cb600f Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Μπορείτε να μου πείτε με το ποντίκι πως γίνεται να βλέπω τις πληροφορίες του μενού ή των ταινιών; Δοκίμασα με παρατεταμένο πάτημα και δεν κάνει τίποτα. Δεξί κλικ γυρίζει πίσω στο προηγούμενο. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Σε εμένα με παρατεταμένο πάτημα (αριστερό) γίνεται. Σου βγάζει υπομενού για προσθήκη στα αγαπημένα, πληροφορίες κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pyrgoslyvios Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ποιο μηχάνημα έχεις; Παράθεση X820 6/64 Indian από bangood!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Ποιο μηχάνημα έχεις; Έχω το COOLEME αλλά είναι στην ουσία το minim8sII Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Μπορείτε να μου πείτε με το ποντίκι πως γίνεται να βλέπω τις πληροφορίες του μενού ή των ταινιών; Δοκίμασα με παρατεταμένο πάτημα και δεν κάνει τίποτα. Δεξί κλικ γυρίζει πίσω στο προηγούμενο. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αριστερό κλικ και για πληροφορίες σχετικά με το αρχείο που βλέπεις εκείνη την στιγμή με το πληκτρολόγιο το Ο Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Αριστερό κλικ επιλέγεις. Με δεξί γυρίζει πίσω ή σταματάει η ταινία. Ίσως δεν έδωσα να καταλάβετε καλά. Έστω ότι είμαι στο Exodus και είμαι στο μενού "ταινίες 2016”. Βλέπω λοιπόν το εξώφυλλο μιας ταινίας και θέλω να δω τις πληροφορίες. Δεν έχω πληκτρολόγιο και με το τηλεκοντρόλ ξέρω. Με το ποντίκι γίνεται; Επάνω στον τίτλο, με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού, δεν κάνει τίποτα. Με δεξί κλικ, θα γυρίσει πίσω. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Θα έπρεπε να γίνεται με παρατεταμένο πάτημα του αριστερού. Μήπως δεν το κρατάς αρκετά? Δεν μπορεί να μη σου δουλεύει. Το δεξί κλικ σωστά σε πάει πίσω, έτσι λειτουργεί σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Το κράτησα τόση ώρα. Γιαυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα εδώ. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Με το τηλεκοντρόλ το δοκίμασες και σου βγάζει κανονικά το μενού? Σκέφτομαι μήπως έχει φάει κάποιο κόλλημα το κόντι σου και δεν εμφανίζει το μενού καν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 (edited) Με το τηλεκοντρόλ μία χαρά. Απλά, επειδή δεν με βολεύει πολύ και χρησιμοποιώ το ποντίκι περισσότερο, ψάχνω από εκεί. Στο τηλέφωνο, η λειτουργία αυτή γίνεται με παρατεταμένο πάτημα. Τώρα αναγκάζομαι και μαζεύω γύρω μου τηλεκοντρόλ. Σκέφτομαι την αγορά ενός άλλου τηλεχειριστηρίου, air mouse, αν το λέω σωστά, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει το μηχανάκι. Άσχετη ερώτηση. Παίζω μόνο world of tanks blitz. Λόγω έλλειψης χειριστηρίου, δεν δοκίμασα ακόμη να το βάλω στο TV box. Πως μπορώ να δω ή να μάθω αν μπορείς παίξεις σαν άνθρωπος και με ποιο χειριστήριο; Όχι να προβολείς σήμερα και φεύγει αύριο. Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 2, 2016 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Τι να πω, είναι εντελώς κουλό αυτό που σου συμβαίνει με το ποντίκι και δεν ξέρω να πω με σιγουριά ότι ένα airmouse ας πούμε θα έλυνε το πρόβλημα εφόσον δεν μπορούμε να εντοπίσουμε σε τι οφείλεται. Το καλύτερο θα ήταν να δοκίμαζες με ένα άλλο ποντίκι (πχ ενός φίλου). Ή ακόμα και ενσύρματο αν έχεις, βάλτο πάνω και δες αν δουλεύει το παρατεταμένο πάτημα. Για το παιχνίδι που λες μάλλον μόνο αν δοκιμάσεις ο ίδιος κάποιο κοντρόλ θα μάθεις στάνταρ αν σου κάνει ή έστω αν σου προτείνει ένα συγκεκριμένο κάποιος που παίζει το ίδιο game και ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Ευχαριστώ. Θα δοκιμάσω με ενσύρματο ποντίκι μπας και... Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soup88 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Καλησπερα σε ολους.Επειδη ψαχνω ενα android tv box για να βλεπω ταινιες σε 1080 και 720 στην τηλεοραση μπορει καποιος να μου προτεινει μια αξιπιστη φθηνη λυση ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Είδατε ριβιου του GT1 ; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 (edited) Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ hdmi android stick που να έχει είσοδο για usb εξωτερικό σκληρό δίσκο και ίσως και wifi? ¨οπως καταλάβατε μόλις έσπασε την μοναδική usb πόρτα της τηλεόρασης η κόρη μου και ψάχνω εναλλακτικές για να βλέπουμε ταινίες .... :( edit: απο την πόρτα της τηλεόρασης hdmi mhl παίζουν? Edited September 3, 2016 by dLazaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ hdmi android stick που να έχει είσοδο για usb εξωτερικό σκληρό δίσκο και ίσως και wifi? ¨οπως καταλάβατε μόλις έσπασε την μοναδική usb πόρτα της τηλεόρασης η κόρη μου και ψάχνω εναλλακτικές για να βλέπουμε ταινίες .... :( edit: απο την πόρτα της τηλεόρασης hdmi mhl παίζουν? Γιατι Stick ρε φιλε? Δε σου κανει ενα tv box? Ειναι πολυ μικρα και κανουν ολα οσα θες κι κοστιζουν απο 20 - οσα θες! Με 50-60 ευρα παιρνεις ενα decent με καλη υλοποιηση και εισαι οκ. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Είδατε ριβιου του GT1 ; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Για άλλο λόγο το έγραψα, διάβασα στο freaktab ότι η amlogic έχει κάνει κάποιες ******** στα 905,912 .Ο 912 δεν τρέχει στα 2.0 αλλά φτάνει μέχρι 1,5thx, έτσι σε κάποια βίντεο έχει σπασίματα π.χ στα 4κ 60fps.Τώρα για το hdmi pass σε κάποια βίντεο δείχνει να το υποστηρίζει , σε κάποια όχι, μάλιστα Έχει βγει και κάποιο φιξ που λύνει το πράγμα.ψιλό ξενέρωσα επίσης γιατί δεν έρχεται ρουταρισμενο out of the box, αλλά πιστεύω να βρεθεί λύση.Στα θετικά ότι δεν ζεσταίνεται σε σχέση με άλλα που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Δεν νομίζω τα σπασίματα να είναι απο την μ@μ@κια που έκαναν με τον επεξεργαστή. Άλλος πρέπει να είναι ο λόγος. Edited September 4, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Για άλλο λόγο το έγραψα, διάβασα στο freaktab ότι η amlogic έχει κάνει κάποιες ******** στα 905,912 .Ο 912 δεν τρέχει στα 2.0 αλλά φτάνει μέχρι 1,5thx, έτσι σε κάποια βίντεο έχει σπασίματα π.χ στα 4κ 60fps.Τώρα για το hdmi pass σε κάποια βίντεο δείχνει να το υποστηρίζει , σε κάποια όχι, μάλιστα Έχει βγει και κάποιο φιξ που λύνει το πράγμα.ψιλό ξενέρωσα επίσης γιατί δεν έρχεται ρουταρισμενο out of the box, αλλά πιστεύω να βρεθεί λύση.Στα θετικά ότι δεν ζεσταίνεται σε σχέση με άλλα που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Τα έχω διαβάσει και εγώ.Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στα 10bit 4k x265 το οποίο είναι ανεξήγητο .Μικρό το κακό! Το s912 είναι μονόδρομος για τωρα ! Μέχρι να βγουν τα κουτιά με rk3399 με την mali 864 mp4 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Τα έχω διαβάσει και εγώ.Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι στα 10bit 4k x265 το οποίο είναι ανεξήγητο .Μικρό το κακό! Το s912 είναι μονόδρομος για τωρα ! Μέχρι να βγουν τα κουτιά με rk3399 με την mali 864 mp4 !! Καλά ναι σίγουρα, απλά για να είμαστε ενήμεροι τι παίζει το έγραψα.το ποσταρα σε άλλο φόρουμ και θα το γράψω και εδώ, το beelink πωλείται και στο αμαζον πλέον Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μπορεί κάποιος να μς βοηθήσει που να κοιτάξω γιαtv box ελλάδα γιατί το θέλω γρήγορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis11 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Ξερει κανεις αν το mini m8s ii παιζει κανονικα υποτιτλους και τι διαφορα εχει στην αναπαραγωγη ταινιων η265 με αλλα που εχουν το 912; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 (edited) Καλημέρα στη παρέα,. Θέλω και εγώ να αγορασω ένα tv box . Μετά από αρκετό διάβασμα κατασταλάξα στο mini m8s ii και στο Beelink G1 Το δεύτερο αξίζει τα λεφτά του; Θα χρειαστώ και ένα air mouse οπουδήποτε . Σε κάποια review για το G1 αν δεν κάνω λάθος είδα ότι μέσα στη συσκευασία περιλαμβάνει air mouse ενώ το mini m8s ii μόνο απλό χειριστήριο. Αν είναι έτσι τότε στα χρήματα το mini m8s + mouse φτάνουμε σχεδόν το G1. Μπορεί κάποιος γνώστης να επιβεβαιώσει τα παραπάνω; Και αν είναι για το m8s να μου προτείνει ένα καλό air mouse Η αγορά θα γίνει μάλλον από gearbest Ευχαριστώ Νικήτας Edited September 4, 2016 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dLazaros Δημ. September 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2016 Επειδή μου έσπασε η usb πόρτα στην tv, ψάχνω μια οικονομική λύση. Pcmcia με είσοδο usb θα 'επαιζε με τον ενσωματομένο player της tv? https://www.skroutz.gr/s/9256826/OEM-PCMCIA-Cardbus.html 13 ευρώ μόνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts