Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικα απο οσα εχω διαβασει, καταληγω εδω MXIII-G TV Box Android 5.1 1000M LAN.

Παρακαλω για γνωμες κατοχων. Ευχαριστω.

To εχω εγω εκτος απο το προβλημα του flash brouser και του copy paste που ειναι προβληματα adroid 5.1 και καποιων βιντεο στο youtube που ζητα επανεκινηση δεν εχω προβληματα,δεν ζεστενετε πολυ.Αποδοση στο antutu 39000.παιζει αψογα kodi kαι youtube 1080p πολυ καλο μηχανημα .

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1863

Εγώ ψάχνοντας και στην περίπτωση που δεν βρίσκω από εβδομάδα το mxq pro που μου άρεσε βρήκα το beelink mini mxIII. Έχω εδώ και λίστα σύγκρισης απ' το gearbest.

http://www.gearbest.com/compare-349815_354313-1_1

Θυμάμαι που έχω διαβάσει, ότι ορισμένους υπήρξε θέμα; Είναι όλα καλά; Εκτός από τον dolphin browser που έχει θέμα γενικά με 5.1 android και κρασάρει; Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω δει;

Δεν εχεις δει αυτο το review για το beelink mxiii mini

Οπου συμφωνα με το αξιοπιστο review δεν εχει ομαλη κινηση τοσο στο kodi οσο και στο youtube ακομη και σε 720p

Δεν εχει ισχυρο wifi .

Και δεν παιζει ομαλα καποια mkv.

Η αποφαση δικη σου .

Που μπορω να βρω πληροφοριες rom και οτι αλλο γι αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_354313.html ?
SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Που μπορω να βρω πληροφοριες rom και οτι αλλο γι αυτο http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_354313.html ?

Ειναι σε flash sale Δεν εχει βγει review ουτε και rom ακομη. Μεχρι τελος Μαιου θα ξερουμε για review τουλαχιστον.

Γκουγλαρισετο και θα δεις

Edited by pow

Ειναι ακομη presale Δεν εχει βγει review ουτε και rom ακομη. Μεχρι τελος Μαιου θα ξερουμε για review τουλαχιστον.

Γκουγλαρισετο και θα δεις

Δεν γραφει presale στο site. Κανω λαθος?

Δεν γραφει presale στο site. Κανω λαθος?

Εχουν στειλει την πρωτη παρτιδα στα τελη Απριλιου αλλα ακομη δεν εφτασαν στους παραληπτες .Ειναι flash sale.δικο μου λαθος το διορθωσα .Οποιος παραλαβει ας πει εντυπωσεις .

Εχεις καποιο λινκ να την κατεβασω?

Την εχω περαση καιρο πριν. Δεν θυμαμαι ποθ την ειχα βρει. Θα ψαξω μηπως την βρω και θα σου την στειλω.

Την εχω περαση καιρο πριν. Δεν θυμαμαι ποθ την ειχα βρει. Θα ψαξω μηπως την βρω και θα σου την στειλω.

Σ ευχαριστω.

Εγώ ψάχνοντας και στην περίπτωση που δεν βρίσκω από εβδομάδα το mxq pro που μου άρεσε βρήκα το beelink mini mxIII. Έχω εδώ και λίστα σύγκρισης απ' το gearbest.

http://www.gearbest.com/compare-349815_354313-1_1

Θυμάμαι που έχω διαβάσει, ότι ορισμένους υπήρξε θέμα; Είναι όλα καλά; Εκτός από τον dolphin browser που έχει θέμα γενικά με 5.1 android και κρασάρει; Υπάρχει κάτι άλλο που δεν έχω δει;

Μου αρεσει ρε Ζαφειρα που ψαχνουμε τα ιδια πραγματα...χεχε

Και εγω το Mini M8S ζαχαρωνω και θα παρω τελικη αποφαση την εβδομαδα αυτη.

Αυτο το beelink mini mxIII δεν μου γεμιζει το ματι (ειδα και διαφορα αρνητικα με το σημα). Σαφως το MXQ Pro+ ειναι φθηνοτερο και σαφως με πιο καλα χαρακτηριστικα.

Οσο για τις flashsales απλα να ξερεις οτι οταν ληγουν τοτε συνηθως παραλαμμβανουν το προιον και το στελνουν. Ειναι τσεκαρισμενο σε πολλες παραγγελιες. Σχεδον ποτε δεν ειναι σε στοκ κατα την διαρκεια των flash sales.

Τωρα απλα θα επιλεξεις κλασσικα NL Post registered και απο την στιγμη που θα το στειλουν σε 2 περιπου εβδομαδες θα το χεις στα χερια σου.

Οσον αφορα το air mouse και εγω το 668 εχω στο προγραμμα, εψαξα και τα pad αλλα μου φανηκε πιο πρακτικο το 668..

Αρα με απλα λογια μεταξυ Mini M8S & MXQ Pro+ εχουμε μια διαφορα ~ 5$ υπερ του πρωτου αλλα εξτρα usb slots & extra 8Gb rom στο 2ο.

Αν και λογικα ειναι νωρις, απο υποστηριξη rom τι λενε και τα 2? Εχουμε σαφη εικονα?

Ασχετο με android watch τι εκανες? Μιας και ειναι εκτος θεματος στειλε pm

Edited by ADISSON

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Καλημέρα @zaf_4 Σε βρήκα και εδώ,έχω εδώ και μια βδομάδα το beelink mini mx και είναι καταπληκτικό μετα την αναβάθμιση που εκανε.Παιζει τα πάντα και απροβλημάτιστα και 5.1 σε kodi και mx player,καλό φαίνεται το mxq pro αλλά δεν ξέρω για υποστήριξη και το μεγάλο αρνητικό για μένα η μη ύπαρξη οπτικής ινας.Έχει spdf καρφακι.

Υπόψιν μιλάω για 2 gig ram 16 gig rom

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_321409.html Πιστεύω αξίζει η διαφορά στην τιμή'☺

Καλημέρα @zaf_4 Σε βρήκα και εδώ,έχω εδώ και μια βδομάδα το beelink mini mx και είναι καταπληκτικό μετα την αναβάθμιση που εκανε.Παιζει τα πάντα και απροβλημάτιστα και 5.1 σε kodi και mx player,καλό φαίνεται το mxq pro αλλά δεν ξέρω για υποστήριξη και το μεγάλο αρνητικό για μένα η μη ύπαρξη οπτικής ινας.Έχει spdf καρφακι.

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_321409.html Πιστεύω αξίζει η διαφορά στην τιμή'☺

Σου έβγαλε μία αναβάθμιση 22 mb περίπου ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδια καλησπερα. Εχω το cs918 1gb και ειναι με την rom που το παρελαβα. Το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι κανει συνεχεια παυσεις το youtube. Υπαρχει καποια rom να περασω που ισως διορθωσει το προβλημα η' καποια αλλη λυση;

Δεν θυμάμαι Πόσο ήταν αλλά ήταν μικρή

Κανείς έναν κόπο να τραβήξεις μια φώτο στο "σχετικά με την συσκευή" που αναφέρει τ ον αριθμό της έκδοσης κάτω κάτω και το όνομα της συσκευής κάπου στην μέση και να την ποστάρεις;

Sent from my 1+1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160509/c0d65e862969658e7e4ffb68621afef1.jpg

Όπως είναι το δικό μου είναι και το δικό σου;

sent by using tapatalk

Προσοχη σε οσους ειναι να αγορασουν το MXQ PLUS+ ας δουν αυτο το review

Δεν λειτουργει το play store ,δεν περνει αναβαθμισεις το kodi

Ουτε κι μπορει να εγκατασταθει ξανα το kodi αν διαγραφει κλπ

Μου αρεσει ρε Ζαφειρα που ψαχνουμε τα ιδια πραγματα...χεχε

Και εγω το Mini M8S ζαχαρωνω και θα παρω τελικη αποφαση την εβδομαδα αυτη.

Αυτο το beelink mini mxIII δεν μου γεμιζει το ματι (ειδα και διαφορα αρνητικα με το σημα). Σαφως το MXQ Pro+ ειναι φθηνοτερο και σαφως με πιο καλα χαρακτηριστικα.

Οσο για τις flashsales απλα να ξερεις οτι οταν ληγουν τοτε συνηθως παραλαμμβανουν το προιον και το στελνουν. Ειναι τσεκαρισμενο σε πολλες παραγγελιες. Σχεδον ποτε δεν ειναι σε στοκ κατα την διαρκεια των flash sales.

Τωρα απλα θα επιλεξεις κλασσικα NL Post registered και απο την στιγμη που θα το στειλουν σε 2 περιπου εβδομαδες θα το χεις στα χερια σου.

Οσον αφορα το air mouse και εγω το 668 εχω στο προγραμμα, εψαξα και τα pad αλλα μου φανηκε πιο πρακτικο το 668..

Αρα με απλα λογια μεταξυ Mini M8S & MXQ Pro+ εχουμε μια διαφορα ~ 5$ υπερ του πρωτου αλλα εξτρα usb slots & extra 8Gb rom στο 2ο.

Αν και λογικα ειναι νωρις, απο υποστηριξη rom τι λενε και τα 2? Εχουμε σαφη εικονα?

Ασχετο με android watch τι εκανες? Μιας και ειναι εκτος θεματος στειλε pm

Kοίτα εγώ ακόμα περιμένω τα χρήματα στο revolut, οπότε αναμένω για τις αγορές. Αλλά σίγουρα δεν έχω βρει κάτι καλύτερο απ' αυτό που τελικά θέλω το MXQ PRO. Και αυτό τελικά adisson θα πάρω!

Off topic: Όσο για το android watch, ένα που μου έδωσε ένα παιδί, δεν με ενθουσίασε καθόλου. Μάλλον επειδή δεν έχει να διαβάζεις μηνύματα στα ελληνικά, δεν έχει αθόρυβο όταν μου στέλναν μηνύματα και ήθελα κάτι που να διαβάζει τους παλμούς, ενώ έκανα ποδήλατο δεν είχε κάτι ανάλογο ως επιλογή. Οπότε, πάει παραπίσω ως επιλογή, για κάτι πιο ακριβό. Κοινώς ξενέρωσα!

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσοχη σε οσους ειναι να αγορασουν το MXQ PLUS+ ας δουν αυτο το review

Δεν λειτουργει το play store ,δεν περνει αναβαθμισεις το kodi

Ουτε κι μπορει να εγκατασταθει ξανα το kodi αν διαγραφει κλπ

Καλά μόλις έγραψα, διάβασα το ποστ σου. Εντάξει, θα το κοιτάξω αλλά πίκρα. Τώρα πάλι απ' την αρχή για ψάξιμο;;;:wacko:

Εν τω μεταξύ από κάτω στα σχόλια του λέει ότι το mini M8S είναι καλύτερο.

[/color]

Με βρήκες και εδώ; Θύμισε μου από που; Όπως και να έχει, θα το κοιτάξω αυτό που λες, γιατί όπως βλέπεις έχει θέμα το mxq pro. Ευτυχώς, που δεν βιάστηκα. 55 δολάρια όμως; έβαλα συγκεκριμένα χρήματα στην revolut δεν ξέρω εάν θα μου φτάσουν. Γιατί ήθελα να πάρω και ένα ίδιο χειριστήριο air mouse. Πάλι ψάξιμο!

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Αυτο το review εβλεπα και εγω μολις τωρα Χαφειρα...

Φοβαμαι οτι η λυση του Mini M8S ειναι μονοδρομος στο να αντικαταστησει το ταμπλετακι που κανει αυτη την δουλεια μεχρι τωρα...

Απο watch ουτε εγω εκανα κατι...για τους ιδιους ακριβως λογους

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Tι να σου πω adisson, και εγώ το mini m8s τώρα έχω επιλογή, θα το ψάξω αν και δεν βλέπω κάτι άλλο και αύριο θα κάνω αγορά. Για χειριστήριο κοιτάζω και αυτό==> http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_226369.html

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Tι να σου πω adisson, και εγώ το mini m8s τώρα έχω επιλογή, θα το ψάξω αν και δεν βλέπω κάτι άλλο και αύριο θα κάνω αγορά. Για χειριστήριο κοιτάζω και αυτό==> http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_226369.html

Θεωρεις οτι ειναι πιο πρακτικο απο αυτο http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html

Νομιζω οτι το εχεις

Το καλο με το pad ειναι οτι δεν εχει ενσωματωμένη μπαταρια αλλα ΑΑΑ

Xiaomi RedMi Note 2

Deus Ex Machina

Θεωρεις οτι ειναι πιο πρακτικο απο αυτο http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_275286.html

Νομιζω οτι το εχεις

Το καλο με το pad ειναι οτι δεν εχει ενσωματωμένη μπαταρια αλλα ΑΑΑ

Η αλήθεια είναι ότι το air mouse του με δυσκολεύει. Έχει την τάση να πηγαίνει τέρμα δεξιά συνέχεια ο κέρσορας και δεν μπορώ αμέσως να πατήσω την επιλογή μου, ιδίως στο kodi με ζορίζει λιγάκι. Βέβαια με την χρήση, γίνεται πιο εύκολο. Αλλά ναι θεωρώ ότι σαν touch πάνω στο χειριστήριο θα ήταν πιο βολικό. Αλλιώς δεν θα το κοιτούσα και αυτό.

Για να μην το θάψω κιόλας τελείως!

Το πληκτρολόγιο του είναι άψογο, κρατά περίπου 6 μέρες η μπαταρία, συνηθίζεις το air mouse λέει ότι παίζεις και παιχνίδια, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Για παράδειγμα σε κάποιο παιχνίδι need for speed κλπ.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Αυτο το review εβλεπα και εγω μολις τωρα Χαφειρα...

Φοβαμαι οτι η λυση του Mini M8S ειναι μονοδρομος στο να αντικαταστησει το ταμπλετακι που κανει αυτη την δουλεια μεχρι τωρα...

Απο watch ουτε εγω εκανα κατι...για τους ιδιους ακριβως λογους

Για το mini m8s και το mxiii g που τα εχω πανε σφαιρα εγγυηση ,για το mxq pro+ ευτυχως δεν το παρηγγειλα για το beelink mxiii και το mini mx 2gb 16gb εχουν επισης προβληματα .

Edited by pow

Για το mini m8s και το mxiii g που τα εχω πανε σφαιρα εγγυηση ,για το mxq pro+ ευτυχως δεν το παρηγγειλα για το beelink mxiii και το mini mx 2gb 16gb εχει επισης προβληματα .

Οπότε βουρ για το mini m8s δηλαδή αφού το έχεις και το έχει και σε καλή τιμή! Με προβληματίζει λίγο το 8gb γιατί δεν μπορείς να βάλεις και πολλά, αλλά οκ είχα λειτουργικό 4.4 στο box μου και ολόκληρη διαδικασία για να στέλνεις τις εφαρμογές στην sd.

Από χειριστήριο pow εσύ τι έχεις ως επιλογή, εάν έχεις πάρει φυσικά;

edit: λέτε να κάνω 2 ξεχωριστές παραγγελίες που θέλω 2 κουτιά και 2 χειριστήρια; για να μην έχω θέμα στην αποστολή και μας τύχει τυχόν τελωνείο.

Edited by zaf_4

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1