SERS1612 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Για τέτοια θέματα, μπορεί να φταίει και το καλώδιο σύνδεσης ή η tv. Προσωπικά, κανένα τέτοιο πρόβλημα με την LG plasma μου. Η Geass βρίσκεται εδώ http://www.freaktab.com/showthread.php?7677-CS968-Custom-Firmware-quot-GEASS-quot-ver-1 Κυκλοφορούν δύο εκδόσεις cs 968 . Μια με 2 mp κάμερα, και μία με 5 . Έχω μία υποψία ότι εκεί οφείλεται και η διαφορετική εμπειρία από τις roms . Εγώ έχω αυτό τού geekbuying πού γράφει ότι είναι 2 mp κάμερα ,και η Geass αναβόσβηνε συνέχεια. Εσείς πού έχετε περάσει geass χωρίς πρόβλημα ποιά έκδοση έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Κυκλοφορούν δύο εκδόσεις cs 968 . Μια με 2 mp κάμερα, και μία με 5 . Έχω μία υποψία ότι εκεί οφείλεται και η διαφορετική εμπειρία από τις roms . Εγώ έχω αυτό τού geekbuying πού γράφει ότι είναι 2 mp κάμερα ,και η Geass αναβόσβηνε συνέχεια. Εσείς πού έχετε περάσει geass χωρίς πρόβλημα ποιά έκδοση έχετε; πώς μπορούμε να καταλάβουμε ποια κάμερα και κατά προέκταση ποια έκδοση έχουμε ; αν έχεις σωστή έκδοση xbmc που παίζει καλά (και άρα δε φταίει αυτό) τα κοψίματα μπορεί να είναι και θέμα cache και μπορεί να γίνουν και μέσω wired σύνδεσης εγώ στις συσκευές μου έχω βάλει στο advancedsettings.xml τα <advancedsettings> <network> <alwaysforcebuffer>1</alwaysforcebuffer> <cachemembuffersize>52428800</cachemembuffersize> </network> </advancedsettings> με τα οποία έχω γλυτώσει από αυτά τα κοψίματα υπόψιν αυτή η τιμή θα χρησιμοποιεί 150MB μνήμης (τιμή cache x3 πάει) δεν έχω ακόμα το cs968 , αυτό αφορά τα 2 άλλα μηχανήματα που έχω (raspberry pi και πειραγμένο παλιό android tv box που έβαλα linux) τα οποία είναι συνδεδεμένα με καλώδιο στο δίκτυο και τραβάνε ταινίες από ένα nas το αρχείο αυτό πρέπει να το δημιουργήσεις (δεν υπάρχει από μόνο του) στον φάκελο του xbmc -> userdata έτσι εννοείς το αρχείο ; https://dl.dropboxusercontent.com/u/17442424/advancedsettings.xml το έκανα όπως είπες και δεν είδα διαφορά σε μένα που έχω θέμα με σπασίματα στο xbmc στην θέαση streaming video από internet. Μπάη δη γουέη, έφερε κολλητός εχθές raspberry pi με rbmc περασμένο και είδαμε πολύ πιο ομαλά τα ίδια ακριβώς πράγματα που βλέπω στο cs968 με σπασίματα. :blink: Edited January 21, 2014 by ekkli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 το έκανα όπως είπες και δεν είδα διαφορά σε μένα που έχω θέμα με σπασίματα στο xbmc στην θέαση streaming video από internet. Μπάη δη γουέη, έφερε κολλητός εχθές raspberry pi με rbmc περασμένο και είδαμε πολύ πιο ομαλά τα ίδια ακριβώς πράγματα που βλέπω στο cs968 με σπασίματα. :blink: ναι σωστό μου φαίνεται , μήπως δεν το έβαλες στο σωστό path ; (xbmc>userdata) το raspberry μια χαρά παίζει τις ταινίες , το πρόβλημα είναι ότι "νιώθει" άσχημα στα μενού κλπ κλπ έβαλες κάνα custom rom ή xbmc από αυτά που έχουν πει τα παιδιά ;; (εγώ ακόοοομα περιμένω το δικό μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Καλησπέρα Εδώ και ένα μήνα έχω και εγώ το μηχάνημα και έχω κρατήσει την custom rom Ξαφνικά εχτες σταμάτησε να αναβει το μπλε φωτάκι και το μηχανάκι είναι νεκρο. Tο τροφοδοτικο δίνει ρεύμα κανονικά. Το μετρησαμε και άλλωστε μόλις το βάζω στο ρεύμα ανέβει κανονικά στιγμιαία το κόκκινο της οπτικής. Μπορεί να είναι πρόβλημα rom η hardware? εμένα δυο φορές μου το έκανε αυτό ,να μην ανάβει,αλλά ξαναξεκίνησε μόνο του μετά από μισή ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Αυτό νομίζω ενδιαφέρει πολλούς. Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το optical switch, ώστε να αλλάζεις τον ήχο όταν έρχεται το optical είτε από την tv είτε από το tv box είτε από άλλη πηγή και όλα καταλήγουν στον ενισχυτή;http://i.ebayimg.com/t/SPDIF-TosLink-Digital-Optical-Audio-3x1-switch-adapter-selector-for-AV-amplifer-/00/s/NzIwWDcyMA==/z/lZkAAOxyAs9SQ9Ti/$T2eC16hHJGYE9nookQNvBSQ9TiSM3w~~60_3.JPG Λοιπόν παρέλαβα σήμερα το παραπάνω switch, αλλά ήχος από το tvbox δεν περνάει στο 5.1 hifi. Έχω δοκιμάσει όλες τις επιλογές στο settings> sound (passthrough/spdif) αλλά τίποτα. Από την τηλεόραση όμως περνάει κανονικά, άρα δεν φταίει το switch. Σκέφτομαι μήπως παρεμβάλλεται ο ήχος από το hdmi, δηλαδή επειδή έμμεσα περνάει ήχος και από το hdmi, αλλά και από το optical άμεσα, μήπως παίζει καμία κομπλα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Καλησπέρα Εδώ και ένα μήνα έχω και εγώ το μηχάνημα και έχω κρατήσει την custom rom Ξαφνικά εχτες σταμάτησε να αναβει το μπλε φωτάκι και το μηχανάκι είναι νεκρο. Tο τροφοδοτικο δίνει ρεύμα κανονικά. Το μετρησαμε και άλλωστε μόλις το βάζω στο ρεύμα ανέβει κανονικά στιγμιαία το κόκκινο της οπτικής. Μπορεί να είναι πρόβλημα rom η hardware? Το δικό μου σήμερα κόλησε κάποια στιγμή στα πιγκουινάκια της εκκίνησης. Νωρίτερα είχε δουλέψει κανονικά. Έκλεισα την τιβι και όταν αργότερα την ξανα-άναψα μου κόλλησε στους πιγκουίνους και μετά από το απαραίτητο reset μου έβγαλε μί οθόνη με ένα android με ανοιχτή κοιλιά. Κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει μια ταμπλέτα αλλά επανήλθε μετά από μόνη της όταν επιχείρησα να την ανάψω την άλλη μέρα. Ξέρει κνείς τίποτα; Λογικά αν ΔΕΝ επανέλθει θα μπορώ να περάσω μια οποια δήποτε ROM για να το συνεφέρω, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 να το δεχτώ και μου φαίνεται και λογική η σκέψη σου ... σε άλλες ROM όμως γιατί δεν εμφανίζονται παρόμοια προβλήματα; επειδή έχετε ψαχτεί περισσότερο με το μηχάνημα... καμία ROM με καλύτερη απόδοση υπάρχει περίπτωση να δούμε ή δεν υπάρχει καθόλου επίσημη υποστήριξη (έστω και ως αφετηρία για να βασιστούν σε αυτή οι όποιοι developers) ; Είχα το ίδιο πρόβλημα με την GEASS (τρεμόπαιγμα). Χθες πέρασα αυτήν http://www.freaktab.com/showthread.php?9089-CR11S-CS968-PRE-ROOTED-1080p-2MP-Stock-ROM-LibMedia-so-Hack-Ready-20131205 και το πρόβλημα λύθηκε. Επίσης, πέρασα και το Beyond XBMC http://www.freaktab.com/showthread.php?9603-Beyond-XBMC, αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω πολύ. Πολύ καλό κι αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Σας βρήκα λύση για σύνδεση από κινητό στο tvbox, όπου και αν είστε. Για το tvbox θέλει να τρέχει κάποιο Vnc client/server (πχ.droid Vnc server) και από το κινητό βάζετε το πολύ καλό Vnc Viewer της Real Vnc, που παλιότερα κόστιζε 10$ και πλέον είναι δωρεάν. Έκανα δοκιμή μεταξύ 2 κινητών Android και συνδέονται κανονικά. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ophilia Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Καλησπέρα Πέρασα και πάλι την rom μήπως και λυθεί το πρόβλημα με το cs968 αλλά δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα. Άλλαξα rom αλλά και πάλι τα ίδια. Μίλησα με την dealprime για το πρόβλημα που είχα και μου είπαν να απευθυνθώ στο forum της apad.tv πριν το πακετάρω και το στείλω πίσω. Έγραψα και εκεί και μου απάντησαν ότι ψάχνουν να βρουν λύση και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Μόλις έχω κάποιο νέο θα το ποστάρω και εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
previewgr Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ρε παιδιά πως μπορώ μέσα από το gallery του cs968 να δω φωτογραφίες αποθηκευμένες στο android κινητό μου (xperia t) ; Πρέπει να κάνω mount σε κάποιο drive το κινητό μου ή υπάρχει άλλος τρόπος ; Εννοείται πως και τα 2 συνδέονται ασύρματα στο δίκτυο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 (μπορεί να το παρατραβάω:)) λέτε να μπορεί να βάλει κάποιος κάποια διανομή linux; και να παίζει καλύτερα βίντεο και xbmc ή είναι εντελώς άκυρη η σκέψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Ρε παιδιά πως μπορώ μέσα από το gallery του cs968 να δω φωτογραφίες αποθηκευμένες στο android κινητό μου (xperia t) ; Πρέπει να κάνω mount σε κάποιο drive το κινητό μου ή υπάρχει άλλος τρόπος ; Εννοείται πως και τα 2 συνδέονται ασύρματα στο δίκτυο μου. Ψάξε στο Google για σύνδεση Lan μέσω es explorer. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soula_kop Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Και για όσους έχουν Mac και θέλουν να βάζουν-βγάζουν αρχεία μέσω wifi, κατεβάστε το Diskovery - WiFi File Transfer. Η εφαρμογή είναι δωρεάν, αλλά για να ξεκλειδώσεις το drang n drop αγοράζεις το write support (0,98E). Το δοκίμασα σε Maverick και δουλεύει άψογα. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.signedcode.diskovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mv040 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 κάποιες φορές οι hdd που συνδέω κάνουν 1 κλακ κλακ και δεν αναγνωρίζονται, μήπως δεν επαρκεί το ρεύμα; αν πάρω 5V 4A τροφοδοτικό αντί του αυθεντικού θα πάθει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε η αγορά ένως box περισσότερο για να βλέπω on line ταινίες απο διάφορα σάιτ. Το ερώτημα μου είναι... Θα δουλεύει; κ με ποιον τροπο θα μπορω να χειρίζομαι γραμματα κτλ. Η τηλεόραση μου δεν είναι Σμαρτ αλλά έχει hdmi για δώστε κάνα φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 .. έκανα video κλήση με το skype και το cs968 αλλά η εικόνα που στέλνω είναι φουλ στο κόκκινο και δεν μπορώ να βάλω στις ρυθμίσεις την πηγής φωτός, στη θέση για φως λάμπας ,όπως κάνω με το πρόγραμμα για την κάμερα με το πρόγραμμα του tvbox. έχει κάνει κάποιος κάτι για αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Παιδιά καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε η αγορά ένως box περισσότερο για να βλέπω on line ταινίες απο διάφορα σάιτ. Το ερώτημα μου είναι... Θα δουλεύει; κ με ποιον τροπο θα μπορω να χειρίζομαι γραμματα κτλ. Η τηλεόραση μου δεν είναι Σμαρτ αλλά έχει hdmi για δώστε κάνα φως Να χειρίζεσαι γράμματα τι εννοείς; Και δεν χρειάζεσαι smart tv για να συνδέσεις το tv box. Ίσα ίσα που το tv box κάνει την απλή tv σαν smart. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylatos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εννοω πως θα γραφω σε πληκτρολογιο; ισως ακουγεται χαζο αλλα δεν εχω ιδεα απο βοξ. Θα πρεπει να αγορασω καποιο πληκτρολογιο αυρματο να υποθεσω; κ οσο αφορα ταινιες θα μπορω να βλεπω απο σαιτ? Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο για να βαλω στο συρταρι τον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 παρελαβα και εγω σημερα το cs-968 απο dealsprime και το εβαλα να δω τι γινεται και του εκανα ενα antuntu και απο οτι βλεπω δεν εχει 4 χ 1.8 ghz αλλα 4 χ 1.4 ghz και επισης δεν ειναι 8 gb αλλα 4 gb ... λεω να το γυρισω πισω και να μου κανουν refund τα λεφτα μου γιατι δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν οι κινεζοι.. το δικο σας τι εχει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Εννοω πως θα γραφω σε πληκτρολογιο; ισως ακουγεται χαζο αλλα δεν εχω ιδεα απο βοξ. Θα πρεπει να αγορασω καποιο πληκτρολογιο αυρματο να υποθεσω; κ οσο αφορα ταινιες θα μπορω να βλεπω απο σαιτ? Αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο για να βαλω στο συρταρι τον υπολογιστη Ναι χρειάζεσαι πληκτρολόγιο. Ψάξε σε παλιοτερα post για προτάσεις. παρελαβα και εγω σημερα το cs-968 απο dealsprime και το εβαλα να δω τι γινεται και του εκανα ενα antuntu και απο οτι βλεπω δεν εχει 4 χ 1.8 ghz αλλα 4 χ 1.4 ghz και επισης δεν ειναι 8 gb αλλα 4 gb ... λεω να το γυρισω πισω και να μου κανουν refund τα λεφτα μου γιατι δεν μου αρεσει να με κοροιδευουν οι κινεζοι.. το δικο σας τι εχει ? Πού είδες ότι είναι μόνο 4gb; Λες για τον ελεύθερο χώρο ή τον συνολικό; Για τους επεξεργαστές, ξέρουμε ότι κανένα rk3188 δεν είναι 1.8ghz. Το συζητάγαμε πριν 2 σελίδες. Πόσο σου έβγαλε τελικά στο Antutu; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ναι χρειάζεσαι πληκτρολόγιο. Ψάξε σε παλιοτερα post για προτάσεις. Πού είδες ότι είναι μόνο 4gb; Λες για τον ελεύθερο χώρο ή τον συνολικό; Για τους επεξεργαστές, ξέρουμε ότι κανένα rk3188 δεν είναι 1.8ghz. Το συζητάγαμε πριν 2 σελίδες. Πόσο σου έβγαλε τελικά στο Antutu; αυτο με το 1.8 δεν το ηξερα οποτε τους κραζω αδικα.. αλλα ειναι 4gb και του βλεπω στον συνολικο χωρο οτι δεν ειναι 8 .. και εχω αρκετες android συσκευες... zte 967 , lenovo 820 , pipo m6 , ployer momo19hd , ployer momo9 και ενα android mini pc 1.2 mhz. στο antuntu μου εβγαλε 15895... και το περιμενα παραπανω... τελος παντων δεν ειναι αυτο μεγαλο προβλημα εφοσον για τον επεξεργαστη ειχα το πιο μεγαλο προβλημα να πω την αληθεια αλλα εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα θα το κρατησω... τι να του περασω για την καλυτερη λειτουργια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 αυτο με το 1.8 δεν το ηξερα οποτε τους κραζω αδικα.. αλλα ειναι 4gb και του βλεπω στον συνολικο χωρο οτι δεν ειναι 8 .. και εχω αρκετες android συσκευες... zte 967 , lenovo 820 , pipo m6 , ployer momo19hd , ployer momo9 και ενα android mini pc 1.2 mhz. στο antuntu μου εβγαλε 15895... και το περιμενα παραπανω... τελος παντων δεν ειναι αυτο μεγαλο προβλημα εφοσον για τον επεξεργαστη ειχα το πιο μεγαλο προβλημα να πω την αληθεια αλλα εφοσον ειναι ετσι τα πραγματα θα το κρατησω... τι να του περασω για την καλυτερη λειτουργια... Όλα κοντά στα 16000 βγάζουν, οπότε είσαι μια χαρά. Για τις γνωστές custom Rom διάβασε καμιά σελίδα πιο πριν , αναφέρονται οι λεπτομερείε.ς Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) επισης προσπαθω να το συνδεσω με τον υπολογιστη και δειν το βλεπει... δεν μπορει να βρει driver cd968 υπαρχει καποια λυση...? επισης χωρις να ξερω πατησα τα 2 βελακια που κοιταγαν προς τα κατω και εξαφανιστικε η γραμμη .. πως την επαναφερουμε? Edited January 24, 2014 by kost1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buried Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 επισης προσπαθω να το συνδεσω με τον υπολογιστη και δειν το βλεπει... δεν μπορει να βρει driver cd968 υπαρχει καποια λυση...? επισης χωρις να ξερω πατησα τα 2 βελακια που κοιταγαν προς τα κατω και εξαφανιστικε η γραμμη .. πως την επαναφερουμε? ...έβαλες την geass και τώρα δεν μπορείς να την αλλάξεις ή στο κάνει αυτό με τη μανίσια rom ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 ...έβαλες την geass και τώρα δεν μπορείς να την αλλάξεις ή στο κάνει αυτό με τη μανίσια rom ; με την μαμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts