physikos Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Είμαι ο μόνος που έχει θέματα με τους υπότιτλους του cinema; Από που τραβάει υπότιτλους; Δεν βρίσκει σχεδόν καθόλου ελληνικούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Το ciberflix από χθές που το παρατήρησα , δεν μου βγάζει καμία επιλογή , ούτε ταινίες ούτε σειρές. Παίζει να σταμάτησε , όπως το terrarium ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spirakos2 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Είμαι ο μόνος που έχει θέματα με τους υπότιτλους του cinema; Από που τραβάει υπότιτλους; Δεν βρίσκει σχεδόν καθόλου ελληνικούς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα !! Παράθεση Xiaomi Redmi 5 Plus :lol: ipad 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim_33 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πραγματικα, στο Cinema και εγω εχω παρατηρησει αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους.. Δοκιμαστε ομως αυτο...Bee TV V 2.1.3 και ολα τρεχουν σφαιρα..... Παράθεση Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή - OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro ...Edit by Dim_33.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μιλάτε για ελληνικά όσοι αναφέρεστε στο CINEMA, έτσι; Γιατί με Αγγλικά δεν έχω κανένα θέμα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Βασικά δεν ψάχνει καν για υπότιτλους παρά το ότι το έχω προεπιλογή το play with subtitles Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Guys για ψαχτείτε λίγο....φαίνεται ότι μπλόκαραν και την tablet εκδοση του netflix από σήμερα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Guys για ψαχτείτε λίγο....φαίνεται ότι μπλόκαραν και την tablet εκδοση του netflix από σήμεραΤι σημαίνει "τάμπλετ έκδοση"? Υπάρχει ειδικο apk ανά συσκευή;;Βασικά δεν ψάχνει καν για υπότιτλους παρά το ότι το έχω προεπιλογή το play with subtitles Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜέχρι προχτές μια χαρά έβρισκε στα αγγλικά. Χτες δεν δοΚίμασα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Τι σημαίνει "τάμπλετ έκδοση"? Υπάρχει ειδικο apk ανά συσκευή;;Μέχρι προχτές μια χαρά έβρισκε στα αγγλικά. Χτες δεν δοΚίμασα. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk οι εκδόσεις με το μαύρο σήμα netflix , όχι αυτές με το άσπρο που είναι για ΑTV Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Όσων αφορά το cinema, δεν βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους. Με τους αγγλικούς είναι μια χαρά. Δοκίμασα διάφορες σειρές και ταινίες. Βρίσκει ελληνικούς μόνο σε παλιές ταινίες, δηλαδή δεκαετίας. Ξέρει κανένας από που τραβάει υπότιτλους; Καλοέμαθα με αυτό και με "δυσκολεύει" το kodi. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Όσων αφορά το cinema, δεν βρίσκει ελληνικούς υπότιτλους. Με τους αγγλικούς είναι μια χαρά. Δοκίμασα διάφορες σειρές και ταινίες. Βρίσκει ελληνικούς μόνο σε παλιές ταινίες, δηλαδή δεκαετίας. Ξέρει κανένας από που τραβάει υπότιτλους; Καλοέμαθα με αυτό και με "δυσκολεύει" το kodi. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Opensubtitles.org Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 (edited) Μάγκες για ψαχτειτε λίγο. Το πρόβλημα μάλλον εσείς το έχετε. Cinema HD 1.4.0 Movies Venom 2018 Υπότιτλοι Ελληνικά Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά έχω αλλαγμενους DNS στο modem τις Cloudflare Edited January 5, 2019 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 και σε εμένα τα ίδια , δεν βρίσκει υπότιτλους ενώ σε terrarium - cyberflix - mediabox hd, όλα είναι μία χαρά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 και σε εμένα τα ίδια , δεν βρίσκει υπότιτλους ενώ σε terrarium - cyberflix - mediabox hd, όλα είναι μία χαρά Δειτε τι player εχετε στο cinema .Αν ειναι mx player h vlc δοκιμαστε κι δειτε αν υπαρχουν αλλαγες στον αριθμο των υποτιτλων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Με την έκδοση 1.3.6 παίζει μια χαρά το cinema hd. Το πρόβλημα δεν είναι σε εμάς αλλά στην έκδοση. Έχει ιδέα κάποιος πως μπορώ και αν να τραβήξω το υπάρχον 1.3.6 από το κινητό μου γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στο διαδίκτυο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Δειτε τι player εχετε στο cinema .Αν ειναι mx player h vlc δοκιμαστε κι δειτε αν υπαρχουν αλλαγες στον αριθμο των υποτιτλων προσωπικά απάντησα περισσότερο ως feedback παρά για περισσότερο ψάξιμο, είμαι απόλυτα καλυμένος με το kodi + τα παραπάνω apk που ανέφερα . To cinema το έχω χρησιμοποιήσει ζήτημα 1-2 φορές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Με την έκδοση 1.3.6 παίζει μια χαρά το cinema hd. Το πρόβλημα δεν είναι σε εμάς αλλά στην έκδοση. Έχει ιδέα κάποιος πως μπορώ και αν να τραβήξω το υπάρχον 1.3.6 από το κινητό μου γιατί δεν το βρίσκω πουθενά στο διαδίκτυο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk APK extractor Play store Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 (edited) Σε ευχαριστώ πολύ nik187, το έκανα και το πέρασα στο TV box και όλα τέλεια ξανά... Να βράσω τα update τους, θα μείνω εκεί πλέον Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 5, 2019 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Να υποθέσω ότι η πλειοψηφία βλέπει με ελληνικούς υπότιτλους, ε; Προσωπικά τα τελευταία 4 χρόνια μόνο με ξένους. Προτιμώ για εξάσκηση και στα αγγλικά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Σωστά υπέθεσες... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Να υποθέσω ότι η πλειοψηφία βλέπει με ελληνικούς υπότιτλους, ε; Προσωπικά τα τελευταία 4 χρόνια μόνο με ξένους. Προτιμώ για εξάσκηση και στα αγγλικά. Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Μαλλον στην μειοψηφία ανηκεις....ομιλω την Αγγλικη-Γερμανικη γλωσσα σε επαγγελματικο επιπεδο......αλλα με υπότιτλους βλεπω και εγω....κλασσικος Ελλην...:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδια, εχω εναν canon εκτυπωτη, που δεν ειναι bluetooth, 200 ευρω, καλος. Μπορω με καποιον τροπο να τον συνδεσω στο android tv box beelink GT1 mini ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coxy13 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Παιδια, εχω εναν canon εκτυπωτη, που δεν ειναι bluetooth, 200 ευρω, καλος. Μπορω με καποιον τροπο να τον συνδεσω στο android tv box beelink GT1 mini ?Εδώ είσαι. Το έχω στο κινητό και δουλεύει τέλεια. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.ad.pixmaprint Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Εδώ είσαι. Το έχω στο κινητό και δουλεύει τέλεια. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.canon.bsd.ad.pixmaprint Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν καταλαβα καλα, πρεπει ο εκτυπωτης να ειναι bluetooth? Πως θα το συνδεσω δεν καταλαβα μεσω της εφαρμογης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Οπτική με αντάπτορα από καρφί.Και αν βρεις πάρε το s. Same Sh1t... Different Day απο απλο stereo να το κανω οπτικη η βγαζει 5.1 τυπου coaxial και να το κανω οπτικη? τι βγαζει το xiaomi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts