Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάποιος έχει ήδη smart Tv πιστεύετε ότι η αγορά ενός Tv box είναι περιττη;

Δε νομιζω να υπαρχει smart tv με τις δυνατοτητες του tv box.

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Ίσως μερικές που έχουν ενσωματωμένο Android λειτουργικό Samsung πχ

Στάλθηκε από το m1 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν κάποιος έχει ήδη smart Tv πιστεύετε ότι η αγορά ενός Tv box είναι περιττη;
Το αντίθετο. Από τη στιγμή που υπάρχουν tv box, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξεις λεφτά για Smart tv. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με τη smart άντε να κάνεις κάνα browsing και μεχρι εκεί. Με το box η τηλεόραση γίνεται κανονικός υπολογιστής. Κάνεις τα πάντα, κατεβάζεις τα πάντα, στρημάρεις τα πάντα. Το box μπορεί να συγκριθέι μόνο με android tv, αλλά κι εκεί πιστεύω πάλι υπερέχει το box.

Ίσως μερικές που έχουν ενσωματωμένο Android λειτουργικό Samsung πχ

Οι τηλεοράσεις με Android λειτουργικό είναι οι Sony, Philips, Sharp και όχι Samsung. Δες εδώ

και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=IInUpTQWJqE

Το αντίθετο. Από τη στιγμή που υπάρχουν tv box, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξεις λεφτά για Smart tv. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Με τη smart άντε να κάνεις κάνα browsing και μεχρι εκεί. Με το box η τηλεόραση γίνεται κανονικός υπολογιστής. Κάνεις τα πάντα, κατεβάζεις τα πάντα, στρημάρεις τα πάντα. Το box μπορεί να συγκριθέι μόνο με android tv, αλλά κι εκεί πιστεύω πάλι υπερέχει το box.

Υπάρχουν τηλεοράσεις με android που παίζουν άνετα το kodi.

Ήμουν και γω σε τέτοιο δίλημμα. Δεν ήθελα να πάρω smart TV αλλά πλέον καλες τηλεοράσεις που δεν είναι smart ίσως να μην υπάρχει καμία...

Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οι τηλεοράσεις με Android λειτουργικό είναι οι Sony, Philips, Sharp και όχι Samsung. Δες εδώ
και εδώ https://www.youtube.com/watch?v=IInUpTQWJqE

απλα καποτε ειχα την εντυπωση οτι ειδα διαφημιση και μπερδευτηκα.μην βαρατε δεν εχω μετοχες samsung :(

Αν σε ενδιαφέρει το linux δεν θα έχεις πρόβλημα πάνε και στο geekbox forum μία βόλτα να δεις τις εκδόσεις που υπάρχουν στο κομμάτι android εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε στο θέμα kodi αν και έχουν προχωρήσει πιστεύω αρκετά ή ρομς και το development στο κομάτι kodi για τα 3368 και αν πάλι όχι του περνάς το kodi από Zidoo x6 ή του ugoos ή και ακόμα περνάς ρομ από ugoos αλλά αυτό είναι μία άλλη ιστορία όπως είπα και πιο πάνω θα τα βρεις όλα στο geekbox forum.

Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παιδιά έχω κολλήσει με αυτό το μηχάνημα http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_332288.html τι λέτε σε σχέση με αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?lkid=10005310&utm_source=YGfacebook&utm_medium=Barry&utm_campaign=FB1603; ευχαριστώ! !! Edited by pyrgoslyvios
X820 6/64 Indian από bangood!!!

Θελω την γνωμη σας για αγορα tvbox για μια LG smart , κοστος μεχρι 50€

Περιμενω προτασεις σας.

Ευχαριστω

Ήρθε το COOLEME TV box και έχω τελειώσει το βασικό στήσιμο.

Μέχρι στιγμής, μου είναι αδύνατο να ρυθμίσω την ώρα και την ημερομηνία στο αυτόματο. Με γυρίζει πάντα 1/1/2015

Επίσης, δεν λειτουργούν όλα τα μενού στα πρόσθετα στο kodi.

Για παράδειγμα, στο Exodus, στο υπομενού των ταινιών του 2016, κάνει πως ψάχνει και τελικά δεν εμφανίζει τίποτα.

Μετά από reboot, η ημερομηνία επανέρχεται στις λάθος ρυθμίσεις.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by cb600f

Ήρθε το COOLEME TV box και έχω τελειώσει το βασικό στήσιμο.

Μέχρι στιγμής, μου είναι αδύνατο να ρυθμίσω την ώρα και την ημερομηνία στο αυτόματο. Με γυρίζει πάντα 1/1/2015

Επίσης, δεν λειτουργούν όλα τα μενού στα πρόσθετα στο kodi.

Για παράδειγμα, στο Exodus, στο υπομενού των ταινιών του 2016, κάνει πως ψάχνει και τελικά δεν εμφανίζει τίποτα.

Μετά από reboot, η ημερομηνία επανέρχεται στις λάθος ρυθμίσεις.

Κάτι θα παιζει με firmware . Για δοκίμασε ρύθμιση ώρας σε μη αυτόματα . Για kodi .. κανε unistall την έκδοση που έχει και μετά εγκατάσταση από την αρχή (για exodus και 2016 μπορεί να φταίει η ρύθμιση της ημερομηνίας

Με μία δύο επανεκκινήσεις φαίνεται πως έκατσε η αυτόματη ρύθμιση ημερομηνίας.

Μόλις συνδέθηκα στην Google, μου έδειξε αναβάθμιση για το kodi. Την έκανα, στην έκδοση 16.1 και μετά έκανα εκκαθάριση δεδομένων και εκκίνηση με καθαρό πρόγραμμα.

Λες πως χρειάζεται τελείως απεγκατάσταση;

Με μία δύο επανεκκινήσεις φαίνεται πως έκατσε η αυτόματη ρύθμιση ημερομηνίας.

Μόλις συνδέθηκα στην Google, μου έδειξε αναβάθμιση για το kodi. Την έκανα, στην έκδοση 16.1 και μετά έκανα εκκαθάριση δεδομένων και εκκίνηση με καθαρό πρόγραμμα.

Λες πως χρειάζεται τελείως απεγκατάσταση;

Προσωπικά θα το ξηλωνα όλο και μετα εγκατάσταση από την αρχή με τις ρυθμίσεις και τα addon τις αρεσκείας μου

Καμία διαφορά.

Στο Exodus συνεχίζει και δεν εμφανίζει περιεχόμενο στις λίστες ταινιών με χρονολογία.

Έτσι και αλλιώς, είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση του kodi και πριν.

Τι να πω, πήγα να γλυτώσω από προβλήματα και έπεσα σε άλλα.

Η ημερομηνία και η ώρα παραμένει σωστή, αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει ούτε σειρές στα υπομενού.

Edited by cb600f

Καμία διαφορά.

Στο Exodus συνεχίζει και δεν εμφανίζει περιεχόμενο στις λίστες ταινιών με χρονολογία.

Έτσι και αλλιώς, είχα κάνει καθαρή εγκατάσταση του kodi και πριν.

Τι να πω, πήγα να γλυτώσω από προβλήματα και έπεσα σε άλλα.

Η ημερομηνία και η ώρα παραμένει σωστή, αλλά δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα. Δεν μου εμφανίζει ούτε σειρές στα υπομενού.

Μόλις τώρα δοκίμασα στο ταβλετ ....ΔΕΝ δουλεύει, δεν εμφανίζει περιεχόμενο στις λίστες ταινιών με χρονολογία.... Θα είναι γενικό το πρόβλημα ....

Έπεσα στην περίπτωση δηλαδή.

Στο τηλέφωνο μου δουλεύει κανονικά όμως. Περίεργο δεν είναι;

Edited by cb600f

Έπεσα στην περίπτωση δηλαδή.

Στο τηλέφωνο μου δουλεύει κανονικά όμως. Περίεργο δεν είναι;

Τι να πω,το δοκίμασα σε Samsung Note 10.1 2014 (p605) με android 5.1.1 kodi 16.1, exodus version 2.0.2.1

Εχεις τις ίδιες version kodi, exodus στις δύο συσκευές ;

Ναι.

Σε nexus 5 και το TV box.

Το ίδιο πράγμα όμως κάνει και στο specto. Τα μισά και παραπάνω υπομενού δεν λειτουργούν.

Μέχρι τώρα, σε pc και τηλέφωνο, το μόνο που δεν λειτουργούσε σωστά στο specto fork ήταν οι λίστες με τις αγαπημένες μου σειρές με το trakt.

Πάλι χάλασε η ώρα και η ημερομηνία και εγώ χαλάω τον χρόνο μου.

Sent from mTalk

Edited by cb600f

Off topic, αλλά μόνο γιατί αναφέρθηκε σαν πρόβλημα του TV box.

Το πρόβλημα είναι του Exodus. Η έκδοση 2.0.2 έχει θέμα, αν και δεν τα εμφανίζει σε όλους.

Υπάρχει αναβάθμιση στην έκδοση 2.0.3 που λύνει τα προβλήματα. Για κάποιον λόγο, δεν ερχόταν αυτή η ενημέρωση και έγινε "χειροκίνητα".

Off topic, αλλά μόνο γιατί αναφέρθηκε σαν πρόβλημα του TV box.

Το πρόβλημα είναι του Exodus. Η έκδοση 2.0.2 έχει θέμα, αν και δεν τα εμφανίζει σε όλους.

Υπάρχει αναβάθμιση στην έκδοση 2.0.3 που λύνει τα προβλήματα. Για κάποιον λόγο, δεν ερχόταν αυτή η ενημέρωση και έγινε "χειροκίνητα".

Μου έκανε αυτόματα σε 2.0.3.1

Μου έκανε αυτόματα σε 2.0.3.1

Φτου.... Πάλι πίσω είμαι; :lol:

Σαν απέλπιδα προσπάθεια, αναστάτωσα το σπίτι και σύνδεσα το coopepe coopepe με Ethernet.

Μπορώ να πω πως είδα θεαματική διάφορα. Ίσως δεν αγαπάει το wifi.

Edit: νομίζω δεν είναι placebo, όντως τώρα τα πάντα λειτουργούν γρηγορότερα και σταμάτησε το buffering.

Edited by cb600f