player κλπ) ανοίγει για λίγο ένα κανάλι και μετά από μισό λεπτό κλείνει. υπάρχει καμιά ιδέα;

Μια χαρά είναι για τα λεφτά του, στον mx εάν απενεργοποιήσεις το hw Δεν παίζουν;

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1323

• makis1024

573

• ath156

1862

δυστυχώς ό,τι κι αν δοκίμασα, δεν κατάφερα κάτι. κάνει πάντα το ίδιο. παίζει λίγο και μετά σταματάει και επανέρχεται στη λίστα καναλιών.

Υπαρχει καποιο tv box που να πληρη τα εξης :

1) Παιζει Κοdi και video 1080p χωρις προβληματα σπασηματα .

2) Παιζει dds ηχο.

3) Εχει εισοδο AV και λειτουργει .

4) Δεν ανεβαζει θερμοκρασιες .

5) ειναι root.

6) Εχει μπαρα κατω.

Καλημερα παικτες.

Ερωτηση για μια ιδεα που μου ηρθε χτες ..

bluetooth ακουστικα θα παιξουν με ενα mini m8s που εχω για να βλεπω καμια ταινια αργα αμα θελω και ειμαι κρεβατι;

1+7 Pro

Καλημερα παικτες.

Ερωτηση για μια ιδεα που μου ηρθε χτες ..

bluetooth ακουστικα θα παιξουν με ενα mini m8s που εχω για να βλεπω καμια ταινια αργα αμα θελω και ειμαι κρεβατι;

Δεν βλέπω τον λόγο γιατί Όχι, δεν ξέρω εάν έχουν κάνει καμία ******* όπως η Sony με το ps4.δοκίμασε δεν χάνεις κάτι και μας λες

Ξέρει κανείς τι κάνει το κουμπί 1/a κάτω αριστερά στο τηλεκοντρόλ?

Γιατι δεν το πατας?

Σου εμφανιζει την μπαρα ειδοποιησεων στο επανω μερος της οθονης (opera)

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

δυστυχώς ό,τι κι αν δοκίμασα, δεν κατάφερα κάτι. κάνει πάντα το ίδιο. παίζει λίγο και μετά σταματάει και επανέρχεται στη λίστα καναλιών.

κάτι έγινε με το vlc. έκανα την απενεργοποίηση του αποκωδικοποιητή εκεί, τώρα παίζει αλλά αλλάζει μόνο του κανάλια. ποιο είναι το εικονίδιο στο vlc του android που το απενεργοποιεί αυτό; πάτησα ένα που λέει repeat mode και αλλάζει πότε στο 1 και πότε τίποτα στο 1 και με αυτό κάτι γίνεται αλλά κάθε τόσο κολλάει. αυτό είναι το σωστό εικονίδιο ή άλλο; ευχαριστώ.

Γιατι δεν το πατας?

Σου εμφανιζει την μπαρα ειδοποιησεων στο επανω μερος της οθονης (opera)

Το έχω πατήσει πολλές φορές, δεν είδα ποτέ να γίνεται κάτι. Εντάξει δεν με πειράζει απλώς με είχε φάει η περιέργεια τόσο καιρό τι κουμπί είναι αυτό!

Το έχω πατήσει πολλές φορές, δεν είδα ποτέ να γίνεται κάτι. Εντάξει δεν με πειράζει απλώς με είχε φάει η περιέργεια τόσο καιρό τι κουμπί είναι αυτό!

Καλα εκανες και ρωτησες. Ετσι δεν μαθαινουμε ολοι?

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Όταν είσαι σε παράθυρο που γράφεις κείμενο, εναλλάσσει το αλφαβητικό πληκτρολόγιο με το αριθμητικό.

Βλέπω έχουν βγάλει TWRP για το GT1.πάμε καλά

Στάλθηκε από το Turbo powered G2 D802 μου

Βλέπω έχουν βγάλει TWRP για το GT1.πάμε καλά

Αυτό τι είναι που βγήκε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Ξερει καποιος εφαρμογή για να αναθεσω λειτουργίες στα πλήκτρα του ποντικιού που έχω συνδέσει στο gt1;;; έχω συνδέσει ένα απλό ασυρματο(όχι bluetooth) ποντίκι απ το λαπτοπ μου

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό τι είναι που βγήκε;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Όπως στα κινητά , το twrp recovery που έχουν για να flashαρεις πράγματα

Νίκο βάλε το cpu temp από play store, μπορείς να βλέπεις την θερμοκρασία στο μέσο της status bar.μια χαρά είναι αυτές οι θερμοκρασίες.θα δοκιμάσω περισσότερα μόλις παραλάβω

Έβαλα το πρόγραμμα και είναι πάντα η θερμοκρασία στο 2¢!!!!! Είναι καλή ή όχι?

X820 6/64 Indian από bangood!!!

Χτες δοκίμασα και εγώ το πρόβατο (μπεεε λινκ gt1) και με τίποτα δεν μπορούσε να βρει το ασύρματο ρουτερ μου! Έχω vdsl otenet. Το έκανα και update, αφου συνδεθηκα τελικα μέσω lan, αλλά και παλι τπτ. Έβρισκε τα γειτονικά αλλά το δικό μου άφαντο!

Χτες δοκίμασα και εγώ το πρόβατο (μπεεε λινκ gt1) και με τίποτα δεν μπορούσε να βρει το ασύρματο ρουτερ μου! Έχω vdsl otenet. Το έκανα και update, αφου συνδεθηκα τελικα μέσω lan, αλλά και παλι τπτ. Έβρισκε τα γειτονικά αλλά το δικό μου άφαντο!

Κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων και δοκιμασε ξανα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ήρθε OTA Update με ημερομηνία 24-9-2016, 639,51ΜΒ

NEXBOX-A95X-AP6330-6.0.1-201609240946

Στο changelog λέει ότι διορθώνει Root, Notification Bar, προσθέτει μπάρα για το ποντίκι, αλλαγή εφαρμογών.

Έπρεπε να αφαιρέσω την SD CARD αλλιώς αποτύγχανε το update.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως το ρούτερ σου εκπέμπει στα 5GHz; Αν ναι, μπες στις ασύρματες ρυθμίσεις του ρούτερ και άλλαξέ το στα 2,4GHz. Ίσως δεν «βλέπει» τα 5GHz.

Edited by aristarhos

Παιδια καλησπερα?εχει κανεις tv box με τον τελευταιο επεξεργαστη s912?? πως τα πηγαινουν? παρακολουθω τα εξης beelink gt1-nexbox a3-r box pro που εχει me 2 αλλα και 3gb ram σε καλη τιμη.Τι λετε? ψαχνω να δουλευει σχετικα καλα και με καλη ευκρινια οθονης αλλα και φωτεινη γτ ακουστηκε απο καποιους οτι το beelink εχει θεμα.

Ήρθε OTA Update με ημερομηνία 24-9-2016, 639,51ΜΒ

NEXBOX-A95X-AP6330-6.0.1-201609240946

Στο changelog λέει ότι διορθώνει Root, Notification Bar, προσθέτει μπάρα για το ποντίκι, αλλαγή εφαρμογών.

Έπρεπε να αφαιρέσω την SD CARD αλλιώς αποτύγχανε το update.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως το ρούτερ σου εκπέμπει στα 5GHz; Αν ναι, μπες στις ασύρματες ρυθμίσεις του ρούτερ και άλλαξέ το στα 2,4GHz. Ίσως δεν «βλέπει» τα 5GHz.

το δοκιμασες?

το δοκιμασες?

Δεν το έχω ψάξει και πολύ.

Παραμένει το θέμα της σκοτεινότητας στα βίντεο στο Kodi.

Σε δικά μου βίντεο και στο Popcorn δεν το παρατήρησα.