drdedus Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλημέρα θέλω να αγοράσω ένα tv box ώστε να βάλω kodi και να δοκιάσω και εγώ αυτό τον κόσμο που πολύ τώρα τελευταία χρησιμοποιούν, απλώς θέλω μία βοήθεια τι μηχάνημα να πάρω. Έχω διαβάσει ότι πολύ πήρατε αυτό "Mini M8S II" είναι καλό?? Το θέμα είναι ότι η σύνδεση στο ιντερνετ θα γίνει μέσω wifi θα υπάρχει πρόβλημα??? Οτιδήποτε προτάσεις καλοδεχούμενες. Ααα και κάτι ακόμα υπάρχει η δυνατότητα να συνδέσω το δορυφορικό πιάτο;;; και αν είναι ποιο θα ήταν καλύτερο;; Για σύνδεση με πιάτο κοίτα τα Κii pro και τα μοντέλα της wetec. Ψάχνω και εγώ για ενα κουτί που να τα εχει όλα τα dvb. Θα επερνα το wetek play 2 αλλά δεν έχει μαζί επίγεια και δορυφορική, μόνο ενα απο τα 2. Οπότε το kii pro αν και θα περιμένω ένα μήνα μήπως βγει κατι με ακόμα καλύτερο επεξεργαστή απο τον 905. Όχι ότι θα κερδίσω τίποτα σημαντικό αλλά έτσι γιατί έχω πάρει αρκετά με 905. Θα κοιταγα και για μοντέλα με hisilicon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 γιατί συναντώ τέτοιες διαφορές στις τιμές; βλέπω στο Geekbuying διάφορα με S912 & όχι μόνο αλλά δεν γνωρίζω τις διαφορές τους. π.χ.: http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-U1-4K-2K-UHD-TV-BOX-Android-5-1-Lollipop-Amlogic-S905-2G-16G-2x2-MIMO-802-11ac-WIFI-Bluetooth-4-1-1000M-LAN-KODI-359777.html http://www.geekbuying.com/item/R-BOX-Pro-Amlogic-S912-Android-6-0-Marshmallow-4K-60FPS-3G-16G-TV-BOX-370722.html http://promotion.geekbuying.com/promotion/zidoo_x9s για να ξεκινήσω κι εγώ στον κόσμο του Kodi & android tv αξίζει κάποιο από τα παραπάνω ή μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvascy Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 @balakof Χωρίς να είμαι ειδικός σε αυτά, και πιθανότατα το ποστ μου να μην στέκει... Αλλά έχω την εντύπωση ότι η εταιρεία "Minix" έφτιαξε ένα αξιόπιστο όνομα και έχει προσφέρει καλές συσκευές. Σημαντικό να πούμε ότι προσφέρει και εξαιρετικό support. Για αυτό ίσως η λίγο τσουχτερή τιμή. Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω στα χέρια μου εδώ και 4 μέρες. Τρέχει απροβλημάτιστα το σύστημα, έχει πολύ καλό σήμα wifi (από όσο είδα στα reviews λένε ότι είναι από τα καλύτερα) αν σκοπεύεις να το συνδέεις με wifi και όχι ethernet. Σχετικά με Kodi, και πάλι τρέχει χωρίς προβλήματα. Παρακολουθώ ταινίες σε 1080p, με ελληνικούς υπότιτλους. Κανένα κόλλημα, καθαρή εικόνα, όλα μια χαρά. (Σημ. 2-3 φορές απλά κράσαρε το πρόγραμμα και το έκανα restart) Επίσης έβαλα και ένα άλλο πρόγραμμα το οποίο στριμάρει γνωστά αγγλικά και αμερικάνικα κανάλια. Το συγκεκριμένο κολλάει λίγο, στα SD καλό είναι συνήθως. Στα HD/Full HD όχι τόσο. Λογικά λόγω σύνδεσης αφού έχω 10άρα. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έλεγα να πάρω Beelink αλλά τελικά κατέληξα σε Minix (κυρίως λόγω της πρώτης πρότασης που έγραψα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Για εμένα είναι ενα πανάκριβο μηχανάκι. Εδώ και τα 55$ για τον 912 που έδωσα ακόμα και αν βγει αστέρι τα θεωρώ κερατιάτικα. Παίρνεις το mini m8s ii και έχεις ενα Τοπ μηχανάκι. Ο μόνος λόγος να μην το πάρεις είναι αν θέλεις να στρεμαρεις 4Κ ασύρματα . 1080 θα παίξει κανονικά, αν όχι βάζεις το "σωστό" κανάλι στο wifi. Κανένας άλλος λόγος. Το μηχανάκι ΠΕΤΑΕΙ και ειναι το Vfm των ημερών, 35$ . Στην τελική αν θέλεις το τέλειο wifi παίρνεις ενα wifi client με 20€ και το κουμπωνεις στο lan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Για εμένα είναι ενα πανάκριβο μηχανάκι. Εδώ και τα 55$ για τον 912 που έδωσα ακόμα και αν βγει αστέρι τα θεωρώ κερατιάτικα. Παίρνεις το mini m8s ii και έχεις ενα Τοπ μηχανάκι. Ο μόνος λόγος να μην το πάρεις είναι αν θέλεις να στρεμαρεις 4Κ ασύρματα . 1080 θα παίξει κανονικά, αν όχι βάζεις το "σωστό" κανάλι στο wifi. Κανένας άλλος λόγος. Το μηχανάκι ΠΕΤΑΕΙ και ειναι το Vfm των ημερών, 35$ . Στην τελική αν θέλεις το τέλειο wifi παίρνεις ενα wifi client με 20€ και το κουμπωνεις στο lan. Όταν λες σωστό καναλι στο wifi,τι εννοείς; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Παίδες επειδή λίγο το καίγομαι το Tvbox και θέλω να πάρω από EU Warehouse το mini M8s με τον s905 τα αξίζει τα 36.30? Απλή χρήση θα κάνω μόνο για Kodi το θέλω. Επίσης εάν ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί με EU Warehouse και να έχει stock ας στείλει ένα pm. Η εάν πουλάει κάποιος το δικό του σε λογική τιμή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 (edited) Όταν λες σωστό καναλι στο wifi,τι εννοείς; Sent from my iPad using Tapatalk Pro ΒΑΣΙΚΌ Το να βρεις το σωστό κανάλι σήμερα δεν σημαίνει ότι θα ειναι και αύριο. Κατεβάστε ενα πρόγραμμα που κάνει ping. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να το κατεβάσετε στο box. Εγω το εχω στο κινητό και τρεχει κάνοντας διάφορα ping πάντα. πχ αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idleminds.pingit Καταναλώνει αμελητέο ίντερνετ αν κάνεις ping προς τον έξω κόσμο και αμελητέα μπαταρία. Αλλάξτε την διεύθυνση που θα κάνει ping στην διεύθυνση του Access point . Συνήθως επειδή οι περισσότεροι έχουν μια συσκευή για όλα η διεύθυνση είναι 192.168.1.1 η 0.1 η 2.1. edit :καλό είναι να αλλάξτε και το κάθε πότε κανει ping. Απο 5 δευτερόλεπτα σε 1 δευτερόλεπτο ακόμα και αν δεν σας το προτείνει το πρόγραμμα. Κάντε ping αλλάζοντας κανάλια στο access point και κοιτάξτε οι τιμές να ειναι 1-3ms παρακολουθώντας το για λίγο. Οι διαφορά ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ. Μπορεί να έχετε vdsl και ίσα ισα να ανοίγουν οι σελίδες η να μην μπορείτε να μεταφέρεται αρχεια τοπικα και αλλάζοντας κανάλι να ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ. Κάποιοι μπορεί να δουν και διάφορα κουφά όπως οταν ανοίγει μια ηλεκτρική συσκευή τότε εχουν κακό υψηλό ping η ακόμα χάνουν και πακέτα. Το ping είναι διαγνωστικό εργαλείο για αυτές τις δουλειές. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παίδες επειδή λίγο το καίγομαι το Tvbox και θέλω να πάρω από EU Warehouse το mini M8s με τον s905 τα αξίζει τα 36.30? Απλή χρήση θα κάνω μόνο για Kodi το θέλω. Επίσης εάν ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί με EU Warehouse και να έχει stock ας στείλει ένα pm. Η εάν πουλάει κάποιος το δικό του σε λογική τιμή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω θα επέρνα το επόμενο μοντέλο το ii. Εκτός αν θέλεις να συνδέσεις το hdmi με ενισχυτή και μετά με την Τv. Έχει ενα θεματάκι που ίσως το διορθώσουν . Edited August 30, 2016 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αυτο το μηχανημα το ξερει κανενας? kiii kodi tv box amlogic s905 android 5.1 2gb 16gb 64Bit KODI 15.2 Dual WIFI 2.4G http://s.aliexpress.com/2qYJ77Jr (from AliExpress Android) Ψαχνω ενα που χωρις σκαλισμα θα παιζει kodi. Sent from my m2 note using Tapatalk Καμια γνωμη κανενας? Ή καμια αλλη προταση? Sent from my m2 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το acestream στο κινητό, θέλει πλέον standard or premium plan για να δουλέψει.έχουμε καμία λύση; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Το acestream στο κινητό, θέλει πλέον standard or premium plan για να δουλέψει.έχουμε καμία λύση; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου με standard εμένα λειτουργεί κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Standard κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Που το πατάτε δηλαδή; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Που το πατάτε δηλαδή; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου δεν πατάς κάτι, απλά μπαίνεις μέσα από τον λογαριασμό σου στην google και είσαι έτοιμος. Ομως είμαστε εκτός θέματος Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αξιζει να δωσω 65 ευρω για αυτο το μηχανημα μεταχειρισμενο ή ειναι πολυ παλιο? To θελω αμεσα να το δωσω καπου δεν προλαβαινω να παραγγειλω. EVOLVEO TV BOX QUAD CORE Q4 + EVOLVEO FLYMOUSE Android 4.2.2 Quad Core 1.6 GHz ARM Cortex-A9 Quad Core 3D Mali-400 2 GB ram Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αξιζει να δωσω 65 ευρω για αυτο το μηχανημα μεταχειρισμενο ή ειναι πολυ παλιο? To θελω αμεσα να το δωσω καπου δεν προλαβαινω να παραγγειλω. EVOLVEO TV BOX QUAD CORE Q4 + EVOLVEO FLYMOUSE Android 4.2.2 Quad Core 1.6 GHz ARM Cortex-A9 Quad Core 3D Mali-400 2 GB ram πεταμένα λεφτά, μερικά ποστ πιο πάνω έχουν δωθεί προτάσεις σοβαρές και με λιγότερα χρήματα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καμια προταση να παραγγειλω απο καταστημα στην Ελλαδα? στα λεφτα αυτα? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Καμια προταση να παραγγειλω απο καταστημα στην Ελλαδα? στα λεφτα αυτα? αμα τυχον ειναι μονο για kodi και θες απο ελλαδα δεν χτυπας κανα raspberry 3 καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Βασικα θελω android tv box με 2 gb μνημη αλλα μια ματια που ειδα λιγο δεν βρηκα κατι γι'αυτο κατεληξα σε αυτο Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Βασικα θελω android tv box με 2 gb μνημη αλλα μια ματια που ειδα λιγο δεν βρηκα κατι γι'αυτο κατεληξα σε αυτο οκ αν θελεις android tv box παω πασο!αλλα απο ελλαδα νομιζω αν θελει καποιος για kodi ειναι μονοδρομος το raspberry με σχετικα λιγα χρηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 Αξιζει να δωσω 65 ευρω για αυτο το μηχανημα μεταχειρισμενο ή ειναι πολυ παλιο? To θελω αμεσα να το δωσω καπου δεν προλαβαινω να παραγγειλω. EVOLVEO TV BOX QUAD CORE Q4 + EVOLVEO FLYMOUSE Android 4.2.2 Quad Core 1.6 GHz ARM Cortex-A9 Quad Core 3D Mali-400 2 GB ram ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ !! οκ, ευχαριστω για τις απαντησεις. Με πεισατε δεν το αγοραζω. Θα περιμενει το δωρο λιγο παραπανω. Κατι αλλο επειδη δεν εχω ξαναπαραγγειλει απο gearbest , οταν γραφουν Warehouse Options σημαινει οτι το ειδος αυτο το εχουν και σε Ευρωπαϊκη αποθηκη ; δηλαδη θα ερθει πιο γρηγορα; Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 videostong 912 box https://m.youtube.com/watch?v=JHdbrpJE2Uc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εχω εδω και λιγες μερες το Beelink mini mxiii και εχω ορισμενες αποριες. 1) δεν κανει ΟΤΑ update... πως γινετε αυτο? 2) Πως μπορω να κανω επαναφορα σε αρχικη κατασταση, 3) Πως βαζω στατικη IP διοτι μου βγαζει οτι δεν ειναι σωστη αυτη που βαζω...... 4) Εβαλα μια καρτα στην υποδοχη..... πως την βλεπω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 videostong 912 box https://m.youtube.com/watch?v=JHdbrpJE2Uc αυτό είναι καλό μηχάνημα; να το χτυπήσω ή όχι; Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. August 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2016 Εγω θα επέρνα το επόμενο μοντέλο το ii. Εκτός αν θέλεις να συνδέσεις το hdmi με ενισχυτή και μετά με την Τv. Έχει ενα θεματάκι που ίσως το διορθώσουν . Θέλω να το πάρω από EU Warehouse για να έρθει γρήγορα οπότε κοιτάω μόνο αυτό δυστυχώς. Τι θεματακι εννοείς? Κατευθείαν με Hdmi στην TV θα πάει χωρίς ενισχυτή και θα είναι μόνο για Kodi σε 720. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts