Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείτε να μου πείτε με το ποντίκι πως γίνεται να βλέπω τις πληροφορίες του μενού ή των ταινιών; Δοκίμασα με παρατεταμένο πάτημα και δεν κάνει τίποτα. Δεξί κλικ γυρίζει πίσω στο προηγούμενο.

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1314

• makis1024

566

• ath156

1840

Ποιο μηχάνημα έχεις;

Έχω το COOLEME αλλά είναι στην ουσία το minim8sII

Μπορείτε να μου πείτε με το ποντίκι πως γίνεται να βλέπω τις πληροφορίες του μενού ή των ταινιών; Δοκίμασα με παρατεταμένο πάτημα και δεν κάνει τίποτα. Δεξί κλικ γυρίζει πίσω στο προηγούμενο.

Αριστερό κλικ και για πληροφορίες σχετικά με το αρχείο που βλέπεις εκείνη την στιγμή με το πληκτρολόγιο το Ο

Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Αριστερό κλικ επιλέγεις. Με δεξί γυρίζει πίσω ή σταματάει η ταινία. Ίσως δεν έδωσα να καταλάβετε καλά. Έστω ότι είμαι στο Exodus και είμαι στο μενού "ταινίες 2016”. Βλέπω λοιπόν το εξώφυλλο μιας ταινίας και θέλω να δω τις πληροφορίες. Δεν έχω πληκτρολόγιο και με το τηλεκοντρόλ ξέρω. Με το ποντίκι γίνεται; Επάνω στον τίτλο, με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού, δεν κάνει τίποτα. Με δεξί κλικ, θα γυρίσει πίσω.

Θα έπρεπε να γίνεται με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού. Μήπως δεν το κρατάς αρκετά? Δεν μπορεί να μη σου δουλεύει.

Το δεξί κλικ σωστά σε πάει πίσω, έτσι λειτουργεί σε όλους.

Το κράτησα τόση ώρα. Γιαυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα εδώ.

Με το τηλεκοντρόλ το δοκίμασες και σου βγάζει κανονικά το μενού? Σκέφτομαι μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα το κόντι σου και δεν εμφανίζει το μενού καν.

Με το τηλεκοντρόλ μία χαρά.

Απλά, επειδή δεν με βολεύει πολύ και χρησιμοποιώ το ποντίκι περισσότερο, ψάχνω από εκεί. Στο τηλέφωνο, η λειτουργία αυτή γίνεται με παρατεταμένο πάτημα. Τώρα αναγκάζομαι και μαζεύω γύρω μου τηλεκοντρόλ.

Σκέφτομαι την αγορά ενός άλλου τηλεχειριστηρίου, air mouse, αν το λέω σωστά, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το μηχανάκι.

Άσχετη ερώτηση.

Παίζω μόνο world of tanks blitz. Λόγω έλλειψης χειριστηρίου, δεν δοκίμασα ακόμη να το βάλω στο TV box. Πως μπορώ να δω ή να μάθω αν μπορείς παίξεις σαν άνθρωπος και με ποιο χειριστήριο; Όχι να προβολείς σήμερα και φεύγει αύριο.

Edited by cb600f

Τι να πω, είναι εντελώς κουλό αυτό που σου συμβαίνει με το ποντίκι και δεν ξέρω να πω με σιγουριά ότι ένα airmouse ας πούμε θα έλυνε το πρόβλημα εφόσον δεν μπορούμε να εντοπίσουμε σε τι οφείλεται. Το καλύτερο θα ήταν να δοκίμαζες με ένα άλλο ποντίκι (πχ ενός φίλου). Ή ακόμα και ενσύρματο αν έχεις, βάλτο πάνω και δες αν δουλεύει το παρατεταμένο πάτημα.

Για το παιχνίδι που λες μάλλον μόνο αν δοκιμάσεις ο ίδιος κάποιο κοντρόλ θα μάθεις στάνταρ αν σου κάνει ή έστω αν σου προτείνει ένα συγκεκριμένο κάποιος που παίζει το ίδιο game και ξέρει.

Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με ενσύρματο ποντίκι μπας και...

Καλησπερα σε ολους.Επειδη ψαχνω ενα android tv box για να βλεπω ταινιες σε 1080 και 720 στην τηλεοραση μπορει καποιος να μου προτεινει μια αξιπιστη φθηνη λυση ???

Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ hdmi android stick που να έχει είσοδο για usb εξωτερικό σκληρό δίσκο και ίσως και wifi? ¨οπως καταλάβατε μόλις έσπασε την μοναδική usb πόρτα της τηλεόρασης η κόρη μου και ψάχνω εναλλακτικές για να βλέπουμε ταινίες .... :(

edit: απο την πόρτα της τηλεόρασης hdmi mhl παίζουν?

Edited by dLazaros

Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ hdmi android stick που να έχει είσοδο για usb εξωτερικό σκληρό δίσκο και ίσως και wifi? ¨οπως καταλάβατε μόλις έσπασε την μοναδική usb πόρτα της τηλεόρασης η κόρη μου και ψάχνω εναλλακτικές για να βλέπουμε ταινίες .... :(

edit: απο την πόρτα της τηλεόρασης hdmi mhl παίζουν?

Γιατι Stick ρε φιλε? Δε σου κανει ενα tv box? Ειναι πολυ μικρα και κανουν ολα οσα θες κι κοστιζουν απο 20 - οσα θες! Με 50-60 ευρα παιρνεις ενα decent με καλη υλοποιηση και εισαι οκ. ;-)

Για άλλο λόγο το έγραψα, διάβασα στο freaktab ότι η amlogic έχει κάνει κάποιες ******** στα 905,912 .Ο 912 δεν τρέχει στα 2.0 αλλά φτάνει μέχρι 1,5thx, έτσι σε κάποια βίντεο έχει σπασίματα π.χ στα 4κ 60fps.Τώρα για το hdmi pass σε κάποια βίντεο δείχνει να το υποστηρίζει , σε κάποια όχι, μάλιστα Έχει βγει και κάποιο φιξ που λύνει το πράγμα.ψιλό ξενέρωσα επίσης γιατί δεν έρχεται ρουταρισμενο out of the box, αλλά πιστεύω να βρεθεί λύση.Στα θετικά ότι δεν ζεσταίνεται σε σχέση με άλλα που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή

Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Δεν νομίζω τα σπασίματα να είναι απο την μ@μ@κια που έκαναν με τον επεξεργαστή.

Άλλος πρέπει να είναι ο λόγος.

Edited by drdedus

Για άλλο λόγο το έγραψα, διάβασα στο freaktab ότι η amlogic έχει κάνει κάποιες ******** στα 905,912 .Ο 912 δεν τρέχει στα 2.0 αλλά φτάνει μέχρι 1,5thx, έτσι σε κάποια βίντεο έχει σπασίματα π.χ στα 4κ 60fps.Τώρα για το hdmi pass σε κάποια βίντεο δείχνει να το υποστηρίζει , σε κάποια όχι, μάλιστα Έχει βγει και κάποιο φιξ που λύνει το πράγμα.ψιλό ξενέρωσα επίσης γιατί δεν έρχεται ρουταρισμενο out of the box, αλλά πιστεύω να βρεθεί λύση.Στα θετικά ότι δεν ζεσταίνεται σε σχέση με άλλα που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή

Τα έχω διαβάσει και εγώ.Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στα 10bit 4k x265 το οποίο είναι ανεξήγητο .Μικρό το κακό! Το s912 είναι μονόδρομος για τωρα ! Μέχρι να βγουν τα κουτιά με rk3399 με την mali 864 mp4 !!

Τα έχω διαβάσει και εγώ.Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στα 10bit 4k x265 το οποίο είναι ανεξήγητο .Μικρό το κακό! Το s912 είναι μονόδρομος για τωρα ! Μέχρι να βγουν τα κουτιά με rk3399 με την mali 864 mp4 !!

Καλά ναι σίγουρα, απλά για να είμαστε ενήμεροι τι παίζει το έγραψα.το ποσταρα σε άλλο φόρουμ και θα το γράψω και εδώ, το beelink πωλείται και στο αμαζον πλέον

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί κάποιος να μς βοηθήσει που να κοιτάξω γιαtv box ελλάδα γιατί το θέλω γρήγορα?

Ξερει κανεις αν το mini m8s ii παιζει κανονικα υποτιτλους και τι διαφορα εχει στην αναπαραγωγη ταινιων η265 με αλλα που εχουν το 912;

Καλημέρα στη παρέα,.

Θέλω και εγώ να αγορασω ένα tv box . Μετά από αρκετό διάβασμα κατασταλάξα στο

mini m8s ii και στο

Beelink G1

Το δεύτερο αξίζει τα λεφτά του;

Θα χρειαστώ και ένα air mouse οπουδήποτε . Σε κάποια review για το G1 αν δεν κάνω λάθος είδα ότι μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνει air mouse ενώ το mini m8s ii μόνο απλό χειριστήριο.

Αν είναι έτσι τότε στα χρήματα το mini m8s + mouse φτάνουμε σχεδόν το G1.

Μπορεί κάποιος γνώστης να επιβεβαιώσει τα παραπάνω;

Και αν είναι για το m8s να μου προτείνει ένα καλό air mouse

Η αγορά θα γίνει μάλλον από gearbest

Ευχαριστώ

Νικήτας

Edited by nik187
Νικήτας

Επειδή μου έσπασε η usb πόρτα στην tv, ψάχνω μια οικονομική λύση. Pcmcia με είσοδο usb θα 'επαιζε με τον ενσωματομένο player της tv? https://www.skroutz.gr/s/9256826/OEM-PCMCIA-Cardbus.html

13 ευρώ μόνο...