vrwmiaris Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) Μακάρι,γιατί σήμερα παρέλαβα και είχα ψιλοξενερωσει!! Sent from my iPad using Tapatalk Pro Πέρασε το να δεις ιδίοις όμασι τι παίζει. Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Edited September 30, 2016 by vrwmiaris Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πέρασε το να δεις ιδίοις όμασι τι παίζει. Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Ξέρεις πως το περνάω? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έλα ρε διάβασε λίγο, θα έχει κάπου οδηγίες μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Έλα ρε διάβασε λίγο, θα έχει κάπου οδηγίες μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Διάβασα,αν και είχε τρόπο μόνο για manually,τελικά η αναβάθμιση είναι OTA οπότε ήταν γελοίο!!! Να ρωτήσω,με μια εφαρμογή τσεκάρω την θερμοκρασία του μηχανήματος,που λένε όλοι ότι έχει ψηλή? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Διάβασα,αν και είχε τρόπο μόνο για manually,τελικά η αναβάθμιση είναι OTA οπότε ήταν γελοίο!!! Να ρωτήσω,με μια εφαρμογή τσεκάρω την θερμοκρασία του μηχανήματος,που λένε όλοι ότι έχει ψηλή? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Μιας και είσαι ρουτ πλέον, προτείνω την cool tool.είναι λίγο μπελαλίδικη να την σετάρεις για να δείχνει real time cpu temp αλλά είναι ότι καλύτερο.θα έχεις σε όποιο σημείο θέλεις την θερμοκρασία μαζί με άλλα πράγματα, αλλιώς στις ρυθμίσεις του cpu Z όπου το έχει ενσωματωμένο.δες καμία ταινία/σειρά καμία ώρα και βάλε και δες πόσο ζεσταίνεται κτλπ.Γενικά μη δίνεις πολύ έμφαση στο τι γράφει ο καθένας στο νετ, γιατί μπορεί να εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα κτλπ.δοκίμασε και κρίνε μόνος σου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Μιας και είσαι ρουτ πλέον, προτείνω την cool tool.είναι λίγο μπελαλίδικη να την σετάρεις για να δείχνει real time cpu temp αλλά είναι ότι καλύτερο.θα έχεις σε όποιο σημείο θέλεις την θερμοκρασία μαζί με άλλα πράγματα, αλλιώς στις ρυθμίσεις του cpu Z όπου το έχει ενσωματωμένο.δες καμία ταινία/σειρά καμία ώρα και βάλε και δες πόσο ζεσταίνεται κτλπ.Γενικά μη δίνεις πολύ έμφαση στο τι γράφει ο καθένας στο νετ, γιατί μπορεί να εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα κτλπ.δοκίμασε και κρίνε μόνος σου Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Θα παίξω λιγάκι το ΣΚ και Δευτέρα θα σας πω. Πάντως η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι πιο γρήγορο σε σχέση με το Q που είχα και επίσης το Kodi είναι λίγο dark Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εχετε να προτεινετε κανενα TV Box για αρχαριο :lol: Διαθετω μεχρι 30-35€. Το θελω διοτι εμαθα τωρα το kodi και με βολευει απιστευτα στο να βλεπω ταινιες. Τι πρεπει να κοιταω στα υποψηφια TV Box; Αναλυση, πυρηνες, RAM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εχετε να προτεινετε κανενα TV Box για αρχαριο :lol: Διαθετω μεχρι 30-35€. Το θελω διοτι εμαθα τωρα το kodi και με βολευει απιστευτα στο να βλεπω ταινιες. Τι πρεπει να κοιταω στα υποψηφια TV Box; Αναλυση, πυρηνες, RAM; http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?vip=202124&utm_source=SKYNET&utm_medium=GR_186713703&utm_campaign=SKYNET¤cy=EUR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ...εγώ πάντως που δοκίμασα το μηχάνημα (..πέρασα το update) καμια ώρα, δεν είδα κάποιο πρόβλημα, μια χαρά δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 ...εγώ πάντως που δοκίμασα το μηχάνημα (..πέρασα το update) καμια ώρα, δεν είδα κάποιο πρόβλημα, μια χαρά δουλεύει Εμένα στο KODI αν βλέπω κάτι από ένα addon και σταματήσω και μετά πάω να δω κάτι από άλλο addon με πετάει έξω,κλείνει το kodi. Να σε ρωτήσω χρησιμοποιείς το kodi όπως ήρθε,ή το απεγκατεστησες και το έστησε από την αρχή; Γιατί και κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτάσει αυτο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εμένα στο KODI αν βλέπω κάτι από ένα addon και σταματήσω και μετά πάω να δω κάτι από άλλο addon με πετάει έξω,κλείνει το kodi. Να σε ρωτήσω χρησιμοποιείς το kodi όπως ήρθε,ή το απεγκατεστησες και το έστησε από την αρχή; Γιατί και κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτάσει αυτο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Καλό είναι να πάρεις ένα backup και μετά ολική διαγραφεί του kodi και στήσιμο από την αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλό είναι να πάρεις ένα backup και μετά ολική διαγραφεί του kodi και στήσιμο από την αρχή Στησιμο απο την αρχη,ή factory reset για να παρει το kodi που ειχε στην αρχη; Back up δεν χρειαζεται,το στηνω σε 10 λεπτα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 τελικά σε 3G/16G σχετικά δοκιμασμένο (έστω και σε review) έχει τσεκάρεις κάποιος ? Και αν ναι ποιο ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 (edited) http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?vip=202124&utm_source=SKYNET&utm_medium=GR_186713703&utm_campaign=SKYNET¤cy=EUR Εχει διαφορα αμα το παρω απο Aliexpress (σε ROM); Ολα ειναι ρουταρισμενα; Edited September 30, 2016 by lyr13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια θελω μια βοηθεια. Εχω το beelink m18 rootαρισμενο. Θα λαμβανω ενημερωσεις για αναβαθμιση ή πρεπει να ψαχνω εγω για νεες rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια εχω ενα μινιm8s και γραμμη κοντα στα 6 πως γινεται την μια να κανει κατεβασμα με 6 και την αλλη με 0,2 ????? Θα το σπασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Εμένα στο KODI αν βλέπω κάτι από ένα addon και σταματήσω και μετά πάω να δω κάτι από άλλο addon με πετάει έξω,κλείνει το kodi. Να σε ρωτήσω χρησιμοποιείς το kodi όπως ήρθε,ή το απεγκατεστησες και το έστησε από την αρχή; Γιατί και κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτάσει αυτο Sent from my iPad using Tapatalk Pro ...όπως είναι,αλλά με ethernet το internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 ...όπως είναι,αλλά με ethernet το internet. Ναι,αυτό δεν παίζει ρόλο Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Παιδια εχω ενα μινιm8s και γραμμη κοντα στα 6 πως γινεται την μια να κανει κατεβασμα με 6 και την αλλη με 0,2 ????? Θα το σπασω Μπορεί να φταίει η πηγή, μπορεί να φταις και εσυ που στο κανάλι που εκπέμπει το modem σου να έχει "παρεμβολές".. Πολλά μπορεί να εείναι. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικά σε 3G/16G σχετικά δοκιμασμένο (έστω και σε review) έχει τσεκάρεις κάποιος ? Και αν ναι ποιο ? περίπου http://www.cnx-software.com/2016/10/01/review-of-r-box-pro-tv-box-with-3gb-ram-part-1-unboxing-and-teardown/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 καλησπέρα. σε μηχάνημα που δεν έχει on - off κουμπί και ανοίγει και κλείνει μόνο από το κομπιουτεράκι του, μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα να εμφανίσουμε ένα κουμπί κλεισίματος στην οθόνη του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAPAKITOU Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 καλησπέρα. σε μηχάνημα που δεν έχει on - off κουμπί και ανοίγει και κλείνει μόνο από το κομπιουτεράκι του, μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα να εμφανίσουμε ένα κουμπί κλεισίματος στην οθόνη του; Σαν widget εννοείς για παράδειγμα; Με το power toggles μπορείς να κάνεις αυτό και άλλα αμα εννοείς αυτο Sent from 1+3 Παράθεση 1+7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 καλησπέρα. σε μηχάνημα που δεν έχει on - off κουμπί και ανοίγει και κλείνει μόνο από το κομπιουτεράκι του, μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα να εμφανίσουμε ένα κουμπί κλεισίματος στην οθόνη του; Δες κι αυτές τις εφαρμογές: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.londatiga.android.anreboot https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubicoo.shutdown Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senos Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 καλημέρα. για το NEXBOX A3 Amlogic S912 μιλάω που δεν εμφανίζει στην οθόνη κουμπί για κλείσιμο αλλά κλείνει και ανοίγει μόνο από το κομπιουτεράκι του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ελα ρε φίλε και περιμένω 2 nexbox A3 Πως ειναι το μηχανάκι ? Έχει την κάτω μπάρα (navigation bar) ? Έχει την πάνω μπαρα/κουρτίνα (ειδοποιήσεις κλπ)? Αν βάλεις να παίξει στον browser ενα radio, παίζει καλά? Είναι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ελα ρε φίλε και περιμένω 2 nexbox A3 Πως ειναι το μηχανάκι ? Έχει την κάτω μπάρα (navigation bar) ? Έχει την πάνω μπαρα/κουρτίνα (ειδοποιήσεις κλπ)? Αν βάλεις να παίξει στον browser ενα radio, παίζει καλά? Είναι root? Από ότι είχα δει σε unboxing δεν είχε κάτω μπάρα. Φίλε κάτοχε, το μηχανάκι είναι τζιτζί Από θερμοκρασίες; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts