Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είναι φυσιολογικό να μην στο αναγνωρίζει μιας και είναι στο εύρος των 2.4 ghz έχεις δοκιμάσει άλλο ασύρματο ποντίκι εκτός από αυτό?

Ναι. Και αυτό τού pc -που ανέφερα πριν- ασύρματο είναι.

Ναι. Και αυτό τού pc -που ανέφερα πριν- ασύρματο είναι.

Αν έχεις ένα usb extension cable δοκίμασε να το συνδέσεις στο cs968 με αυτό. Δηλ το receiver του ποντικιού να είναι λίγο μακρύτερα από το κουτί, στην άκρη του καλωδίου. Είχα παρόμοιο πρόβλημα με ένα keyboard-mouse το οποίο ενώ δούλευε στην αρχή μια χαρά μετά σταμάτησε να δουλεύει. Το ένωσα με καλώδιο και όχι απευθείας στο βύσμα του κουτιού και από τότε κανένα πρόβλημα.

Οχι δεν δουλευει,σαν απλο remote ειναι.Βαζεςι επανω ενα οποιοδηποτε ποντικακι εχεις και ειναι οκ.

Aφου εισαι οκ απο geekbuying μην αλλαζεις,δεν υπαρχει λογος.

Δεν ξέρω ποιο remote έχεις, αλλά εμένα μια χαρά δούλευε ως ποντίκι αυτό το remote που είχε μέσα.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Δεν ξέρω ποιο remote έχεις, αλλά εμένα μια χαρά δούλευε ως ποντίκι αυτό το remote που είχε μέσα.

Γεια ποιο μηχανακι μιλαμε,μαλλον τα μπερδεωαμε λιγο βρε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

έχω το rc12 και παίζει κανονικά.

..την ώρα που είναι ανοικτό το tvbox ...βγάλε και ξαναβάλε το usb plug του rc12.

χρησιμοποίησε τις δυο usb θύρες που είναι στη μεριά που είναι η κάρτα sd ,..στην άλλη μεριά δεν δουλεύει και σε εμένα.

Γεια ποιο μηχανακι μιλαμε,μαλλον τα μπερδεωαμε λιγο βρε.

Δεν μιλάς για το μαμά remote του cs968;

Amazon Fire stick 4k max

Δεν μιλάς για το μαμά remote του cs968;

Oχι βρε,για το T-R42,αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα μαλλον δεν το δοκιμασα καλα.......εχω παντα το ποντικι επανω.

Oχι βρε,για το T-R42,αλλα τωρα που το ξανασκεφτηκα μαλλον δεν το δοκιμασα καλα.......εχω παντα το ποντικι επανω.

Το ίδιο μοντέλο είναι με το CS968.

Amazon Fire stick 4k max

Το ίδιο μοντέλο είναι με το CS968.

Κατσε γιατι ψιλομπερδευτηκα.......εννοεις οτι εσενα σου δουλευει οπως το παρακατω remote ασ πουμε??

http://www.geekbuying.com/item/RII-K25-2-4Ghz-Wireless-Air-Mouse-Keyboard---Infrared-Learning-Mode-Remote-Control-for-TV-BOX-PC-Game-317727.html

Κατσε γιατι ψιλομπερδευτηκα.......εννοεις οτι εσενα σου δουλευει οπως το παρακατω remote ασ πουμε??

http://www.geekbuying.com/item/RII-K25-2-4Ghz-Wireless-Air-Mouse-Keyboard---Infrared-Learning-Mode-Remote-Control-for-TV-BOX-PC-Game-317727.html

Παρόμοιο φαίνεται.

Ουσιαστικά ελέγχεις το βελάκι του mouse, επίσης έχεις πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Γράφεις κιόλας πατώντας στα νούμερα, αλλά κάνει 1 ώρα να γράψει 1 λέξη.

Όπως και να έχει πρώτα το RC12 για να κάνω δουλειά.

Amazon Fire stick 4k max

Παρόμοιο φαίνεται.

Ουσιαστικά ελέγχεις το βελάκι του mouse, επίσης έχεις πάνω κάτω δεξιά αριστερά. Γράφεις κιόλας πατώντας στα νούμερα, αλλά κάνει 1 ώρα να γράψει 1 λέξη.

Όπως και να έχει πρώτα το RC12 για να κάνω δουλειά.

Φιλε μου απο οτι ειδα στο geek τουλαχιστον ειναι διαφορετικα τα remote στις 2 συσκευες.

Εγω δεν εχω αυτο που εχεις εσυ.

Το πρόβλημα σ αυτά τα μηχανάκια απ ότι έχω καταλάβει, δεν έιναι τα specs (ολα πανω κατω τα ιδια εχουν) αλλα η υποστήριξη που λύνει τα προβλήματα

Έχετε δίκιο περί τιμής,αλλά:το cs968 συγκρίνετε με το minix neo x7 mini και όχι το neo x7 γιατί το δεύτερο έχει 16gb όχι 8 και εξωτερική κεραία.από εκεί και πέρα το παν είναι το support.προσωπικά χίλιες φορές να δώσω 20$ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.τα μόνα κινέζικα μηχανάκια που έχουν after sale support από την εταιρεία είναι η minix και η rikomagic.κοιταχτε επίσης.στα καταστήματα και το usellisell που τα στέλνει από Ευρώπη.και πάντα να αγοράζετε σε δολλάρια λόγω ισοτιμίας και ας έχει ευρώ το κατάστημα.

Συμφωνω μαζι σας,παιδια. Ειμαι κατοχος του Minix Neo x7 και βλεπω ταινιες ομαλα απο το xbmc χαρη στις συνεχεις αναβαθμισεις. Δεν μετανιωσα καθολου που το αγορασα. :D Αυτοι που αγορασαν το minix,ειναι πολυ ευχαριστημενοι.Ριξε μια ματια στο forum Minix (http://minixforums.com/forums/neo-x7/)

Edited by zonimov

απο geekbuying το cs968 ερχεται με το remote που δειχνει στην εικονα η είναι άλλο;

Εμένα μου ήρθε με αυτό...

απο geekbuying το cs968 ερχεται με το remote που δειχνει στην εικονα η είναι άλλο;

Με αυτό έρχεται άλλα αν θες την γνώμη μου χρειάζεται κάτι καλύτερο. Εγώ πήρα και το Tronsmart TSM01 και είμαι

απόλυτα ευχαριστημενος

Τωρα τελευταια και τυχαια εμαθα για τα android box. Βασικα εχω μια smart tv και ειδα οτι μαλλον δεν θα αναβαθμιστει ο flash player αφου η adobe παραταει τα linux.

Θα υπαρξουν τετοια προβληματα και στα android box? Στα android box μπορουμε να περασουμε κανονικα αρχεια .apk οπως και στα κινητα?

Τωρα τελευταια και τυχαια εμαθα για τα android box. Βασικα εχω μια smart tv και ειδα οτι μαλλον δεν θα αναβαθμιστει ο flash player αφου η adobe παραταει τα linux.

Θα υπαρξουν τετοια προβληματα και στα android box? Στα android box μπορουμε να περασουμε κανονικα αρχεια .apk οπως και στα κινητα?

Καλημερα,το αν θα υπαρξουν προβληματα στο μελλον δεν το ξερω,το cs968 που εχω παντως εχει προεγκατεστημενο flash player 11.1 μεσα και ναι παιρνει κανονικα αρχεια .apk μεσω προεγκατεστημενης εφαρμογης η αλλης εφαρμογης που μπορεις να βρεις στο play(εγω ας πουμε χρησιμοποιω το esexplorer)!

Ξεκίνησαν να βγαίνουν τα πρώτα boxes με τον τετραπύρηνο Amlogic!

http://www.geekbuying.com/item/S8-Android-AML8726-M8-TV-BOX-Amlogic-Bluetooth-XBMC-Google-Android-4-3-OS-USB-2-0--Black-324610.html

http://www.geekbuying.com/item/S8-Android-AML8726-M8-TV-BOX-Amlogic-Bluetooth-XBMC-Google-Android-4-3-OS-USB-2-0--Black-324610.html

2Ghz cpu και 8core vga, σίγουρα θα τα σπάει!

Το θέμα είναι τι support θα υπάρχει από Roms, γιατί και στά ταμπλετ λίγα φοράνε αυτό το cpu και δυστυχώς δεν έχουν ακόμα custom Rom, κάτι που δεν ευνοεί την αγορά τους.

Amazon Fire stick 4k max

2Ghz cpu και 8core vga, σίγουρα θα τα σπάει!

Το θέμα είναι τι support θα υπάρχει από Roms, γιατί και στά ταμπλετ λίγα φοράνε αυτό το cpu και δυστυχώς δεν έχουν ακόμα custom Rom, κάτι που δεν ευνοεί την αγορά τους.

video output: Suporrt 4K2K Video Output

:blink::blink::blink: :love:

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

video output: Suporrt 4K2K Video Output

:blink::blink::blink: :love:

Ειπαμε βρε και εσυ........χαμενοι στην μεταφραση.........:lol:

Παντως ειναι τουμπανακι............

Με τις εφαρμογές οι οποίες λειτουργούν σε portrait mode τί γίνεται? Τις γυρνάει στο πλάι στην τηλεόραση ή υπάρχει κάποια λειτουργία στα tv boxes ώστε να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές αποκλειστικά σε landscape mode?

Καλημερα,το αν θα υπαρξουν προβληματα στο μελλον δεν το ξερω,το cs968 που εχω παντως εχει προεγκατεστημενο flash player 11.1 μεσα και ναι παιρνει κανονικα αρχεια .apk μεσω προεγκατεστημενης εφαρμογης η αλλης εφαρμογης που μπορεις να βρεις στο play(εγω ας πουμε χρησιμοποιω το esexplorer)!

Ευχαριστω για την απαντηση. Εγω εχω περασει στο arc s μου το acestream, αρα δεν θα υπαρχει προβλημα και στο android box σωστα? Στο play store τα android box τα αναγνωριζει ως ταμπλετ ή ως smartphone?

Με τις εφαρμογές οι οποίες λειτουργούν σε portrait mode τί γίνεται? Τις γυρνάει στο πλάι στην τηλεόραση ή υπάρχει κάποια λειτουργία στα tv boxes ώστε να εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές αποκλειστικά σε landscape mode?

Aν κάποια εφαρμογή έχει βγει μόνο για portrait, τότε το νορμάλ είναι να την βγάζει κάθετα και όχι να την μετατρέπει σε landscape.

Amazon Fire stick 4k max

καλημέρα,όσες εφαρμογές έχω βαλει μέχρι τώρα και είναι portrait έτσι φαίνονται και στην τηλεόραση,δηλαδή δεξιά και αριστερά μαύρο και στην μέση η εφαρμογή σαν να την βλέπεις σε κινητό.

Edited by iliasmast