Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://m.geekbuying.com/Category/ProductList?CategoryId=1547

Αυτό έχω και ψάχνω ένα ποντίκι Bluetooth που να λειτουργεί σωστά και δεν βρίσκω.

• Απαντήσεις 21,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1308

• makis1024

566

• ath156

1835

Eξαρτάται.Δεν δίνουν όλες οι θύρες usb το ίδιο ρεύμα.Κοίτα το manual της τηλεορασή σου, η πίσω αν το γράφει

Εμένα ας πούμε έχει θύρα που δίνει 5v 0.5A που είναι και η κλασική, και θύρα που δίνει 5v 1.5A για άλλες συσκευές

Δυστυχώς δεν βρήκα καμιά σχετική πληροφορία ούτε στην tv ούτε στο manual. Δύο θύρες usb έχει, να δοκιμάσω στην τύχη ή μπορεί να κάνω ζημιά στο android box αν πχ το βάλω στο 0,5 αντί για το 1,5A?

Δυστυχώς δεν βρήκα καμιά σχετική πληροφορία ούτε στην tv ούτε στο manual. Δύο θύρες usb έχει, να δοκιμάσω στην τύχη ή μπορεί να κάνω ζημιά στο android box αν πχ το βάλω στο 0,5 αντί για το 1,5A?

ποια tv εχεις;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

νομιζα οτι ο rk3368 θα έβγαινε σε παραγωγή τον άλλο μήνα .... πολύ δυνατό φαίνεται.. (ιδανικό για media player )

νομιζα οτι ο rk3368 θα έβγαινε σε παραγωγή τον άλλο μήνα .... πολύ δυνατό φαίνεται.. (ιδανικό για media player )

Τούμπανο!!!!

Να βοηθούσε λίγο το @+?% το δολάριο!

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά. Η τροφοδοσία της συσκευής σου είναι 5v 2A. Εαν της δώσεις 5v 1A η 5V 0.5A πιθανόν να υπολειτουργεί.

Το σωστό είναι να έχει τροφοδοσία 5v 2A

Καλησπεριζω την παρέα,θέλω την βοήθεια σας.

Εχω μια τηλεόραση sony Bravia που όμως δεν ειναι smart tv,υπαρχει κάποιο tv box που να ειναι δοκιμασμένο και να εχει και MPEG 4.

Βασικά θέλω να το χρησιμοποιώ αντί του λάπτοπ,δηλαδή να βλέπω ταινίες με υπό τίτλους,να κατεβαζω απο το Ίντερνετ,να μπορω να παίζω παιχνίδια,να συνδέω το κινητο,να βλέπω digea (mpeg4), και ολα αυτα χωρις καλώδια,και χωρις να κολλάει συνεχεια.

Α και να παίζει 4k

Αν μπορείτε και αν υπαρχει αυτό που ζητάω στείλτε μου ενα link απο που να το αγοράσω.θελω να ειναι κάτι καλο και δοκιμασμένο.

Sorry αν κούρασα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Edited by Galantaki

Φίλε μου τα πράγματα είναι απλά. Η τροφοδοσία της συσκευής σου είναι 5v 2A. Εαν της δώσεις 5v 1A η 5V 0.5A πιθανόν να υπολειτουργεί.

Το σωστό είναι να έχει τροφοδοσία 5v 2A

Έχεις δίκιο, θα την αφήσω ως έχει σερί ανοιχτή. Αφού δουλεύει χωρίς πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να κάνω πειράματα.;)

Εχω μια τηλεόραση sony Bravia που όμως δεν ειναι smart tv,υπαρχει κάποιο tv box που να ειναι δοκιμασμένο και να εχει και MPEG 4.

Βασικά θέλω να το χρησιμοποιώ αντί του λάπτοπ,δηλαδή να βλέπω ταινίες με υπό τίτλους,να κατεβαζω απο το Ίντερνετ,να μπορω να παίζω παιχνίδια,να συνδέω το κινητο,να βλέπω digea (mpeg4), και ολα αυτα χωρις καλώδια,και χωρις να κολλάει συνεχεια.

Α και να παίζει 4k

Αν μπορείτε και αν υπαρχει αυτό που ζητάω στείλτε μου ενα link απο που να το αγοράσω.θελω να ειναι κάτι καλο και δοκιμασμένο.

Sorry αν κούρασα.

Καμία βοήθεια ρε παιδιά....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία βοήθεια ρε παιδιά...

Edited by Galantaki

Α και να παίζει 4k

Sorry αν κούρασα.

Καμία βοήθεια ρε παιδιά....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καμία βοήθεια ρε παιδιά...

καφε να κανει; :lol:λιγο χιούμορ (να κανει ολα αυτα και να εχει και δεκτη ...δύσκολα ) συμβιβασου με αυτο

(θα κανεις δουλειά σου )

παρουσίαση ..ο ironwolf

Edited by alex222800

Σε ευχαριστω πολυ, να σαι καλα,δηλαδή αν απο αυτα που ζητάω βγάλουμε τον δεκτή,ποιο θα μου πρότεινες;

Αυτο

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το mk808 plus.με το kodi τα παει αψογα,το ποπκορν ομως,δε το τρωει.πιθανως παιζει σε καλυτερες αναλυσεις και ζοριζεται,δε ξερω.

τι καλυτερο εχουμε με λιγα χρηματα παραπανω?που να παιζει δοκιμασμενα popcorn

Vamos Aris

σε γενικες γραμμες ειμαι πολυ ικανοποιημενος με το mk808 plus.με το kodi τα παει αψογα,το ποπκορν ομως,δε το τρωει.πιθανως παιζει σε καλυτερες αναλυσεις και ζοριζεται,δε ξερω.

τι καλυτερο εχουμε με λιγα χρηματα παραπανω?που να παιζει δοκιμασμενα popcorn

το popcorn ΔΕΝ ειναι καλύτερο !! εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα ....εξαρτασε απο τους άλλους (ειναι πρόγραμμα p2p...torrent ...buffering ...οταν υπάρχουν λιγοι χρήστες ...και ποιότητα ιδια με kodi...720p,1080p.....) σε ταινίες που δεν ειναι σε επικαιρότητα μπορεί να μην υπάρχουν χρήστες για seeding ..και ύστερη σε υπότιτλους ...(εαν ξερεις ,εχεις τους κατάλληλους addon μπορεις να δεις ...παπάδες με kodi :hypno::lol:) .τι προβλήματα εχεις με popcorn ; εαν εχεις συνέχεια buffering...δες στο πρόγραμμα πόσοι κανουν seed (πόσοι βλεπουν )

Edited by alex222800

το popcorn ΔΕΝ ειναι καλύτερο !! εχει ενα μεγάλο μειονέκτημα ....εξαρτασε απο τους άλλους (ειναι πρόγραμμα p2p...torrent ...buffering ...οταν υπάρχουν λιγοι χρήστες ...και ποιότητα ιδια με kodi...720p,1080p.....) σε ταινίες που δεν ειναι σε επικαιρότητα μπορεί να μην υπάρχουν χρήστες για seeding ..και ύστερη σε υπότιτλους ...(εαν ξερεις ,εχεις τους κατάλληλους addon μπορεις να δεις ...παπάδες με kodi :hypno::lol:) .τι προβλήματα εχεις με popcorn ; εαν εχεις συνέχεια buffering...δες στο πρόγραμμα πόσοι κανουν seed (πόσοι βλεπουν )

απλα κρασαρει.1080 δε παιζει να παιξω,ενω το 720 δεν ειναι οτι καλυτερο

εχω επισης την εντυπωση πως το popcorn παιζει αρκετα κααλυτερα..δε ξερω,μου φαινεται καλυτερη η εικονα.

Vamos Aris

Ύστερα απο αρκετό διάβασμα στο θεμα αυτό,αποφάσισα να παραγγειλω αυτό

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html

Απο οτι διάβασα οι περισσότεροι που το έχουν αγοράσει ειναι ευχαριστημένοι.

Κάποιες ερωτήσεις μονο θελω κάνω ,όντας λιγο άσχετος.

Ποιο gamepad πρέπει να πάρω για παιχνίδια;

Χρειάζεται να πάρω πληκτρολόγιο και αν ναι ποιο;

Μπορω να το χειρίζομαι απο το κινητο;

Ευχαριστω και πάλι για τον χρονο σας.

Ελπίζω να κάνω σωστή επιλογή...

Ύστερα απο αρκετό διάβασμα στο θεμα αυτό,αποφάσισα να παραγγειλω αυτό

http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-X8-H-Amlogic-S802-H-Quad-Core-2-0Ghz-Android-TV-BOX-2G-16G-Dual-Band-WIFI-2-4G-5-8G-Bluetooth-4-0-XBMC-Dolby-DTS-328163.html

Απο οτι διάβασα οι περισσότεροι που το έχουν αγοράσει ειναι ευχαριστημένοι.

Κάποιες ερωτήσεις μονο θελω κάνω ,όντας λιγο άσχετος.

Ποιο gamepad πρέπει να πάρω για παιχνίδια;

Χρειάζεται να πάρω πληκτρολόγιο και αν ναι ποιο;

Μπορω να το χειρίζομαι απο το κινητο;

Ευχαριστω και πάλι για τον χρονο σας.

Ελπίζω να κάνω σωστή επιλογή...

καλύτερος ο MINIX NEO X8-H PLUS (H.265 Hardware Decoding )