Jump to content

kodivision100

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

kodivision100's Achievements

  1. Καλημέρα. Ελπίζω να βοηθήσουν αυτές.
  2. Δεν έχω τίποτα από λογισμικό γι'αυτό και ψαχνομαι.
  3. Χαιρετώ την καλή παρέα. Υπάρχει αναβάθμιση για ένα παλιό boxaki που ξέθαψα; Είναι το A95X R2 με 2/16 με amlogic 905w σκέτο.
  4. Καλημέρα. Το ένα είναι το plus 100,το άλλο το plus 2,το τρίτο είναι επαρχία και δεν μπορώ να το δω τώρα. Νομίζω και αυτό είναι plus100.
  5. Όχι μιλάμε για το τηλεχειριστήριο που συνοδεύει το κάθε μποξάκι.
  6. Καλημέρα. Το είχα αναφέρει ξανά πιο παλιά. Έχω τρία μποξάκια X96 Max+ και ένα X96 Max+ ultra. Παρατηρώ ότι σε wifi σύνδεση στα 2,4 Ghz το τηλεχειριστήριο τους λειτουργεί κανονικά. Όταν βάλω την σύνδεση στα 5 Ghz το τηλεχειριστήριο σκαλώνει, εκτελεί την εντολή μετά από πολλά πατήματα σαν να τελειώνει η μπαταρία του. Αυτό μου το έκανε με το μαμά λογισμικό αλλά και τώρα με τις αναβαθμίσεις του slimbox. Τι μπορεί να φταίει; Ταιριάζουν οι συχνότητες και μπερδεύονται;
  7. Ολα καλά ευχαριστώ για την βοήθεια
  8. Τελικά το πρόβλημα ήταν ότι δεν επικοινωνούσαν ο υπολογιστής μέσω θύρας usb με το X96 max + ultra boxtv. Αφού ξαναπέρασα πρόγραμμα κατάφερα να το αναβαθμίσω. Έχω όμως θέμα με το AM7 Ugoos που εξακολουθεί να μη το βλέπει ο υπολογιστής. Γι'αυτό ρωτάω και πιο πάνω αν το έχει κάνει κάποιος φίλος. Σε ποια θύρα; Την usb2 ή την 3; Κάτω από το κουτί υπάρχουν δύο τρύπες, μια για reset και η άλλη για update. Έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά εξακολουθεί να μην υπάρχει επικοινωνία.
  9. Χθες που είχα χρόνο τα έχω κάνει όλα αυτά που αναφέρεις και δεν είδα διαφορά. Θα τα ξανακάνω μήπως μου διέφυγε κάτι και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ.
  10. Τελικά έχει κάποιος φίλος γνώμη γιατί πλέον το ubt δεν μου φορτώνει τα αρχεία .img ενώ πριν έκανα κανονικά αναβαθμίσεις. Έχει αλλάξει κάτι;
  11. Καλημέρα. Έχει περάσει κάποιος φίλος την 114.11 του Slimbox σε AM7 και εάν ναι με ποιο πρόγραμμα;
  12. Αυτά χρησιμοποιώ αλλά όταν κάνω load το .img δεν βγάζει την γνωστή μπάρα ότι είναι έτοιμο να ξεκινήσει την αναβάθμιση. Πριν λίγο καιρό με τα ίδια ακριβώς μηχανήματα όλα ήταν καλά.
  13. Καλησπέρα. Γιατί ξαφνικά ύστερα από πολλές αναβαθμίσεις το USB burning tool δεν μου φορτώνει .img με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω αναβάθμιση στο AM7 που έχω. Να συμπληρώσω ότι το .img είναι του. Slimbox.
  14. Καλησπέρα. Έχει κάποιος φίλος "πειραγμενο" το square home 3 launcher να μου το στείλει με pm.
  15. Καλησπέρα. Μετά από καθυστέρηση προχώρησα σε εγκατάσταση fan στα boxakia X96MAX+ και X96MAX+Ultra αφού άρχισα να βλέπω θερμοκρασίες 83 plus. Τώρα λειτουργούν με 60 βαθ. το πρώτο και 68 το δεύτερο μάλλον λόγω μεγαλύτερου επεξεργαστή. Εννοείται ότι και τα δύο είναι με Slimbox λογισμικά.
×
×
  • Create New...