ath156 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Χμμμ, επίσης να διευκρινισω ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει twrp για να ρουταριστει στη συνέχεια με magisk... Όταν πάρεις κάποιο κουτί με amlogic X2/X3 θα σου πω πως μπορείς να έχεις το twrp (εάν δεν το έχει ήδη):cool: Εκείνο που δεν ξέρω (επειδή ποτέ δεν μου χρειάστηκε) είναι για το magisk εάν μπορεί να εγκατασταθεί σε android 9. Νομίζω είχε θεματάκια και δεν ξέρω εάν τακτοποιήθηκαν. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Όταν πάρεις κάποιο κουτί με amlogic X2/X3 θα σου πω πως μπορείς να έχεις το twrp (εάν δεν το έχει ήδη):cool: Εκείνο που δεν ξέρω (επειδή ποτέ δεν μου χρειάστηκε) είναι για το magisk εάν μπορεί να εγκατασταθεί σε android 9. Νομίζω είχε θεματάκια και δεν ξέρω εάν τακτοποιήθηκαν.Χμμ ποιο να παραγγείλω όμως κόλλησα τώρα..Επίσης να είναι μόνο S905x3 και να υποστηρίζει Coreelec για Netflix fhd φυσικά.. Δηλαδή να έχει τη δυνατότητα να κάνει boot from MicroSD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2020 Χμμμ, επίσης να διευκρινισω ότι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει twrp για να ρουταριστει στη συνέχεια με magisk... Χμμ ποιο να παραγγείλω όμως κόλλησα τώρα..Επίσης να είναι μόνο S905x3 και να υποστηρίζει Coreelec για Netflix fhd φυσικά.. Δηλαδή να έχει τη δυνατότητα να κάνει boot from MicroSD. Magisk και Android 9 = ... ξεχνατο! Αν θελεις οπωσδηποτε magisk κοιτα καλυτερα προς S905X2 μποξακια ( που για μενα ειναι και καλυτερα σε συμπεριφορα απο τα S905X3 ) με Android 8 ! ;) Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Magisk και Android 9 = ... ξεχνατο! Αν θελεις οπωσδηποτε magisk κοιτα καλυτερα προς S905X2 μποξακια ( που για μενα ειναι και καλυτερα σε συμπεριφορα απο τα S905X3 ) με Android 8 ! ;)Ωχ έχουμε και τέτοια ε;....Ε δε πειράζει.Το vanced θα το περάσω σαν απλό apk τότε.Και εφόσον είναι root,με την εφαρμογή reboot to libreelec θα μπορώ να κάνω boot αμέσως στο coreelec! Απλά θέλω να πάρω ένα μποξάκι και να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί του!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ωχ έχουμε και τέτοια ε;....Ε δε πειράζει.Το vanced θα το περάσω σαν απλό apk τότε.Και εφόσον είναι root,με την εφαρμογή reboot to libreelec θα μπορώ να κάνω boot αμέσως στο coreelec! Απλά θέλω να πάρω ένα μποξάκι και να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί του!! Και γιατί δεν χρησιμοποιείς το Smart Youtube?;) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλημέρα παιδιά,εγώ έβαλα το box πίσω από την τηλεόραση για να μη βλέπω καλώδια και έβαλα το coreelec στην εσωτερική μνήμη του box ,αντικατεστησα δηλαδή το android .Ο χειρισμός γίνεται από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και έχει μπει ένα από τα γνωστά ελληνικά build.Το θέμα με τα φόρμα των σκληρών δίσκων το έλυσα με έναν σέρβερ .Μπορώ να πω ότι αν και η τηλεόραση μου υποστηρίζει νετφλιξ και είμαι συνδρομητής δε το ανοίγω καθόλου Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Καλημέρα παιδιά,εγώ έβαλα το box πίσω από την τηλεόραση για να μη βλέπω καλώδια και έβαλα το coreelec στην εσωτερική μνήμη του box ,αντικατεστησα δηλαδή το android .Ο χειρισμός γίνεται από το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης και έχει μπει ένα από τα γνωστά ελληνικά build.Το θέμα με τα φόρμα των σκληρών δίσκων το έλυσα με έναν σέρβερ .Μπορώ να πω ότι αν και η τηλεόραση μου υποστηρίζει νετφλιξ και είμαι συνδρομητής δε το ανοίγω καθόλου Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποιο τροπο το εκανες αυτο? "το coreelec στην εσωτερική μνήμη του box ,αντικατεστησα δηλαδή το android " Σε τι box? Μπορεις να δωσεις λεπτομερειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikariwths Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Το m8sii 905χ έχω,την ανάρτηση την ανέβασα γιατί πρώτη φορά κάτι το οποίο ήταν άχρηστο για εμένα βρίσκομαι να το χρησιμοποιώ τόσο πολύ.Οσο για τον τρόπο μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στο ίντερνετ,σαν διαδικασία είναι επικίνδυνη οπότε θα συνιστούσα να την κάνετε μόνο αν έχετε το box για πέταμα όπως εγώ. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να κάνετε την εγκατάσταση σε μια ΓΡΉΓΟΡΗ κάρτα και ας χάνετε σε ταχύτητα σε σχέση με την εσωτερική μνήμη Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.i-dent.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Το m8sii 905χ έχω,την ανάρτηση την ανέβασα γιατί πρώτη φορά κάτι το οποίο ήταν άχρηστο για εμένα βρίσκομαι να το χρησιμοποιώ τόσο πολύ.Οσο για τον τρόπο μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες στο ίντερνετ,σαν διαδικασία είναι επικίνδυνη οπότε θα συνιστούσα να την κάνετε μόνο αν έχετε το box για πέταμα όπως εγώ. Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να κάνετε την εγκατάσταση σε μια ΓΡΉΓΟΡΗ κάρτα και ας χάνετε σε ταχύτητα σε σχέση με την εσωτερική μνήμη Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά έκανες και το ανέδειξες:) Εγώ στο Ποστ #15002 έχω υποδείξει και μία άλλη χρήση του coreelec Άσε που στο Ποστ #15012 που τόλμησα να αναφέρω τις λέξεις "coreelec" & "emmc" (εσωτερική μνήμη δηλαδή/χωρίς βέβαια να το συνιστώ) μου είπαν για πολλές άγνωστες λέξεις:lol: Λες και δεν υπάρχει Google Search. Τέλος πάντων για να έρθω και στην δική σου περίπτωση ο επεξεργαστής που έχεις παρόλο που είναι παλιός εάν θυμάμαι καλά ήταν από τους πρώτους που υποστηρίχθηκαν πλήρως αρχικά από το libreelec και μετά από το coreelec. Εάν ήθελα δε να κάνω μία παρομοίωση είναι σαν να αντικαθιστάς τον σκληρό σου δίσκο στο laptoc και να βάζεις SSD (όσον αφορά την χρήση του KODI). Βέβαια στους πιο πολλούς νομίζω θα πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα με Android (άρα dual boot που γίνεται πανεύκολα). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 @ath 156 Γιατί κυρίως ακούω ομιλίες και θέλω να παίζει στο παρασκήνιο όσο κάνω άλλα πράματα.Τωρα το coreelec θεωρώ τζάμπα να χαραμιζεις την internalSD (όντως πάει πιο γρήγορα) εκτός βέβαια αν το θες το μποξάκι αποκλειστικά για αυτό.Εμενα μου κολλούσε το streaming με μία Sandisk Class 10, αλλά μόλις πήρα την sandisk extreme pro,τωρα δε μου κολλάει ούτε σε fhd.Ισως έπαιξε και ρόλο η αναβάθμιση του CE σε 9.2.0 δε ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 @ath 156 Γιατί κυρίως ακούω ομιλίες και θέλω να παίζει στο παρασκήνιο όσο κάνω άλλα πράματα.Τωρα το coreelec θεωρώ τζάμπα να χαραμιζεις την internalSD (όντως πάει πιο γρήγορα) εκτός βέβαια αν το θες το μποξάκι αποκλειστικά για αυτό.Εμενα μου κολλούσε το streaming με μία Sandisk Class 10, αλλά μόλις πήρα την sandisk extreme pro,τωρα δε μου κολλάει ούτε σε fhd.Ισως έπαιξε και ρόλο η αναβάθμιση του CE σε 9.2.0 δε ξέρω.. Κοίταξε το coreelec εξελίσσεται συνεχώς. Ενέργειες που κάποτε γίνονταν μόνο από την γραμμή εντολών (με SSH - άντε πάλι καινούργιες λέξεις :lol:) τώρα γίνονται αυτόματα μέσα από μενού. Το ίδιο συμβαίνει και με την εγκατάσταση στην εσωτερική μνήμη που μπορεί να γίνει ταυτόχρονα με το Android (επαναλαμβάνω όμως ότι δεν το συνιστώ ακόμα σε κανέναν). Εάν δεν κάνω λάθος υπάρχει και η Ugoos που προσφέρει πλέον έτοιμο dual boot (από εσωτερική μνήμη) σε κάποιο κουτί της, ενώ και η Beelink δίνει πλέον το GT King μαζί με coreelec σε sd όμως. Όσον αφορά την ποιότητα της sd φυσικά και έχεις δίκιο ότι παίζει μεγάλο ρόλο στην ταχύτητα απόκρισης. Όμως εγώ έχω αξιοποιήσει 3 πολύ παλιές μου SD (από κινητά που είχα) και έτσι έχω από μία για το Beelink GT 2/16 (S912), το H96maxX2 (S905X2) και το Η96maxX3 (S905X3) με αξιόλογες επιδόσεις/αποκρίσεις. Υπάρχουν δε και ως λύση ανάγκης σε περίπτωση κάποιου ατυχήματος:happy: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Αν εισαι λιγο τυχερος η αναλυση σου σε περιβαλλον Android θα ειναι και παραπανω απο SD ! Υπαρχει περιπτωση να βλεπεις οπως ειπα και σε 960 × 540 (qHD) που δεν ειναι καθολου ασχημα για τετοιου ειδους μηχανηματα! Οποτε : ntfs = οκ ! Netflix = απο SD ως qHD σε Android και ως 1080 και με ηχο 5.1 με coreelec ! youtube = εως και 4K με εναλλακτικες youtube εφαρμογες ! lg 22'' hd = το μποξακι αυτο θα ειναι ενας καλος λογος να αλλαξεις tv !!! :lol::lol::lol: Νομιζω λοιπον οτι το γενικο συμπερασμα ειναι ... προφανες !!! ;) Αυτην την στιγμη οι πιο καλες , φθηνες και ας πουμε επωνημες λυσεις με status bar & navigation bar ειναι το Tanix TX3 και το Magicsee N5 max ! Το Tanix TX3 θελει λιγο περισσοτερη δουλεια με το λογισμικο του ιδιως με την κατω μπαρα που δεν ειναι διαφανη αλλα εχει πολυ καλο διακοπτη ρουτ που το ξερουταρει αψογα! Το Magicsee N5 max απο την αλλη εχει ενα θεματακι με την πανω μπαρα του οταν την ανοιγεις για τις διαφορες πληροφοριες που δεν εξαφανιζεται αλλα μενει εκει και δεν δουλευει επισης καθολου και η status bar του Επισης ο διακοπτης ρουτ που εχει δεν ξερουταρει καλα το μηχανημα ... Η τελικη ομως αισθηση ειναι οτι ειναι λιγο πιο καλο απο θεμα λογισμικου το Magicsee N5 max ! Ασε που υπαρχει και ενα Ρωσικο λογισμικο με βαση το Ugoos που δινει αλλη πνοη στο Magicsee ! Απο εκει και υστερα υπαρχουν και πιο ακριβες λυσεις που αν θελεις τις συζηταμε...! :)Φίλε μου υπάρχει κάποιο λινκ με το ρωσικό λογισμικό; το έχεις δοκιμασει; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 @ath 156 Γιατί κυρίως ακούω ομιλίες και θέλω να παίζει στο παρασκήνιο όσο κάνω άλλα πράματα.Τωρα το coreelec θεωρώ τζάμπα να χαραμιζεις την internalSD (όντως πάει πιο γρήγορα) εκτός βέβαια αν το θες το μποξάκι αποκλειστικά για αυτό.Εμενα μου κολλούσε το streaming με μία Sandisk Class 10, αλλά μόλις πήρα την sandisk extreme pro,τωρα δε μου κολλάει ούτε σε fhd.Ισως έπαιξε και ρόλο η αναβάθμιση του CE σε 9.2.0 δε ξέρω.. Σε εμένα το netflix σε coreelec σε κάποια παίζει χωρίς πρόβλημα fhd και σε καποια άλλα κολλάει στην αρχή,συγκεκριμένα μετά το λογότυπο του netflix. Η sd μου γράφει class 10 αλλά είναι μια φτηνή και παλιά καρτούλα. Να πάρω άλλη sd η να φταιει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 https://drive.google.com/drive/mobile/folders/17kfFWxfI-NKSv0r9B4qeiPHv8uVwbp0w Η μία είναι AOSP , η άλλη ATV. Εδώ το twrp. https://mega.nz/#!5SpiTSxR!ZKNmPKrqQhQ6BHDWONlpRySmVA_i6kl0F2iEJ-VxDRI Μπαίνεις recovery mode με το update button, βάζεις sd με το twrp στο μηχάνημα, install from external sd του twrp , σε φλασάκι βάζεις την Rom που θέλεις και την περνάς μετά από factory reset. Η AOSP είναι φοβερή , με είχε βοηθήσει ο @gatos814 να την περάσω τον οποίων ευχαριστώ και δημόσια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Αν εισαι λιγο τυχερος η αναλυση σου σε περιβαλλον Android θα ειναι και παραπανω απο SD ! Υπαρχει περιπτωση να βλεπεις οπως ειπα και σε 960 × 540 (qHD) που δεν ειναι καθολου ασχημα για τετοιου ειδους μηχανηματα! Οποτε : ntfs = οκ ! Netflix = απο SD ως qHD σε Android και ως 1080 και με ηχο 5.1 με coreelec ! youtube = εως και 4K με εναλλακτικες youtube εφαρμογες ! lg 22'' hd = το μποξακι αυτο θα ειναι ενας καλος λογος να αλλαξεις tv !!! :lol::lol::lol: Νομιζω λοιπον οτι το γενικο συμπερασμα ειναι ... προφανες !!! ;) Πού χρήματα για νέα tv τώρα... Αν μπορούσα να αλλάξω θα έπαιρνα μια smart και θα τέλειωνε η ιστορία.... Αλλά οι full HD smart δεν είναι προσιτές..... Έχει κάποιες ποιο οικονομικές, αλλά είναι HD Ready.... Ελπίζω πως με το μποξάκι θα κάνω δουλειά.....:-) Και πάλι ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Πού χρήματα για νέα tv τώρα... Αν μπορούσα να αλλάξω θα έπαιρνα μια smart και θα τέλειωνε η ιστορία.... Αλλά οι full HD smart δεν είναι προσιτές..... Έχει κάποιες ποιο οικονομικές, αλλά είναι HD Ready.... Ελπίζω πως με το μποξάκι θα κάνω δουλειά.....:-) Και πάλι ευχαριστώ.... Και smart τηλεοραση να παρεις η εμπειρια ενος tv box ειναι εντελως διαφορετικη και παντα προς το καλυτερο ! Ασε που αυτες τις δυσκολες ωρες ειναι ο καλυτερος μας ... συντροφος! :) Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 https://drive.google.com/drive/mobile/folders/17kfFWxfI-NKSv0r9B4qeiPHv8uVwbp0w Η μία είναι AOSP , η άλλη ATV. Εδώ το twrp. https://mega.nz/#!5SpiTSxR!ZKNmPKrqQhQ6BHDWONlpRySmVA_i6kl0F2iEJ-VxDRI Μπαίνεις recovery mode με το update button, βάζεις sd με το twrp στο μηχάνημα, install from external sd του twrp , σε φλασάκι βάζεις την Rom που θέλεις και την περνάς μετά από factory reset. Η AOSP είναι φοβερή , με είχε βοηθήσει ο @gatos814 να την περάσω τον οποίων ευχαριστώ και δημόσια.Αυτά είναι για το Magicsee N5Max έτσι; το είδα στο όνομα αρχείου του twrp απλά μην κάνω καμιά βλακεια... Ευχαριστώ πολύ, μπορείς να μου πεις και αν λύνονται και τα θέματα που δεν φεύγει η πάνω μπάρα και αν τρέχει smooth; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Αυτά είναι για το Magicsee N5Max έτσι; το είδα στο όνομα αρχείου του twrp απλά μην κάνω καμιά βλακεια... Ευχαριστώ πολύ, μπορείς να μου πεις και αν λύνονται και τα θέματα που δεν φεύγει η πάνω μπάρα και αν τρέχει smooth; Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι για το Magicsee N5 Max ειναι ! Επισης μπορει να την δοκιμασει και οποιος εχει το Magicsee N5 Plus! Και ολα δουλευουν ρολοι ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnakis25 Δημ. April 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2020 Ναι για το Magicsee N5 Max ειναι ! Επισης μπορει να την δοκιμασει και οποιος εχει το Magicsee N5 Plus! Και ολα δουλευουν ρολοι !Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κι εσένα και τον πρώτο φίλο που απάντησε. Τώρα κάνω εγκατάσταση (είμαι λίγο ανυπόμονος άνθρωπος) Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Σε εμένα το netflix σε coreelec σε κάποια παίζει χωρίς πρόβλημα fhd και σε καποια άλλα κολλάει στην αρχή,συγκεκριμένα μετά το λογότυπο του netflix. Η sd μου γράφει class 10 αλλά είναι μια φτηνή και παλιά καρτούλα. Να πάρω άλλη sd η να φταιει κάτι άλλο;Θα έλεγα ναι, πάρε μια Sandisk extreme pro.Αν και λένε αρκεί μόνο να είναι Class 10,δε το πιστεύω αυτο,γιατί ο ίδιος είδα διαφορά στα frames σε σχέση με φτηνή/παλιά μου Class 10.Και τώρα με την 9.2.0 ακόμα καλύτερα.Στην τελική είναι κάτι που θα σου μείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Θα έλεγα ναι, πάρε μια Sandisk extreme pro.Αν και λένε αρκεί μόνο να είναι Class 10,δε το πιστεύω αυτο,γιατί ο ίδιος είδα διαφορά στα frames σε σχέση με φτηνή/παλιά μου Class 10.Και τώρα με την 9.2.0 ακόμα καλύτερα.Στην τελική είναι κάτι που θα σου μείνει. Δυστυχώς πολλές sd άλλα λένε και άλλα είναι. Ειδικά οι no name. Υπάρχουν ακόμα και μαιμού επώνυμες. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Για τους κατοχους του Beelink GT-King η τελευταια αναβαθμιση μεταξυ αλλων εφερε και εναν root switch αλλα δυστυχως δεν το ξερουταρει πληρως το μποξακι! :( Για οποιον ομως κατοχο του συγκεκριμενου μποξ θελει , υπαρχει πλεον για δοκιμη και η ''σχεδον'' μονιμη λυση του magisk! Αυτο που χρειαζεται ειναι μια καρτουλα micro SD , ενα στικακι για backup των data μας και κανα δυο αρχειακια που θα σας δωσω! Περισσοτερες λεπτομερειες αν χρειαστει καποιος σε π.μ ! :rolleyes: Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Παιδιά πριν δεν ανέφερα το σημαντικότερο! Viper4A!!Μπορει να μπει στο Tanix TX3;; Γι'αυτό έλεγα να υποστηρίζει twrp για magisk.Αν δε μπαίνει, μένω με το TX92 και παιρνω στον πατέρα μου ένα απλό..Η διαφορά με Viper4A είναι χαοτική!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Για τους κατοχους του Beelink GT-King η τελευταια αναβαθμιση μεταξυ αλλων εφερε και εναν root switch αλλα δυστυχως δεν το ξερουταρει πληρως το μποξακι! :( Για οποιον ομως κατοχο του συγκεκριμενου μποξ θελει , υπαρχει πλεον για δοκιμη και η ''σχεδον'' μονιμη λυση του magisk! Αυτο που χρειαζεται ειναι μια καρτουλα micro SD , ενα στικακι για backup των data μας και κανα δυο αρχειακια που θα σας δωσω! Περισσοτερες λεπτομερειες αν χρειαστει καποιος σε π.μ ! :rolleyes: Θα γίνω κάτοχος σε λίγες ημέρες. Εαν κατάλαβα καλά η διαδικασία ξερουτάρει το box,σωστά; Τι κερδίζουμε με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. April 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2020 Θα γίνω κάτοχος σε λίγες ημέρες. Εαν κατάλαβα καλά η διαδικασία ξερουτάρει το box,σωστά; Τι κερδίζουμε με αυτό; Το σωστο ειναι οτι το μποξακι θα ξερουταριστει και θα μπει το magisk ! Η λειτουργία του ομως θα χρειαζεται επανεκκινηση! Θα ανοιγουμε το μποξακι , θα τρεχουμε μια εντολη και θα επανεκκινουμε με magisk ! Ετσι λοιπον το μποξακι μας θα μενει ξερουταρισμενο και θα το τρεχουμε με αυτην την διαδικασια οταν θα χρειαζομαστε ρουτ ! Τωρα για το τι κερδιζουμε με το magisk ειναι λιγο πολυ γνωστο ! Και σαμπουαν και μαλακτικο! :lol::lol::lol: Δηλαδη και ρουτ σε εφαρμογες που χρειαζομαστε και κρυφτουλι απο αυτες που μας ... κυνηγανε! ;) Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts