Flipflames Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 (edited) Ή διαδικασία που κάνω στον chrome για να έχω γρήγορη πρόσβαση στις σελίδες που χρησιμοποιούνται συχνότερα είναι:τρεις τελιτσες-προσθήκη στην αρχική οθόνη και δημιουργείται ένα εικονίδιο της σελίδας στην αρχική οθόνη του launcher. Τώρα γίνεται το εξής, στον chrome στο μποξακι δεν υπάρχει αυτή η επιλογη ενώ στο τηλέφωνό υπάρχει ,και το δεύτερο είναι ότι όταν ανοίγεις τώρα την σελίδα μέ Google και όχι με τον chrome,υπάρχει αυτή η επιλογη της προσθήκης στην αρχική οθόνη του launcher αλλά ενώ λέει ότι δημιουργήθηκε δεν εμφανίζεται πουθενά Edited April 1, 2021 by Flipflames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2021 Ή διαδικασία που κάνω στον chrome για να έχω γρήγορη πρόσβαση στις σελίδες που χρησιμοποιούνται συχνότερα είναι:τρεις τελιτσες-προσθήκη στην αρχική οθόνη και δημιουργείται ένα εικονίδιο της σελίδας στην αρχική οθόνη του launcher. Τώρα γίνεται το εξής, στον chrome στο μποξακι δεν υπάρχει αυτή η επιλογη ενώ στο τηλέφωνό υπάρχει ,και το δεύτερο είναι ότι όταν ανοίγεις τώρα την σελίδα μέ Google και όχι με τον chrome,υπάρχει αυτή η επιλογη της προσθήκης στην αρχική οθόνη του launcher αλλά ενώ λέει ότι δημιουργήθηκε δεν εμφανίζεται πουθενά 1. Εγκατέστησε τον Opera 2. Άνοιξέ τον και πήγαινε στην σελίδα που θέλεις 3. "3 τελίτσες επάνω δεξιά" - "Αρχική Οθόνη" και θα σου κάνει ένα "square" στον launcher, το οποίο θα σε οδηγεί κατευθείαν στη σελίδα που θέλεις:) Παρόλα αυτά νομίζω ότι είναι πιο χρήσιμο να χρησιμοποιείς τον Opera όπως είπα που μπορείς να έχεις στην "home" σελίδα όσα λινκς θέλεις, με άκρως "περιγραφικά" χρωματιστά εικονίδια και με διάταξη που πολύ εύκολα κάνεις;) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Λοιπόν το πήρα και από τον 2ο μάστορα δε βρήκε άκρη.Μου είπε αν βρω το σχέδιο του κατασκευαστή που να δείχνει που είναι το chip του HDMI,ίσως το φτιάξει.Οπότε αν κάποιος σας βαριέται τη καραντινα όσο τίποτα,μπορεί να ψάξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Λοιπόν το πήρα και από τον 2ο μάστορα δε βρήκε άκρη.Μου είπε αν βρω το σχέδιο του κατασκευαστή που να δείχνει που είναι το chip του HDMI,ίσως το φτιάξει.Οπότε αν κάποιος σας βαριέται τη καραντινα όσο τίποτα,μπορεί να ψάξει!Πόσα λεφτά έχεις χαλάσει στους ελέγχους και πόσες ώρες; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 @junklist Λεφτά 0 ώρες περίπου 30.Αλλα έχω πείσμα.Σκεψου μου λέγαν για το κλειδί αμαξιού πλακέτα 120e που χάλασε και το πήγα σε ηλεκτρονικό τον ρωτησα τι φταίει,μου είπε ένα τσιπάκι.Το βρήκα και το παρήγγειλα από alliexpress και σήμερα το κόλλησε και εστρωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 @junklist Λεφτά 0 ώρες περίπου 30.Αλλα έχω πείσμα.Σκεψου μου λέγαν για το κλειδί αμαξιού πλακέτα 120e που χάλασε και το πήγα σε ηλεκτρονικό τον ρωτησα τι φταίει,μου είπε ένα τσιπάκι.Το βρήκα και το παρήγγειλα από alliexpress και σήμερα το κόλλησε και εστρωσε.Χαράς στο κουράγιο σου. Δικός σου ο χρόνος, αλλά γιατί δεν παίρνεις κάτι άλλο να παίζει απροβλημάτιστα; Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 @junklist Προς το παρόν βολευομαι με το παλιό μου Vorke Z6 γιαυτό και παλευω με το X88.Αλλιως θα έπαιρνα καινούριο.Η πάλι το Χ88 η το Ugoos AM6.Αλλα αν δε βρω το σχέδιο να βρω το chip δε προβαινω σε αγορά χαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 @junklist Προς το παρόν βολευομαι με το παλιό μου Vorke Z6 γιαυτό και παλευω με το X88.Αλλιως θα έπαιρνα καινούριο.Η πάλι το Χ88 η το Ugoos AM6.Αλλα αν δε βρω το σχέδιο να βρω το chip δε προβαινω σε αγορά χαχα. θα το κοιτάξω για το τσιπάκι που λες αλλά και σε αυτό που πήγες πες τον άμα είναι ότι για παράδειγμα εκεί που είναι το HDMI δεν μπορεί το τσιπάκι ας πούμε να είναι στο βορρά και του HDMI port να είναι στο Νότο Χωρίς να είμαι ειδικός αλλά από ότι έχω δείξε οδηγούς για το Xbox One s είναι πολύ κοντά το τσιπάκι σε σχέση με το HDMI port και τέλος αν και θα ψάξω μην τρεφεις ελπίδες ότι θα βρεις το σχεδιάγραμμα της πλακέτας Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 @junklist Προς το παρόν βολευομαι με το παλιό μου Vorke Z6 γιαυτό και παλευω με το X88.Αλλιως θα έπαιρνα καινούριο.Η πάλι το Χ88 η το Ugoos AM6.Αλλα αν δε βρω το σχέδιο να βρω το chip δε προβαινω σε αγορά χαχα. άσε τα σκουπίδια και πάρε ένα τοχ1 να κάνεις τη δουλειά σου και θα με θυμηθείς Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 άσε τα σκουπίδια και πάρε ένα τοχ1 να κάνεις τη δουλειά σου και θα με θυμηθείς Σκουπίδια δεν είναι κάτι που το χάλασε κάποιος από κακό χειρισμό!!! Και πλέον ότι firmware έχεις εσύ στο δικό σου κουτί, το έχουμε, εάν θέλουμε ακριβώς το ίδιο στα δικά μας 905X3 (και φθηνότερα και με spdif;)). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 άσε τα σκουπίδια και πάρε ένα τοχ1 να κάνεις τη δουλειά σου και θα με θυμηθείς Συγγνωμη κιολας, ο λογος που το λες σκουπιδι το x88 king ποιος ειναι γιατι εγω το εχω στην κατοχη μου και σε διαβεβαιωνω οτι δεν ειναι καθολου σκουπιδι, αν μπορεις τεκμηριωσε την απαντηση σου οτι ειναι σκουπιδι. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Προφανώς εννοεί ότι για κάποιον που δεν ξέρει να φλασάρει και δεν θέλει να ασχοληθεί. Το TOX1 είναι out of the box , ναι μεν με περιορισμένη επεξεργαστική ισχύ και χωρίς spdif με σοβαρό λογισμικό , από την άλλη το X88 king με σοβαρό hardware , αλλά που θα ήταν χωρίς vortex και slimbox custom rom; Προφανώς οι Ρώσοι , του έδωσαν αξία με το λογισμικό αντιγραφή από την Ugoos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Δηλαδη τωρα για να καταλαβω... Εσεις που το εχετε (X88 King) θα το περνατε αν δεν υπηρχαν οι ρωσοι ; :rolleyes: Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Δηλαδη τωρα για να καταλαβω... Εσεις που το εχετε (X88 King) θα το περνατε αν δεν υπηρχαν οι ρωσοι ; :rolleyes: Δηλαδή τώρα τι ερώτηση είναι αυτή? Και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια θα ήταν ποδήλατο:lol: Μάλλον ενοχλεί ότι το Χ88 King που είναι αρκετά οικονομικότερο πλέον από GT King και το AM6, τα χτυπάει πλέον στα ίσια. Και ναι χάρις στον Vortex. Μήπως πρέπει να απολογηθούμε κιόλας?:lol: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Δεν μιλάμε για εσένα , το προτείνεις όμως σε εμένα που δεν θέλω να φλασάρω custom rom γιατί φοβάμαι; Ούτε και θέλω να ασχοληθώ; UBT και BCM , ψηφιακές υπογραφές και τα συναφή μου φαίνονται Κινέζικα. Θέλω να πάρω ένα κουτί να το δουλέψω out of the box. Ούτε στο 1% , ούτε στο 7% ούτε στο 91% κόλλημα , OTA update και αυτοματοποιημένη διαδικασία μου τα παρέχει το X88 king ; Ή στην προσπάθεια να περάσω vortex , θα πετάξω 80 € από το παράθυρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 (edited) Δηλαδη τωρα για να καταλαβω... Εσεις που το εχετε (X88 King) θα το περνατε αν δεν υπηρχαν οι ρωσοι ; :rolleyes: Φιλε διαβασε τα παλια μου μηνυματα ισως ημουν απο τους πρωτους που το πηρε και το πηρα συνηδητα, και απο την αρχη ειπα οτι με την στοκ δεν αξιζει οπως και πολλα αλλα παρομοια μηχανακια, αλλα με τις custom αξιζει, τωρα αν στο μελλον οπως και πολλα αλλα στρωσει η στοκ αυτο ειναι ενα ακομα θετικο. Ουτε να σπρωξω καποιον επιθυμω προς καποια κατευθυνση ουτε να προωθησω θελω το ενα εναντι του αλλου, ο καθενας κανει τις επιλογες του. ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προφανώς εννοεί ότι για κάποιον που δεν ξέρει να φλασάρει και δεν θέλει να ασχοληθεί. Το TOX1 είναι out of the box , ναι μεν με περιορισμένη επεξεργαστική ισχύ και χωρίς spdif με σοβαρό λογισμικό , από την άλλη το X88 king με σοβαρό hardware , αλλά που θα ήταν χωρίς vortex και slimbox custom rom; Προφανώς οι Ρώσοι , του έδωσαν αξία με το λογισμικό αντιγραφή από την Ugoos. Φιλε μου δεν χρειαζεται να απολογηθεις εσυ για την απαντηση καποιου αλλου μελους, θα το διαβασει και θα απαντηση ο ιδιος, οχι οτι δεν κανει φυσικα να πεις την γνωμη σου, απλα δεν μου αρεσει να ισοπεδωνουμαι τα παντα και να ''πεταμε ενα σκουπιδια" Με αυτη την λογικη και εγω μπορω να πω για ολα τα boxakia που εχετε ειναι για πεταμα αν δεν εχετε το Nvidia shield tv ασχετως στο τη τιμη πωλειται δεν με εδνιαφερει αν δεν εχεις shield ολα ειναι σκουπιδια Edited April 3, 2021 by xloupas Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Καλά βρε τώρα τι παθατε;Ποιο το νόημα της συζήτησης;Φυσικα και απο βλακεία μου έκαψα το HDMI.@xloupas κάποιο email της εταιρίας;Αλλα τι άκρη να βρείς να μου πεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Καλά βρε τώρα τι παθατε;Ποιο το νόημα της συζήτησης;Φυσικα και απο βλακεία μου έκαψα το HDMI.@xloupas κάποιο email της εταιρίας;Αλλα τι άκρη να βρείς να μου πεις.. Ψαξε B2go αν δεν βαριεσε στειλους ενα μηνυμα ισως... ποτε δεν ξερεις πριν λιγο καιρο το ειχαν στην παραγωγη απο οτι διαβασα σε σελιδα του εξωτερικου https://www.tvbox-manufacturer.com Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Για όσους χρησιμοποιούν την custom rom μου "ath156" για H96max X3, HK1 Box & κλώνους έχω ετοιμάσει ένα αρχείο οδηγιών για το πως θα αναβαθμίσετε το magisk στην τελευταία του έκδοση v.22.0 που έχει σημαντικές αλλαγές. Στους περισσότερους δεν είναι καν αναγκαίο να το κάνουν (όμως δεν χάνουν και τίποτα να το κάνουν). Θα ετοιμάσω δε και ένα αρχείο οδηγιών πως θα περάσουν το "Safety Net" και στην νέα έκδοση magisk v.22.0. Αυτό είναι χρήσιμο μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και υπηρεσίες. Όποιος επιθυμεί άς μου στείλει Private Message. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Δεν μιλάμε για εσένα , το προτείνεις όμως σε εμένα που δεν θέλω να φλασάρω custom rom γιατί φοβάμαι; Ούτε και θέλω να ασχοληθώ; UBT και BCM , ψηφιακές υπογραφές και τα συναφή μου φαίνονται Κινέζικα. Θέλω να πάρω ένα κουτί να το δουλέψω out of the box. Ούτε στο 1% , ούτε στο 7% ούτε στο 91% κόλλημα , OTA update και αυτοματοποιημένη διαδικασία μου τα παρέχει το X88 king ; Ή στην προσπάθεια να περάσω vortex , θα πετάξω 80 € από το παράθυρο; 80€ εχει το Χ88king? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Είπαμε όποιος θέλει out of the box streaming παίρνει ένα Amazon Fire STICK είτε HD, είτε 4k στα 40-60€. Αλλά βέβαια εδώ σνομπάρεται γιατί δεν θέλει custom Rom και ούτε χρειάζεται να ταλαιπωρείται ο καθένας μέχρι να παίξει Kodi ή Netflix HD χωρίς προβλήματα. Ακόμα σε σε ΧΙΑΟΜΙ ΒΟΧ που υποτίθεται ότι είναι συμβατά με Netflix HD ακούω πόσα προβλήματα, αλλά βλέπω και πάλι να τα υποστηρίζουν πολύ περισσότερο Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 Τώρα που λες για Netflix HD,πλέον βρήκα μία καλύτερη λύση έναντι του coreelec.Αγορασα ένα μήνα All Debrid με 4e (πέφτει και πιο κάτω περίπου 2,5e αν πάρεις πακέτο) και σώθηκα.Με κάποιο addon πχ seren,βλέπεις άνετα Netflix (φυσικά χωρίς λογαριασμό) σε 1080p (πιο πιθανόν και σε 4K δε δοκιμασα) και δε θέλει και VPN.Αυτό για όσους με coreelec λαγκάρει με 1080p.Αλλά ίσως καλύτερα θα ήταν το Real debrid δε ξέρω ψαξτε το λίγο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 80€ εχει το Χ88king? Ναι για τα τελευταία 8 κομμάτια ακόμα με πρίζα Αγγλική ή Αυστραλίας στα 81 μαζί με pdm. Στα 96 με ευρωπαϊκή πρίζα και στα 105 € έχει το gt king που είναι και Beelink. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 @makis124 που το παρακολουθείς αυτό; Για στείλε ενα link μπας και προλάβουμε κάποιο τελευταίο σκοτωνένο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2021 [93,90€ 17% OFF]X88 King Amlogic S922X 4GB DDR4 RAM 128GB ROM 1000M LAN 5G WIFI bluetooth 5.0 Android 9.0 4K VP9 H.265 TV Box Home Audio & Video from Consumer Electronics on banggood https://banggood.app.link/wogJL5bV9eb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts