Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα.
 έχω αγοράσει αυτό X96 MAX Plus 4GB/64GB Amlogic S905x3 έκδοση rom 2101W (που να τανε μαύρη η ώρα δεν έχω πάρει τίποτα χειρότερο) έβαλα τη ρom του slimBOXtv  και μετά από λίγο με πετάει στο recovery και μου βγάζει corrupt.
υπάρχει κάποια άλλη ρom εκτός του slinbox που να δουλεύει τις προκοπής?
 ευχαριστώ πάρα πολύ

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

13 minutes ago, varajohn said:

καλησπέρα στην παρέα.
 έχω αγοράσει αυτό X96 MAX Plus 4GB/64GB Amlogic S905x3 έκδοση rom 2101W (που να τανε μαύρη η ώρα δεν έχω πάρει τίποτα χειρότερο) έβαλα τη ρom του slimBOXtv  και μετά από λίγο με πετάει στο recovery και μου βγάζει corrupt.
 ευχαριστώ πάρα πολύ

Καλησπέρα. Όπως θα δεις στην υπογραφή μου, είχα ακριβώς το ίδιο που τα "έπαιξε" (για αυτό και η "διαγραφή" του).

Και δυστυχώς αυτή του slimbox είναι η μοναδική custom rom που δουλεύουν όλα (wifi+ethernet). Σε άλλες (ugoos port) δεν δουλεύει κάποιο από τα 2🤕...άρα ή βάζεις πάλι αυτή του σλιμμποξ ή στοκ (άλλωστε του σλιμποξ βασίζεται στην στοκ + κάποια από τα δικά του).

Αυτό με το corrupt (εκτός του ότι μου το είχε βγάλει και εμένα κανα 2-3 φορές) παρουσιάζεται σε πολλές εκδόσεις του slimbox και σε πολλά διαφορετικά κουτιά !!!!!! το έχω αναφέρει και στο 4pda, νομίζω και στο δικό του telegram, ίσως και εδώ😭....για αυτό και με είχε σώσει  τέλειο backup που έχω πει και εδώ (dump EMMC - 1 click backup - 1 click restore).

Εάν θέλετε ανεβάζω διάφορα screenshots από διάφορα κουτιά με Slimbox rom που αναφέρουν το ίδιο θέμα...είναι κάποια εφαρμογή του που το κάνει αυτό? κάποιο custom setting του? who knows.

Άρα καθαρή εγκατάσταση.....και εάν θέλεις όταν ολοκληρώσεις τις ρυθμίσεις σου κάνε και το dump EMMC που λέω...γιατί με μεγάλη πιθανότητα θα το χρειασθείς😉

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

είναι η πρώτη φορά που μου το παρουσιάζει rom του slimbox. 

πάντως είναι σκουπίδι τελείως.

έχω ένα tanix tx3 άψογο  που έχει δουλέψει 100 φορές περισσότερο από αυτό

τι προτείνεις γύρω στο πενηντάρικο να δουλεύει άψογα

3 ώρες πριν, varajohn said:

καλησπέρα στην παρέα.
 ευχαριστώ πάρα πολύ

Εχεις χρησιμοποιησει κατι απο τα ''καλουδια'' (logo...ποντικι...κτλ) του slimbox η οχι;

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

22 ώρες πριν, gatos814 said:

Εχεις χρησιμοποιησει κατι απο τα ''καλουδια'' (logo...ποντικι...κτλ) του slimbox η οχι;

όχι τίποτα από αυτά.
 το ξαναέστησα πήρα και ένα twrp και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά αν και ξύλωσα πολλές εφαρμογές που είχε μέσα περίπου της μισές και μέχρι στιγμής δουλεύει τζάμι.
πάντως εγώ το βαριό το έχω δίπλα

5 ώρες πριν, varajohn said:

όχι τίποτα από αυτά.
 το ξαναέστησα πήρα και ένα twrp και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά αν και ξύλωσα πολλές εφαρμογές που είχε μέσα περίπου της μισές και μέχρι στιγμής δουλεύει τζάμι.

Τι να σου κανει και ο slimbox αμα το hardware δεν βοηθαει...!

Βαλε και το κερνελακι που το εχει ιδιο (σχεδον) για ολα τα Χ3 και εχεις την αιτια της ... ταλαιπωριας!
Δυστυχως δεν υπαρχει κατι με 50ρικο ...
Το ΤΟΧ3 ισως ειναι ενα απο τα πιο τιμια μποξακια ακομα αλλα ειναι πιο ακριβο...

16 ώρες πριν, gatos814 said:

Τι να σου κανει και ο slimbox αμα το hardware δεν βοηθαει...!

Βαλε και το κερνελακι που το εχει ιδιο (σχεδον) για ολα τα Χ3 και εχεις την αιτια της ... ταλαιπωριας!
Δυστυχως δεν υπαρχει κατι με 50ρικο ...
Το ΤΟΧ3 ισως ειναι ενα απο τα πιο τιμια μποξακια ακομα αλλα ειναι πιο ακριβο...

πού το βρίσκουμε αυτό το κερνελακι

3 ώρες πριν, varajohn said:

πού το βρίσκουμε αυτό το κερνελακι

Το kernel στην προκειμενη περιπτωση ειναι στο boot αλλα δεν αξιζει ο κοπος επεμβασης ...
Εχει μεγαλο ρισκο ... !
Οι τυποι στο Slimbox ΤΕΑΜ εχουν και χρησιμοποιουν ενα ακριβως ιδιο σε ολα ... με μικρες παρεμβασεις απο το εκαστοτε original για να δουλευουν οθονες ισως κοντρολ κτλ...
Συνισταται στα λογισμικα Slimbox να μην χρησιμοποιουμε αλλαγες σε ποντικια ... logos ... χρωματα κτλ γιατι εκει αρχιζουν τα πιο ... δυσκολα σε ΚΑΠΟΙΑ μποξακια !
Παντως οταν ενα μποξακι εχει βγει σε καμια 15ρια αντιγραφες τι να περιμενεις !
Βασικα οι 2-3 πρωτες εκδοσεις του το ΚΑΘΗΣΤΟΥΝ μεχρι και σημερα ως ενα απο τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ Χ3 στην πιατσα ! 
Σιγουρα η πιατσα ΠΑΝΤΑ αντιγραφει το καλυτερο και οχι το χειροτερο αλλα εδω ... ελεος !

On 15/5/2026 at 2:45 ΜΜ, varajohn said:

όχι τίποτα από αυτά.

Και γιατι δεν κοιτας για καινουριο Mi Box S 

https://www.bestprice.gr/item/2160617572/xiaomi-mi-box-s-3rd-gen.html

Edited by jogatore

3 ώρες πριν, jogatore said:

Και γιατι δεν κοιτας για καινουριο Mi Box S 

https://www.bestprice.gr/item/2160617572/xiaomi-mi-box-s-3rd-gen.html

δεν θέλω android tv θέλω παραπάνω μνήμη και οπωσδήποτε lan.

6 minutes ago, varajohn said:

Εδώ μιλάμε για Android boxes. Υπάρχουν άλλες κατηγορίες που πρέπει να πληρώσεις αρκετά. Αλλά και εκεί υπάρχουν περιορισμοί αν θες streaming

14 minutes ago, varajohn said:

Κάθε λύση έχει τα υπέρ και τα κατά της.

Εφόσον θέτεις όριο τα 50 ευρώ το Xiaomi είναι ομολογουμένως εξαιρετική λύση.

- Το ότι έχεις Android TV (πιστοποιημένο) σε αφήνει να τρέχεις όλες τις streaming πλατφόρμες με την μέγιστη ανάλυση.

Βέβαια η μνήμη του είναι σχετικά μικρή (σε σχέση με τα 4/32) που έχουμε συνηθίσει, όμως και τα 2/32 φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά σε αυτό. 

Όσο για lan υπάρχουν usb to lan adapters. Όμως καλύτερα θα ήταν να πάρεις ένα από αυτά 8 in 1, που έχουν και lan και θύρες USB, card reader και HDMI !! Μπορεί να σου χρειασθεί και αλλού αυτό (πρόσφατη εμπειρία σε λαπτοπ που δεν έδινε σωστά το HDMI - βέβαια είχε display port εκεί). Έχω ήδη 3 τέτοια 8 in 1 (το τελευταίο με κόστος απόκτησης 3,60 ευρώ😁).

Το TOX3 που έχω και εγώ ήταν γύρω στο 50άρικο, όμως πλέον έχει 80+

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

36 minutes ago, ath156 said:

Κάθε λύση έχει τα υπέρ και τα κατά της.

Εφόσον θέτεις όριο τα 50 ευρώ το Xiaomi είναι ομολογουμένως εξαιρετική λύση.

- Το ότι έχεις Android TV (πιστοποιημένο) σε αφήνει να τρέχεις όλες τις streaming πλατφόρμες με την μέγιστη ανάλυση.

Βέβαια η μνήμη του είναι σχετικά μικρή (σε σχέση με τα 4/32) που έχουμε συνηθίσει, όμως και τα 2/32 φαίνεται να δουλεύουν μια χαρά σε αυτό. 

Όσο για lan υπάρχουν usb to lan adapters. Όμως καλύτερα θα ήταν να πάρεις ένα από αυτά 8 in 1, που έχουν και lan και θύρες USB, card reader και HDMI !! Μπορεί να σου χρειασθεί και αλλού αυτό (πρόσφατη εμπειρία σε λαπτοπ που δεν έδινε σωστά το HDMI - βέβαια είχε display port εκεί). Έχω ήδη 3 τέτοια 8 in 1 (το τελευταίο με κόστος απόκτησης 3,60 ευρώ😁).

Το TOX3 που έχω και εγώ ήταν γύρω στο 50άρικο, όμως πλέον έχει 80+

έχω μάθει με το AOSP και δεν το αλλάζω.
 δεν με ενδιαφέρει να είναι πιστοποιημένο δεν πληρώνω για να δω τηλεόραση ή πλατφόρμες προτιμώ τις δωρεάν λυσεις μεσω vpn.
 αυτό το 8 + 1 που λες μπορεί να με ενδιαφέρει δωσε λινκ.
 το τόξ είναι καλό αλλά δεν κόβει την usb όταν κλείνει

Δυστυχως ετσι οπως παει το πραγμα σε αυτα τα μποξακια εδω και λιγο καιρο και απο εδω και περα θα επικρατησουν παλι συνθηκες προ Χ3 επεξεργαστων ...
Και τι εννοω...
Ολα αρχιζαν να αλλαζουν οταν η κατα τα αλλα ''αγνωστη'' Ugoos απογειωσε τα λογισμικα της κανοντας τα υπερπληρη και οι φιλοι μας οι Ρωσοι αρχισαν να ''φτιαχνουν'' λογισμικα για τα Amlogic X3 μποξακια που ηταν συγκυριακα τα πιο τυχερα ... με κομματια αυτου του λογισμικου και αργοτερα χρησιμοποιωντας ολοκληρο το λογισμικο Ugoos ...
Εκει λοιπον για παρα πολυ καιρο μποξακια με μετριο hardware και εντελως χαλια software πηραν αξια και ακομα και σημερα ειναι σημειο αναφορας ...!
Σιγα σιγα ομως η Ugoos αρχισε να ... υπερκλειδωνει  τα λογισμικα της και καπου εδω αρχιζει η ''κατρακυλα'' της πιατσας ! 
Μποξακια με πολυ καλυτερο hardware απο τα Χ3 οπως τα Χ4 ... Χ5 ... Χ5Μ κτλ ειναι δυσκολο να προσελκυσουν τοσο πολλους αγοραστες με τοσο χαλια software !
Ο τζαμπας δυστυχως πεθανει σιγα σιγα αγαπητοι συμφορουμητες ... !
No free & unlocked Ugoos software ... No cheap tv boxes !!!
Και το μετα δηλαδη τι μας επιφυλασσει ;
Αγνωστο !
Η μονη σταθερη αξια ειναι τα Ugoos μποξακια που ομως ειναι πανακριβα!
Η μικρη αισιοδοξια ερχεται απο την TrustonΧ (TOX) ενα rebrand της Ugoos που ενω δεν ειναι 100% Ugoos ειναι οτι πιο φθηνο ... αξιοπιστο ... ποιοτικο και VFM που μπορει να αγορασει κανενας σημερα !!!
Απο την αλλη ΟΛΑ τα μποξακια της Ugoos (ακομα και αυτα χωρις Amlogic επεξεργαστες) αντε και λιγο της ΜΙΝΙΧ ... ειναι μια σοβαρη επενδυση !
Ποιος ομως δεινει τοσα χρηματα στην Ελλαδα του σημερα για αυτα τα μποξακια ;
Μαλλον ... Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ι (για να μην πω ΚΑΝΕΝΑΣ) !!!
Αν παντως συνεχιστει για πολυ αυτη η κατασταση βλεπω τον κοσμο σιγα σιγα να κανει ... στροφη στην ποιοτητα ! 😀

6 Μήνες Δωρεάν Disney+ από myΔΕΗ

Μία εξαιρετική προσφορά, αλλά μόνο για όσους έχουν κάποια παροχή στη ΔΕΗ.

Μπαίνετε στο myΔΕΗ (είτε από κινητό, είτε από Browser), βρίσκετε την επιλογή myRewards και εκεί θά πάρετε το κουπόνι σας.

Ισχύει για ήδη πελάτες ή και για νέους.

Λήψη κουπονιού έως 30/9/2026

Ενεργοποίηση έως 31/12/2026 (Διαβάστε προσεκτικά όλους τους όρους).

Χρειάζεται κάρτα, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να ακυρώσετε αμέσως την συνδρομή χωρίς να χαθεί το ΔΩΡΕΑΝ 6μηνο, όπως ήταν με το Apple TV (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - μήπως κάτι είναι διαφορετικό)

DEH_DisneyPlus.png

16 ώρες πριν, ath156 said:

6 Μήνες Δωρεάν Disney+ από myΔΕΗ

Μία εξαιρετική προσφορά, αλλά μόνο για όσους έχουν κάποια παροχή στη ΔΕΗ.

Μπαίνετε στο myΔΕΗ (είτε από κινητό, είτε από Browser), βρίσκετε την επιλογή myRewards και εκεί θά πάρετε το κουπόνι σας.

Ισχύει για ήδη πελάτες ή και για νέους.

Λήψη κουπονιού έως 30/9/2026

Ενεργοποίηση έως 31/12/2026 (Διαβάστε προσεκτικά όλους τους όρους).

Χρειάζεται κάρτα, αλλά νομίζω ότι μπορείτε να ακυρώσετε αμέσως την συνδρομή χωρίς να χαθεί το ΔΩΡΕΑΝ 6μηνο, όπως ήταν με το Apple TV (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ - μήπως κάτι είναι διαφορετικό)

DEH_DisneyPlus.png

αυτό το 8 + 1 που λες  με ενδιαφέρει δωσε λινκ

2 ώρες πριν, varajohn said:

αυτό το 8 + 1 που λες  με ενδιαφέρει δωσε λινκ

USB C Hub 8 In 1 Type C 3.1 To 4K HDTV Adapter with RJ45 100Mbps SD/TF Card Reader PD Fast Charge for MacBook Notebook Laptop
https://a.aliexpress.com/_EyfvH2E

22 ώρες πριν, ath156 said:

USB C Hub 8 In 1 Type C 3.1 To 4K HDTV Adapter with RJ45 100Mbps SD/TF Card Reader PD Fast Charge for MacBook Notebook Laptop
https://a.aliexpress.com/_EyfvH2E

ευχαριστώ