Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι,γιατί σήμερα παρέλαβα και είχα ψιλοξενερωσει!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πέρασε το να δεις ιδίοις όμασι τι παίζει.

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Edited by vrwmiaris
Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1866

Πέρασε το να δεις ιδίοις όμασι τι παίζει.

Ξέρεις πως το περνάω?

Έλα ρε διάβασε λίγο, θα έχει κάπου οδηγίες μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό

Έλα ρε διάβασε λίγο, θα έχει κάπου οδηγίες μη πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό

Διάβασα,αν και είχε τρόπο μόνο για manually,τελικά η αναβάθμιση είναι OTA οπότε ήταν γελοίο!!!

Να ρωτήσω,με μια εφαρμογή τσεκάρω την θερμοκρασία του μηχανήματος,που λένε όλοι ότι έχει ψηλή?

Διάβασα,αν και είχε τρόπο μόνο για manually,τελικά η αναβάθμιση είναι OTA οπότε ήταν γελοίο!!!

Να ρωτήσω,με μια εφαρμογή τσεκάρω την θερμοκρασία του μηχανήματος,που λένε όλοι ότι έχει ψηλή?

Μιας και είσαι ρουτ πλέον, προτείνω την cool tool.είναι λίγο μπελαλίδικη να την σετάρεις για να δείχνει real time cpu temp αλλά είναι ότι καλύτερο.θα έχεις σε όποιο σημείο θέλεις την θερμοκρασία μαζί με άλλα πράγματα, αλλιώς στις ρυθμίσεις του cpu Z όπου το έχει ενσωματωμένο.δες καμία ταινία/σειρά καμία ώρα και βάλε και δες πόσο ζεσταίνεται κτλπ.Γενικά μη δίνεις πολύ έμφαση στο τι γράφει ο καθένας στο νετ, γιατί μπορεί να εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα κτλπ.δοκίμασε και κρίνε μόνος σου

Μιας και είσαι ρουτ πλέον, προτείνω την cool tool.είναι λίγο μπελαλίδικη να την σετάρεις για να δείχνει real time cpu temp αλλά είναι ότι καλύτερο.θα έχεις σε όποιο σημείο θέλεις την θερμοκρασία μαζί με άλλα πράγματα, αλλιώς στις ρυθμίσεις του cpu Z όπου το έχει ενσωματωμένο.δες καμία ταινία/σειρά καμία ώρα και βάλε και δες πόσο ζεσταίνεται κτλπ.Γενικά μη δίνεις πολύ έμφαση στο τι γράφει ο καθένας στο νετ, γιατί μπορεί να εξυπηρετεί κάποια συμφέροντα κτλπ.δοκίμασε και κρίνε μόνος σου

Θα παίξω λιγάκι το ΣΚ και Δευτέρα θα σας πω.

Πάντως η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι πιο γρήγορο σε σχέση με το Q που είχα και επίσης το Kodi είναι λίγο dark

Εχετε να προτεινετε κανενα TV Box για αρχαριο :lol: Διαθετω μεχρι 30-35€. Το θελω διοτι εμαθα τωρα το kodi και με βολευει απιστευτα στο να βλεπω ταινιες. Τι πρεπει να κοιταω στα υποψηφια TV Box; Αναλυση, πυρηνες, RAM;

Εχετε να προτεινετε κανενα TV Box για αρχαριο :lol: Διαθετω μεχρι 30-35€. Το θελω διοτι εμαθα τωρα το kodi και με βολευει απιστευτα στο να βλεπω ταινιες. Τι πρεπει να κοιταω στα υποψηφια TV Box; Αναλυση, πυρηνες, RAM;

http://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390235.html?vip=202124&utm_source=SKYNET&utm_medium=GR_186713703&utm_campaign=SKYNET&currency=EUR

...εγώ πάντως που δοκίμασα το μηχάνημα (..πέρασα το update) καμια ώρα,

δεν είδα κάποιο πρόβλημα,

μια χαρά δουλεύει

Εμένα στο KODI αν βλέπω κάτι από ένα addon και σταματήσω και μετά πάω να δω κάτι από άλλο addon με πετάει έξω,κλείνει το kodi.

Να σε ρωτήσω χρησιμοποιείς το kodi όπως ήρθε,ή το απεγκατεστησες και το έστησε από την αρχή; Γιατί και κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτάσει αυτο

Εμένα στο KODI αν βλέπω κάτι από ένα addon και σταματήσω και μετά πάω να δω κάτι από άλλο addon με πετάει έξω,κλείνει το kodi.

Να σε ρωτήσω χρησιμοποιείς το kodi όπως ήρθε,ή το απεγκατεστησες και το έστησε από την αρχή; Γιατί και κάπου διάβασα ότι μπορεί να φτάσει αυτο

Καλό είναι να πάρεις ένα backup και μετά ολική διαγραφεί του kodi και στήσιμο από την αρχή

Καλό είναι να πάρεις ένα backup και μετά ολική διαγραφεί του kodi και στήσιμο από την αρχή

Στησιμο απο την αρχη,ή factory reset για να παρει το kodi που ειχε στην αρχη;

Back up δεν χρειαζεται,το στηνω σε 10 λεπτα

τελικά σε 3G/16G σχετικά δοκιμασμένο (έστω και σε review) έχει τσεκάρεις κάποιος ? Και αν ναι ποιο ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εχει διαφορα αμα το παρω απο Aliexpress (σε ROM); Ολα ειναι ρουταρισμενα;

Edited by lyr13

Παιδια εχω ενα μινιm8s και γραμμη κοντα στα 6 πως γινεται την μια να κανει κατεβασμα με 6 και την αλλη με 0,2 ????? Θα το σπασω

...όπως είναι,αλλά με ethernet το internet.

Παιδια εχω ενα μινιm8s και γραμμη κοντα στα 6 πως γινεται την μια να κανει κατεβασμα με 6 και την αλλη με 0,2 ????? Θα το σπασω

Μπορεί να φταίει η πηγή, μπορεί να φταις και εσυ που στο κανάλι που εκπέμπει το modem σου να έχει "παρεμβολές".. Πολλά μπορεί να εείναι.

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικά σε 3G/16G σχετικά δοκιμασμένο (έστω και σε review) έχει τσεκάρεις κάποιος ? Και αν ναι ποιο ?

περίπου

http://www.cnx-software.com/2016/10/01/review-of-r-box-pro-tv-box-with-3gb-ram-part-1-unboxing-and-teardown/

καλησπέρα. σε μηχάνημα που δεν έχει on - off κουμπί και ανοίγει και κλείνει μόνο από το κομπιουτεράκι του, μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα να εμφανίσουμε ένα κουμπί κλεισίματος στην οθόνη του;

καλησπέρα. σε μηχάνημα που δεν έχει on - off κουμπί και ανοίγει και κλείνει μόνο από το κομπιουτεράκι του, μπορούμε με κάποιο πρόγραμμα να εμφανίσουμε ένα κουμπί κλεισίματος στην οθόνη του;

Σαν widget εννοείς για παράδειγμα;

Με το power toggles μπορείς να κάνεις αυτό και άλλα αμα εννοείς αυτο

Sent from 1+3

1+7 Pro

Δες κι αυτές τις εφαρμογές:

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.londatiga.android.anreboot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ubicoo.shutdown

καλημέρα. για το NEXBOX A3 Amlogic S912 μιλάω που δεν εμφανίζει στην οθόνη κουμπί για κλείσιμο αλλά κλείνει και ανοίγει μόνο από το κομπιουτεράκι του.

Ελα ρε φίλε και περιμένω 2 nexbox A3

Πως ειναι το μηχανάκι ?

Έχει την κάτω μπάρα (navigation bar) ?

Έχει την πάνω μπαρα/κουρτίνα (ειδοποιήσεις κλπ)?

Αν βάλεις να παίξει στον browser ενα radio, παίζει καλά?

Είναι root?

Ελα ρε φίλε και περιμένω 2 nexbox A3

Πως ειναι το μηχανάκι ?

Έχει την κάτω μπάρα (navigation bar) ?

Έχει την πάνω μπαρα/κουρτίνα (ειδοποιήσεις κλπ)?

Αν βάλεις να παίξει στον browser ενα radio, παίζει καλά?

Είναι root?

Από ότι είχα δει σε unboxing δεν είχε κάτω μπάρα.

Φίλε κάτοχε, το μηχανάκι είναι τζιτζί Από θερμοκρασίες;