vrwmiaris Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Πάντως το GT1 και το S92 είναι ακριβώς τα ίδια γι' αυτό μπορείς να βάλεις και τα Firmware του ενός στο άλλο και τούμπαλιν. Απλά κάπου διάβασα ότι στο S92 με το δικό του firmware κάνει passthrough DTS και Dolby Digital απρόσκοπτα σε σχέση με το GT1. Μην γράφεις ότι να ναι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Ναι υπάρχει dimgeo, θέλεις μια micro sd διαμορφωμένη σε FAT32 και θα γράψεις τα 3 αρχεία από αυτό το συμπιεσμένο αρχείο https://mega.nz/#!i14DFD4C!jTWdKV3rr4Iq5K5DKnOjVsiM_VCjrBZGBtYabZzfXL0. Θα βγάλεις το ρεύμα και θα τοποθετήσεις την micro sd. Κρατώντας πατημένο το reset κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος (βάλε μια οδοντογλυφίδα ή έναν συνδετήρα στην τρύπα μέχρι να ακουστεί το πάτημα του κουμπιού). Κρατώντας πατημένο το κουμπί το βάζεις στο ρεύμα και θα δεις ότι μετά από 10 δευτερόλεπτα θα αρχίσει μόνο του να κάνει εγκατάσταση από την micro sd το firmware. Αυτή είναι γνωστή μέθοδος αναβάθμισης για όλες τις AmLogic συσκευές. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης αν δεν βάλεις την micro sd και κρατήσεις το κουμπί πατημένο βάζωντας το ρεύμα θα μπει σε recovery mode και εκεί μπορείς να επιλέξεις να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Η ρομ του superceleron δε κυκλοφορεί για update μεσω recovery, έτσι; Μόνο το img για το flash tool βρίσκω.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Γιατί θίχτηκες; Ότι διαβάζω στα review το μεταφέρω. Αυτός ήταν και ο λόγος που το επέλεξα σε σχέση με το GT1. Eκτός και αν εννοείς ότι είμαι εκτός θέματος. Δεκτόν, απλά το ανέφερα επειδή κάποιοι τα σύγκριναν ή αναρωτιόντουσαν ποιο από τα δύο να επιλέξουν. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Δεν θίχτηκα, το πρόβλημα ήταν εξαρχής με τον επεξεργαστή το οποίο λύθηκε με φιξ, το οποίο έχουν ενσωματώσει στις ρομ πλέον.σε spmc και vlc που δουλεύω.το άκουσα, με είπαν, πήρε το αυτί μου , αυτό με πειράζει Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Εντάξει τότε. Δεν αντιλέγω. gerstavros2 όχι μόνο μέσω του ΑΜlogic Flash Tool. Άλλωστε το λέει και ο ίδιος στο τέλος του θέματος στο freaktab. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν ασχολήθηκα καν και από την στιγμή που είναι prerooted τα firmware της Alfawise δεν βρίσκω τον λόγο να την περάσω. Και το Tronsmart S89 Elite στην αρχή είχα βάλει custom rom όταν το πήρα πριν 3 χρόνια, αλλά αρχές του 2015 έβγαλε η Tronsmart δικό της firmware και prerooted το οποίο ήταν καλύτερο από το custom. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Η ρομ του superceleron δε κυκλοφορεί για update μεσω recovery, έτσι; Μόνο το img για το flash tool βρίσκω.. Μετα απο το προβλημα της αναβαθμισης που εχω γραψει προηγουμενα, πηγα στην SC V8B. Ταλαιπωρηθηκα βεβαια με καλωδια, laptop και τετοια αλλα ολα καλα. Και επειδη εχω δουλεψει και την στοκ ρομ μπορω να πω, μεχρι τωρα, οτι του sc, ειναι καλυτερη, γρηγοροτερη και πληρεστερη ( εξτρα ρυθμισεις φωτεινοτητας/κοντραστ, xposed κ.α) Xposed δεν εχω δουλεψει ποτε μου. Αξιζουν? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Μετα απο το προβλημα της αναβαθμισης που εχω γραψει προηγουμενα, πηγα στην SC V8B. Ταλαιπωρηθηκα βεβαια με καλωδια, laptop και τετοια αλλα ολα καλα. Και επειδη εχω δουλεψει και την στοκ ρομ μπορω να πω, μεχρι τωρα, οτι του sc, ειναι καλυτερη, γρηγοροτερη και πληρεστερη ( εξτρα ρυθμισεις φωτεινοτητας/κοντραστ, xposed κ.α) Xposed δεν εχω δουλεψει ποτε μου. Αξιζουν? Να υπενθυμίσω ότι όταν χρησιμοποιείτε το USB Burning Tool ΔΕΝ είναι απαραίτητο να πατάτε ταυτόχρονα και το reset. Αρκεί να φορτώσετε το αρχείο img, να πατήσετε το Start και μετά να συνδέσετε το Box. Απλώς μπορεί να χρειαστεί να συνδέσετε/αποσυνδέσετε το καλώδιο 2-3 φορές μέχρι να ξεκινήσει πράγματι η διαδικασία. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&hl=el. Το δοκίμασα πριν κάνα τρίωρο και στην αρχή μου έβγαζε αποτελέσματα από 3 ως 5 (τραγικό). Δοκίμασα καπάκι το mxiii-g ii και έβγαζε 4,5-5,5. μετά από κάνα τέταρτο ξαναδοκίμασα και ήταν στο 7 και τα δύο box. θα ξανατσεκάρω παλι μετά. Ελπίζω να ήταν συμπτωματικό θέμα της γραμμής και όχι πρόβλημα του GT1. Άσε που αν είχε θέμα το μποξ θα το είχαν αναφέρει πολλοί εδώ μέσα, δεν θυμάμαι όμως να έχει ειπωθεί κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Το είχα γράψει. Στο ίδιο δωμάτιο μέσω WiFi το GT1(Α912) 4 με 5 το galaxy s6 14 με 15. Το συνδεσα με powerline και ησυχασα ( 14 με 15 ) Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Να υπενθυμίσω ότι όταν χρησιμοποιείτε το USB Burning Tool ΔΕΝ είναι απαραίτητο να πατάτε ταυτόχρονα και το reset. Αρκεί να φορτώσετε το αρχείο img, να πατήσετε το Start και μετά να συνδέσετε το Box. Απλώς μπορεί να χρειαστεί να συνδέσετε/αποσυνδέσετε το καλώδιο 2-3 φορές μέχρι να ξεκινήσει πράγματι η διαδικασία. Μετα απο το προβλημα της αναβαθμισης που εχω γραψει προηγουμενα, πηγα στην SC V8B. Ταλαιπωρηθηκα βεβαια με καλωδια, laptop και τετοια αλλα ολα καλα. Και επειδη εχω δουλεψει και την στοκ ρομ μπορω να πω, μεχρι τωρα, οτι του sc, ειναι καλυτερη, γρηγοροτερη και πληρεστερη ( εξτρα ρυθμισεις φωτεινοτητας/κοντραστ, xposed κ.α) Xposed δεν εχω δουλεψει ποτε μου. Αξιζουν? Παιδεύω ένα S92 από χτες. Δοκίμασα σε 2 υπολογιστες (Win10 64bit + Win7 32bit), με 2 καλώδια usb male to male, και στις 2 θύρες usb, με όλους τους τρόπους που μπορώ να φανταστώ και διάβασα και δεν το βλέπει ο υπολογιστής ποτέ. Ουτε σε adb ούτε στο burning tool. Διαβάζω πολλούς με τέτοιο πρόβλημα γενικά στο ιντερνετ. Καμιά ιδέα; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Δοκίμασε με διαφορετική έκδοση USB Burning Tool από αυτήν που έχεις τώρα στο pc σου Ίσως δουλέψει. Το είχα πάθει παλιότερα σε ένα teclast Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Δοκίμασε με διαφορετική έκδοση USB Burning Tool από αυτήν που έχεις τώρα στο pc σου Ίσως δουλέψει. Το είχα πάθει παλιότερα σε ένα teclast Εκτος απο αυτο, μπορεις να απεγκαταστησεις το burning tool και να το ξαναβαλεις εχοντας συνδεδεμενο και με usb και ΜΕ ΡΕΥΜΑ, το κουτι σου για να το δουν κατευθειαν οι drivers. Ετσι το εκανα εγω σε win 10 x64 και χρησιμοποιησα μετα κατα το φλασαρισμα μονο το usb στην θυρα που ειναι διπλα στην sd card. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 (edited) Παιδεύω ένα S92 από χτες. Δοκίμασα σε 2 υπολογιστες (Win10 64bit + Win7 32bit), με 2 καλώδια usb male to male, και στις 2 θύρες usb, με όλους τους τρόπους που μπορώ να φανταστώ και διάβασα και δεν το βλέπει ο υπολογιστής ποτέ. Ουτε σε adb ούτε στο burning tool. Διαβάζω πολλούς με τέτοιο πρόβλημα γενικά στο ιντερνετ. Καμιά ιδέα; Εάν θέλεις ρίξε μια ματιά στο Ποστ μου #7507 στη σελίδα 501, ειδικά στην παράθεση του τρόπου που γίνεται χρήση του MM USB καλωδίου χωρίς την χρήση του reset button (ή FN). Πρέπει να τονίσω ότι και σε εμένα που χρησιμοποίησα αυτή την μέθοδο αρκετές φορές, άλλη αφορά καταλάβαινε το Box με την 1η, άλλη όμως φορά με την 2η ή την 3η φορά. Όμως είναι τόσο απλό να το επαναλαμβάνεις εφόσον το μόνο που κάνεις είναι να αποσυνδέεις για λίγα δευτερόλεπτα την μια άκρη του καλωδίου μετά να την επανασυνδέεις μέχρις ότου αρχίσει πραγματικά η ενημέρωση (πράγμα που φαίνεται αμέσως από την μπάρα που θα αρχίσει να δείχνει 7%...10% κλπ.). Πάντοτε βέβαια πρέπει να έχει προηγηθεί η εγκατάσταση των drivers. Επίσης προσοχή και στο ΟΧΙ θύρα USB 3.0. Edited February 17, 2017 by ath156 Συμπλήρωση για USB3.0 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Δηλαδή η rom του SC αξίζει; Μπορεί κάποιος να παραθέσει screenshot από τις πληροφορίες για την συσκευή; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Ξαναεκανες wireless update απο την εφαρμογη του s92? Διοτι εμενα, μετα την επαναφορα ρυθμισεων , ξαναπροσπαθησα wireless update , κατεβασα το αρχειο, πατησα αναβαθμιση αργοτερα, εκανα reboot, και το κουτι εβγαζε ενα μηνυμα " το συστημα αναβαθμιζεται, περιμενετε", αλλα μετα απο πολλη ωρα δεν ειχε κανει τιποταεχω το ιδιο προβλημα δεν τελειωνει η αναβαθμιση βγαινει το μηνυμα " το συστημα αναβαθμιζεται, περιμενετε" , βρηκες καποια λυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 εχω το ιδιο προβλημα δεν τελειωνει η αναβαθμιση βγαινει το μηνυμα " το συστημα αναβαθμιζεται, περιμενετε" , βρηκες καποια λυση Ναι εχω δυο λυσεις Α) κανεις επαναφορα και μενεις σε αυτην την ρομ περιμενωντας να βρεθει μια λυση με αυτην την κ.λοαναβαθμιση Β) βαζεις του sc την ρομ και ησυχαζεις Με την ρομ του sc που εχω, το συστημα μου φαινεται αρκετα γρηγοροτερο Το πως ανοιγει τα apps, πως φορτωνει τις σελιδες με στοκ browser κ.λ.π Antutu δεν εχω κανει ακομα Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει η οχι τις επιδοσεις του sc? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Ναι εχω δυο λυσεις Α) κανεις επαναφορα και μενεις σε αυτην την ρομ περιμενωντας να βρεθει μια λυση με αυτην την κ.λοαναβαθμιση Β) βαζεις του sc την ρομ και ησυχαζεις Με την ρομ του sc που εχω, το συστημα μου φαινεται αρκετα γρηγοροτερο Το πως ανοιγει τα apps, πως φορτωνει τις σελιδες με στοκ browser κ.λ.π Antutu δεν εχω κανει ακομα Μπορει καποιος να επιβεβαιωσει η οχι τις επιδοσεις του sc? Έχω πει ότι κατά την γνώμη μου αυτή τη στιγμή η ROM του SC είναι η καλύτερη λύση τόσο για το GT1 όσο και για το Alfawise (εφόσον έχουν κοινή ROM). Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει την 110 της Beelink, όμως από τα πρώτα σχόλια που βλέπω στο Forum της δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές-βελτιώσεις. Έχω δε την εντύπωση ότι προς το παρόν η beelink ακολουθεί/υπολείπεται των λειτουργιών της ROM του SC (ταχύτητα, παραμετροποίηση, root-unroot, θερμοκρασίες??? κλπ.). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πάλι σκοτάδια όμως στο νέο firmware για το alfawise οπότε ξαναεκανα την ιστορία με την αλλαγή στο props.. Η νέα μορφή του louncer είναι αυτή. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Όποιος θέλει έναν γρήγορο και εύχρηστο launcher ας βάλει τον Νougat. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δοκίμασε με διαφορετική έκδοση USB Burning Tool από αυτήν που έχεις τώρα στο pc σου Ίσως δουλέψει. Το είχα πάθει παλιότερα σε ένα teclast Τίποτα απολύτως. Δε συνδέεται γενικώς σε υπολογιστή. Ούτε ανοιχτό για adb. Δοκίμασα και με ολοκαίνουριο καλώδιο male to male. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Πάλι σκοτάδια όμως στο νέο firmware για το alfawise οπότε ξαναεκανα την ιστορία με την αλλαγή στο props.. Η νέα μορφή του louncer είναι αυτή. Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πως το εγκατεστησες:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Τίποτα απολύτως. Δε συνδέεται γενικώς σε υπολογιστή. Ούτε ανοιχτό για adb. Δοκίμασα και με ολοκαίνουριο καλώδιο male to male. Δοκίμασες αυτό που είπα ??? - Εκκίνηση του USB burning Tool. - Φόρτωση του img file. - Πάτημα του START. - Μετά από αυτό σύνδεση του Box (χωρίς να πατάς το reset) και αναμονή λίγων δευτερολέπτων για εκκίνηση διαδικασίας. - Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει η διαδικασία- αφαίρεση καλωδίου και μετά επανασύνδεση. - Επανάληψη αυτού 2η, 3η 4η ......φορά. Τέλος οι θύρες USB να μην είναι έκδοσης 3.0??? Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Μόλις έκανα το update στο alfawise s92 στην έκδοση S92_111MO. Όλα κύλησαν κανονικά μέσω του updater.Να σημειωθεί ότι κατά την εγκατάσταση του update δεν είχα κανένα usb,μόνο το hdmi και το ethernet. Άλλαξε ο launcher,όπως είπε και ο dimgeo.Ο launcher λέγεται Bee UI ;),σας θυμίζει το Beelink; Είναι ποιο ωραίος από τον προηγούμενο. Επιτέλους τα εικονίδια των ρυθμίσεων έγιναν γκρι :D Να αναφέρω επίσης ότι δεν έκανα factory reset και ότι η εικόνα μου δεν είναι σκοτεινή και ότι εξακολουθεί να μου δουλεύει η μοντα με το HDR σε ενεργό. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Δοκίμασες αυτό που είπα ??? - Εκκίνηση του USB burning Tool. - Φόρτωση του img file. - Πάτημα του START. - Μετά από αυτό σύνδεση του Box (χωρίς να πατάς το reset) και αναμονή λίγων δευτερολέπτων για εκκίνηση διαδικασίας. - Σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει η διαδικασία- αφαίρεση καλωδίου και μετά επανασύνδεση. - Επανάληψη αυτού 2η, 3η 4η ......φορά. Τέλος οι θύρες USB να μην είναι έκδοσης 3.0??? Ναι. Το box το σύνδεσες χωρίς τον μετασχηματιστή, σωστά; Αν και τα δοκίμασα και τα 2. Μόλις έκανα το update στο alfawise s92 στην έκδοση S92_111MO. Όλα κύλησαν κανονικά μέσω του updater.Να σημειωθεί ότι κατά την εγκατάσταση του update δεν είχα κανένα usb,μόνο το hdmi και το ethernet. Άλλαξε ο launcher,όπως είπε και ο dimgeo.Ο launcher λέγεται Bee UI ;),σας θυμίζει το Beelink; Είναι ποιο ωραίος από τον προηγούμενο. Επιτέλους τα εικονίδια των ρυθμίσεων έγιναν γκρι :D Να αναφέρω επίσης ότι δεν έκανα factory reset και ότι η εικόνα μου δεν είναι σκοτεινή και ότι εξακολουθεί να μου δουλεύει η μοντα με το HDR σε ενεργό. Κάποιο λινκ; είναι η επίσημη; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vortex78 Δημ. February 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2017 Κάποιο λινκ; είναι η επίσημη; Ναι,η επίσημη είναι.Δυστυχώς δεν έχω λινκ.Την διαδικασία την έκανα από το alfawise. Παράθεση ...Xiaomi Mi 8 Lite 4/64... ...LG Gpad 8.3... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts