Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αγαπητε φιλε χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα για της μουφα ραμ στα gt1 της Beelink εχει βουίξει το νετ

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/724927-my-gt1-ultimate-3-gb-ram-has-fake-ram-does-that-mean-i-heve-defective-processor-too/page4

Άλλο έγραψε ο φίλος, μη καταλαβαίνεις αλλά πράγματα.Έχει γίνει αυτό ποσταρεις δε τους δίνει συγχωροχάρτι κανείς.πρώτα βγάζει λογισμικό αυτή και μετά όλοι οι άλλοι παίρνουν και το προσαρμόζουν

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1364

• makis1024

575

• ath156

1879

αγαπητε φιλε χωρις να θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου αλλα για της μουφα ραμ στα gt1 της Beelink εχει βουίξει το νετ

https://forum.freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/724927-my-gt1-ultimate-3-gb-ram-has-fake-ram-does-that-mean-i-heve-defective-processor-too/page4

Μα δεν μίλησα για αυτό, το οποίο το ξέρω επειδή έχω το Beelink GT1 2/16 και το θέμα που αναφέρεις έγινε στο επόμενο μοντέλο (νομίζω ultimate). Μάλιστα μπορείς να δεις ότι ακόμα και στο libreelec ή coreelec δεν υπάρχει dtb αρχείο για το δικό μου αλλά κάνει αυτό που αναφέρεται ως "fake ram" (επειδή ακριβώς ήταν 2 αντί 3 GB):)

Ζήτησα σύνδεσμο για προβληματικά τροφοδοτικά της beelink επειδή σε εμένα δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου. Και το περιμένω.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Συμφωνω και εγω με τον φιλο @ath156 για την Beelink

Αυτη την στιγμη , εχει μια απο τις καλυτερες , υποστηριξη στα λογισμικα της παντα για κινεζικη εταιρια αυτου του ειδους!

(Να μην ξεχασουμε ομως εδω και την Minix ισως και την Ugoos)

Τωρα για τα τροφοδοτικα που αναφερθηκε ειναι το σημαντικοτερο προβλημα ολων αυτων των κουτιων και αστοχιες θα υπαρχουν παντα ακομα και στην Beelink (που να δειτε και κατι αλλα) !

Γι'αυτο τωρα με την μουφα ραμ σε μια συγκεκριμενη παρτιδα ενος συγκεκριμενου μοντελου και ενω σιγουρα δεν ηταν μια καλη στιγμη της Beelink , δεν μπορουμε να την καταδικασουμε στα ...ταρταρα!

Τελιωνοντας θελω να πω πως αν ανοιχτουν αυτα για τα οποια ο λογος (μποξακια,τροφοδοτικα κτλ) αμεσως καταλαβαινεις την ποιοτητα και για παραδειγμα θα φερω την Minix και θα πω πως αν εχετε ενα τετοιο , ανοιξτε το και θα καταλαβετε τι σημαινει πραγματικη ποιοτητα κατασκευης (πολυ ανωτερη ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΜΠΟΞΑΚΙΑ) !

;)

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Μα δεν μίλησα για αυτό, το οποίο το ξέρω επειδή έχω το Beelink GT1 2/16 και το θέμα που αναφέρεις έγινε στο επόμενο μοντέλο (νομίζω ultimate). Μάλιστα μπορείς να δεις ότι ακόμα και στο libreelec ή coreelec δεν υπάρχει dtb αρχείο για το δικό μου αλλά κάνει αυτό που αναφέρεται ως "fake ram" (επειδή ακριβώς ήταν 2 αντί 3 GB):)

Ζήτησα σύνδεσμο για προβληματικά τροφοδοτικά της beelink επειδή σε εμένα δεν έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψή μου. Και το περιμένω.

μα δεν μίλησα εγω για τροφοδοτικά :blink:

μα δεν μίλησα εγω για τροφοδοτικά :blink:

Ούτε και εγώ απευθύνθηκα σε εσένα για αυτό, αλλά σε όποιον αναφέρθηκε σε μούφα τροφοδοτικά της Beelink. Το δικό σου όνομα αναφέρθηκε (χαριτολογώντας βέβαια) για το Belink :):):):)

Τέλος νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε σε αυτό το θέμα, εφόσον πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Ούτε και εγώ απευθύνθηκα σε εσένα για αυτό, αλλά σε όποιον αναφέρθηκε σε μούφα τροφοδοτικά της Beelink. Το δικό σου όνομα αναφέρθηκε (χαριτολογώντας βέβαια) για το Belink :):):):)

Τέλος νομίζω ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε σε αυτό το θέμα, εφόσον πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί.

χαχα σωστα φιλε :)

Καλησπέρα στη παρέα με μια ερώτηση για κάτι πάρα πολύ παράξενο.Ειχα πάρει πέρυσι το X96 max s905x2 4/32GB. Πάρα πολύ ευχαριστημένος.Build,4K, wi fi άψογο. Με android 8.1 παίζει κυριολεκτικά τα πάντα , όλα τα format εικόνας και ηχου. Παίρνω λοιπόν ένα δεύτερο ακριβώς το ίδιο αλλά με android 9 (το πρώτο γράφει version V_311 και το δεύτερο V_311 R_P). Το παράξενο λοιπόν είναι ότι το καινούριο, δεν μπορεί να παίξει ορισμένα(όχι όλα!) αρχεία avi μικρού μάλιστα μεγέθους. Σε mkv και full hd των 7+ giga , κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω προσπαθήσει 3 players και φυσικά το kodi (18.5 και μάλιστα όχι το ενσωματωμένο,κατεβασα το κανονικό σαν μια απέλπιδα προσπαθεια) , αλλά η εικόνα σπάει συνέχεια.Πηγαινει καρέ καρε! Έκανα factory reset,άλλαξα καλώδια,δοκίμασα άλλο σκληρό αλλά κανένα αποτέλεσμα.. Έχει κάνεις ιδεα τι συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτερων και συγνώμη για το σεντόνι!
Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο H96 max x2 4/64 με ddr4, όλα τα παλιά avi που είχα κάνουν αυτό το καρέ καρέ σπάσιμο. Άλλη πρόταση από την αλλαγή ROM μάλλον δεν υπάρχει;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα στο H96 max x2 4/64 με ddr4, όλα τα παλιά avi που είχα κάνουν αυτό το καρέ καρέ σπάσιμο. Άλλη πρόταση από την αλλαγή ROM μάλλον δεν υπάρχει;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το έχω διαπιστώσει επειδή το κουτί αυτό το χρησιμοποιώ για να βλέπω κυρίως online περιεχόμενο. Θα έλεγα όμως να δοκιμάσετε τον mxplayer και μάλιστα να επιλέξετε ΟΧΙ HD decoding αλλά SW (συνήθως κάτι τέτοιο μου έλυνε διάφορα θέματα). Επίσης βέβαια δοκιμάστε και το αντίθετο, παρόλο που πιστεύω ότι εάν λυθεί το πρόβλημα θα λυθεί με SW.

Ψάχνοντας για κάτι άλλο έπεσα στο παρακάτω απόσπασμα:

I have T95q 1st revision and i have to say, that firmware is working perfect (thank you Sasvlad). The only "bug" i found is the problem with MPEG4 kodek, but i think that this is Amlogic problem with android 9.0 for s905x2 (on different boxes). It is working normally on android 8.1.

Μήπως λοιπόν όσοι έχουν πρόβλημα με κάποια αρχεία στο android 9 και με κουτί s905x2 οφείλεται στο παραπάνω? Είναι τα αρχεία σας MPEG4?

Παρόλα αυτά δοκιμάσατε τον mxplayer με SW decoding?

Καλημέρα έχω το xiaomi mi Box S και έχω συνδέσει εξωτερικό bluetooth πληκτρολόγιο, υπάρχει τρόπος όταν πληκτρολογώ με το εξωτερικό πληκτρολόγιο να μην εμφανίζεται το software keyboard;

Επίσης ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος για το Cosmote TV over The Top αν αξίζει σαν android TV η συσκευή και επίσης έχω ακούσει ότι δεν υποστηρίζει προς το παρόν Netflix, έχει ακουστεί ότι θα μπει στην πορεία, ισχύει κάτι τέτοιο;

Τέλος ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει δυνατό Android TV Box που να μπορείς να κάνεις άνετα browsing με πολλαπλές καρτέλες και παράλληλα να υποστηρίζει Netflix υπάρχει κάτι τέτοιο και ποιο θα προτείνατε. Έχω δοκιμάσει τον chrome στο mi box S και είναι όλο κολλήματα και κρασαρισματα, σαν να μην είναι συμβατός.

Ο firefox δουλεύει αρκετά καλύτερα αλλά θα ήθελα να δουλεύω chrome και σε επίπεδα εμπειρίας από άποψη ταχύτητας κοντά σε ένα pc όσο γίνεται.

Ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

@vfragos Για το 1ο,external keyboard helper pro.Για τον browser, puffin pro.οτι καλύτερο σε ταχύτητα και 100% πραγματική εμπειρια pc.

Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν το έχω διαπιστώσει επειδή το κουτί αυτό το χρησιμοποιώ για να βλέπω κυρίως online περιεχόμενο. Θα έλεγα όμως να δοκιμάσετε τον mxplayer και μάλιστα να επιλέξετε ΟΧΙ HD decoding αλλά SW (συνήθως κάτι τέτοιο μου έλυνε διάφορα θέματα). Επίσης βέβαια δοκιμάστε και το αντίθετο, παρόλο που πιστεύω ότι εάν λυθεί το πρόβλημα θα λυθεί με SW.

Να σας πω λοιπόν ότι το πρόβλημα λύνεται με τον mx player και το sw decoding που πάρα πολύ σωστά πρότεινε ο φίλος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ψάχνοντας για κάτι άλλο έπεσα στο παρακάτω απόσπασμα:

I have T95q 1st revision and i have to say, that firmware is working perfect (thank you Sasvlad). The only "bug" i found is the problem with MPEG4 kodek, but i think that this is Amlogic problem with android 9.0 for s905x2 (on different boxes). It is working normally on android 8.1.

Μήπως λοιπόν όσοι έχουν πρόβλημα με κάποια αρχεία στο android 9 και με κουτί s905x2 οφείλεται στο παραπάνω? Είναι τα αρχεία σας MPEG4?

Παρόλα αυτά δοκιμάσατε τον mxplayer με SW decoding?

Όπως είπα και πριν λύθηκε με mx player SW decoding. Παρόλαυτα θα δουλεύει καλύτερα ο s905x2 με 8,1? Αξίζει τον κόπο το φλασαρισμα?

Να σας πω λοιπόν ότι το πρόβλημα λύνεται με τον mx player και το sw decoding που πάρα πολύ σωστά πρότεινε ο φίλος.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Όπως είπα και πριν λύθηκε με mx player SW decoding. Παρόλαυτα θα δουλεύει καλύτερα ο s905x2 με 8,1? Αξίζει τον κόπο το φλασαρισμα?

Εφόσον το πρόβλημά σου λύνεται με το SW decoding του mxplayer που σου είπα και εάν δεν έχεις άλλα θέματα γιατί να μην κρατήσεις το android 9?

Παίδες καλημέρα και καλή εβδομάδα,υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης του Google maps σε mi box s

γιατι να μην γινεται??κατεβασε ξεχωριστα την την εφαρμογη περα την με ενα στικακι στο box και κανε την εγκατασταση,,,αυτο που δεν ξερω αν θαβαραει σκαλωματα λογω της ραμ του κουτιου.,,,Δες το και βλεπεις το πολυ πολυ την απεγκαθιστας

Καλησπερα ενας φιλος θελει να παρει το NVidia Shield TV Pro .

1, Ειναι το νεο μοντελο ?

2, Λογικα εχει το kodi

3. Το βρισκουμε απο Ελλαδα και αν ναι απο που ?Γιατι ο ενας που βρηκα δεν μου γεμισε το ματι (το αυτι για την ακριβεια )

4, Ειναι με το gaming control ?

5. Μπαινει atv ?

6, Δεν τον απασχολει το οικονομικο

γιατι να μην γινεται??κατεβασε ξεχωριστα την την εφαρμογη περα την με ενα στικακι στο box και κανε την εγκατασταση,,,αυτο που δεν ξερω αν θαβαραει σκαλωματα λογω της ραμ του κουτιου.,,,Δες το και βλεπεις το πολυ πολυ την απεγκαθιστας

Το θέμα είναι ποια συγκεκριμένη έκδοση του google maps κατεβάζω;

Καλημέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποιο αξιόλογο και οικονομικό tv box, που ταυτόχρονα να διαθέτει αποκωδικοποιητή dvb-t2 και να υποστηρίζει H.265;

Έχω την εντύπωση ότι η φθηνότερη επιλογή είναι το Mecool M8S plus στα 47€, το οποίο είναι 1 gb/8 gb.

Έχει κάποιος εικόνα; Είναι ok το παραπάνω για βασική χρήση. Έστω υπόψη ότι δεν παίζω παιχνίδια και ως προς το smart κομμάτι με ενδιαφέρει μόνο το youtube και η εγκατάσταση του euroleague tv.

Υπάρχει κάτι άλλο μέχρι π.χ. τα 50€;

Καλησπερα, συγγνωμη αν εχει απαντηθει παραπανω.

Δοκιμασα να ανοιξω στο mecool k1 να ανοιξω το netflix και 3χει μεινει σε παλια εκδοση που δεν αναβαθμιζεται αλλα και δεν φαινεται σωστα πια, με αποτελεσμα να μην μπορω να το λειτουργησω.

Δεδομενου οτι διαβασα οτι το netflix σταματησε να υποστηριζει τα boxακια, υπαρχει καποια λυση ;

Sent from my iPad using Tapatalk

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ

Καλησπερα ενας φιλος θελει να παρει το NVidia Shield TV Pro .

1, Ειναι το νεο μοντελο ?

2, Λογικα εχει το kodi

3. Το βρισκουμε απο Ελλαδα και αν ναι απο που ?Γιατι ο ενας που βρηκα δεν μου γεμισε το ματι (το αυτι για την ακριβεια )

4, Ειναι με το gaming control ?

5. Μπαινει atv ?

6, Δεν τον απασχολει το οικονομικο

Το kodi δεν είναι εγκατεστημενο σε κανένα σοβαρό κουτί

Το κατεβαζεις αν θες από το play store του nvidia και το σεταρεις εσυ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δοκιμασα να ανοιξω στο mecool k1 να ανοιξω το netflix και 3χει μεινει σε παλια εκδοση που δεν αναβαθμιζεται αλλα και δεν φαινεται σωστα πια, με αποτελεσμα να μην μπορω να το λειτουργησω.

Δεδομενου οτι διαβασα οτι το netflix σταματησε να υποστηριζει τα boxακια, υπαρχει καποια λυση ;

Δηλαδή δοκίμασες να κατεβάσεις το Netflix από το apkmirror και δεν δουλεύει;

Γιατί αυτή η λύση δουλεύει εδώ και χρόνια.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Καλημέρα σε όλους.

Υπάρχει κάποιο αξιόλογο και οικονομικό tv box, που ταυτόχρονα να διαθέτει αποκωδικοποιητή dvb-t2 και να υποστηρίζει H.265;

Έχω την εντύπωση ότι η φθηνότερη επιλογή είναι το Mecool M8S plus στα 47€, το οποίο είναι 1 gb/8 gb.

Έχει κάποιος εικόνα; Είναι ok το παραπάνω για βασική χρήση. Έστω υπόψη ότι δεν παίζω παιχνίδια και ως προς το smart κομμάτι με ενδιαφέρει μόνο το youtube και η εγκατάσταση του euroleague tv.

Υπάρχει κάτι άλλο μέχρι π.χ. τα 50€;

Mecool M8S plus με 1/8 gb = πικρα!

Καλυτερα να πας σε κατι με περισσοτερη μνημη!

Αν δεν σου δουλευει αλλη βερσιον κατεβασε αυτην :

http://www.tvboxgroup.com/apks/tvboxceo/netflix.apk

Μετα απο εδω :

https://apkpure.com/apkpure-app.html?icn=aegon&ici=image_home

κατεβασε το εναλλακτικο ''μαγαζακι'' APKPure που εχει μονο καθαρες εφαρμογες και απο εκει μεσα ζητα να το κανεις update!

Καλη τυχη!

Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones

Το θέμα είναι ποια συγκεκριμένη έκδοση του google maps κατεβάζω;
αναλογως τι version android φοραει ο δεκτης,,,αν φοραει android 8 κατεβασε για την 8...γραφοντας google maps android 8 version download