jimmys Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 http://m.geekbuying.com/Category/ProductList?CategoryId=1547 Αυτό έχω και ψάχνω ένα ποντίκι Bluetooth που να λειτουργεί σωστά και δεν βρίσκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Eξαρτάται.Δεν δίνουν όλες οι θύρες usb το ίδιο ρεύμα.Κοίτα το manual της τηλεορασή σου, η πίσω αν το γράφει Εμένα ας πούμε έχει θύρα που δίνει 5v 0.5A που είναι και η κλασική, και θύρα που δίνει 5v 1.5A για άλλες συσκευέςΔυστυχώς δεν βρήκα καμιά σχετική πληροφορία ούτε στην tv ούτε στο manual. Δύο θύρες usb έχει, να δοκιμάσω στην τύχη ή μπορεί να κάνω ζημιά στο android box αν πχ το βάλω στο 0,5 αντί για το 1,5A? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Δυστυχώς δεν βρήκα καμιά σχετική πληροφορία ούτε στην tv ούτε στο manual. Δύο θύρες usb έχει, να δοκιμάσω στην τύχη ή μπορεί να κάνω ζημιά στο android box αν πχ το βάλω στο 0,5 αντί για το 1,5A? ποια tv εχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 (edited) Δεν είμαι σπίτι αλλά κατά 99% είναι η Samsung UE40D5500. Edit: Μόλις το επιβεβαίωσα, αυτή που έγραψα είναι. Edited May 8, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 @μαριε, τι γνωμη σου γι αυτο θελω , http://www.asiapads.com/en/zero-devices-z64-rk3368-octacore-64-bits-android-5-1-lolipop-dual-wifi-2630.html Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 @μαριε, τι γνωμη σου γι αυτο θελω , http://www.asiapads.com/en/zero-devices-z64-rk3368-octacore-64-bits-android-5-1-lolipop-dual-wifi-2630.html νομιζα οτι ο rk3368 θα έβγαινε σε παραγωγή τον άλλο μήνα .... πολύ δυνατό φαίνεται.. (ιδανικό για media player ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 νομιζα οτι ο rk3368 θα έβγαινε σε παραγωγή τον άλλο μήνα .... πολύ δυνατό φαίνεται.. (ιδανικό για media player ) Τούμπανο!!!! Να βοηθούσε λίγο το @+?% το δολάριο! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2015 Τούμπανο!!!! Να βοηθούσε λίγο το @+?% το δολάριο! τα καλύτερα έρχονται ....rk3368 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
civilathens Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Δυστυχώς δεν βρήκα καμιά σχετική πληροφορία ούτε στην tv ούτε στο manual. Δύο θύρες usb έχει, να δοκιμάσω στην τύχη ή μπορεί να κάνω ζημιά στο android box αν πχ το βάλω στο 0,5 αντί για το 1,5A?Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά. Η τροφοδοσία της συσκευής σου είναι 5v 2A. Εαν της δώσεις 5v 1A η 5V 0.5A πιθανόν να υπολειτουργεί. Το σωστό είναι να έχει τροφοδοσία 5v 2A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 (edited) Καλησπεριζω την παρέα,θέλω την βοήθεια σας. Εχω μια τηλεόραση sony Bravia που όμως δεν ειναι smart tv,υπαρχει κάποιο tv box που να ειναι δοκιμασμένο και να εχει και MPEG 4. Βασικά θέλω να το χρησιμοποιώ αντί του λάπτοπ,δηλαδή να βλέπω ταινίες με υπό τίτλους,να κατεβαζω απο το Ίντερνετ,να μπορω να παίζω παιχνίδια,να συνδέω το κινητο,να βλέπω digea (mpeg4), και ολα αυτα χωρις καλώδια,και χωρις να κολλάει συνεχεια. Α και να παίζει 4k Αν μπορείτε και αν υπαρχει αυτό που ζητάω στείλτε μου ενα link απο που να το αγοράσω.θελω να ειναι κάτι καλο και δοκιμασμένο. Sorry αν κούρασα. Ευχαριστω για τον χρονο σας Edited May 10, 2015 by Galantaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά. Η τροφοδοσία της συσκευής σου είναι 5v 2A. Εαν της δώσεις 5v 1A η 5V 0.5A πιθανόν να υπολειτουργεί. Το σωστό είναι να έχει τροφοδοσία 5v 2A Έχεις δίκιο, θα την αφήσω ως έχει σερί ανοιχτή. Αφού δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να κάνω πειράματα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Καλησπεριζω την παρέα,θέλω την βοήθεια σας. Εχω μια τηλεόραση sony Bravia που όμως δεν ειναι smart tv,υπαρχει κάποιο tv box που να ειναι δοκιμασμένο και να εχει και MPEG 4. Βασικά θέλω να το χρησιμοποιώ αντί του λάπτοπ,δηλαδή να βλέπω ταινίες με υπό τίτλους,να κατεβαζω απο το Ίντερνετ,να μπορω να παίζω παιχνίδια,να συνδέω το κινητο,να βλέπω digea (mpeg4), και ολα αυτα χωρις καλώδια,και χωρις να κολλάει συνεχεια. Α και να παίζει 4k Αν μπορείτε και αν υπαρχει αυτό που ζητάω στείλτε μου ενα link απο που να το αγοράσω.θελω να ειναι κάτι καλο και δοκιμασμένο. Sorry αν κούρασα. Ευχαριστω για τον χρονο σας Καμία βοήθεια ρε παιδιά.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμία βοήθεια ρε παιδιά... Edited May 11, 2015 by Galantaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) Καλησπεριζω την παρέα,θέλω την βοήθεια σας. Εχω μια τηλεόραση sony Bravia που όμως δεν ειναι smart tv,υπαρχει κάποιο tv box που να ειναι δοκιμασμένο και να εχει και MPEG 4. Βασικά θέλω να το χρησιμοποιώ αντί του λάπτοπ,δηλαδή να βλέπω ταινίες με υπό τίτλους,να κατεβαζω απο το Ίντερνετ,να μπορω να παίζω παιχνίδια,να συνδέω το κινητο,να βλέπω digea (mpeg4), και ολα αυτα χωρις καλώδια,και χωρις να κολλάει συνεχεια. Α και να παίζει 4k Αν μπορείτε και αν υπαρχει αυτό που ζητάω στείλτε μου ενα link απο που να το αγοράσω.θελω να ειναι κάτι καλο και δοκιμασμένο. Sorry αν κούρασα. Ευχαριστω για τον χρονο σας Καμία βοήθεια ρε παιδιά.... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καμία βοήθεια ρε παιδιά... καφε να κανει; :lol:λιγο χιούμορ (να κανει ολα αυτα και να εχει και δεκτη ...δύσκολα ) συμβιβασου με αυτο (θα κανεις δουλειά σου ) παρουσίαση ..ο ironwolf Edited May 11, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σε ευχαριστω πολυ, να σαι καλα,δηλαδή αν απο αυτα που ζητάω βγάλουμε τον δεκτή,ποιο θα μου πρότεινες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Σε ευχαριστω πολυ, να σαι καλα,δηλαδή αν απο αυτα που ζητάω βγάλουμε τον δεκτή,ποιο θα μου πρότεινες; Αυτο Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το mk808 plus.με το kodi τα παει αψογα,το ποπκορν ομως,δε το τρωει.πιθανως παιζει σε καλυτερες αναλυσεις και ζοριζεται,δε ξερω. τι καλυτερο εχουμε με λιγα χρηματα παραπανω?που να παιζει δοκιμασμενα popcorn Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 (edited) σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το mk808 plus.με το kodi τα παει αψογα,το ποπκορν ομως,δε το τρωει.πιθανως παιζει σε καλυτερες αναλυσεις και ζοριζεται,δε ξερω. τι καλυτερο εχουμε με λιγα χρηματα παραπανω?που να παιζει δοκιμασμενα popcorn το popcorn ΔΕΝ ειναι καλύτερο !! εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα ....εξαρτασε απο τους άλλους (ειναι πρόγραμμα p2p...torrent ...buffering ...οταν υπάρχουν λιγοι χρήστες ...και ποιότητα ιδια με kodi...720p,1080p.....) σε ταινίες που δεν ειναι σε επικαιρότητα μπορεί να μην υπάρχουν χρήστες για seeding ..και ύστερη σε υπότιτλους ...(εαν ξερεις ,εχεις τους κατάλληλους addon μπορεις να δεις ...παπάδες με kodi :hypno::lol:) .τι προβλήματα εχεις με popcorn ; εαν εχεις συνέχεια buffering...δες στο πρόγραμμα πόσοι κανουν seed (πόσοι βλεπουν ) Edited May 11, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 το popcorn ΔΕΝ ειναι καλύτερο !! εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα ....εξαρτασε απο τους άλλους (ειναι πρόγραμμα p2p...torrent ...buffering ...οταν υπάρχουν λιγοι χρήστες ...και ποιότητα ιδια με kodi...720p,1080p.....) σε ταινίες που δεν ειναι σε επικαιρότητα μπορεί να μην υπάρχουν χρήστες για seeding ..και ύστερη σε υπότιτλους ...(εαν ξερεις ,εχεις τους κατάλληλους addon μπορεις να δεις ...παπάδες με kodi :hypno::lol:) .τι προβλήματα εχεις με popcorn ; εαν εχεις συνέχεια buffering...δες στο πρόγραμμα πόσοι κανουν seed (πόσοι βλεπουν ) απλα κρασαρει.1080 δε παιζει να παιξω,ενω το 720 δεν ειναι οτι καλυτερο εχω επισης την εντυπωση πως το popcorn παιζει αρκετα κααλυτερα..δε ξερω,μου φαινεται καλυτερη η εικονα. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ξέρει κανείς αν υπάρχει εφαρμογή για remote control του android box από κινητό? Όχι remote για το xbmc αλλά γενικώς για το box. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Ναι δες το droidmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 (edited) Ευχαριστώ πολύ, θα τα δοκιμάσω! Edited May 12, 2015 by letom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 Τι γνωμη εχετε για το cs918 ? Το θελω για απλη χρηση θα συνδεσω μονιτορ πσ μονο για xbmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 βρηκα ενα φτηνο MXQ Amlogic S805 1G/8G http://www.aliexpress.com/item/New-MX3-Quad-Core-Amlogic-S802-Cortex-A9-1GB-RAM-8GB-Android-4-4-TV-Box/32311056804.html?spm=2114.32010308.4.204.ERBguL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galantaki Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ύστερα απο αρκετό διάβασμα στο θεμα αυτό,αποφάσισα να παραγγειλω αυτό http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html Απο οτι διάβασα οι περισσότεροι που το έχουν αγοράσει ειναι ευχαριστημένοι. Κάποιες ερωτήσεις μονο θελω κάνω ,όντας λιγο άσχετος. Ποιο gamepad πρέπει να πάρω για παιχνίδια; Χρειάζεται να πάρω πληκτρολόγιο και αν ναι ποιο; Μπορω να το χειρίζομαι απο το κινητο; Ευχαριστω και πάλι για τον χρονο σας. Ελπίζω να κάνω σωστή επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Ύστερα απο αρκετό διάβασμα στο θεμα αυτό,αποφάσισα να παραγγειλω αυτό http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html Απο οτι διάβασα οι περισσότεροι που το έχουν αγοράσει ειναι ευχαριστημένοι. Κάποιες ερωτήσεις μονο θελω κάνω ,όντας λιγο άσχετος. Ποιο gamepad πρέπει να πάρω για παιχνίδια; Χρειάζεται να πάρω πληκτρολόγιο και αν ναι ποιο; Μπορω να το χειρίζομαι απο το κινητο; Ευχαριστω και πάλι για τον χρονο σας. Ελπίζω να κάνω σωστή επιλογή... καλύτερος ο MINIX NEO X8-H PLUS (H.265 Hardware Decoding ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts