nik1975 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ολα ειναι σχετικα,και αναλογα παντα με ποιο μηχανακι εχεις. Αυτό πως μπορώ να το δω; το beelink gt1 περιμένω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Αυτό πως μπορώ να το δω; το beelink gt1 περιμένω Sent from my iPad using Tapatalk Pro Προφανως οταν παραλαβεις,εκτος εαν το εχει καποιος φιλος εδω και μας ενημερωση σχετικα.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Προφανως οταν παραλαβεις,εκτος εαν το εχει καποιος φιλος εδω και μας ενημερωση σχετικα.:) Ναι πως θα το δω; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Ναι πως θα το δω; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Root Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el H με καποια παρομοια εφαρμογη. Εκτος και εαν δεις καποιο εικονιδιο supersu.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Root Checker https://play.google.com/store/apps/details?id=com.joeykrim.rootcheck&hl=el H με καποια παρομοια εφαρμογη. Εκτος και εαν δεις καποιο εικονιδιο supersu.....:) Οκ σ ευχαριστώ Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Δεν έρχεται ρουταρισμένο, ούτε Έχει βγει ρουτ ακόμη για κουτιά με 912 Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 πάντως στο freaktab , http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/587224-beelink-gt1-tv-box-octa-core-amlogic-s912/page11, αυτοί που έχουν πάρει το μηχάνημα αναφέρουν αρκετά προβλήματα, ... ας ελπίσουμε να λυθούν κάποια από αυτά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Αυτο που θελεις το κανει απευθειας μονο το Nvidia Shield TV παμε παρακατω χωρις υπολογιστη με video capture δεν μου ερχετε κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο Playstore αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα μπορουν να σου δωσουν δοκιμασε http://www.scr-screen-recorder.com/ λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες νομιζω πρεπει να εισαι ρουτ τουλαχιστον ετσι γραφει. Ευχαριστω πολυ, αυτο το Nvidia Shield TV θα μας..πειραξει :cry: οποτε θα το προσπαθησω με τις διαφορες εφαρμογες που συζητατε.. Edited September 19, 2016 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 πάντως στο freaktab , http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/587224-beelink-gt1-tv-box-octa-core-amlogic-s912/page11, αυτοί που έχουν πάρει το μηχάνημα αναφέρουν αρκετά προβλήματα, ... ας ελπίσουμε να λυθούν κάποια από αυτά.. Εάν είναι θέμα software θα λυθεί Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Μπορώ να επεκτείνω την εσωτερική μνήμη με ενα usb stick; και αν ναι, με ποιόν τρόπο; Το tv box δεν είναι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το mini m8s ii με android 6.0.Επειδή η εσωτερική του μνήμη είναι 8gb και θα ήθελα να την επεκτείνω με μια κάρτα micro sd θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εγγραφή δεδομένων και εφαρμογών στην κάρτα;Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν περιορισμοί λόγω του android 6.0 και εξαιτίας του ότι η συσκευή δεν είναι rooted.Έχει κάποιος το συγκεκριμένο tv box που θα μπορούσε να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Καλημέρα, Σκέφτομαι να αγοράσω το mini m8s ii με android 6.0.Επειδή η εσωτερική του μνήμη είναι 8gb και θα ήθελα να την επεκτείνω με μια κάρτα micro sd θα έχω κάποιο πρόβλημα όσον αφορά την εγγραφή δεδομένων και εφαρμογών στην κάρτα;Κάπου διάβασα ότι υπάρχουν περιορισμοί λόγω του android 6.0 και εξαιτίας του ότι η συσκευή δεν είναι rooted.Έχει κάποιος το συγκεκριμένο tv box που θα μπορούσε να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Έχω το ίδιο TV box, κάνω όλα τα παραπάνω και κολλάει στο format 20% και βγάζει μήνυμα. Μετά το usb δεν αναγνωρίζεται και θέλει pc για να λειτουργεί ξανά. Το usb stick είναι SanDisk 32g. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 θελω για φιλο ενα οικονομικο μονο για kodi ας ειναι και με 1g ram.εχω παρει 3,4 φορες beelink x2 και εμεινα ευχαριστημενος.υπαρχει κατι πιο φρεσκο σε αυτη την τιμη να παιζει καλα με 25 εως 30 ευρω το πολυ?να εχει πχ πιο νεο επεξεργαστη και εκδοση android.ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Έχω το ίδιο TV box, κάνω όλα τα παραπάνω και κολλάει στο format 20% και βγάζει μήνυμα. Μετά το usb δεν αναγνωρίζεται και θέλει pc για να λειτουργεί ξανά. Το usb stick είναι SanDisk 32g. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Έχεις δοκιμάσει με διαφορετικό usb stick μήπως φταίει το Sandisk;Επίσης μήπως έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις μια micro sd card σαν εσωτερική μνήμη;Σε ρωτάω μήπως αναγνωρίζει σαν εσωτερική μνήμη μόνο την micro sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Έχεις δοκιμάσει με διαφορετικό usb stick μήπως φταίει το Sandisk;Επίσης μήπως έχεις δοκιμάσει να εγκαταστήσεις μια micro sd card σαν εσωτερική μνήμη;Σε ρωτάω μήπως αναγνωρίζει σαν εσωτερική μνήμη μόνο την micro sd. Στην την στιγμή δεν έχω άλλο διαθέσιμο USB stick. Βασικά το ήθελα για να ορίσω που θα βλέπει το quasar. Sent from my Lumia 930 using mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Εριξα κι εγώ την παραγγελία για το beelink gt1... Θα είναι το πρώτο μου... Αντε να δούμε... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trust0 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Τσακαλάκια, πείτε μου σας παρακαλώ, επειδή θα παραγγείλω για φίλο και θέλω να το ευχαριστηθεί...το Nexbox A5 Amlogic S905X 2G DDR3 RAM 16G στα 45 δολ είναι καλό; Με ενδιαφέρει να έχει απροβληματιστο wi-fi, να έχει ελληνικά στο μενού και φυσικά να παίζει χωρίς σπασίματα youtube και kodi. Κι επειδή θέλει και χειριστήριο, να προτιμήσουμε με ενσωματωμένη μπαταρία λιθίου ή εξωτερικές μπαταρίες ; Σκεφτόμουν το Rii i8+ και γενικά σε αυτό τον τύπο airmouse /keyboard edit: Καλά σχόλια διάβασα για το Beelink Mini MX Ver 1.0 TV Box Android 5.1 Amlogic S905 και φυσικά για το παλαιότερο M8S 4K KODI Amlogic S812. Οσον αφορά το Μ8S , αξίζει να το πάρει κάποιος ακόμα και σήμερα; Το kodi απεγκαθίσταται χωρίς προβλήματα σε αυτά, για να βάλουμε την τελευταία έκδοση; Και μια τελευταία ερώτηση. Τα keyboards τυπου Rii i8 παίζουν στο M8S ; Edited September 21, 2016 by trust0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Παρέλαβα σήμερα και εγώ το Mini M8s ii. Όλα καλά ωραία αλλά το WiFi του ειναξ απαράδεκτο η εμένα μου φαίνεται? Με Vdsl 30αρα και κατεβάζει με το ζόρι με 1Mbps!! Έχει επάνω την έκδοση του Ιουλίου. Να φταίει αυτό? Να δοκιμάσω να κάνω του Σεπτεμβρίου ή θα κολλήσει όπως σε άλλους εδώ μέσα? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Το Mini MXIII II το έχει πάρει κανείς? Το βλέπω στο gearbest και το έχει μόλις 1 δολάριο παραπάνω από το Mini MXIII. Το παράξενο είναι ότι στο site της Bellink δεν το έχουν καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marselr Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Ποιο από τα παρακάτω tv boxes θα μου προτείνατε σαν πιο value for money λύση; 1)https://www.aliexpress.com/item/Newest-Android-6-0-TV-Box-Amlogic-S905X-Quad-Core-Kodi-Pre-installed-1GB-8GB-WiFi/32701822313.html?spm=2114.13010208.99999999.263.gjvwSH 2)https://www.aliexpress.com/item/Mini-M8Spro-TV-Box-Set-top-Box-Amlogic-S905-Android-5-1-Quad-Core-WiFi-Bluetooth/32680811722.html?spm=2114.13010208.99999999.291.gjvwSH 3)https://www.aliexpress.com/item/2GB-RAM-16GB-ROM-NEXBOX-A95X-Smart-TV-Box-Amlogic-S905X-Quad-core-64-Bit-Android/32715487649.html?spm=2114.13010208.99999999.269.gjvwSH Σαν πρώτη επιλογή σκέφτομαι το νούμερο (1) με 16gb rom και 2gb ram στα 33€ και απ' ότι είδα στα screenshots έρχεται rooted.Μέχρι χθες σκεφτόμουν να πάρω το mini m8s ii αλλά δεν γίνεται root μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Έχω ρωτήσει και εγώ πριν μερικές σελίδες σχετικά με την ενημέρωση που δεν περνάει στο mini m8 sII. Σκέφτομαι να επικοινωνήσω πάλι με Banggood, μήπως και ξέρουν κάτι όπως την προηγούμενη φορά. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Σε παραθέτω για να το δεις. Εγώ την έκανα την ενημέρωση του Σεπτεμβρίου κανονικά. Από ότι διάβασα στο XDA δεν θέλει να έχεις μέσα Sd card. Δοκίμασε μια και βλέπεις. Με την ενημέρωση που έκανα η ταχύτητα του WiFi ανέβηκε στα 6 Mbps που οριακά καλύπτουν για 1080 στο Kodi. Επίσης στο Xda είδα ότι κάποιοι έβαλαν ένα συγκεκριμένο Firmware το οποίο διορθώνει το πρόβλημα και έχουν φουλ ταχύτητα. Το έχει δοκιμάσει κανείς? Αν είναι να γυρίσω σε εκείνο μιας και με νοιάζει να έχω όσο το δυνατόν ταχύτερη σύνδεση. Ethernet δεν μπορώ να δοκιμάσω μιας και το router απέχει 4 5 μέτρα από την τηλεόραση. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ήρθε το bb2 προσπαθώ να πάρω τα πάντα backup απο το kodi 17 ( mini m8s ii) και να τα παω στο bb2 πάλι με Kodi 17 αλλά δεν βγάζω άκρη. Βρήκα μια διαδικασία που δείχνει απλή αλλα είναι για το 16 https://www.tvaddons.ag/clone-configuration-kodi/ Γίνετε έτσι η ψάχνω άδικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 περιμένω και εγώ το beelink gt1 μαζί με airmouse για να δούμε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ήρθε το bb2 προσπαθώ να πάρω τα πάντα backup απο το kodi 17 ( mini m8s ii) και να τα παω στο bb2 πάλι με Kodi 17 αλλά δεν βγάζω άκρη. Βρήκα μια διαδικασία που δείχνει απλή αλλα είναι για το 16 https://www.tvaddons.ag/clone-configuration-kodi/ Γίνετε έτσι η ψάχνω άδικα? Μαλλον αδικα παιδευεσε, απο οτι γνωριζω αν ειναι απο ιδιο μηχανακι περναει το backup ιδιο μοντελο & cpu αν ειναι απο αλλο π.χ. s905x σε s912 δεν νομιζω. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts