Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γενικά και τα κουτιά με 905/χ και 912 , είναι θεωρητικά τα ίδια μιας και πάνε μέχρι 1,5ghz.η διαφορά είναι η gpu

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γενικά και τα κουτιά με 905/χ και 912 , είναι θεωρητικά τα ίδια μιας και πάνε μέχρι 1,5ghz.η διαφορά είναι η gpu

Εγώ μάλλον ψήνομαι για το beelink τελικά,η gpu είναι οκ; Αν και από ότι βλέπω είναι ίδιες και οι gpu!!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Εγώ μάλλον ψήνομαι για το beelink τελικά,η gpu είναι οκ; Αν και από ότι βλέπω είναι ίδιες και οι gpu!!!

Ο s905X δεν έχει ίδιο gpu με τον s912

... γεια σου φίλε nik ψήνομαι και εγώ για το GT1 μια και θέλω να αλάξω το θρυλικό cs968 .

... αυτό που διαβάζω και με χαλάει είναι ότι δεν έχει otg support ...

Εάν δεν έχει, θα λυθεί αυτό με το ρουταρισμα.λίγο υπομονή θέλει

Εάν δεν έχει, θα λυθεί αυτό με το ρουταρισμα.λίγο υπομονή θέλει

Όταν λέτε otg support εννοείτε για upgrade?

Γιατί από ότι είδα στο site τους έχει πως να το κάνεις manually

Και επίσης αν γίνει upgrade θα θέλει πάλι ρουταρισμα ή θα είναι όπως ήταν στημένο;

Νομιζω οτι η εξοδος του gt1 φθανει μονο τα 1080p σε αναλυση ενω αλλα σε 4K π.χ a3 /a1 nexbox και αυτο

http://www.geekbuying.com/item/MECOOL-BB2-Android-6-0-Amlogic-S912-KODI-17-0-TV-BOX-371022.html

(τιμη για 10ωρες μονο)

Edited by vaggelis11

Βρέθηκε τρόπος για την αναβάθμιση του minim8sii με το update που κολλούσε; Υπάρχει κάπου το zip;

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Νομιζω οτι η εξοδος του gt1 φθανει μονο τα 1080p σε αναλυση ενω αλλα σε 4K π.χ a3 /a1 nexbox και αυτο

http://www.geekbuying.com/item/MECOOL-BB2-Android-6-0-Amlogic-S912-KODI-17-0-TV-BOX-371022.html

(τιμη για 10ωρες μονο)

Εάν αναφέρεσαι στο beelink gt1 φυσικά και υποστηρίζει

https://el.wikipedia.org/wiki/High-Definition_Multimedia_Interface

Εκανε κανείς με επιτυχία το update που ζητάει σήμερα το mini m8s ii ?

Να θυμίσω οτι ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΌΒΛΗΜΑ με το προηγούμενο πριν καμιά εβδομάδα και κόλλαγε στην μέση του update .

Νομίζαμε οτι δεν θα ξανά ξεκινήσει.

Οπότε όποιος το δοκιμάσει να έχει το νου του τι μπορει να συμβεί!

Ακόμα υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε backup το τωρινό firmware που δουλεύει αρκετά καλά?

(τιμη για 10ωρες μονο)

Δεν γνωρίζω την μάρκα mecool, Όχι ότι είναι άσχημο το προϊόν, αλλά σαν υποστήριξη.υπάρχει μετέπειτα ή σε αφήνουν στην μοίρα σου

... τελικά το πήρα το beelink gt1.

... με το προηγούμενο cs968 έφαγα ατελείωτες ώρες προσπαθόντας να το κάνω να δουλέψει σωστά , δοκίμασα αμέτρητα firmware μα ποτέ δεν δούλεψε όπως έπρεπε ,ούτε όμως με εγκατέλειψε ποτέ , αφού ακόμα και όταν τα΄παιξε κατά την διάρκεια που έκανα flash μια rom , βραχυκυκλώνοντας τα ποδαράκια του επεξεργαστή μπόρεσα και το ξαναζωντάνεψα.

το ίδιο και με το κινέζικο ταμπλετ που πήρα

το συμπέρασμα είναι ότι όσοι πέρνουμε κινέζικες συσκευές ... τα θέλει ο ***** μας !!

..βέβαια θα ήθελα κάποιος να μου πει αν έχει βρει κάποιο wireless keyboard που να μπορεί να παίζει και παιχνίδια

Μη με κραξετε....αλλα ουτε μη νομισετεοτι σας κοροιδευω....σε τι εξυρετει το τβ μποχ; Τι ακριβως ειναι ; Που χρησιμευει;ευχαριστω:X:X:X

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Μη με κραξετε....αλλα ουτε μη νομισετεοτι σας κοροιδευω....σε τι εξυρετει το τβ μποχ; Τι ακριβως ειναι ; Που χρησιμευει;ευχαριστω:X:X:X

Τα android box ωρίμασαν και δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε σε σχέση με τους υπολογιστές μας.

Δεν είναι απλά media player αλλά ολοκληρωμένοι υπολογιστές που κάνουν και με το παραπάνω αυτό για το οποίο σχεδιάστηκαν !

Είναι τόσο απλό να είσαι στην τηλεόραση μπροστά και με ένα κουμπάκι να έχεις περιήγηση στο internet, email, youtube, facebook να βλέπεις τις φωτογραφίες που τράβηξες, να ακούς τα αγαπημένα σου τραγούδια, να βλέπεις τις αγαπημένες σου σειρές ή ταινίες από το USB ή τον σκληρό σου δίσκο ακόμη και online.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ.......

Εύχρηστες και απαλλαγμένες από τα προβλήματα των πρώτων γενεών είναι ικανές να μας προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Είναι δυνατές με σύγχρονους επεξεργαστές αρκετή μνήμη και όλα αυτά σε μικρό μέγεθος.

http://refeel.gr/%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%88%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-smart-tv-%CE%BC%CE%B5-%CF%84/

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Μαλιστα..πολυ ενδιαφεΡον..αλλα για να παιξουν θελουν συνεχεια πειραγμα...;ή τα συνδεεις και τελος;με λιγοτερο απο 24 mbps γραμμη παιζει;ας πουμε με 4; Και ειναι νομιμο; Εννοω τις ταινιες τις βλεπεις ονλινε χωρις λογαριασμους και εγγραφες;ευχαριστω..

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Μαλιστα..πολυ ενδιαφεΡον..αλλα για να παιξουν θελουν συνεχεια πειραγμα...;ή τα συνδεεις και τελος;με λιγοτερο απο 24 mbps γραμμη παιζει;ας πουμε με 4; Και ειναι νομιμο; Εννοω τις ταινιες τις βλεπεις ονλινε χωρις λογαριασμους και εγγραφες;ευχαριστω..

Καλα τωρα σοβαρα.........θελεις απανησεις περι νομημοτητας.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Οχι οχι εννοω αν χρειαζεται να κανεις παπαδες για να μπορεσεις να δεις μια ταινια....ή χρειαζεται;το xbmc ξερω τι ειναι, ετσι δουλευει; Δηλαδη;ας πουμε για δορυφορικο μου ελεγαν για συνδρομες και σπασμενα κτλπ....αυτα δε θελω... Με 4mbps βλεπεις ταινια; Ή ειναι λιγο;και τι προτινετε απο ελληνικη αγορα;και απο τη στιγμη που θα το παρω θα παιζει ή θελει δουλεια και συνεχεια ´χερακι ´ ;ευχαριστω

Ipad 3,Ipad 5

Οχι οχι εννοω αν χρειαζεται να κανεις παπαδες για να μπορεσεις να δεις μια ταινια....ή χρειαζεται;το xbmc ξερω τι ειναι, ετσι δουλευει; Δηλαδη;ας πουμε για δορυφορικο μου ελεγαν για συνδρομες και σπασμενα κτλπ....αυτα δε θελω... Με 4mbps βλεπεις ταινια; Ή ειναι λιγο;και τι προτινετε απο ελληνικη αγορα;και απο τη στιγμη που θα το παρω θα παιζει ή θελει δουλεια και συνεχεια ´χερακι ´ ;ευχαριστω

Κάτσε ρε φίλε πολύ το μπερδεύεις το πράγμα.

Αφού μιλάμε για χρηση XBMC, που λες ότι το ξέρεις, τα υπόλοιπα που ρωτας για παπάδες και διακονους που κολλάνε;

Βάζεις XBMC και τέλος.

Sent from my m1 note using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Να ρωτήσω, από Ελλάδα που μπορώ να βρω thermal pads 1"με 1mm; λέω να κάνω την μόντα στο gt1 όπως εκείνος στο freaktab

Κάτσε ρε φίλε πολύ το μπερδεύεις το πράγμα.

Αφού μιλάμε για χρηση XBMC, που λες ότι το ξέρεις, τα υπόλοιπα που ρωτας για παπάδες και διακονους που κολλάνε;

Βάζεις XBMC και τέλος.

φυσικα ξερω το xmbc αλλα στο ονομα δε ξερω τιποτα παρακατω...μπορει λοιπον καποιος να με βοηθησει; με βασικα χαρακτηριστικα που πρεπει να προσεξω...κοστος απο τοπικη αγορα...ταχυτητα ιντερνετ... ευχαριστω

Ipad 3,Ipad 5

Να ρωτήσω, από Ελλάδα που μπορώ να βρω thermal pads 1"με 1mm; λέω να κάνω την μόντα στο gt1 όπως εκείνος στο freaktab

Τι μοντα ειναι αυτη;

Παιδια καλησπερα. Να ρωτησω κι εγω κατι (αν ειναι βλακεια η η απαντηση ειναι κατω απο τη μυτη μου συγχωρεστε με..). Πως μπορω να κανω εγγραφη το A/V σημα που βγαζει το TV box? Κατα προτιμιση οχι με υπολογιστη. Καποια συσκευη ισως? Να μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο δισκο..

Ευχαριστω

Edited by guideman

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

φυσικα ξερω το xmbc αλλα στο ονομα δε ξερω τιποτα παρακατω...μπορει λοιπον καποιος να με βοηθησει; με βασικα χαρακτηριστικα που πρεπει να προσεξω...κοστος απο τοπικη αγορα...ταχυτητα ιντερνετ... ευχαριστω

Τότε για το πρόγραμμα κοιτάς εδώ:http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=378116

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Παιδια καλησπερα. Να ρωτησω κι εγω κατι (αν ειναι βλακεια η η απαντηση ειναι κατω απο τη μυτη μου συγχωρεστε με..). Πως μπορω να κανω εγγραφη το A/V σημα που βγαζει το TV box? Κατα προτιμιση οχι με υπολογιστη. Καποια συσκευη ισως? Να μπορω να συνδεσω εξωτερικο σκληρο δισκο..

Ευχαριστω

Αυτο που θελεις το κανει απευθειας μονο το Nvidia Shield TV παμε παρακατω χωρις υπολογιστη με video capture δεν μου ερχετε κατι αλλο στο μυαλο εκτος απο καποιες εφαρμογες που κυκλοφορουν στο Playstore αλλα δεν ξερω τι ποιοτητα μπορουν να σου δωσουν δοκιμασε http://www.scr-screen-recorder.com/

λενε οτι ειναι απο τις καλυτερες νομιζω πρεπει να εισαι ρουτ τουλαχιστον ετσι γραφει.

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.