Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 ώρες πριν, makis1024 said:

Για όποιον ενδιαφέρεται, το AliExpress την δεδομένη χρονική στιγμή τρέχει κάποιες ειδικές προωθητικές προσφορές. Πιστεύω αξίζει τον κόπο.

IMG_20240606_155841.jpg

αφού το κάνεις το καλό κάντο σωστά βάλε το link. πλάκα κάνω αλλα σοβαρά το λέω χαχαχαχα

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1296

• makis1024

562

• ath156

1820

15 minutes ago, varajohn said:

αφού το κάνεις το καλό κάντο σωστά βάλε το link. πλάκα κάνω αλλα σοβαρά το λέω χαχαχαχα

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 
€46.10  66%OFF | Tox3 TV BOX Smart TV Amlogic S905X4 4GB 32GB Dual Wifi Gigabit BT4.1 Support AV1 4K Android 11
https://vi.aliexpress.com/item/1005006860781424.html

MOD EDIT: Affiliate link removed

On 23/5/2024 at 10:50 ΠΜ, ath156 said:

USB Hub όποιο θέλεις, αρκεί να έχει διακόπτες στις θύρες. Ακόμα και το φθηνιάρικο κινέζικο που έχω μια χαρά είναι. Ίσως καλύτερα να έπαιρνες κάτι σε USB 3.0 και όχι USB 2.0 που έχω εγώ εκεί.

Βάζω και μια κοντινή φωτο από πάνω (τράβηξα επίτηδες το ΤΟΧ3 για να φαίνεται πως ήταν με το Χ96 - κανονικά δεν φαίνονται αυτά όταν το έχω τραβηγμένο προς το μέρος μου). Επίσης φαίνεται πόσο πιο απλά και άψογα στηρίζεται στον ανεμιστήρα το X88 King (ούτε παραγγελία να το είχα κάνει).

Τέλος κάνε όποια λύση σε βολεύει. Προσωπικά η καλύτερη πατέντα που έκανα ήταν στο H96 max X3 που του έβαλα εσωτερικά έναν αισθητήρα στην ψύκτρα και αρχίζει όταν φθάσει σε μία θερμοκρασία και σταματάει όταν την κατεβάσει σε προκαθορισμένο σημείο😎 Δουλεύει άψογα επί χρόνια.....εάν βρω το λινκ που το είχα ανεβάσει εδώ παλαιότερα θα το βάλω...όμως πρέπει να το ανοίξεις κλπ....ίσως όχι και η καλύτερη επιλογή για ολοκαίνουργιο κουτί😉

TOX3_and_X88_King_fan.jpg

ήρθαν σήμερα απο ali το ανεμιστηράκι και το hub. Μέγιστη θερμοκρασία με 4K ταινία στο kodi 52-53°C. 20 βαθμούς διαφορά χωρίς ανεμιστηράκι. Δεν το λες και λίγο. Είναι και αθόρυβο, μια χαρά. 

1717873578767.jpg

8 minutes ago, tsigalkos said:

ήρθαν σήμερα απο ali το ανεμιστηράκι και το hub. Μέγιστη θερμοκρασία με 4K ταινία στο kodi 52-53°C. 20 βαθμούς διαφορά χωρίς ανεμιστηράκι. Δεν το λες και λίγο. Είναι και αθόρυβο, μια χαρά. 

1717873578767.jpg

Είναι τώρα και η κατάλληλη περίοδος για να του κάνεις το stress test....εάν όπως λέγεται η επόμενη εβδομάδα θα είναι με καύσωνα, πιθανόν δεν θα βρεις πιο "άσχημες" συνθήκες για να το δοκιμάσεις σε ακραίες καταστάσεις. Έχει τεράστια διαφορά σε όλα τα κουτιά η χρήση τους χειμώνα ή καλοκαίρι. Εάν λοιπόν τώρα δεν δεις τίποτα συνεχείς θερμοκρασίες πάνω από 70-75 βαθμούς είσαι ΟΚ.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Φίλε @tsigalkos εάν έχεις όρεξη άλλαξε και το bootanimation με κάποιο από τα ομολογουμένως ωραία που ανέβασε κάποιος στο 4pda.

- Διάλεξε ένα ανάλογα με την ανάλυση της TV που το έχεις συνδέσει (HD   or   FHD   or   4K)

- Εγκατέστησέ το μέσα από το Magisk ως module του

- Μπορείς να "απαλλαγείς" από αυτό και να μείνεις με το default bootanimation απλά απενεργοποιώντας το module στο Magisk (plus one Reboot)😎.....έχει και βιντεάκι να δεις ποια είναι τα bootanimations (dark or light)

Change Bootanimation of TOX3 with Magisk Module

***Εάν τυχόν δεν μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία, πες μου ποιο σε ενδιαφέρει και θα το ανεβάσω εγώ.

Edited by ath156

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

12 ώρες πριν, ath156 said:

Φίλε @tsigalkos εάν έχεις όρεξη άλλαξε και το bootanimation με κάποιο από τα ομολογουμένως ωραία που ανέβασε κάποιος στο 4pda.

- Διάλεξε ένα ανάλογα με την ανάλυση της TV που το έχεις συνδέσει (HD   or   FHD   or   4K)

- Εγκατέστησέ το μέσα από το Magisk ως module του

- Μπορείς να "απαλλαγείς" από αυτό και να μείνεις με το default bootanimation απλά απενεργοποιώντας το module στο Magisk (plus one Reboot)😎.....έχει και βιντεάκι να δεις ποια είναι τα bootanimations (dark or light)

Change Bootanimation of TOX3 with Magisk Module

***Εάν τυχόν δεν μπορείς να κατεβάσεις τα αρχεία, πες μου ποιο σε ενδιαφέρει και θα το ανεβάσω εγώ.

Σίγουρα θα το δοκιμάσω (το Magisk τι ακριβώς είναι 🤔) ακόμα είμαι στα πολυ βασικά σχετικά με το μποξάκι. Το βάλα και στο ΗΑ, οπότε θα ανοίγω/κλείνω το ανεμιστηράκι ανάλογα με το state του box. Δεν μπορώ να βρω τρόπο όμως να ανοίγω το μποξάκι όταν το χω κάνει shutdown  με το g30 airmouse. Μόνο απο sleep mode το ανοίγει. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Θα είναι κουραστικό να χω δύο remote μόνο και μόνο για να το ανοίγω .

Edited by tsigalkos

9 ώρες πριν, tsigalkos said:

Σίγουρα θα το δοκιμάσω (το Magisk τι ακριβώς είναι 🤔) ακόμα είμαι στα πολυ βασικά σχετικά με το μποξάκι. Το βάλα και στο ΗΑ, οπότε θα ανοίγω/κλείνω το ανεμιστηράκι ανάλογα με το state του box. Δεν μπορώ να βρω τρόπο όμως να ανοίγω το μποξάκι όταν το χω κάνει shutdown  με το g30 airmouse. Μόνο απο sleep mode το ανοίγει. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Θα είναι κουραστικό να χω δύο remote μόνο και μόνο για να το ανοίγω .

Σίγουρα και το g30 έχει "εκμάθηση" του ON/OFF από το stock rremote control....δηλαδή αντιγράφεις τον κωδικό IR από το αυθεντικό τηλεχειριστήριο στο g30...τα βάζεις δίπλα δίπλα και αντιγράφεις...βρες τις οδηγίες για αυτό που έχεις (εγώ έχω το g10s και κάποια άλλα).

Το magisk είναι αυτό με το οποίο ρουτάρεις το κουτί σου....ψάξε στα Settings....θα το βρεις και ενεργοποίησέ το.

1.jpg

Edited by ath156

Παιδιά την καλησπέρα μου.

Έχω το εξής πρόβλημα με ένα tox3 που παρέλαβα σήμερα από ali.

Όταν το απενεργοποιώ το ανεμιστηράκι και ο εξωτερικός δίσκος που έχω πάνω του δεν κλείνουν με τίποτα. Συνεχίζουν και δουλεύουν συνεχώς και αναγκαστικά τα βγάζω από τη θύρα usb,

Πάει κάπου το μυαλό σας; Κάποια ρύθμιση; Στο mecool m8s pro δεν είχα τέτοι πρόβλημα.

17 minutes ago, klgrpls said:

Παιδιά την καλησπέρα μου.

Έχω το εξής πρόβλημα με ένα tox3 που παρέλαβα σήμερα από ali.

Όταν το απενεργοποιώ το ανεμιστηράκι και ο εξωτερικός δίσκος που έχω πάνω του δεν κλείνουν με τίποτα. Συνεχίζουν και δουλεύουν συνεχώς και αναγκαστικά τα βγάζω από τη θύρα usb,

Πάει κάπου το μυαλό σας; Κάποια ρύθμιση; Στο mecool m8s pro δεν είχα τέτοι πρόβλημα.

Ναι, είναι γνωστό ότι εξακολουθεί και έχει "ρεύμα" η θύρα USB και όταν το κλείνεις τελείως. Δεν είναι θέμα ρύθμισης εδώ. Για αυτό και μία λύση είναι να έχεις ένα USB hub με διακόπτες (δες λίγο πιο πάνω τα μηνύματά μας).

LINK 1

Edited by ath156

8 minutes ago, ath156 said:

Ναι, είναι γνωστό ότι εξακολουθεί και έχει "ρεύμα" η θύρα USB και όταν το κλείνεις τελείως. Δεν είναι θέμα ρύθμισης εδώ. Για αυτό και μία λύση είναι να έχεις ένα USB hub με διακόπτες (δες λίγο πιο πάνω τα μηνύματά μας).

LINK 1

Ευχαριστώ.

Πιθανόν να βάλω μια έξυπνη πρίζα και εφόσον απενεργοποιήσω το tvbox να την κλείνω. Πιστεύω θα κάνει δουλειά.

Κάτι άλλο. Ο mx player που χρησιμοποιούσα δε μου φέρνει ήχο. Παίζει κάποιος άλλος εκτός του vlc;

Edited by klgrpls

Ένα μικρό τιπ για την θερμοκρασία των TVbox.

Εκτός βέβαια από τον ανεμιστήρα κάτω από αυτό υπάρχει και ένα apk που μπορεί να συμβάλλει στο χαμήλωμα της θερμοκρασίας (χρειάζεται βέβαια root για αυτό). "Κλειδώνουμε" την μέγιστη συχνότητα επεξεργαστή σε μία χαμηλότερη τιμή....με αυτό χωρίς να πέσει σημαντικά η συνολική απόδοση του κουτιού μας, μπορεί να συμβάλλει αρκετά σε "ασφαλέστερες"/χαμηλότερες θερμοκρασίες....ειδικά τώρα με τους καύσωνες (εάν δεν έχουμε air conditioned περιβάλλον)

Κάτι τέτοιο έχω στο X88 King όπου έχω υπερχρονίσει τον επεξεργαστή του από 1704 σε 1920 (μπορώ με το apk να κλειδώσω την στοκ συχνότητα 1704 χωρίς αλλαγή firmware), το ίδιο και στα άλλα με Android9.😎 ......στο TOX3 θέλει ειδική εγκατάσταση λόγω Android11(όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια)

Screenshot_20240614-172347.png

Edited by ath156

On 14/6/2024 at 9:04 ΠΜ, ath156 said:

Εκτός βέβαια από τον ανεμιστήρα κάτω από αυτό υπάρχει και ένα apk που μπορεί να συμβάλλει στο χαμήλωμα της θερμοκρασίας (χρειάζεται βέβαια root για αυτό). "Κλειδώνουμε" την μέγιστη συχνότητα επεξεργαστή σε μία χαμηλότερη τιμή....με αυτό χωρίς να πέσει σημαντικά η συνολική απόδοση του κουτιού μας, μπορεί να συμβάλλει αρκετά σε "ασφαλέστερες"/χαμηλότερες θερμοκρασίες....ειδικά τώρα με τους καύσωνες (εάν δεν έχουμε air conditioned περιβάλλον)

Κάτι τέτοιο έχω στο X88 King όπου έχω υπερχρονίσει τον επεξεργαστή του από 1704 σε 1920 (μπορώ με το apk να κλειδώσω την στοκ συχνότητα 1704 χωρίς αλλαγή firmware), το ίδιο και στα άλλα με Android9.😎 ......στο TOX3 θέλει ειδική εγκατάσταση λόγω Android11(όχι τίποτα σπουδαίο βέβαια)

αν έλεγες και το apk θα ήταν jet 😉

32 minutes ago, varajohn said:

αν έλεγες και το apk θα ήταν jet 😉

Το λέει στο screenshot που έβαλα...."CPUspeed"....μάλλον δεν θα στο βγάλει στο Playstore, όμως το βρίσκεις από τις γνωστές άλλες πηγές....το ανεβάζω και εδώ εάν δεν το βρεις μόνος σου.

CPUspeed apk

Edited by ath156

On 15/6/2024 at 1:47 ΜΜ, ath156 said:

Το λέει στο screenshot που έβαλα...."CPUspeed"....μάλλον δεν θα στο βγάλει στο Playstore, όμως το βρίσκεις από τις γνωστές άλλες πηγές....το ανεβάζω και εδώ εάν δεν το βρεις μόνος σου.

CPUspeed apk

έχεις δίκιο φίλε μου αλλά ου γαρ. ευχαριστώ πολύ

Edited by varajohn

On 14/6/2024 at 9:04 ΠΜ, ath156 said:

πάντως μετά από επανεκκίνηση γυρνάει στο default δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε να μείνει έτσι να μην  μπαίνουμε κάθε φορά να το μειώνουμε ?

46 minutes ago, varajohn said:

πάντως μετά από επανεκκίνηση γυρνάει στο default δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να το κάνουμε να μείνει έτσι να μην  μπαίνουμε κάθε φορά να το μειώνουμε ?

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό. Όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την άλλη εφαρμογή που σου είχα δώσει παλιότερα - autostart apk  (τότε που είχες ζητήσει να σου ζητάει pin κατά το άνοιγμα του κουτιού σου) και να σου ξεκινάει αυτόματα την εφαρμογή ρύθμισης της συχνότητας. Έτσι δεν θα το "ξεχνάς", αλλά και πάλι θα πρέπει να ορίσεις με "σύρσιμο" την  μέγιστη συχνότητα σε κάθε reboot.

** ¨Εχω γράψει κάποια σκριπτάκια που "κλειδώνουν" την θερμοκρασία σε μία τιμή σε κάθε reboot. Όμως αυτά εξαρτώνται από το κάθε κουτί/λογισμικό που έχεις......δεν έχουν δε την ευελιξία και τις πολλές παραμέτρους που σου δινει η εφαρμογή CPUspeed...;έχουν δε και τον "αντίθετο" σκοπό😉....δηλαδή να κλειδώνουν την συχνότητα σταθερά σε 1 συχνότητα.

** άρα νομίζω ότι το CPUspeed είναι η καλύτερη, ευκολότερη και "universal" εφαρμογή για αυτό...άσε που χρειάζεται συνήθως μόνο σε μερικές πολύ ζεστές ημέρες.

6 minutes ago, ath156 said:

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό. Όμως μπορείς να χρησιμοποιήσεις την άλλη εφαρμογή που σου είχα δώσει παλιότερα - autostart apk  (τότε που είχες ζητήσει να σου ζητάει pin κατά το άνοιγμα του κουτιού σου) και να σου ξεκινάει αυτόματα την εφαρμογή ρύθμισης της συχνότητας. Έτσι δεν θα το "ξεχνάς", αλλά και πάλι θα πρέπει να ορίσεις με "σύρσιμο" την  μέγιστη συχνότητα σε κάθε reboot.

** ¨Εχω γράψει κάποια σκριπτάκια που "κλειδώνουν" την θερμοκρασία σε μία τιμή σε κάθε reboot. Όμως αυτά εξαρτώνται από το κάθε κουτί/λογισμικό που έχεις......δεν έχουν δε την ευελιξία και τις πολλές παραμέτρους που σου δινει η εφαρμογή CPUspeed...;έχουν δε και τον "αντίθετο" σκοπό😉....δηλαδή να κλειδώνουν την συχνότητα σταθερά σε 1 συχνότητα.

** άρα νομίζω ότι το CPUspeed είναι η καλύτερη, ευκολότερη και "universal" εφαρμογή για αυτό...άσε που χρειάζεται συνήθως μόνο σε μερικές πολύ ζεστές ημέρες.

οκεικ ευχαριστώ 

• 2 weeks later...

Παιδιά καλησπέρα,  αυτή τη στιγμή είμαι με το H96 Max X3 με επεξεργαστή amlogic S905X3. Αξίζει να πάω σε Amlogic S905x4 με android 11? Υπόψη χρησιμοποιώ ATV του slimbox. Θυμάμαι πριν καιρό αρκετοί χρήστες είχαν πρόβλημα με το android 11 σε tv box.  Υπάρχει ακόμα πρόβλημα? Θα δω ουσιαστικές διαφορές από android 9 σε android 11?

11 minutes ago, zacharis said:

Παιδιά καλησπέρα,  αυτή τη στιγμή είμαι με το H96 Max X3 με επεξεργαστή amlogic S905X3. Αξίζει να πάω σε Amlogic S905x4 με android 11? Υπόψη χρησιμοποιώ ATV του slimbox. Θυμάμαι πριν καιρό αρκετοί χρήστες είχαν πρόβλημα με το android 11 σε tv box.  Υπάρχει ακόμα πρόβλημα? Θα δω ουσιαστικές διαφορές από android 9 σε android 11?

Καλησπέρα. Δεν έχεις κανένα λόγο να πας σε S905X4 από S905X3. Το μοναδικό πλεονέκτημα που έχουν είναι ότι παίζουν με Hardware το AV1......ειλικρινά δεν ξέρω που θα βρεις τέτοια σήμερα αρχεία.

Προσωπικά πήρα το ΤΟΧ3 with S905X4 μόνο όταν τα "έπαιξε" το X96 max Plus 2101W....πρακτικά ούτε το χρειαζόμουν. Τώρα εάν χρειάζεσαι και κάποιο άλλο κουτί, τότε βέβαια πιθανότατα θα πας σε S905X4, διότι τέτοια θα βρεις κυρίως σήμερα.

Καλημέρα. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να με διαφωτίσει, όσον αφορά το TOX3 boxaki, οι τρείς διαφορετικές αναβαθμίσεις του slimbBoxtv 114.18, 114.17(mod) και μετοχή 34.3, όπως μεταφράζεται, τι διαφορές έχουν; Ξέρω ότι δεν το κάνω αναβάθμιση γιατί έχει πολύ καλό software, απλώς έχω απορία. Ευχαριστώ.

23 ώρες πριν, kodivision100 said:

Καλημέρα. Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να με διαφωτίσει, όσον αφορά το TOX3 boxaki, οι τρείς διαφορετικές αναβαθμίσεις του slimbBoxtv 114.18, 114.17(mod) και μετοχή 34.3, όπως μεταφράζεται, τι διαφορές έχουν; Ξέρω ότι δεν το κάνω αναβάθμιση γιατί έχει πολύ καλό software, απλώς έχω απορία. Ευχαριστώ.

καλημέρα. Προσωπικά δεν ασχολούμαι καθόλου με slimbox εφόσον έχει καλό δικό του.

Επίσης να πω ότι πολλές φορές φαίνεται σε slimbox firmwares να "χάνει" το data partiition.....να κάνει επανεκκίνηση και να βγάζει το μενού που σου λέει "data partition corrupted" και τις πιο πολλές φορές να απαιτεί πλήρη επαναφορά🤔😡

Αυτό φαίνεται να το κάνει σε διάφορα μποξάκια που έχουν slimbox firmware και για αδιευκρίνιστο λόγο....δεν φαίνεται να το κάνει σε ports of Ugoos from Slimbox !!! Το θέμα έχει αναφερθεί από αρκετούς χρήστες και με διάφορα μποξάκια...εμένα έγινε 3-4 φορές στο X96 max plus όπου αναγκαστικά χρησιμοποιούσα Slimbox και όχι Ugoos port (επειδή εκεί δεν δούλευε το wifi).

*** Επίσης να σου πω ότι σε κάποια ports from Ugoos που έχει κάνει ο Slimbox δεν λειτουργούν κάποιες επιλογές επειδή είναι και θέμα hardware.....π.χ. σε Ugoos (version 114.#) έχει επιλογή να κλείνει η USB θύρα όταν το κάνεις OFF, όμως στο ΤΟΧ3 αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΝΕΙ/ΓΙΝΕΤΑΙ απλά γιατί είναι και θέμα hardware and not only firmware😉

Edited by ath156

ΟΚ κατάλαβα δεν πειράζω τίποτα. Ευχαριστώ.

10 minutes ago, kodivision100 said:

ΟΚ κατάλαβα δεν πειράζω τίποτα. Ευχαριστώ.

Διαλεγοντας απο εδω το λογισμικο που σε ενδιαφερει βλεπεις τι ακριβως μπαλιτσα ... παιζεται!
Διαλεγοντας δε το ... Firmware differences ... βλεπεις και που βασιζεται το καθενα λογισμικο !

😉

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

3 minutes ago, gatos814 said:

Διαλεγοντας απο εδω το λογισμικο που σε ενδιαφερει βλεπεις τι ακριβως μπαλιτσα ... παιζεται!
Διαλεγοντας δε το ... Firmware differences ... βλεπεις και που βασιζεται το καθενα λογισμικο !

😉

Πάρα πολύ χρήσιμο!!!

Ευχαριστούμε πολυ

Any USB Hub you want, as long as it has switches on the ports. Even the cheap Chinese one I have is fine. Maybe you'd better get something in USB 3.0 and not USB 2.0 which I have there.

I'm also putting a close-up photo above (I took the TOX3 on purpose to make it look like it was with the X96 - normally you can't see these when I have it pulled towards me). It also shows how much more simply and flawlessly the X88 King rests on the fan (I didn't even order it).

Finally, do whatever solution suits you. Personally the b

, you need To install Idle Office Tycoon Mod APK to enable installation from unknown sources in your device settings. After downloading the APK file, open it and follow the on-screen instructions to complete the installation.

Edited by vdfgtrhty