E_jay Δημοσιεύτηκε May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2004 Wirelessly posted (Samsung E700: SAMSUNG-SGH-E700/BSI UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) Ena krisimo erotima! Tha kanate pote plastiki kai gia poio logo? Kai se poio filo nomizete pws exoun megaliteri apixish tetoiou eidous enxirises? Prosopika tha ekana plastiki mono gia logous igias (makria apo emas!). Oso gia to deutero erwtima nomizw pws oi gynaikes einai autes pou kanoun kirios plastikes, ritides, stithos, opisthia ktl! Eseis ti pisteuete? Παράθεση Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Οι αντρες εχουν αλλα πραγματα που κοιτανε οι γυναικες οποτε και στραβη μυτη να εχεις δεν υπαρχει προβλημα... Εγω δεν θα κανα (αντρας ειμαι) Οι γυναικες ειναι και πιο πολυ πρσεχτικες στα εξωτερικα τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Eγω δεν θα ειχα ποτε κανενα προβλημα να κανω καποια πλαστικη,αν κατι-καποτε,ανακαλυπτα πως δεν μου αρεσε επανω! ;) Οι γυναικες ειναι αληθεια οτι περιποιουνται περισσοτερο τον εαυτο τους,αλλα&εμεις τα τελευταια χρονια δεν παμε πισω μιας&με ερευνες(δεν θυμαμαι που... :o )εδειξε πως απο τις μεγαλυτερες οικονομικες ανθισεις,τις εχουν τα "καλλυντικα" για αντρες!!! :whistle: Anyway,εγω δεν θα ειχα προβλημα,ισως&γιατι απο μικρος εχω μεγαλωσει αναμεσα σε γιατρους(πατερας,θειος,ο αδερφος μου σπουδαζει,οικ.φιλοι κτλ κτλ! :!: ) Ετσι εχω δει την ιατρικη(σε οποιαδηποτε εφαρμογη της)με πολυ "καλο ματι". ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeTBoY Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Egw pote mou den tha ekana plastikh!!Den xerw alla eimai ths apopsi oti etsi eimai kai se opoion aresw....kai ektos apo auto den exw komplex me ton eauto mou pws eimai emfanisiaka.... Monh periptwsh pou isws na ekana einai se periptwsh atuxhmatos,na mou xei kopei to miso proswpo dld kai tetoia.... :) :) Makria apo mas.........ftou ftou ftou ftou.......! Παράθεση http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 oute ego nomizo pos 8a ekana....an kai endexomenos na xreiastei na kano fetos .... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
After Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Εχει σχεση το nick σου?!!! Παράθεση Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Ποτέ δεν θα ήθελα να κάνο γιατί μου αρέσει έτσι όπως είμαι! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Δεν ξέρω αν διαβάσατε ένα δημοσίευμα που λέει ότι κάποιος στην κίνα χώρισε την γυναίκα του γιατί είχε κάνει πλαστική εγχείριση για 100000 δολαρια αμερικής και του το είχε κρύψει και το ανακάλυψε αυτός νομίζοντας ότι τον απατούσε μιας που το μωράκι που γέννησε ήταν κακάσχημο (είχε μιάσει στην μάνα) και αυτήν αναγκάστηκε να του πει την αλήθεια ότι πριν γνωριστούν είχε κάνει την επέμβαση.Ο κύριος την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και με αποζημίωση 120000 δολάρια αμερικής!!!!!!! άντε κάνε μετά την πλαστική να σε δω εδώ μιλάμε για χοντρό πετσόκομα Παράθεση Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος After (27 Μάι. 2004 , 01:41) Εχει σχεση το nick σου?!!! kamia apolutos...opos exo pei se allo thread to nick mou einai titlos tragoudiou(cd oloklhrou) ths anastacia... :o Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς στο χέρι για ένα σημάδι :) Ήμουν κατά των πλαστικών επεμβάσεων αλλα βρίσκω σιγά σιγά τα μίλια μου :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Δεν με ενδιαφέρει να κάνω. Δεν είναι σωστό να παραμορφώνουμε τη φύση. Ο Θεός μας έφτιαξε έτσι όπως είμαστε και δεν πρέπει να αλλάξουμε το σώμα μας χρησιμοποιώντας την τεχνολογία. :mad: Πάντως, οι γυναίκες κάνουν τις περισσότερες πλαστικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Ενταξει μην υπερβαλουμε...Οταν λεμε πλαστικη john_vla δεν σημαινει πως θα αλλαξουμε τα παντα απο πανω μεχρι κατω... ;) Ειναι σωστο αυτο που λες πως ο Θεος μας εφτιαξε ετσι,αλλα το να κανεις μια πλαστικη(π.χ. να ειναι καποιος μια χαρα παιδι&να εχει υπερβολικα ασχημη μυτη!)δεν σημαινει αυτοματος οτι πας "κοντρα" στην φυση. :) Εγω την πλαστικη δεν την υποστηριζω μονο οταν ο αλλος "υπερβαλει"& μονο οταν σε μια Α ηλικια,προσπαθει απεγνωσμενα να "γυρισει τον χρονο πισω"&ενω ειναι π.χ. 60 ετων,να θελει να δειχνει 40! ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icem4n Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 προσωπικα θα εκανα πλαστικη και για λογους υγειας και για λογους αισθητικης (π.χ. καποια ουλη) χωρις δευτερη σκεψη. ειμαι της αποψης πως η προοδος στην ιατρικη και στην τεχνολογια μπορουν να μας ωφελησουν για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης και ψυχολογια, ετσι δεν υπαρχει λογος να ειμαι αρνητικος σε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. May 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2004 Παν μετρον αριστον! Μονο σε περιπτωσεις που ειχα κατι πολυ αντιαιθητικο πανω μου! Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 mono se periptoseis pou d tha ipirxe alli lisi (meta apo atixima p.x) ftou ftou genika oti exei na kanei me giatrous k tetoia ta fovamai giati exoun dei polla ta matakia mou logo pollon stin oikogeneia pou asxolounte me ton klado http://www.click-smilies.de/my_smileys/smileys1/brutal2.gif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miasoda Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Κλασικά δεν πρόκειται να κάνω πλαστική όσο χάλια και να είμαι (που δεν είμαι :P)... Πλαστική κάνουν μόνο αυτοί που έχουν λεφτά και διάθεση... Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. WebMaster --> http://www.Therevolver.net/ WNxMia][soda by the Clan Warrior Nation Network Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mia][soda (28 Μάι. 2004 , 16:48) Κλασικά δεν πρόκειται να κάνω πλαστική όσο χάλια και να είμαι (που δεν είμαι :P)... Πλαστική κάνουν μόνο αυτοί που έχουν λεφτά και διάθεση... οταν δεν εχουν καποιο συγκεκριμενο προβλημα εννοεις... προσωπικα θα εκανα πλαστικη και για λογους υγειας και για λογους αισθητικης (π.χ. καποια ουλη) χωρις δευτερη σκεψη. ειμαι της αποψης πως η προοδος στην ιατρικη και στην τεχνολογια μπορουν να μας ωφελησουν για μια καλυτερη ποιοτητα ζωης και ψυχολογια, ετσι δεν υπαρχει λογος να ειμαι αρνητικος σε αυτο. συμφωνω απολυτως...πηρες την απαντηση μου απο το στομα μου φιλε μου! Παιδια ειδατε τι επαθε μια κοπελα στην αμερικη μετα απο ατυχημα τροχαιο οπου πηρε φωτια το αμαξι!παραμορφωθηκε εντελως!και τωρα παλευει να νομιμοποιηθει η μεταμοσχευση προσωπου απο πλαστικο χειρουργο για να μπορεσει να "ξαναζησει"!Το εδειξε στη λαμπιρη ενα μεσημερι που ετρωγα και πραγματικα μολις την ειδα κοπηκε η ορεξη για φαι για τηλεοραση για πλακα γεια γεια γεια...ειπα και πηγα για διαβασμα!Φτου φτου μακρια μασ!αχ...υγεια πανω απολα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miasoda Δημ. May 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (29 Μάι. 2004 , 01:12) οταν δεν εχουν καποιο συγκεκριμενο προβλημα εννοεις... Και αυτό, απλά κάποιος αν δεν έχει κανένα σοβαρό πρόβλημα και κάνει πλαστική το κάνει μόνο και μόνο επειδή θέλει να αγγίξει το τέλειο!! Παράθεση Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ. WebMaster --> http://www.Therevolver.net/ WNxMia][soda by the Clan Warrior Nation Network Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Mia][soda θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα το να εχει "σοβαρο προβλημα",ειναι υποκειμενικο για τον καθενα. ;) Δηλαδη,ενταξει,δεν πιστευω πως πρεπει να ειναι στη φαση να του εχει καει τελειως το προσωπο,η να ειναι βαρια παραμορφωμενος ο αλλος για να κανει μια πλαστικη. :) Απο τη στιγμη που η επιστημη σου επιτρεπει να διορθωσεις οτι δεν σου αρεσει,πανω σου ειναι υποκειμενικο για το αλλον το "σοβαρο προβλημα". ;) Ειναι γενικα αν την Ιατρικη προοδο,την "δεχεσαι"&την"αποδεχεσαι"σε ολους τους τομεις της&αν την θεωρεις "συμαχο" η το αντιθετο. :) (Το τελευταιο δεν πηγαινε προσωπικα σε σενα. :!: Ο.Κ. ;) ) ΕDIT-Π.Χ.,Εκει που για μενα ειναι λαθος ειναι οταν προσπαθει καποιος με νυχια&με δοντια να "γυρισει" το χρονο πισω&κανει απανωτες πλαστικες&γινεται ενα μπαχαλο.... :blink: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukukali Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Εγω δεν εχω προβλημα..................ολες οι γυναικες λενε οτι ειμαι θεος :p την τελευταια φορα(10 μερες πριν) που πηγα σε πλαστικο μου ειπε να ξαναπερασω γιατι εχει πολυ δουλεια να κανει επανω μου............. :confused: μηπως ζηλευει?????!!!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Ουσιαστικά με τον ορισμό που έχει δοθεί μέχρι τώρα, η πλαστική γίνεται για λόγους ομορφιάς. Παρόλα αυτά αν το εξετάσουμε πιο γενικά βοηθάει στον ψυχολογικό παράγοντα κυρίως. Και εξηγώ: Η ουλή που μπορεί να υπάρχει ή ένα σημάδι από ατύχημα μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει χωρίς κίνδυνο στο σώμα μας, επιδρά αρνητικά όμως στην ψυχική μας διάθεση. Μετά από εγχειρήσεις όπως καισαρική, σκωληκοειδήτη, οι τομές καλύπτονται από πλαστική αν και εφόσον το ζητήσει ο ασθενής. Υπάρχουν πλαστικές που γίνονται στη μύτη όχι για να φαίνεται ομορφότερη αλλά γιατί βοηθάει στην πιο σωστή λειτουργία της ή στα αυτιά για τον ίδιο λόγο. Σίγουρα και οι γυναίκες είναι οι πιο συχνοί ασθενείς-πελάτες για τέτοιου είδους επεμβάσεις. Ένας άντρας με κοιλίτσα που δεν έχει κυταρίτιδα "συγχωρείται" πιο εύκολα από τη γυναίκα που έχει ατέλειες... Όχι....δεν έχω κάνει...και δεν νομίζω να έκανα... Μερικά σημάδια τα κρατάω για να μου θυμίζουν.... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia (22 Ιούν. 2004 , 09:24) Μετά από εγχειρήσεις όπως καισαρική, σκωληκοειδήτη, οι τομές καλύπτονται από πλαστική αν και εφόσον το ζητήσει ο ασθενής. Υπάρχουν πλαστικές που γίνονται στη μύτη όχι για να φαίνεται ομορφότερη αλλά γιατί βοηθάει στην πιο σωστή λειτουργία της ή στα αυτιά για τον ίδιο λόγο. ma pleon me thn ekseliksh sth xeirourgikh xrhshmopoiountai mh traymatikes belones gia ta ramata oi opoies den eafhnoun shmadia...meta tous 4-5 mhnes den fainete tpt (ektos an kapoios katsei kai to parathrhsei)kai fysika me thn parodo tou xronou ola xanontai... http://www.langkawi.dk/n13.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος okapi (26 Μάι. 2004 , 17:26) Οι αντρες εχουν αλλα πραγματα που κοιτανε οι γυναικες οποτε και στραβη μυτη να εχεις δεν υπαρχει προβλημα... Εγω δεν θα κανα (αντρας ειμαι) Οι γυναικες ειναι και πιο πολυ πρσεχτικες στα εξωτερικα τους εγώ δεν είχα στραβή μύτη, αλλά έχω εδώ και 2 βδομάδες περίπου, μετά από άγρια αγκωνιά στα μούτρα... Χωρίς πλάκα την σκέφτομαι την πλαστική :worry: κανείς που έχει κάνει στη μύτη??? τιμές???] θενξ! Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lemanis (22 Ιούν. 2004 , 13:58) τιμές???] θενξ! Σπύρος Ρινοπλαστική, το πλήρες πακέτο, κοστίζει περί τα 4000 Ευρώ (Αλλά με όλα μέσα..γιατρούς, νοσοκομεία, νοσηλεία κτλ ) Τώρα να σας πώ και εγώ και εγώ τη προσωπική μου άποψη? Ισως και να έκανα. Είναι απίστευτα το πως αλλάζει η ψυχολογία κάποιου που αποκτάει μια καινούρια μύτη ή κάτι βελτιώνεται απάνω του. Ανεβαίνει η αυτοπεποίθηση του κάθετα και αυτό το έχω δει πολλές φορές... Οπότε απαντάω ότι εφόσον κάποιος διαθέτει τα λεφτά και είναι σίγουρος γιατί θέλει να την κάνει την επέμβαση, ναι, ας το κάνει. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. June 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (22 Ιούν. 2004 , 13:13) ma pleon me thn ekseliksh sth xeirourgikh xrhshmopoiountai mh traymatikes belones gia ta ramata oi opoies den eafhnoun shmadia...meta tous 4-5 mhnes den fainete tpt (ektos an kapoios katsei kai to parathrhsei)kai fysika me thn parodo tou xronou ola xanontai... http://www.langkawi.dk/n13.gif Ναι καλό μου Φρικιό..... Είναι μερικές περιπτώσεις όπου αυτό λόγω του προβλήματος δεν είναι πάντα εφικτό...... Παράθεση I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts